Villkor

FirstSiteGuide stöds av våra läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en provision. Läs mer

1. Godkännande av villkor

Vänligen läs dessa villkor ("Avtal", "Villkor och villkor") noggrant innan du använder https://firstsiteguide.com/ ("webbplatsen") som drivs av First Site Guide ("oss", "vi" eller " vår"). Detta avtal anger de juridiskt bindande villkoren för din användning av webbplatsen på https://firstsiteguide.com/.

Genom att gå in på eller använda webbplatsen på något sätt, inklusive, men inte begränsat till, besöka eller surfa på webbplatsen eller bidra med innehåll eller annat material till webbplatsen, samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Termer med versaler definieras i detta avtal.

2. Immateriella rättigheter

Webbplatsen och dess ursprungliga innehåll, funktioner och funktionalitet ägs av First Site Guide och skyddas av internationell upphovsrätt, varumärke, patent, affärshemlighet och andra lagar om immateriell egendom eller äganderätt.

3. Uppsägning

Vi kan säga upp din åtkomst till sajten, utan orsak eller meddelande, vilket kan leda till förlust och förstörelse eller all information som är kopplad till dig. Alla bestämmelser i detta avtal som i sin natur ska överleva uppsägning ska överleva uppsägning, inklusive, utan begränsning, äganderättbestämmelser, ansvarsfriskrivning, ersättning och ansvarsbegränsningar.

4. Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser som inte ägs eller kontrolleras av First Site Guide.

First Site Guide har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för, innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster. Vi rekommenderar starkt att du läser villkoren och integritetspolicyn för alla tredjepartswebbplatser som du besöker.

5. Annonsörsupplysning

First Site Guide är en deltagare i affiliate-program. Det betyder att vi tjänar provision från några av de tjänster/produkter som rekommenderas på den här webbplatsen. Till exempel deltar vi i Amazon Services LLC Associates Program, ett affiliate-annonseringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till Amazon.com. Vi arbetar bara med företag som vi tror på och delar produkter och tjänster som vi använt, testat eller värt att rekommendera. Att innehåll, reklamplatser eller länkar kommer att identifieras som sådana enligt riktlinjerna i FTC:s regler för avslöjande.

Om du har några frågor är du välkommen att skicka e-post till First Site Guide-teamet på [e-postskyddad]

6. Tillämplig lag

Detta avtal (och eventuella ytterligare regler, policyer eller riktlinjer införlivade genom hänvisning) ska styras och tolkas i enlighet med lagarna i Kalifornien, USA, utan att ge effekt till några principer om lagkonflikter.

7. Ändringar av detta avtal

Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, ändra eller ersätta dessa villkor genom att publicera de uppdaterade villkoren på sajten. Din fortsatta användning av webbplatsen efter sådana ändringar inkluderar ditt godkännande av de nya villkoren.

Kontrollera detta avtal regelbundet för ändringar. Om du inte samtycker till något av detta avtal eller några ändringar i detta avtal ska du inte använda, komma åt eller fortsätta att komma åt webbplatsen eller avbryta någon användning av webbplatsen omedelbart.

8. Kontakta oss

Om du har några frågor om detta avtal, vänligen kontakta oss.