De bästa print on demand-företagen 2023

Ge din vision liv med ett av de bästa print on demand-företagen

Ogi Djuraskovic
Uppdaterad: 4 oktober 2023
14 min läs
FirstSiteGuide stöds av våra läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en provision. Läs mer
De bästa print on demand-företagen 2023

Har du inte tid att läsa hela guiden nu? Här är det bästa företag för juni 2023:

???? Printful – Den mest flexibla print-on-demand-tjänsten utan förskottsavgifter.

Att sälja anpassade produkter online är inte en lätt uppgift. Du måste ta hand om designen, lagerhålla och hantera inventering. Print on demand är den enda lösningen som kan lösa alla dessa utmaningar, särskilt om du vill starta en dropshipping-verksamhet.

Det är en av de mest bekväma uppfyllelsemodellerna som finns som tar utmaningen med lagerhantering ur ekvationen. Tänk på att print on demand är definitivt ett av de bästa sätten att börja tjäna pengar online.

Men om du börjar leta efter print-on-demand-företag kommer du att upptäcka att det finns hundratals av dem. Var och en annonserar sina tjänster som antingen "den bästa" eller "den mest prisvärda". Lägg därtill dina egna specifika behov och krav, så kan du enkelt hamna i en återvändsgränd.

På FirstSiteGuide har vi ett team av erfarna proffs specialiserade på att ge objektiva recensioner till våra läsare. Vi har granskat alla populära print-on-demand-företag och identifierat de 10 bästa av de bästa.

REDAKTÖRENS VAL

Topp 10 print on demand-företag

Det fanns en mängd olika faktorer som vi använde för att identifiera de bästa print-on-demand-företagen på marknaden. De två viktigaste faktorerna som vi övervägde var prisplaner och funktioner.

Följande tio företag framstod som de värda din uppmärksamhet.


Printful — Den mest flexibla print-on-demand-tjänsten

Utskriftsvänlig hemsida

Printful är en annan populär print-on-demand-lösning. Företaget har en mängd olika verktyg som hjälper dig tjäna pengar på dina idéer och förvandla dem till hettsäljande produkter. Printful kommer att hantera din tryck- och fraktlogistik så att du kan fokusera på produktdesign, försäljning och marknadsföring.

För tillfället erbjuder Printful dig tillgång till 293 anpassningsbara produkter, inklusive t-shirts, linne, hattar, hoodies, ansiktsmasker och mer. Du kan ladda upp dina mönster eller skapa dem direkt från Printful, som ger tillgång till över 80 miljoner designklara bilder för $1.

Nyckelfunktioner

  • Designmakare – ett gratis verktyg som du kan använda med Printful för att göra mockups och produktdesigner;
  • Stöd för integrationer – Printful integreras med alla större e-handelsplattformar, onlinemarknadsplatser och erbjudanden Printful API;
  • Fri att använda – inga förskottsavgifter, uppfyllelse och fraktkostnader som uppstår när du tar emot beställningen;
  • Inga orderminimum – experimentera fritt med produkter och design tills du träffar sweet spot; och
  • anpassad branding – sälj specialdesignade produkter under ditt varumärke.

Planer och prissättning

Printful är helt gratis att använda. Företaget kommer att debitera dig frakt- och leveranskostnader först efter att du fått en beställning.

Besök Printful för ytterligare information >>

Printify — Det bredaste urvalet av produkter

Printifys hemsida

Printify är ett välrenommerat varumärke inom print-on-demand-nischen. Företaget har tillräckligt med resurser för att effektivisera skalningen för sina kunder även under semestertider. Printify erbjuder ett urval av över 500 produkter från kända och kvalitetsmärken.

Du kan använda detta företag för att skapa helt anpassade produkter och sälja på de villkor du väljer. Printify hanterar hela logistikuppsättningen, inklusive utskrift och leverans.

Printifys designverktyg är lätt att använda. Du kan använda den för att lägga till anpassade mönster till hundratals produkter, allt från t-shirts till telefonfodral. Företaget arbetar kontinuerligt med att lägga till nya förmåner för sina användare. En av de senaste uppdateringarna gjorde det möjligt för användare att lägga till broderier till produkter.

Nyckelfunktioner

  • Mockup design – ladda enkelt upp dina mönster och se realistiska mockup-förhandsvisningar;
  • Kraftfulla integrationer – stöd för Shopify (läs vår fullständiga Shopify-recension), Etsy och eBay integration och tillgång till Printify API;
  • Manuell ordning – enkelt välja vad som ska levereras av redan skapade produkter; och
  • Hjälpcenter för självbetjäning – lär dig hur du använder Printify korrekt och löser några vanliga problem;
  • 20% rabatt – upp till 20% rabatt på alla produkter.

Planer och prissättning

Printify erbjuder tre prisplaner: Gratis, Premium och Enterprise.

Fri
  • Kostnadsfritt

Perfekt för handlare som startar ett företag. Det kostnadsfria kontot kommer med obegränsade produktdesigner men har en gräns på 5 butiker per konto.

Premium
  • $ 29 per månad
  • $ 24.99 per månad
    Faktureras årligen

Perfekt för att öka försäljningen. Den kommer med allt i gratisplanen plus 20 % rabatt på alla produkter och 10 butiker per konto.

Företag
  • Anpassade priser

Den kommer med allt som ingår i Premium-planen plus obegränsade butiker per konto, en dedikerad kontoansvarig och anpassad API-integration.

* Printify låter dig betala årligen för sina premiumplaner och spara ytterligare 14 % på din investering.

Besök Printify för ytterligare information >>

Säljande — Den enklaste plattformen

sellfy pod

Sellfy är en e-handelsplattform som låter människor enkelt sälja sina digitala och fysiska produkter. Den är lämplig för olika produkter, från onlinekurser, konstverk, videor och e-böcker. Stor vikt läggs vid att göra plattformen enkel att använda. 

Sellfy annonserar till och med att användare kan bygga sina e-handelsbutiker på bara 5 minuter. Denna plattform saknar visserligen en del avancerade funktioner jämfört med andra plattformar som Shopify, men den erbjuds till ett mycket lägre pris och kan användas av vem som helst. 

Även om deras huvudsakliga fokus ligger på att sälja vissa digitala produkter, har Selly för närvarande över 300,000 XNUMX aktiva användare. Dessa personer använder plattformen för att sätta upp sina anpassade butiker, marknadsföra och hantera produkter, bearbeta nedladdningar, hantera betalningar och bearbeta beställningar.

Nyckelfunktioner

  • Specialiserad för nätbutiker – skapa en onlinebutik med alla nödvändiga funktioner och bilder på nolltid. 
  • Ingen lagringsgräns – användare kan vara värd för så många digitala produkter som de vill i sin butik. 
  • Inga transaktionsavgifter 
  • Kan bäddas in var som helst – du kan bädda in din Sellfy-butik på din webbplats, sociala medier, bloggar och mer. 
  • Användarvänlighet – vem som helst kan använda Sellfy.

Planer och prissättning

Selly har tre prisplaner: start-, företags- och premiumplan. 

Förrätt
  • $ 29 per månad
  • $ 22 per månad
    $264 faktureras årligen
  • $ 19 per månad
    456 $ faktureras vartannat år

Inkluderar digitala produkter, prenumerationer, obegränsad produktsupport, 2,000 XNUMX e-postkrediter och domänsynkronisering. 

Företag
  • $ 79 per månad
  • $ 59 per månad
    $708 faktureras årligen
  • $ 49 per månad
    1,176 $ faktureras vartannat år

Erbjuder samma alternativ som startplanen samt 10 XNUMX e-postkrediter, merförsäljning, butiksmigrering, anpassningsbart varumärke och att vagnen överges. 

Premium
  • $ 159 per månad
  • $ 119 per månad
    $1,428 faktureras årligen
  • $ 99 per månad
    2,376 $ faktureras vartannat år

Uppgraderad affärsplan med ytterligare 50 XNUMX e-postkrediter, prioriterad support och produktmigrering. 

Besök Sellfy för ytterligare information >>
Skriv ut Aura hemsida

Print Aura är ett mångsidigt print-on-demand-märke. Du kan använda den för att designa och sälja dina egna t-shirts, merchandise för ett speciellt evenemang eller kläder för ditt företag, team och mer. Företaget gör det till och med möjligt för dig att beställa specialartiklar, avslut och överlager utan utskrifter.

Företaget har kapacitet att hantera stora volymer beställningar och använder den senaste trycktekniken för att garantera högkvalitativa utskrifter. De är så säkra på sin utskrifts- och tillverkningsprocess att de kommer att betala för att ersätta alla artiklar som skickas ut med fel.

Nyckelfunktioner

  • Ingen minsta beställning – eftersom företaget skriver ut på begäran behöver du inte betala för installationskostnader eller göra en minimibeställning;
  • Designverktyg – skapa fantastiska mönster och modeller med enkla att använda designverktyg;
  • Bra produkterbjudande – välj bland hundratals tillgängliga produkter i massor av färger, storlekar och märken;
  • integrationer – integrera Print Aura med Shopify, Etsy, WooCommerce, Sorenvy eller OpenCart; och
  • Direkt till plaggtryck – Print Aura kan leverera standardutskrifter på 12"x16" och 14"x18".

Planer och prissättning

Utskrifts-, frakt- och leveranskostnader uppstår när du gör en beställning med Print Aura. Faktureringstransaktionen är helt automatiserad för din bekvämlighet.

Besök Print Aura för ytterligare information >>

SPOD — Den snabbaste leveranstjänsten

SPODs hemsida

SPOD backar upp entreprenörer över hela världen. Under åren har företaget fulländat sin dropshipping print-on-demand-tjänst för att göra den prisvärd, bekväm och pålitlig. SPOD har för närvarande fem produktions- och leveranscenter, två i USA och tre i Europa.

Företaget har anslutit sig till sju kvalitetsmärken för att säkerställa tillgången på en mängd olika produkter. Dess partnerskap med Spreadshirt gör det möjligt för SPOD att utnyttja 20 års branscherfarenhet och tillhandahålla pålitliga tjänster.

Nyckelfunktioner

  • Under 48 timmars produktion – få produkterna snabbare till konsumenterna tack vare snabba handläggningstider som SPOD erbjuder;
  • integrationer – integrera SPOD med Shopify, Order Desk, WooCommerce, Magento eller använd SPOD API;
  • Hjälpcenter – få fri tillgång till användbar information för att få ut det mesta av SPOD-tjänsterna;
  • Olika produkter – SPODs produkterbjudanden inkluderar tillbehör och produkter för män, kvinnor, barn och spädbarn; och
  • Fraktkalkylator – se exakt hur mycket det kommer att kosta för dig att skicka produkter till dina kunder.

Planer och prissättning

Du kan använda SPOD gratis. Du betalar bara när en kund har lagt en beställning.

Besök SPOD för ytterligare information >>

Vår — Bäst för att sälja via YouTube och TikTok

Teesprings hemsida

Spring underlättar skapande, försäljning och beställning av anpassade produkter. Plattformen fungerar i linje med bästa branschpraxis och tillgodoser behoven hos moderna kunder.

Med våren kommer du att kunna sälja produkter via YouTube merch-hylla och även genom TikTok. Företaget fokuserar på överkroppskläder och digitala produkter. Du kommer att kunna välja mellan olika linne, t-shirts och hoodies för både män och kvinnor.

Företaget kommer att hantera produktion, frakt och kundservice medan du är kvar att hantera marknadsföring och försäljning av dina varor. Spring är skräddarsydd för att möta den yngre generationens förväntningar, vilket återspeglas i dess integrationsmöjligheter med plattformar som Discord, Streamlabs, Google Shopping och Twitch.

Nyckelfunktioner

  • Förmåga att sälja fysiska och digitala varor - du kan sälj dina digitala skapelser och produkter och inte bara t-shirts och hoodies;
  • Sociala integrationer – sälj dina anpassade varor direkt till dina följare på sociala medier;
  • Skapa anpassade butiker – utnyttja vårguiden för att skapa och lansera snygga nätbutiker;
  • Strategisk partneransvarig – få professionell vägledning för att klara dina produktlanseringar; och
  • Anpassad uppfyllelse – oavsett hur unikt ditt produktkoncept är kommer våren att hjälpa dig att levandegöra det.

Planer och prissättning

Gratis plan
  • Fri

Du kan börja använda Spring gratis. Du betalar bara för baspriset för en produkt och får behålla vinstmarginalen.

Premium
  • Pris på begäran

Premium servicepris är tillgängligt på begäran. Tjänsterna som ingår i premiumpaketet är:

  • Strategisk partnerchef
  • Designstöd
  • Anpassad uppfyllelse
Besök Spring för ytterligare information >>

gooten — Bästa kundlojalitetsprogram

Gootens hemsida

Gooten har optimerat sin supply chain-process för att hjälpa varumärken att dra fördel av print-on-demand-tillverkning. Gooten hjälper företag att växa och skala upp sin försäljning. Den innehåller till och med VIM-lojalitetsprogram för kunder som bestämmer sig för att hålla sig till företaget när de växer sig större.

Med Gooten hittar du allt du behöver för att lyckas, inklusive kraftfulla integrationer och ett stort produktutbud. Företaget stöder utskrift på produkter i flera kategorier, inklusive mode, hem, väggkonst, accessoarer, baby och husdjur. Här är de mest anmärkningsvärda funktionerna.

Nyckelfunktioner

  • Omfattande supportcenter – lär dig allt om Gootens funktioner och hur du använder dem för att växa ditt företag;
  • integrationer – importera dina produkter till Shopify, WooCommerce, Etsy och Gooten API;
  • Över 150 produktlinjer – testa olika produkter på din marknad för att hitta den som passar dina kunder bäst;
  • Snabb vändningstid – det tar fyra dagar i genomsnitt för produkter att nå dina kunder; och
  • Gooten VIM – ett mycket viktigt lojalitetsprogram för säljare som ger dig praktiska råd och resurser för att ta ditt företag till en annan nivå.

Planer och prissättning

Du kan använda Gooten gratis. Du kommer endast att debiteras för produkten och fraktkostnader. För priset på Gooten VIM-tjänster behöver du kontakta försäljningsavdelningen.

Besök Gooten för ytterligare information >>

Redbubble — Bäst för unik design

Redbubble hemsida

Som ett print-on-demand-företag hänger Redbubble med i konkurrenterna. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tryckdesigner av oberoende professionella konstnärer.

Rebubble grundades redan 2006 i Melbourne, Australien, och det anses vara en veteran inom print-on-demand-nischen. Dess specialitet kommer från att fokusera på ovanliga och iögonfallande design.

Dessutom förbinder Redbubble begåvade artister med företag. Du kan använda din egen design eller köpa professionell design från över 700,000 XNUMX artister på Redbubble. Oavsett vilket du väljer kommer du att njuta av att använda Redbubble-appen eftersom den är enkel men ändå väldigt tilltalande.

Nyckelfunktioner

  • Enorma konstdatabas – Redbubble har en av de största samlingarna av utskrivbara bilder;
  • Omfattande lista över produkter – du kan skriva ut på allt från kläder till accessoarer;
  • Säkra betalningar – företaget använder branschklassad 256-bitars SSL-kryptering;
  • Enkel retur – Redbubble hanterar returer med ett enkelt klick på en knapp; och
  • Standard- och expressleveransalternativ – styr hur snabbt du vill skicka dina produkter.

Planer och priser:

Du kan använda Redbuble gratis. Du kommer att debiteras först när din beställning har behandlats.

Besök Redbubble för ytterligare information >>

Apliiq Print On Demand — Bäst för högkvalitativa produkter

Apliiq Print On Demand-hemsida

Apliiq strävar efter att leverera kvalitetskläder för detaljhandeln genom sina print-on-demand-tjänster. Apliiqs unika erbjudande bygger på att erbjuda fantastiska klädprodukter. Till exempel kan du hitta moderiktiga basplagg, huvtröjor med liner och t-shirts med överfick i företagets erbjudande.

Apliiq tillhandahåller också ett privat märkesabonnemang till företag som bara vill sälja sitt eget varumärke.

Apliiq garanterar högsta kvalitet på sina utskrifter. Den använder de bästa industriella direkt-till-plagg-skrivarna. Den har en transparent fraktpolicy som du kan kontrollera för att bedöma om dina produkter kommer att vara konkurrenskraftiga på målmarknaden.

Nyckelfunktioner

  • Stöd för broderi – Apliiq broderar på fleeceprodukter, hattar och t-shirts;
  • Privat etikett – få dina produkter ommärkta med dina varumärkesetiketter;
  • Omedelbara offerter – så snart du väljer en produkt och skriver ut genererar sajten offerter;
  • Massrabatter – Den progressiva massrabattmodellen kan hjälpa dig att generera mer vinst när ditt företag börjar växa; och
  • Garanterat leveransdatum – du kan betala en extra avgift för att få dina beställningar skickade snabbare.

Planer och prissättning

Apliiq är gratis att använda. Du kan se exakt hur mycket utskrift och leverans av en produkt kommer att kosta dig på hemsidan. För private label och garanterad leverans måste kunderna prata med försäljningsavdelningen.

Besök Apliiq Print On Demand för ytterligare information >>

T-pop — Bäst för att sälja till miljömedvetna kunder

T-Pop hemsida

T-Pop ger en helautomatiserad print-on-demand-upplevelse. Om du samarbetar med T-Pop kommer du att ansvara för försäljningen medan din print-on-demand-partner sköter allt annat.

Med det här företaget kommer du att ha tillgång till några ytterligare varumärkesalternativ, såsom miljöansvariga förpackningar och förpackningssedel översatta efter destinationen.

T-Pop fokuserar på att leverera miljövänliga produkter. Dess utskriftsprocess är också optimerad för att lämna ett ospårbart koldioxidavtryck (använder bläck med VEGAN-, GOTS- och Oeko-Tex-etiketter). Om du tillgodoser behoven hos miljömedvetna kunder är T-Pop ditt bästa alternativ.

Nyckelfunktioner

  • integrationer – importera dina produkter till Shopify, WooCommerce och Etsy med några få klick;
  • Gratis vit märkning - Lägg till din logotyp och sociala nätverk på paketet och följesedeln gratis;
  • Miljövänlig print-on-demand – T-Pop levererar miljövänliga produkter, trycker på ett miljövänligt sätt och använder miljövänliga förpackningar;
  • Produktanpassning – få dina följesedlar översatta baserat på leveransadressen; och
  • Paketspårning – se realtidsrapporter om din orderstatus från T-Pop-instrumentpanelen.

Planer och prissättning

T-Pop är helt gratis att använda. Du kommer att debiteras för produkt-, utskrifts- och fraktkostnader för varje beställning som görs.

Besök T-Pop för ytterligare information >>

Hur du väljer rätt tryckeri för dina behov

Före dig starta din online-verksamhet, bör du ta dig tid att välja rätt tryckeri för dina specifika behov och preferenser. Hur gör du det här? Här är de viktigaste faktorerna att tänka på:

Prissättningsplaner och flexibilitet

Som du kan se av våra korta recensioner har de flesta print-on-demand-företag en sak gemensamt – en prissättning. De flesta av dem, förutom Printify, har inga förskottskostnader och kommer att debitera dig produktpris, frakt och utskriftskostnader vid beställningstillfället.

Så vad ska du leta efter?

Du letar efter de prissättningsplaner som du har råd med. Men, inte bara det. Du behöver också ett företag som erbjuder viss flexibilitet. Till exempel kan en rabatt på batchorder hjälpa dig att göra en större vinst.

Fraktpriser är också mycket viktiga. Leta efter fasta fraktpriser för specifika geografiska regioner och produktkategorier. Ett företag bör ha transparenta frakt- och prispolicyer för att göra det lättare att bedöma om det kommer att vara värt mödan.

När det gäller flexibilitet vill du också gå med ett företag som erbjuder flest integrationer. Om du inte har budgeten till det skapa din egen webbplats och använda API för att sälja specialdesignade produkter, behöver du ett enkelt sätt att importera produkter till webbplatsbyggare och innehållshanteringssystem.

För att vara på den säkra sidan, se till att kontrollera om ett print-on-demand-företag erbjuder integrationer med de bästa sajterna som säljer online.

Slutligen är antalet och placeringen av tillverknings- och fraktanläggningar också viktiga faktorer. När ditt företag växer är chansen stor att du kommer att överväga att penetrera nya marknader. Om din nuvarande print-on-demand-partner inte täcker dina målmarknader måste du byta till en ny. Se till att din print-on-demand-tjänsteleverantör skickar globalt.

Utbud av produkter som erbjuds

Utbudet av produkter som finns till försäljning ger också mer flexibilitet. Omfattande produkterbjudanden har fler möjligheter än begränsade, speciellt om du är nybörjare och är det starta ditt första e-handelsföretag.

Varför spelar det någon roll? Ett brett utbud av produkter ger dig fler alternativ. Du kan testa olika produkter på din målmarknad. Det kan hjälpa dig att ta reda på vilka produkter som presterar bäst försäljningsmässigt. Med fler produkter att välja mellan kan du enkelt lansera säsongsreor, erbjuda paketförsäljning och introducera produktrekommendationer för att öka försäljningen.

Du kommer att ha möjlighet att introducera nischprodukter också. Detta är ganska viktigt eftersom ditt företag börjar växa och attraherar fler kunder. Att ha värdefulla produkter för var och en av dina kunder är det bästa sättet att bygga upp ett rykte och säkerställa återkommande affärer.

Samtidigt som vi pratar om produktutbudet bör du också se till att produkterna håller bra kvalitet. Kvaliteten på material, bläck och förpackningar bidrar alla till en fantastisk kundupplevelse. Var noga uppmärksam på tyget och tråden som används för produkter. Produkter av hög kvalitet ser bra ut och håller längre, vilket kan hjälpa dig att bygga ett utmärkt varumärkesrykte.

Snabb och pålitlig frakt

Eftersom du planerar att driva ett dropshipping print-on-demand-företag måste du vara medveten om att du inte har någon som helst kontroll över förpackning och frakt. Din print-on-demand-partner kommer att utföra dessa tjänster i ditt ställe.

För att undvika att frustrera dina kunder och bygga förtroende med dem måste du leva upp till ditt "leveransdatum"-löfte.

För att göra detta måste du välja ett print-on-demand-företag med snabb och pålitlig frakt. Alla 10 företag som vi har listat ovan erbjuder snabb och pålitlig frakt. Men alla har inte tillverkningscenter i samma länder. Eftersom centrens lägen är en faktor som dikterar leveransdatum, se till att kontrollera om ditt önskade företag har ett center nära din målmarknad.

Dessutom vill du kontrollera företagets utskriftskapacitet. Deras förmåga att hantera enorma arbetsbelastningar påverkar leveransdatum, särskilt under semesterperioder.

Bra returpolicy

Inte ens en skottsäker inköpsstrategi för print-on-demand-produkter garanterar inte att dina kunder inte kommer att returnera produkter. Hur du hanterar avkastningen speglar din varumärkesimage. Enkelt uttryckt kan ett par dåliga recensioner på sociala medier och konsumentforum bromsa din verksamhet. Tyvärr har du inte kontroll över hur returerna hanteras.

Du har dock möjlighet att investera mer tid i att undersöka print-on-demand-företag. Innan du bestämmer dig för en, se till att de har en bra returpolicy.

En bra returpolicy beskriver tydligt villkoren och gör det möjligt för kunder som är berättigade till returer till antingen:

  • få tillbaka pengarna
  • få butikskredit
  • skaffa en ny produkt
  • eller byta produkt mot en annan produkt.

Pålitlig och tillgänglig kundservice

Dropshipping print-on-demand-försörjningskedjan är inte alltför komplex, men den omfattar fortfarande tre parter – ett print-on-demand-företag, din kund och du. Det råder ingen tvekan om att någon av dessa partier vid ett tillfälle kommer att stöta på några problem. Hur snabbt du kan lösa dem kan göra eller förstöra din verksamhet.

Att välja ett print-on-demand-företag med pålitlig och tillgänglig kundservice är avgörande för din framgång. De måste vara snabba med svar. Du kan kontakta kundsupporten direkt för att testa det och själv se hur de kommunicerar.

Att samordna sig med en partner som erbjuder 24/7 support och snabbt svarar på förfrågningar är absolut nödvändigt. Ett självbetjäningshjälpcenter är en bonus eftersom det låter dig lösa vanliga problem själv.

Bra meritlista och socialt säker

Eftersom du är på väg att ge dig ut på ditt affärsäventyr online bör du veta att många kunder letar efter online recensioner innan du fattar ett slutgiltigt beslut. Att köpa print-on-demand-tjänster gör dig till en onlinekund också. Lyckligtvis kan du enkelt spåra alla företags meritlista online.

Se till att besöka företagets officiella webbplats och leta efter recensioner. Du kan utöka din forskning till andra internetplattformar som t.ex Google Business. Tänk inte bara på betyget utan även antalet recensioner.

Social-proof är bara en fancy term som beskriver hur många som offentligt stöder företagets tjänster. Ju mer socialt säkra det finns, desto mer pålitligt är företaget. De bästa företagen i nischen har ofta en socialt säker sektion direkt på hemsidan för deras officiella webbplatser.

Du kan gå ett steg längre i din forskning och slå sociala medierna. Leta efter print-on-demand företagsomnämnanden och skanna deras officiella profiler. Du kan se hur de interagerar med sina kunder och kammar igenom både positiv och negativ feedback.

Den allra bästa

Om du har bråttom, inte bryr dig om att undersöka print-on-demand-företag en efter en och vill ha en snabb lösning så har vi dig. Nedan hittar du våra bästa val för specifika situationer och mål.

Bäst för modelivsstilsmärken

Som ett modelivsstilsvarumärke behöver du en pålitlig print-on-demand-tjänst och en som säkerställer att slutprodukten är av högsta kvalitet. Du behöver också en plattform som har en omfattande lista över produkter och stöd för anpassade utskrifter.

Apliq Print On Demand använder de högsta standarderna för kvalitetssäkring. Företaget ger dig tillgång till de senaste kläderna och garanterar produkt- och tryckkvalitet. Om du vill bygga ditt varumärke genom att spela kvalitetskortet välkomnar du också Apliqs ytterligare kvalitetssäkringstjänst. För 100 USD per år kommer Apliqs interna produktionsartister att granska alla dina produkter innan de skickas för att säkerställa premiumkvalitet.

Bäst för att tjäna pengar på trender 

Om du vill tjäna pengar på trender behöver du en print-on-demand-partner som regelbundet lägger till trendiga och hettsäljande produkter. Du vill också säkerställa snabba leveranstider, vilket kräver många distributionscenter.

Teelansering

Pay-as-you-go

Teelaunchs produktutbud kanske inte är lika varierat som utbudet av vissa andra print-on-demand-tjänster, men dess priser är kanske de mest konkurrenskraftiga. Teelaunch säkerställer att trendiga och hettsäljande föremål alltid kommer in i deras erbjudanden också. Den konkurrenskraftiga produktkatalogen gör det möjligt för dig att lägga till några utmärkta marginaler och säkerställa vinst på lång sikt. 

Bäst för att säkerställa återkommande affärer

Företag som fokuserar på återkommande affärer behöver print-on-demand-partners med snabba produktionstider. Att samarbeta med ett företag med oöverträffade omloppstider och leveranstider är avgörande för att glädja kunderna och säkerställa återkommande affärer. 

SPOD

Gratis plan

SPOD ägs och drivs av Spreadshirt, vilket gör det till ett av de bästa print-on-demand-företagen på marknaden, särskilt när det kommer till snabba handläggningstider. Om du vill glädja dina kunder med snabba leveranser är SPOD kanske ditt bästa alternativ. För tillfället har företaget de snabbaste uppfyllelsetiderna i nischen. 95 % av beställningarna den tar emot skickas inom de första 48 timmarna.

Bäst för företag som säljer på många plattformar

Printful är det bästa allroundalternativet om du vill ha flexibilitet när det kommer till integration. Dess integrationsmöjligheter är fantastiska. För närvarande stöder Printful integration med 17 e-handelsplattformar och 5 onlinemarknadsplatser. Dessutom har du också tillgång till Printful API för att arbeta med vissa skräddarsydda lösningar.

Printful

Gratis plan

Printful är det bästa allroundalternativet om du vill ha flexibilitet när det kommer till integration. Dess integrationsmöjligheter är fantastiska. För närvarande stöder Printful integration med 17 e-handelsplattformar och 5 onlinemarknadsplatser. Dessutom har du också tillgång till Printful API för att arbeta med vissa skräddarsydda lösningar.

Bäst för företag som betjänar den amerikanska marknaden

Om ditt fokus ligger på att sälja anpassade tryckta produkter till amerikanska kunder behöver du en partner som fokuserar på den amerikanska marknaden. Du behöver ett print-on-demand-företag med massor av amerikanska centra för att säkerställa snabba leveranstider och glädja dina kunder. 

Teelansering

Pay-as-you-go

Även om det endast erbjuder integration med Etsy och Shopify, är Teelaunch fortfarande ett av de bästa tryckeriföretagen för den amerikanska marknaden. Anledningen? Den har 14 tillverkningscentra jämnt fördelade över USA. Detta innebär korta handläggningstider och snabb leverans av produkter till dina amerikanska kunder. Dessutom låter det dig utnyttja några unika förmåner, som kombinationskläder och produktanpassning. 

Bäst för företag som säljer över hela världen

Om du säljer anpassade tryckta produkter globalt bör du överväga att samarbeta med ett print-on-demand-företag med en lämplig leveranskedja. Din partner måste ha ett brett nätverk av tillverkningscenter och kunna skicka över hela världen.

gooten

Gratis plan

Gootens leveranskedja är massiv och optimerad för leveranser över hela världen, vilket gör den perfekt för att betjäna den globala marknaden. Det finns bara en handfull länder att Gooten inte skickar till och över 70 platser i sitt tillverkningsnätverk. Dessutom har den ett enormt produkterbjudande och ett fantastiskt lojalitetsprogram. Med tanke på att du riktar dig mot den globala marknaden och stora försäljningsvolymer, kommer lojalitetsprogrammet att göra det möjligt för dig att generera en ännu större vinst.

Vanliga frågor

Vad är print on demand?

Print on Demand, eller helt enkelt PoD, är en uppfyllelsetjänst. Det ger dig ansvaret för försäljning, marknadsföring, produktupphandling och designprocesser. Å andra sidan är print-on-demand-företag och dotterbolag i deras nätverk ansvariga för produktion, tryckning, lagerhantering, förpackning och frakt.

Hur startar man ett print-on-demand-företag?

Oavsett vilken produktkategori du planerar att sälja i bör du starta en print on demand-verksamhet följa dessa steg:

– Välj en nischad målgrupp;
– Undersök marknaden för att identifiera försäljningsmöjligheter;
– Upptäck vad tävlingen gör;
– Välj en e-handelsplattform eller onlinemarknad att sälja på;
– Välj print on demand-leverantör; och
– Importera dina produkter till din onlinebutik.

Är print on demand lönsamt?

Print on demand är ett utmärkt sätt att tjäna pengar online. Det bästa med det är att du kan välja en väg där det inte finns några förskottskostnader. Med moderna e-handelsplattformar och onlinemarknadsplatser är det verkligen enkelt att sätta upp din onlinebutik och komma igång. Onlineförsäljningen växer snabbt, med En tillväxt på 44.5 % jämfört med föregående år. Marknaden är enorm. Huruvida print on demand kommer att tjäna pengar på dig eller inte beror på din förmåga att hitta en nischmarknad, hitta hettsäljande produkter och hur du marknadsför din onlinebutik.

Hur fungerar print on demand?

När du har anpassat dig till ett print-on-demand-företag kan du importera produkterna i dess erbjudande till din onlinebutik. Ditt jobb är att ha en webbutik och lägga till produkter till den. När din kund har lagt en beställning utförs den automatiskt av din print-on-demand-partner. De kommer att producera varan, packa den och skicka den till din kunds adress.

Oftast finns det inga förskottskostnader, och du kommer bara att debiteras för produkten och fraktkostnaden. Vissa print-on-demand-företag tar dock ut en månatlig prenumerationsavgift och extra avgifter för premiumtjänster.

Hur lång tid tar produktion och leverans av print-on-demand?

Produktions- och leveranstider varierar från ett print-on-demand-företag till ett annat. Det finns dock några siffror som kan fungera som allmänna riktlinjer. Vanligtvis tar det cirka 2 dagar för en produkt att produceras och allt från 2 till 14 dagar att nå sin destination. Den mest avgörande faktorn här är avståndet mellan tillverkningscentralen och leveransadressen. Att välja ett företag som är nära din målmarknad eller ett som garanterar snabba handläggningstider anses vara den bästa praxisen.

Slutsats

Om du vill börja tjäna pengar online utan att behöva oroa dig för att skriva ut anpassade bilder på produkter, lagerhantering och frakt, är print on demand definitivt värt att utforska. Vi har listat de tio bästa print-on-demand-företagen för att hjälpa dig att begränsa dina alternativ när du bestämmer dig för att starta ditt företag.

Om du inte har tillräckligt med tid för att undersöka varje företag har vi till och med förberett de bästa alternativen för specifika situationer. Glöm inte att lanseringen av din print-on-demand onlinebutik bara är början. När det väl är uppe måste du marknadsföra det för att öka dess synlighet och locka fler kunder.

En kommentar på "De bästa print on demand-företagen 2023"

  1. Rachael Carranza

    FANTASTISK, fantastisk, fantastisk och mycket insiktsfull läsning. Jag njöt av det. Efter att ha läst den här artikeln kan jag definitivt välja rätt On-Demand tryckeriföretag som gynnar mitt företag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Skicka den här till en vän