Generator för företagsnamn

Skapa kreativa företagsnamn + kontrollera tillgängliga domäner

Hitta ett varumärkesbart företagsnamn på några minuter

ikon

Namnidéer

Ange dina sökord i verktyget för att skapa unika företagsnamnsidéer. För att få de bästa idéerna, skriv in mycket specifika ord. Oavsett om du letar efter ett företagsnamn, en blogg eller en nystart kommer vår generator att hjälpa till med processen.
ikon

Sökresultat

Bläddra bland sökresultaten bekvämt indelade i sektioner. De företagsnamnsidéer som är mest relevanta för ditt sökord kommer först. Ta dig tid att utforska ordvarianter.
ikon

Privat & Säker

Njut av en privat och krypterad anslutning till webbplatsen. Din data kommer att förbli säker. Vi samlar endast in användningsdata för att förbättra kvaliteten på vår tjänst.
ikon

Domänkontroll

Vårt verktyg för att skapa företagsnamn kontrollerar också tillgängliga domäner som är relevanta för företagsnamnsidéer. Hitta det mest önskvärda tillägget och kontrollera dess tillgänglighet.

Hur namnger du ditt nya företag eller företag?

ikon

Brain

Vårt verktyg använder ordvektorer och anpassade ordböcker för att brainstorma åt dig. Allt du behöver göra är att ange det önskade sökordet, så kommer det att returnera hundratals företagsnamnsidéer att gå igenom.
ikon

Lista dina idéer

Gör en lista över de mest önskvärda företagsnamnen. Ta bort de som är svåra att uttala, stava och komma ihåg. Håll dig till minnesvärda namn som låter kraftfulla och är lätta att varumärke.
ikon

Få feedback

Be personer i dina affärskretsar, potentiella kunder/klienter och personer i samma vertikal om feedback. Det hjälper dig att begränsa din lista och välja det bästa möjliga företagsnamnet.
ikon

Slutlig recension

Kontrollera lokalt företagsregister, domäntillgänglighet och sociala medier för att säkerställa att ditt namn är gratis att hämta.

Namnge ditt företag: Vanliga frågor

Hur fungerar vår företagsnamnsgenerator?

Hur väljer jag ett bra företagsnamn?

Hur namnger jag mitt lilla företag?

Vad är ett catchy namn?

Hur väljer jag ett catchy namn för en startup?

Hur kontrollerar man om ett företagsnamn är upptaget?

Kan jag använda samma företagsnamn om det redan är upptaget?

Hur kontrollerar jag om en domän är tillgänglig?

Vilken är den bästa domäntillägget?

Vad är ett domännamn?