De bästa verktygen för logotypdesign 2023

10 logotypskapare för att designa en professionell logotyp på några sekunder

Ogi Djuraskovic
Uppdaterad: 4 oktober 2023
15 min läs
FirstSiteGuide stöds av våra läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en provision. Läs mer
De bästa verktygen för logotypdesign 2023

Oavsett om du letar efter en cool logotyp för din nya blogg eller skapa en företagslogotyp – att hitta den bästa logotyptillverkaren på marknaden är ingen lätt uppgift. När det kommer till varumärkesbyggande är din logotyp i framkant av ditt företag – och det är just därför det är en så omfattande uppgift att göra den.

Bild viktiga logotyper genom historien. De finns överallt där du tittar. Din telefon, din TV och till och med ditt toalettpapper har alla distinkta logotyper som visar företaget som tillverkar dem. Det är därför det är så viktigt att få din logotyp att sticka ut från mängden. Det finns många olika saker som en logotyp ska ha.

En bra logotyp ska vara catchy, minnesvärd, men enkel nog. Varumärkeskännedom vilar mest på logotyper och tjänsten som företaget bakom grafiken tillhandahåller. Coca-Cola, Apple, McDonald's har alla distinkta och igenkännbara logotyper. Studier visar att de gyllene bågarna är mer kända än det kristna korset. När det gäller att göra en catchy, njutbar och minnesvärd logotyp kanske du vill rådfråga en logotypskapare eller designer. Det andra alternativet är att designa din egen logotyp själv, genom kraften hos en gratis logotyptillverkare.

Även om premiumverktyg finns och erbjuder många förmåner och fördelar i motsats till deras gratis motsvarigheter – är tillgängligheten för gratis logotyper oslagbar. De flesta premium-logotyptillverkningsverktyg låter dig skapa en logotyp från grunden, men be om betalning när du försöker exportera den till din PC. Det är därför som skapare av gratis logotyper är så kända – de möjliggör en fantastisk logotypdesign utan kostnad.

De 10 mest populära logotyperna

Inte alla logotyper på marknaden är bra, och inte alla populära alternativ är genomförbara. Även om det finns miljontals olika verktyg som hjälper dig att skapa en av de viktiga grafiken som ditt företag har, finns det ett litet antal bra verktyg på marknaden. När du letar efter en online-logotypskapare vill du inte använda något som inte kommer att hålla standarden.

Det finns många olika saker som det bästa verktyget bör ha, till exempel:

  • Många grafiska alternativ
  • Filter, förinställningar och CAD-element
  • Många ändringar och anpassningsmöjligheter
  • Många ändringar och anpassningsmöjligheter
  • En stor färgpall och färgförslag
  • Form, storlek och formalternativ och verktyg

Premiumlogotyper är inte snabba logotyper, och om du vill skapa din företagslogotyp måste du investera lite tid, pengar och ansträngning. När du funderar på att skapa en sådan logotyp kanske du vill välja de beprövade och mest populära alternativen på marknaden.

Alla dessa verktyg är toppmoderna alternativ som kommer att hjälpa dig att skapa en logotyp som ser professionellt ut. Om du funderar på att få din logotyp att slå ut, kommer du att vilja lära dig lite om färger, skapande av logotyper och till och med överväga att göra din egen logotyp från grunden.

Även om mallar kan göra jobbet mycket enklare, enklare och snabbare – om du letar efter en helt anpassad logotyp, kommer du antingen att vilja skapa den från grunden utan något förgjort innehåll eller be om tjänster från en professionell logotypdesigner .


Skräddarsy märken — Toppmodernt verktyg för att skapa logotyper

Tailor Brands hemsida

Tailor Brands online-logotyptillverkningsverktyg är ganska självförklarande. Den är skräddarsydd för att hjälpa varumärken att skapa en engagerande och minnesvärd logotyp. Den kreativa potentialen för detta verktyg är lika stor som alla andra på den här listan, och det låter dig skapa en logotyp för ditt företag snabbt.

Mata in all nödvändig information så kommer du att få ett grovt utkast till hur din slutprodukt kommer att se ut. Efter detta är det upp till dig att putsa upp din logotyp och anpassa den. När du har putsat upp det tillräckligt kan du ladda ner det i två olika format. Det bästa verktyget för att skapa logotyper, som Tailor Brands, låter dig ladda ner både en utökad version av din logotyp och en med en transparent bakgrund. En transparent bakgrund låter dig applicera din nya logotyp på vilken produkt, kort eller plats du vill, oavsett miljö.

Nyckelfunktioner

  • Snabbt skapande av logotyper – skapa en snabb logotyp genom att ange ditt företagsnamn i den automatiska logotypgeneratorn
  • Välj dina preferenser – verktyget för automatisk logotypgenerering låter dig ange dina preferenser för att leverera en bättre optimerad logotyp
  • Skräddarsy din logotyp själv – efter att verktyget är klart kan du komma in och finjustera det själv
  • Välj från många sektorer – Verktyget för generering av automatisk logotyp kommer att skapa en logotyp som passar din bransch
  • Ändra storlek alternativ – När du har skapat en rolig logotyp kan du ändra storlek på den till 21 olika storlekar för alla dess applikationer

Prissättning och planer

Tailor Brands erbjuder fyra olika planer för skapande av logotyper – Gratis, Basic, Standard och Premium:

Fri
  • Kostnadsfritt

Lågupplöst logotyp som kommer i några olika storlekar för att användas som favicon, i en e-postsignatur, Pinterest-profil, etc.

Grundläggande
  • $ 9.99 per månad.

Med grundplanen får du högupplösta filer av din logotyp i både JPG- och PNG-format, fullt ägande, användning av deras grafiska designverktyg plus en miniwebbplatsbyggare för att skapa en 3-sidig webbplats för ditt företag eller projekt.

Standard
  • $ 19.99 per månad.

Standardplanen ger dig allt från Basic plus vektor EPS-filer för din logotyp och deras webbplatsbyggare, med obegränsade sidor och en mängd olika mallar och webbplatswidgets.

Premium
  • $ 49.99 per månad.

Premiumplan ger dig allt från standardplanen plus automatisk schemaläggare för sociala medier och en webbplats byggmästare det låter dig skapa en webbutik och sälj dina produkter online.

Fler prissättningsalternativ för deras betalda planer

Tailor Brands planer och prisjämförelsetabell:

 GrundläggandeStandardPremium
1 år$4.99$9.99$24.99
2 Years$2.99$5.99$14.99
Besök Tailor Brands för ytterligare information >>

Wix Logo Maker — Logotypdesign utan mycket krångel

Wix Logo Maker hemsida

Om du letar efter en logotypgenerator som hjälper dig att skapa en logotyp online utan mycket krångel, kommer du att upptäcka att Wix-logotyptillverkaren uppfyller alla dina krav. Denna logotypskapare är ett utmärkt verktyg. Den kreativa potentialen i detta verktyg är fantastisk. Du kan designa en logotyp för ditt företag, visitkort, YouTube-kanal och för alla andra ändamål på några minuter. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av logotypdesign, så länge du håller de gyllene reglerna i åtanke – den bästa logotypen är snygg, minnesvärd och allmänt användbar.

Skapandeprocessen är så enkel som att berätta för verktyget vad du letar efter, vad ditt företag handlar om och hur du vill att din logotyp ska se ut. Efter det är allt som återstår en snabb putsning av dig, och du kan använda din fantastiska logotyp var som helst.

Nyckelfunktioner

  • Kommersiell användning – efter att du skapat din logotyp äger du rättigheterna till den och kan använda den kommersiellt
  • Kraftfulla redigeringsalternativ – välj från ett brett utbud av färger, typsnitt och design för att anpassa din logotyp
  • Gratis skapande av logotyper – skapa din logotyp helt gratis och ladda ner den i lågupplöst format för att prova den
  • Skapa en logotyp från grunden – du kan skapa en helt anpassad logotyp som du vill med Wix
  • Guidad logotypskapande – om du vill ha en snabb logotyp kommer verktyget för att skapa Wix logotyper att hjälpa dig genom att automatisera några av processerna
  • Buntningsalternativ – skapa din logotyp och din webbplats med Wix i ett paket för att få ytterligare rabatt

Prissättning och planer

Wix erbjuder tre olika planer för skapande av logotyper – gratis, grundläggande och avancerad:

Fri
  • Kostnadsfritt

Lågupplöst exempelfil.

Grundläggande
  • $20

Du kommer att få fullständiga kommersiella användningsrättigheter plus 8 högkvalitativa logotyper (PNG), i en rad färger: 2 versioner i originalfärger, 4 versioner i svartvitt, 1 version i gråskala, 1 version i monokrom.

Advanced Open water
  • $50

Med den avancerade planen får du allt från grundplanen plus 5 vektorfiler (SVG) i en rad färger och en förinställd logotyp för varje social mediekanal.

OBS: Om du skapa en webbplats med Wix Website Builder får du din nya logotyp gratis.

Besök Wix Logo Maker för ytterligare information >>

Canva Logo Maker — Gratis logotyptillverkare med många alternativ

Canva Logo Maker hemsida

Canva-logotypen är ett av de bästa alternativen på marknaden. Det ger dig alla nödvändiga verktyg för att skapa en lockande, spännande och snygg logotyp på några minuter. Ibland kräver inte mycket arbete att skapa en logotyp för en sektion, produkt eller något som inte är huvudattraktionen.

Ditt ursprungliga varumärke och företagslogotyp ska alltid vara i full fokus. Det är därför den kraftfulla reaktionspotentialen som Canva online-logotyptillverkaren ger till bordet är så användbar. Den är noggrant tillgodosedd med personer utan tidigare designerfarenhet och kommer med en mängd förinställningar, mallar och anpassningsalternativ.

När du har skapat ditt företags nya logotyp kan du ladda ner den i två olika format och till och med dela den till dina sociala medier, via e-post eller någon annan plattform. När du skapar en logotyp vill du att den ska dyka upp. Det bästa sättet att se till att din logotyp är unik, rolig och minnesvärd är att presentera den för kollegor, partners och vänner. Efter att ha fått den viktiga feedbacken från dina kamrater, låter Canva gratis logotypskapare dig modifiera din logotyp efter dina önskemål.

Nyckelfunktioner

  • Många mallar – om du letar efter en snabb logotyp kommer du att älska mängden förinställningar och mallar som detta program har att erbjuda
  • Snabb gratis logotypdesign – att designa din logotyp är så lägligt som ett par minuter, vilket gör att du kan skapa en fantastisk logotyp utan större ansträngning
  • Inga förkunskaper om design behövs – eftersom denna logotypgenerator förlitar sig mest på mallar och förinställningar, behöver du inte ha någon designkunskap överhuvudtaget
  • Manuell detaljering – efter att verktyget gjort logotypen åt dig kan du komma in och finjustera den efter dina personliga affärspreferenser
  • Helt online – det är ett helt onlineverktyg, vilket innebär att du inte behöver ladda ner något för att skapa en fantastisk logotyp

Prissättning och planer

Canva Logo Maker erbjuder tre planer till sina kunder – Free, Pro och Enterprise:

Fri
  • Kostnadsfritt

Gratis logotyper för snabba projekt inklusive 8,000 100+ gratis mallar och XNUMX+ designtyper.

Pro
  • $ 9.95 per månad.

    1-års plan faktureras som en betalning på 119.40 USD.
  • 12.95 USD per månad faktureras månadsvis.

Pro-planen ger dig allt som Free har plus 60,000 60+ gratis mallar och XNUMX+ miljoner premiumbilder, foton, videor och grafik.

Företag
  • $ 30 per månad.
    1-års plan faktureras som en betalning på 360 USD.

Detta är en plan för större team som behöver avancerad varumärkes- och samarbetskontroll. Det ger dig allt från en Pro-plan plus extra funktioner som inbyggda arbetsflöden för att få godkännande av dina designs, låter dig skydda alla delar av din design från teamredigeringar med avancerad malllåsning, obegränsad lagring, etc.

Besök Canva Logo Maker för ytterligare information >>

Hatchful av Shopify — Verktyg för att skapa logotyper för företag

Hatchful av Shopifys hemsida

Shopify Logo Maker är ett av de viktigaste verktygen i alla affärsarsenaler. Hatchful, Shopify logotypbyggare är ett kraftfullt onlineverktyg som låter dig skapa en fantastisk, helt anpassad logotyp för ditt varumärke, företag eller sociala medier, helt gratis.

Den kommer med hundratals olika mallar som hjälper dig i designprocessen. Hela verktyget är väldigt, väldigt enkelt att använda, vilket innebär att du kommer att skapa logotyper som ett proffs på nolltid. Det här verktyget behöver ingen förklaring – dess rena funktioner är självförklarande, och eftersom själva verktyget är gratis, råder vi dig att prova det själv, även om du inte behöver en logotyp. Du vill i allmänhet leta efter ett välrenommerat företag, och vem har ett bättre rep-ark än Shopify?

Nyckelfunktioner

  • Hundratals mallar – mallar och förinställningar gör logotypens designprocess så mycket enklare och snabbare
  • Många designmöjligheter – varje verktyg i den här logotypen hjälper dig att skapa en anpassad, unik och högkvalitativ logotyp
  • Kit för sociala medier – det här verktyget kommer med ett extra kit för logotypstorlek för sociala medier som är tillgängligt till ett billigt pris
  • Tillgodoser industrier – du kan basera din logotyp på din specifika bransch med många förinställningar för branschpreferenser
  • Fantastisk högupplöst produkt – gör din logotyp i högupplösning och ladda ner den i en mängd olika format

Prissättning och planer

Hatchful av Shopify logotyptillverkare är gratis att använda.

Fri
  • Kostnadsfritt

Alla logotyppaket inkluderar en högupplöst logotyp med obegränsade ändringar, favicon, Facebook-profilbild, Instagram-profilbild, etc.

Besök Hatchful av Shopify för ytterligare information >>

Squarespace Logo Maker — Enkelt och strömlinjeformat verktyg

Hemsidan för Squarespace Logo Maker

Att skapa en gratis logotyp är inte så enkelt som du kanske tror, ​​men med ett verktyg som Squarespace-logotypen är det enklare än du kan föreställa dig. Det här verktyget är skottsäkert och dränker dig inte i irriterande reklam om hur bra det är. Det går rakt på sak. När du väl besöker den här webbplatsen är det första du ska göra att lägga till ditt företagsnamn. Efter det kommer du till själva designverktyget. Det låter dig anpassa din logotyp och göra den till din helt egen.

Under anpassningsverktygen kommer du att se något grundläggande – hur din logotyp ser ut när den appliceras på olika platser: en skjorta, ett visitkort och en webbsida. Dessa är viktiga verktyg om du vill experimentera med din helt nya logotyp. Skicka ut dessa för ytterligare granskning av dina vänner, partners och kunder. När du har experimenterat klart med de många anpassningsverktygen som står till ditt förfogande kan du ladda ner din nya logotyp och sedan börja implementera den inom ditt varumärke, marknadsföringsstrategi eller något annat som din logotyp är avsedd för.

Nyckelfunktioner

  • Effektivt skapande av logotyper – processen för att skapa logotyper är så enkel som att ange ditt företagsnamn och leka i inställningarna
  • Logotypvisualiseringsfunktioner – när din logotyp har skapats kan du se den implementerad i en t-shirt, webbplats eller ett visitkort
  • Fantastiska designelement – att skapa din logotyp förenklas ytterligare genom användningen av fantastiska designelement, som är lätt tillgängliga när du använder verktyget
  • Rikliga formatalternativ – när du är klar med att skapa din fantastiska företagslogotyp kan du spara den i en mängd olika format

Prissättning och planer

Squarespace har två olika alternativ för att skapa logotyper och allt beror på om du har ett konto hos dem eller inte.

Fri
  • Kostnadsfritt

Om du har ett Squarespace-konto kan du skapa och ladda ner högupplösta logotyper gratis.

Betald
  • $10

Du måste betala för att skapa en logotyp om du inte är en Squarespace-kund.

Besök Squarespace Logo Maker för ytterligare information >>
turbologos hemsida

Turbologo imponerar med en mängd unika logotyper. Du kan vara säker på att Turbologo kan göra din dröms logotyp. AI-algoritmer genererar relevanta, professionella och moderna logotyper. Du kan redigera designen i fritt redigeringsläge, så den är mycket anpassningsbar.

Utöver logotypen kan du ladda ner sociala medier-profiler och omslag med din logotyp. Den är redan optimerad för att passa de format som behövs. Företagskunder kan fylla i företagsinformationen och enkelt ladda ner märkesvisitkort, brevpapper, vattenstämplar, kuvert och mycket mer i olika format. Det är klart att skriva ut.

Med Turbologo kan du skapa så många logotyper du behöver. Du kan skapa en mini, medium och stora versioner av logotyper, prova olika färger, mallar och du kommer inte att betala de extra pengarna, eftersom du har full tillgång till hela plattformen.

Nyckelfunktioner

  • Unika logotypdesigner – du kan vara säker på att designen är 100 % unik och ser professionell ut 
  • Gratis redigeringsläge – ändra element, färger, typsnitt på vilket sätt du vill. Designen är helt anpassningsbar
  • Obegränsad tillgång till plattformen – när du väl har betalat kan du skapa och ladda ner ett obegränsat antal logotyper. Skapa så många logotyper du vill
  • App för flera plattformar – skapa en logotyp från vilken enhet som helst (dator, mobil, surfplatta).
  • Enorma samling av designelement – välj från en mängd olika typsnitt, ikoner och färgpaletter för att skapa den perfekta logotypen
  • Brand kit funktion – få varumärkestillgångar på några sekunder: visitkort, brevpapper, omslag till sociala medier, profiler och mycket mer. Fyll i information om ditt företag och ladda ner redo att skriva ut filer direkt.

Prissättning och planer

Turbologo logotyptillverkare har tre planer - Lite, Standard, Business och två plattformsåtkomstperioder - 3 månader och 12 månader.

Lite
  • $16

En logotypfil (ingen genomskinlig fil).

Standard
  • $32

Högkvalitativa logotyper, transparent bakgrund, vektorlogofiler (SVG, PDF).

Företag
  • $64

Allt från Standard plus varumärkesidentitet (använda teckensnittsnamn, färger och flera färgversioner), visitkort och personliga kort, brevpapper (PDF, DOCX), sociala medier omslag och profiler, favoriter, kuvert, bakgrundsbilder.

Besök Turbologo för ytterligare information >>

FreeLogoDesign — Verktyg fokuserat på anpassning

FreeLogoDesign hemsida

En mjukvara för design av premium logotyper bör uppfylla alla dina kreativa behov, snabbt, samtidigt som den är av hög kvalitet. Det är där ett verktyg som den snygga FreeLogoDesign kommer in i bilden. Det är av en anledning ett av de mest populära verktygen för att skapa logotyper online.

När du har angett ditt företagsnamn kommer du att föras till anpassningsverktyget. Detta är förstås branschstandarden – men det som verkligen gör det poppar är själva anpassningsalternativen. Du får mycket mer frihet när du använder det här verktyget, eftersom anpassningsalternativen inte enbart är beroende av mallar, förinställningar och annat förgjort innehåll.

Du kan verkligen göra din logotyp till din egen när du använder ett verktyg som FreeLogoDesign. Det låter dig skapa en gratis logotyp online utan registrering och ladda ner den direkt efter att du har skapat en utmärkt logotyp för ditt företag.

Nyckelfunktioner

  • Användarvänlig – vissa verktyg för att skapa logotyper kan vara lite komplicerade, men den användarvänliga GUI-designen hos FreeLogoDesign gör att skapa fantastiska logotyper snabbt, enkelt och strömlinjeformat
  • Varumärkesalternativ – när du skapar en logotyp med FreeLogoDesign kan du använda den för att främja ditt varumärke, göra en reklamkampanj eller använda den inom din produkt/tjänst
  • Tusentals mallar – en bra logotypgenerator kräver flera mallar, och verktyget för att skapa logotyper FreeLogoDesign har många av dem att erbjuda
  • Olika storlekar och format – detta verktyg låter dig spara dina filer i flera storlekar och format, som PNG, JPG och SVG
  • Inget konto behövs – om du vill skapa en rolig, fantastisk och enkel logotyp med det här verktyget behöver du inte ens registrera ett konto

Prissättning och planer

FreeLogoDesign kommer med följande alternativ – Low Res, High Res, Website & Logo och Custom:

Låg upplösning
  • Fri

Du får din logotyp via e-post i PNG-filformat, 200 pixlar gånger 200 pixlar.

Högupplöst
  • $39

Högupplösta paket innehåller PNG-filer (5000 pixlar gånger 5000 pixlar), PDF-, JPG- och vektor-SVG-filer.

Hemsida & Logotyp
  • $129

Detta paket från FreeLogoDesign ger dig högupplösta filer och en professionell webbplats med ditt eget domännamn.

Motorcykel
  • $199

Få din logotyp skapad av professionella designers. Du får en slutlig logotyp inom högst 5 arbetsdagar, i PDF-, PNG- och EPS-format.

Besök FreeLogoDesign för ytterligare information >>

Logotyp skapare — Enkelt och snabbt verktyg för att bygga logotyper

LogoMakers hemsida

LogoMaker är ett av de mest populära alternativen på marknaden. Snabb och enkelhet är huvuddragen hos denna logotypskapare. Det låter dig skapa en fantastisk logotyp på några minuter, och anpassningsverktygen som är kopplade till den är exemplariska.

Denna programvara är gjord för snabbhet och kommer med över 10.000 XNUMX olika förinställningar och mallar som du kan välja mellan. Men ren potential för att skapa logotyper och en mängd anpassningsalternativ är inte huvudpunkterna i det här verktyget.

Till skillnad från andra verktyg som låter dig bara göra en logotyp, låter den här dig lära dig om vad du gör. Den kommer med en mängd e-böcker om skapande av logotyper och några viktiga artiklar om själva processen. Även om du kan skapa en logotyp på några minuter, kan du också spendera timmar på att designa ditt magnum opus utan att ens inse det.

Nyckelfunktioner

  • Unik logotyp – detta fantastiska verktyg låter dig skapa en helt unik logotyp för ditt företag
  • Arbeta med en designer – Genom att använda det här verktyget kan du kontakta en professionell designer för att hjälpa dig med din logotyp
  • Många revisioner – om du väljer att arbeta med designerns funktion får du obegränsade ändringar tills du är nöjd med din produkt
  • Bra kundservice – om du inte är nöjd med din logotyp kan du kontakta kundtjänst som är vänlig, trevlig och lyhörd
  • 10000 förinställningar – medan vissa verktyg kan erbjuda ett par tusen förinställningar och mallar, kommer LogoMaker online-logotypgenerator att ge dig 10000 XNUMX olika mallar och förinställningar att välja mellan

Prissättning och planer

LogoMaker erbjuder följande paket – Basic, Essential, Premium och Custom:

Grundläggande
  • Kostnadsfritt

Detta är deras gratis alternativ att skapa en logotyp, men du kan bara använda dina logotyper på deras plattform för att designa anpassade marknadsföringsprodukter och kläder.

Väsentlig
  • $40

Du kan ladda ner vektordesignfiler (.svg, .eps) och svartvita versioner av din logotyp. Dessutom får du livstidslagring och obegränsad användning av dina logotyper.

Premium
  • $60

Du får allt från Essential-planen plus specifika logotyper för att marknadsföra ditt företag på sociala medier.

Motorcykel
  • $99

Anpassad logotypdesign låter dig arbeta hand i hand med deras team av expertdesigners för att skapa den perfekta företagslogotypen.

Besök LogoMaker för ytterligare information >>

NameCheap Logo Maker — Top of the line-logotypverktyg

Hemsidan för NameCheap Logo Maker

Namecheaps gratis logotyptillverkare är ett populärt onlineverktyg med fokus på guidad logotypskapande. Alla i världen är inte lika kreativa som designer, och alla har inte heller en gåva att designa. Det är här NameCheap kommer in i bilden. Den guidar dig genom varje steg i processen för att skapa logotyper och låter dig sluta med en exklusiv logotyp för ditt företag.

Till skillnad från många andra verktyg som låter dig skapa en logotyp gratis och sedan kräva betalning för att ladda ner eller använda den – processen att skapa NameCheap-logotypen är verkligen gratis från början till slut. Liksom de bästa verktygen som finns, låter denna logotypskapare dig testa din logotyp på olika produkter och se hur den ser ut i en 3D-miljö.

Nyckelfunktioner

  • Helt gratis – medan andra "gratis" verktyg kan annonsera sig själva som sådana, låter det här dig faktiskt ladda ner högkvalitativa renderingar av din logotyp gratis
  • AI-assisterad design – om du funderar på att skapa en logotyp är AI-genereringsverktyget här för att hjälpa dig
  • Mobil design – du behöver inte vara på din PC för att skapa en fantastisk logotyp, eftersom NameCheap-logotypen fungerar på alla enheter och operativsystem
  • Ingen registrering krävs – För att få full nytta av detta verktyg för att skapa logotyper behöver du inte ens skapa ett konto
  • SVG- och PNG-alternativ – du kan ladda ner din logotyp i SVG och PNG utan kostnad

Prissättning och planer

Namecheap gratis logotyptillverkare är helt gratis.

Fri
  • Kostnadsfritt

Din gratis logotyp kommer i både SVG- och PNG-format.

Besök NameCheap Logo Maker för ytterligare information >>

Se — En logotyptillverkare som tar design på allvar

Titta på hemsidan

Looka är en AI-driven logotyptillverkare som ger företagare ett snabbt och prisvärt sätt att skapa ett vackert varumärke. Plattformen använder sig av en icke-mall för logotyper för att generera massor av unika alternativ som du kan anpassa i en lättanvänd redigerare.

Svara på några frågor om ditt företag och designpreferenser, så ser du omedelbart en mängd olika logotyper för att börja spara och redigera. Looka använder maskininlärning för att tillämpa designregler kring färgkontrast, typsnittskombinationer och mer, för att ge användarna bättre "out-of-the-box"-logotypalternativ än andra online-logotyptillverkare. När du har en logotyp du älskar kan du köpa ett engångspaket ELLER en prenumeration på logotyp och varumärkespaket, som inkluderar tillgång till över 300 märkesdesigner, inklusive visitkort, sociala inlägg, flygblad och mer.

Nyckelfunktioner

  • Premium logotypdesigner — generera 100-tals anpassade logotyper gratis, utan något konto krävs förrän du är redo att köpa.
  • Ett stort urval av teckensnitt och symboler — kategoriserad efter stil och bransch, så det är lättare att hitta det du vill ha.
  • Enkel redigering och förslag — Looka-redigeraren låter dig anpassa text, färger, symboler och mer och se dussintals varianter om du behöver idéer.
  • Fullt ägande — använd logotypen för alla kommersiella tillämpningar efter köpet.
  • Revideringar efter köp — du får obegränsade ändringar av din logotyp i 72 timmar efter köpet, om du vill göra några ändringar.

Prissättning och planer

Looka har två olika planer - Logo + Brand Kit (prenumerationspris) eller Logo-only-paket (engångsköp).

Logotyp + varumärkessats

Grundläggande
  • $ 4.99 per månad.
    1-års plan faktureras som en betalning på 59.88 USD.

Med ett Basic-abonnemang får du fullt ägande av din logotyp och obegränsade ändringar efter köp, högupplösta logotyper och vektorlogofiler (inklusive transparent bakgrund och färgvariationer), samt delvis tillgång till Brand Kit.

Premium
  • $ 7.99 per månad.
    1-års plan faktureras som en betalning på 95.88 USD.

Med en Premium-plan får du allt i grundplanen plus full tillgång till Brand Kit (300+ märkesdesigner som du kan anpassa för dina affärsbehov).

Företag
  • $ 15.99 per månad.
    1-års plan faktureras som en betalning på 191.88 USD.

Med en affärsplan får du allt i Premium-planen plus en prenumeration för webbplatsbyggare.

Endast logotyp

Grundläggande
  • $20

Grundplanen ger dig en PNG-logotypfil.

Premium
  • $65

Premiumplanen ger dig flera högupplösta logotyper (PNG, EPS, SVG, PDF), plus flera färgvarianter, fullt ägande och obegränsade ändringar efter köp.

Företag
  • $80

Enterprise-planen ger dig allt i Premium-planen, plus ett kit för sociala medier och visitkortsdesigner med din logotyp och varumärkesfärger.

Besök Looka för ytterligare information >>

Hur man väljer rätt logotyptillverkare

Att välja den bästa logotyptillverkaren på marknaden kommer inte att bli en lätt uppgift. Beroende på vad du behöver din logotyp till, vill du ha ett annat verktyg för jobbet. Men vilken som helst bra logotypbyggare bör uppfylla ett par krav som gör att du kan skapa en fantastisk logotyp i tid.

Logotyper behöver inte vara revolutionerande konstverk hela tiden. Oftare än inte vill du bara skapa en primär logotyp för ditt företag, och här är enkelhet nyckeln. Föreställ dig alla de mest kända logotyperna i världen och fundera på vad som binder dem samman. De är alla minimalistiska till sin natur men är ändå intressanta nog för att hålla konsumentens uppmärksamhet.

En bra logotyp måste vara så unik och igenkännbar som möjligt. För att uppnå detta har alla de bästa logotyperna en viss färgpall associerad med dem. Om du letar efter en logotyptillverkare online är du förmodligen inte en professionell som försöker skapa en logotyp med hjälp av avancerad designprogramvara.

Men om du vill skapa en bra logotyp måste du komma ihåg de gyllene reglerna, som är:

  • Välj alltid en enkel form.
  • Färger är dina vänner.
  • Gör det inte för komplicerat.
  • Catching, inte irriterande.
  • Gör det så minnesvärt som möjligt.
  • Använd alla verktyg som står till ditt förfogande.
  • Testa din logotyp med dina kamrater och kunder.
  • Inkludera feedback i din logotyp.

Den allra bästa

Att välja den bästa logotyptillverkaren kommer inte att bli lätt, men tur för dig har vi sammanställt en lista över mjukvaran creme de la creme på webben.

Bästa gratis logotyptillverkare

Det bästa på marknaden behöver inte alltid kosta en mindre förmögenhet. Några av de bästa verktygen för skapande av logotyper online är gratis, så vi ger den bästa gratis logotypskaparen online:

Där Wix gratisverktyg verkligen lyser är dess rena enkelhet. Den tillhandahåller en tjänst ungefär som en premium, helt gratis. Dess huvudfunktioner gör det till ett kraftfullt verktyg för både individer, varumärken och företag.

Det låter dig använda en mängd olika mallar och förinställningar för att skapa din logotyp. Wix har en strikt varumärkesorientering och etablerar det som ett bra affärsverktyg. Deras nyckelfunktioner är fullständig logotypanpassning, assisterad logotypskapande och det är gratis från början till slut.

Bästa premium logotyptillverkare

Nu, när vi pratar om det bästa av det bästa, vill du betala lite pengar för en bra logotyp. En bra logotyp kommer att etablera ditt företag, och eftersom du kommer att använda den inom många aspekter av ditt arbete bör den hålla dig hela livet.

En bra logotyp kan skapas av en utsedd designer, men att anställa en designer kräver en betydande investering. Om du vill skapa din logotyp från grunden, men ändå ha en professionellt utseende slutprodukt, kanske du vill använda en betald logotyptillverkare online.

Placera det

Priset börjar vid $ 39.95

Placeit är en av de mest populära tillverkarna av betalda företagslogotyper med fokus på att skapa högupplösta logotyper för företag. Med det här verktyget kan du enkelt skapa en fantastisk logotyp som säkerligen kommer att stå emot de bästa logotyperna på planeten.

Dess anpassningsalternativ är inte standard. De är fokuserade på att vägleda dig till skapande av logotyper och tillåta personligt uttryck endast om du väljer att göra det. Det låter dig till och med ladda ner i många storlekar, format och färger. Den kommer med över 8,000 XNUMX olika mallar, som alla har gjorts av professionella designers.

Vanliga frågor

Hur kan jag skapa min egen logotyp gratis?

Du kan använda något av de kostnadsfria verktygen för att skapa logotyper på den här listan för att skapa en rolig, attraktiv och användbar logotyp för ditt företag. Du kan till och med använda dem till skapa en logotyp för dina sociala medier, personliga varumärke eller din produkt – himlen är gränsen.

Att skapa din logotyp gratis är lika enkelt som att använda ett verktyg från den här listan – eller lära dig lite om fotoredigering från YouTube. Det finns många instruktionsvideor om ämnet, och det finns ännu fler kurser tillgängliga för en liten summa pengar.

Vilken är den bästa gratis logotillverkaren?

Alla gratis logotyper på vår lista är genomförbara alternativ om du vill skapa en snygg logotyp för ditt företag, sociala medier eller varumärke. Om vi ​​var tvungna att välja de två bästa alternativen för ett gratis onlineverktyg för att skapa logotyper, skulle vi behöva gå med Wix och Squarespace.

Vilken programvara är bäst för logotypdesign?

All programvara på den här listan har unika för- och nackdelar. Om du vill skapa en snabb, gratis logotyp kan du använda något av verktygen som finns på vår lista. Om du vill göra en professionell logotyp med toppmoderna designelement kan du använda något av de betalda alternativen på vår lista.

Photoshop, AutoCAD, GIMP och många andra verktyg är tillgängliga för ett billigt pris, eller helt gratis. Om du vill göra en logotyp från grunden och ha full kontroll över vad du gör, kommer du att vilja använda ett av dessa program. Att bemästra dem kommer att ta ganska lång tid, men i slutändan kommer du att ha en värdefull färdighet.

Kan jag skapa en logotyp i Photoshop?

Ja. Photoshop är ett bra verktyg som låter dig skapa en logotyp, men till skillnad från de andra alternativen på den här listan är det svårt att använda Photoshop. För att skapa en logotyp korrekt i Photoshop behöver du lite erfarenhet av programmet.

Photoshop är ett enormt, expansivt och extremt komplext program. Du behöver inte vara en absolut photoshop-mästare för att skapa en logotyp för ditt företag. Att skapa en logotyp kommer inte att vara en lätt uppgift, men med photoshop kommer du att ha all den anpassning du vill.

Hur skapar jag en högupplöst logotyp?

Att skapa en högupplöst logotyp innebär att skapa en logotyp i vektorform och ladda ner den i ett transparent format med full upplösning som PNG. Du vill alltid exportera din logotyp i många olika storlekar och variabler.

En viktig sak med processen att skapa logotyper är att du alltid vill lämna lite utrymme för förbättringar. När du gör en logotyp är det viktigt att samla in feedback från dina kunder, kamrater och partners. Genom denna feedback kan du göra ändringar i din logotyp för att bättre uppfylla dess syfte.

Hur mycket kostar en professionell logotyp?

En professionell logotyp kan kosta allt från ett par dollar till tusen dollar. Att anlita en artist för att göra din logotyp och göra många ändringar kommer att kosta ganska mycket pengar. Men om du gör logotypen själv, med hjälp av ett onlineverktyg för att skapa logotyper, kommer du att spara mycket pengar och göra den precis som du vill.

Slutsats

Att ha en av de bästa logotyperna som finns kommer att göra underverk för ditt företag. En bra logotyp är det bästa sättet att visa ditt varumärkes värderingar för alla som kastar en översiktlig blick på den. Ditt företag kommer att fastna i folks huvuden, och du kommer att vara den första de tänker på när de behöver en specifik produkt eller tjänst.

Om du vill skapa en logotyp själv kan du använda nej-verktyget som finns på den här listan. Att använda ett verktyg från hans lista kommer att ge dig många alternativ för att göra en iögonfallande logotyp utan någon tidigare designkunskap.

En kommentar på "De bästa verktygen för logotypdesign 2023"

  1. Elijah

    Tack för omnämnandet Ogi! När Logojoy startade såg vi stora möjligheter att tillhandahålla logotypdesign i världsklass för icke-tekniska användare som fortfarande ville ha kontroll över riktningen och känslan av sin logotyp – men som inte nödvändigtvis hade resurserna att lära sig photoshop eller arbeta med en befintlig mall.

    Du har rätt, det kan vara väldigt svårt för en företagsägare att fånga sina varumärkesvärden och översätta det till något som är visuellt tilltalande.

    Kudos till alla andra designverktyg som nämns också. Även om de är våra konkurrenter känner vi fortfarande att vi delar det gemensamma målet att förbättra designupplevelsen för alla och alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Skicka den här till en vän