SiteGround Hosting Review 2023

Företagsöversikt, priser och funktioner

Artem Minaev
Uppdaterad: 4 oktober 2023
4 min läs
FirstSiteGuide stöds av våra läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en provision. Läs mer

I den här översikten kommer vi att undersöka vad SiteGround för närvarande erbjuder sina kunder så att du snabbt kan analysera det och se om det passar bra för din nya webbplats.

Vem är det bäst för?

Siteground hosting är bäst för mer erfarna användare som kommer att använda alla de extra tjänster som SiteGround erbjuder, och som inte har något emot att betala några extra dollar för det.

Innehållsförteckning

Företagsöversikt

SiteGround är ett populärt webbhotell som grundades 2004 i Bulgarien. Sedan dess har företaget tillhandahållit ett hem till mer än två miljoner domäner. SiteGround har också samarbetat med andra internetjättar som Joomla som erbjuder sina kunder gratis hosting genom SiteGround.

Idag har SiteGround sex datacenter i USA, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland, Australien och Singapore. Företaget har mer än 600 anställda som arbetar tillsammans för att ge sina kunder den bästa värdupplevelsen.

SiteGround-planer och prissättning

siteground värd

SiteGround erbjuder flera typer av hosting. Om du öppnar deras webbplats kommer du snabbt att se erbjudanden relaterade till webbhotell, WordPress-värd, WooCommerce hosting, samt Cloud hosting. 

I den här översikten kommer jag att visa dig vad du kan få med dem WordPress hosting erbjudande.

Starta
  • $ 3.99 per månad

1 webbplats, 10 GB diskutrymme, bra för cirka 10,000 XNUMX besök per månad, obegränsad trafik, gratis WordPress installation och migrering, gratis SSL, daglig säkerhetskopiering, gratis CDN, gratis e-post, WP-CLI och SSH, obegränsade databaser.

GrowBig
  • $ 6.99 per månad

Obegränsade webbplatser, 20 GB diskutrymme, bra för cirka 25,000 XNUMX besök per månad, obegränsad trafik, gratis WordPress-installation och migrering, gratis SSL, daglig säkerhetskopiering, gratis CDN, gratis e-post, WP-CLI och SSH, obegränsade databaser, säkerhetskopiering på begäran kopior, ultrasnabb PHP, iscensättning.

GoGeek
  • $10.79

Obegränsade webbplatser, 40 GB diskutrymme, bra för cirka 100,000 XNUMX besök per månad, obegränsad trafik, gratis installation och migrering av WordPress, gratis SSL, daglig säkerhetskopiering, gratis CDN, gratis e-post, WP-CLI och SSH, obegränsade databaser, säkerhetskopior på begäran , ultrasnabb PHP, iscensättning, white-label-klienter, den högsta nivån av resurser, prioriterat stöd.

SiteGround nyckelfunktioner och funktioner

SiteGround erbjuder allt du kan behöva för att vara värd för din WordPress-webbplats. Låt oss upptäcka de mest framträdande egenskaperna och funktionerna som företaget lovar att leverera:

Snabb lansering av WordPress – installationen är snabb och enkel så du kan starta din webbplats på nolltid. Sedan hjälper deras startverktyg dig att skapa en vacker och funktionell webbplats även om du är nybörjare.

Smidig WordPress-överföring - ha en webbplats värd hos ett annat webbhotell? SiteGround kommer att utrusta dig med ett gratis verktyg som överför din webbplats till SiteGround inom ett par klick.

Hantera och säkerhetsuppdateringar – låt deras team av proffs hantera uppdateringar åt dig så att din webbplats alltid är uppdaterad och redo att möta världen. Du får också ett säkerhetsplugin som övervakar din webbplats.

Oöverträffad WordPress-prestanda – genom att använda Google Cloud-teknik erbjuder SiteGround en extremt snabb arbetsmiljö tillsammans med ett gratis plugin som kommer att optimera din webbplats som aldrig förr.

Dashboardöversikt

SiteGround kommer med en anpassad panel som låter dig snabbt och enkelt kontrollera alla aspekter av ditt webbhotell och din webbplats.

Hem

Hemfliken innehåller all viktig information och ansluter dig till resten av panelen där du kan finjustera detaljerna.

sitegrounds startskärm

Webbplatser

Oavsett om du har en eller flera webbplatser aktiva på din värdplan, kommer du att kunna hitta dem här. Om webbplatsen var skapad med WordPress, kommer du att ha "WordPress" kit-knappen som öppnar alla tillgängliga verktyg för att optimera din WordPress-webbplats.

Om du behöver ha fler personer som arbetar på samma konto (en kollega eller en kund som behöver logga in), låter den här fliken dig också hantera användarkonton, så att du inte behöver dela kontouppgifter.

Skärmen för webbplatser på webbplatsen

Tjänster

Den här fliken kommer att hålla alla tjänster du har aktiva med SiteGround. Det betyder att alla värdplaner och domäner som du har kopplat till SiteGround lätt kommer att hittas under fliken Tjänster, där du snabbt kan hantera dem.

skärm för webbplatstjänster

Fakturering

Det här är platsen för att hantera din fakturering. Ändra enkelt kontoinformation, avbryt automatiska förnyelser och mer. Om du behöver en officiell faktura är detta också platsen för att generera en snabbt.

Affiliates

Om du vill gå med i SiteGround's affiliate program, det här är platsen för att hantera allt du behöver. Skapa din första kampanj, skaffa dina affiliate-länkar, spåra omvandlingar och mer.

Här hittar du även visuella tillgångar (som banners för din sajt) som hjälper dig att lättare komma igång med affiliatemarknadsföring.

Marknad

Om du bestämmer dig för att utöka dina nuvarande tjänster på SiteGround, kan du hitta allt du behöver på deras Marketplace. Köp nya domäner, värdplaner, lägg till tredjepartstjänster och mer.

siteground marknadsplats

SiteGround kunskapsbas och support

Deras dokumentationscenter är alltid tillgängligt på SiteGrounds webbplats, och du kan komma åt det redan innan du köper en värdplan. Kunskapsbasen ser bra ut, och ännu viktigare, är välorganiserad. Du hittar ämnena organiserade i kategorier för enklare navigering. Det finns också alltid ett sökfält längst upp på skärmen.

platskunskap

Om du öppnar en av artiklarna kommer du att inse att de är korta och direkta, medan alla bilder är på plats, så att du snabbt kan lösa alla problem själv.

Men om det inte händer är det bra att veta att du enkelt kan kontakta supporten via chatt och biljetter. Telefonsupport är också tillgängligt, och den stora nyheten är att SiteGrounds telefonsupport är tillgänglig 24/7!

SiteGround återbetalningspolicy

SiteGround erbjuder en 30-dagars återbetalningspolicy för alla deras delade värdplaner. Men om du köper ett av Cloud-värdplanerna är återbetalningspolicyn endast 14 dagar.

Observera att domännamnsavgifter, tredjepartstjänster och betald support inte återbetalas.

SiteGround för- och nackdelar

Fördelar

  • Snabba servrar
  • 24 / 7 telefonsupport
  • Gratis daglig backup
  • 6 datacenter fördelade på fyra kontinenter

Nackdelar

  • Högre förnyelsepris
  • Begränsad datalagring

Vanliga frågor

Är SiteGround endast tillgängligt för WordPress?

Även om SiteGround erbjuder hanterade WordPress hosting, det är inte den enda tjänsten du kan få. Det finns ett antal andra delade och molnvärdstjänster tillgängliga där du kan installera och hantera alla CMS, programvara eller tjänster som du vill och behöver. SiteGround erbjuder även återförsäljarpaket.

Är SiteGround dyrt?

Jämfört med andra värdföretag kan SiteGround verka dyrt. Men i det här fallet motiveras det högre priset av att ha bättre teknik och extra funktioner tillgängliga redan från början.

Är en SiteGround-domän gratis?

Till skillnad från många av sina konkurrenter erbjuder SiteGround inte ett gratis domännamn även om du bestämmer dig för att köpa en årlig plan. Du kan köpa en domän via SiteGround, men du måste betala för den separat. De kostnaden för domänen är $ 17.99.

Erbjuder SiteGround månatliga betalningar?

Ja, SiteGround erbjuder månatliga värdplaner. Du kan alltid ändra din faktureringscykel genom användarinställningarna som är tillgängliga från användarens kontrollpanel.

Slutsats

Siteground är ett populärt webbhotell som är bra både för nybörjare och proffs. Men på grund av det högre priset och alla extra funktioner och funktioner som den erbjuder, är den mycket mer lämplig för mer erfarna användare. De kan dra nytta av alla extrafunktioner och har inget emot att betala några extra dollar per månad för allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Skicka den här till en vän