50 bästa frilansjobbwebbplatser för att hitta arbete och tjäna pengar 2023

Ogi Djuraskovic
Uppdaterad: 4 oktober 2023
21 min läs
FirstSiteGuide stöds av våra läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en provision. Läs mer

Om du letar efter online frilansjobb till tjäna snabba pengar online och för att undvika den fruktade dagliga pendlingen till jobbet har du kommit till rätt ställe! Frilansande kan hjälpa dig att bilda långvariga relationer med kunder som till och med kan anställa dig på lång sikt för kontinuerligt stadigt arbete. Som frilansare kan du dra nytta av dina intressen och ta dig an projekt som du gillar.

För att blomstra som frilansare och försörja dig på ett anständigt sätt måste du skapa rätt kontakter, bygga en portfölj och få ut ditt namn. Det finns massor av frilansjobb där ute så länge du vet var du ska leta. Forskning visar att 59 % av företagen i USA har en flexibel arbetsstyrka, Enligt Forbes.

Men hur kan man hitta dessa online frilansarjobb och säkerställa din ekonomiska överlevnad i dessa tider? Svaret: på frilanswebbplatser! Men först måste du veta vad frilansande är och vilken typ av projekt du kan göra på frilanswebbplatser.

REDAKTÖRENS VAL

Saker att veta innan du börjar som frilansare

Vad är frilansande?

Frilansande är när en egenföretagare tillhandahåller tjänster åt flera kunder samtidigt. Det främjar en digital nomadlivsstil när frilansare arbetar från bekvämligheterna i sina hem. De får ställa in sina arbetstider, spåra sina projekt och fakturera sina kunder enligt de fastställda priserna.

Frilansare hittar arbete via de bästa frilanswebbplatserna eller direkt, utan att behöva använda resurser från tredje part. Frilansaren tjänar pengar på per-jobb eller timbasis.

Vad är frilanswebbplatser och hur fungerar de?

Frilansande webbplatser är marknadsplatser för frilansspelningar där företagen och frilansarna ansluter och drar nytta av varandra. Dessa frilansande jobbsökningssajter tillåter arbetsgivare att lägga upp jobbannonser för vilka frilansare lägger bud eller förfrågningar. De uppmuntras att bygga sina profiler på dessa frilansande webbplatser för att visa upp sin portfölj, kompetens och rykte. De kan tjäna pengar genom att säkra och slutföra lämpliga projekt som publiceras på dessa plattformar varje dag.

Vissa av dessa frilansplattformar erbjuder gratisprenumerationer medan andra tar ut en provision eller medlemsavgift.

Dessa webbplatser är integrerade med säkra betalningsalternativ för att se till att det inte finns några hinder för båda parter.

Saker att tänka på innan du börjar som frilansare

Att komma igång som frilansare kan vara enkelt eftersom allt du behöver göra är att registrera dig på en frilansande webbplats och börja lägga bud på projekt. Sedan måste du ställa in priset för dina tjänster – det är så du visar upp ditt värde för världen, så se till att du gör det korrekt.

Vi har sammanställt en unik, omfattande guide om de bästa frilanswebbplatserna för att hjälpa dig komma igång. Det är här vi introducerar dig för några av de bästa frilansplattformarna i branschen, berättar om deras nyckelfunktioner och diskuterar deras priser bland andra egenskaper. Detta bör hjälpa dig att starta din frilanskarriär från rätt plattform enligt din respektive nisch och preferenser.

Följande är alla de bästa frilanssidorna att välja mellan:

Allmänna frilansande jobbsökningssidor

Allmänna frilansjobb

Dessa frilansande webbplatser har ett brett utbud av frilansarjobb inom domänerna skrivande, design, webbutveckling, marknadsföring, försäljning, fotografi och många fler.

Så om du letar efter flera olika frilansjobb online som vidgar din horisont, är det här den mest omfattande listan för dig.

FlexJobs

flexjobb

Det är en plattform som inte bara erbjuder frilansjobb för nybörjare utan också är ett nav till andra flexjobb. Med över 50 jobbkategorier sträcker sig fjärrkarriärerna från nybörjarpositioner till högbetalda jobb på chefsnivå från hela världen. Det lovar också att tillhandahålla blufffria och flexibla arbetsledningar för karriärorienterade frilansare på distans. FlexJobs Corporations jobbbräda är för närvarande värd för mer än 20,000 XNUMX jobbannonser på distans och frilans, som kontrolleras för legitimitet.

Nyckelfunktioner:

  • Listor visas på ett väldesignat sätt
  • Tillgänglighet för de flesta arbetsgivares företagsbeskrivningar
  • Bygger en frilansande kundbas

Pris:

FlexJobs debiterar $14.95 för en månad, $29.95 för tre månader och $49.95 för ett år

Besök FlexJobs för ytterligare information >>

Fiverr

fiverr

Det är förmodligen den bästa frilanswebbplatsen för att börja din karriär som frilansare. Med jobb som börjar på $5 per projekt erbjuder plattformen små projekt som du kan slutföra och bygga upp din portfölj för potentiella kunder. Frilansmöjligheterna online på Fiverr kan hjälpa dig att bygga en portfölj för en nisch och gå vidare till mer betydande projekt.

Nyckelfunktioner:

  • Erbjuder gratis kurser för att utöka din kompetens
  • Skickar betalande kunder
  • Behöver inte lägga bud på kunder

Pris:

Fiverr debiterar frilansare mellan $5.00 och $995.00 per jobb, beroende på projektet

Besök Fiverr för ytterligare information >>

SolidGigs

SolidGigs

Det är en mycket fyndig plattform för frilansande och distansarbete med ett enkelt sökfält. Det sparar tid – genom att gå igenom frilansande jobbannonser och välja det mest relevanta – baserat på din expertis. Så om du är en upptagen individ kan SolidGigs bli din favoritwebbplats för frilansarbete.

Nyckelfunktioner:

  • Online resursbibliotek med kurser, intervjuer, mallar
  • Skickar 2% av de bästa frilansspelningarna som finns

Pris:

$ 19 / mån

Besök SolidGigs för ytterligare information >>

Upwork

Upwork

Upwork bildades som ett resultat av en sammanslagning mellan två ledande plattformar för frilansarbete online: oDesk och Elance. Det erbjuder frilansmöjligheter i en mängd olika nischer - för alla typer av frilansarbetare online.

För att attrahera projekt måste frilansare bygga sin arbetsportfölj, profil, betyg och anbudspriser. Upwork kommer sedan att hitta rätt matchning för dig genom sina kraftfulla sökmotorer med olika filter. Den har något för alla, allt från korta eller långa projekt till grundläggande eller expertjobb.

Nyckelfunktioner:

  • Effektiv sökning
  • Säkra betalningar
  • Korrekt fakturering

Pris:

Upwork debiterar 20 % för de första 500 USD som tjänas in genom en kund, 10 % för livstidsfakturor mellan 500 och 10,000 5 USD och 10,000 % för livstidsfakturor för projekt värda över XNUMX XNUMX USD

Besök Upwork för ytterligare information >>

Toptal

toptal

Det är den mest konkurrenskraftiga plattformen som lovar att anställa de 3% bästa frilansarna från hela världen. Frilansarna måste genomgå ett screeningtest och när du klarar testet ger det garantier om de bästa projekten från fantastiska kunder. Anmärkningsvärda företag som Zendesk och Airbnb anställer frilansare från denna frilansjobbsajt, vilket visar att konkurrensen på den här plattformen är mycket hög men rättvis kompensation utdelas också.

När du väl blivit en del av Toptals community kommer du att skapa några mycket viktiga kontakter som kommer att tilldela dig några lönsamma projekt.

Nyckelfunktioner:

  • Snabb placeringsprocess
  • Två veckors gratis provperiod

Pris:

Startpris på $60

Besök Toptal för ytterligare information >>

CloudPeeps

cloudpeeps

Det är en allt-i-ett-plattform som förbinder frilansande onlinegemenskap med marknaden och uppmuntrar båda att göra affärer. Medlemmar kan ställa in sina priser och frilansande onlinejobb efter kategori, typ av arbete eller genom löneintervallet. Om du har en imponerande portfölj och vill skaffa dig mer erfarenhet, då är CloudPeeps den bästa plattformen för dig.

På grund av deras exklusivitet kan det vara svårt att gå med, men när du väl har registrerat dig är det ganska enkelt att säkra frilansmöjligheter.

Nyckelfunktioner:

  • Snabb betalning
  • Felfria processer
  • Arbetsvänlig på avstånd

Pris:

CloudPeeps Standard för $9/månad, medan CloudPeeps Plus för $29/månad

Besök CloudPeeps för ytterligare information >>

Verkligen

ja

Det är den främsta jobbwebbplatsen i världen, som underhåller över 250 miljoner besökare varje månad. Den prioriterar distansarbetare och frilansare genom att ge dem fri tillgång till jobbsökningar, gör det möjligt för dem att lägga upp meritförteckningar och göra efterforskningar om företag.

Webbplatsen är mycket enkel att använda och du kan hitta många jobbannonser på distans på plattformen. Med en så hög popularitet för denna plattform är alla frilansare eller distansarbetare skyldiga att hitta något enligt deras kompetens.

Nyckelfunktioner:

  • Inbyggd online-CV-byggare
  • Storskalig uthyrning
  • Jobbvarningsmail

Pris:

$5/dag för sponsrade jobbinlägg

Besök Indeed för ytterligare information >>

Frilansare

frilansare

Det är den största onlinemarknadsplatsen för frilansjobb med över 32 miljoner registrerade användare – vilket innebär att många företag använder webbplatsen för att lägga ut sitt arbete på entreprenad. Det erbjuder en mängd olika frilansjobb, inklusive mjukvaru- och applikationsutveckling, skrivande, digitala marknadsföringstjänster, etc.

Allt du behöver göra är att skapa en profil och börja lägga bud på de jobb du vill ha!

Nyckelfunktioner:

  • Otaliga projekt på en plattform
  • Billigaste provisionssatserna

Pris:

10% för fasta timprojekt, 20% för tjänster och 15% projektavgift

Besök Freelancer för ytterligare information >>

Guru

gurun

Guru hjälper dig att skapa en profil som perfekt representerar din erfarenhet och kompetens – för att förbättra dina chanser att bli kontaktad av en arbetsgivare. De har en enorm mängd frilansande jobbannonser som uppdateras varje dag från olika branscher.

Det är den enklaste frilanswebbplatsen där ute med ett interaktivt gränssnitt som låter frilansare skumma igenom jobben utan krångel.

Nyckelfunktioner:

  • Stöder transaktioner genom flera betalningsmetoder
  • Omfattande utbud av jobbkategorier
  • Effektiviserad projektprocess

Pris:

$29.95

Besök Guru för ytterligare information >>

Garn

garn hemsida

Twine är specialiserat på den kreativa och digitala sektorn, från webbutveckling till animation. De har en global community med över 350,000 10 frilansare, som kan välja från en stor volym av varierande och spännande jobb varje vecka. Frilansare kopplas ihop med kunder via ett djupgående matchningssystem med över XNUMX olika kriterier. Detta säkerställer att båda parter får bästa möjliga upplevelse och ett rimligt pris.

Nyckelfunktioner:

  • Kreativt och digitalt arbete tillgängligt
  • Kontrollsystem
  • Säkert betalningssystem

Pris:

Twine Pro kostar $7.49 per månad.

Besök Twine för ytterligare information >>

Frilansskrivande jobb

Frilansande skrivjobb

Att börja skriva frilans från början kan vara en mycket skrämmande uppgift, speciellt om du inte vet var du ska börja. Internet är en stor marknadsplats för frilansande skrivande, men det kan vara svårt att skilja en legitim jobbmöjlighet från en klickbete-bedrägeri.

Därför har vi skapat en omfattande lista över de bästa frilansande skrivarwebbplatserna för att hjälpa dig att landa några frilansande skrivspelningar av hög kvalitet online.

innehåll

contena

Det är en av de bästa frilansskrivande webbplatserna på grund av mängden skrivjobb som är tillgängliga för redaktörer, skribenter och innehållsskapare. De erbjuder en blandning av frilansande och distansjobb.

Dessutom hjälper Contena frilansare att hitta jobb enligt deras nisch genom att begränsa resultaten till att inkludera de mest lönsamma skrivkategorierna. Du kan köpa frilansande skrivjobb inom teknik, utbildning, välbefinnande, ekonomi, skönhet och många andra branscher.

Nyckelfunktioner:

  • Effektiva utbildningar
  • Medlingstjänster
  • Helpdesk

Pris:

$500/år för guldmedlemskap och $800/år för platinamedlemskap

Besök Contena för ytterligare information >>

Blogga Pro

bloggingpro

Denna frilansande webbsida erbjuder jobbmöjligheter på distans också inom olika kategorier, såsom bloggande, innehållsskrivande, journalistik, korrekturläsning eller tekniskt skrivande. De samlar alla de bästa skrivarjobben online och gör dem lätta att söka efter frilansare.

Alltså om du vill tjäna pengar hemifrån med dina skrivkunskaper, ha några prover till hands när du söker jobb via Blogging Pro.

Nyckelfunktioner:

  • Ge tips som hjälper dig att utveckla din blogg
  • Gott om skrivjobb på distans

Pris:

$ 30 för 30 dagar

Besök Blogging Pro för ytterligare information >>

Skyword

himmelord

Det är en stor plattform för innehållsmarknadsföring som är känd för att tillhandahålla konsekventa möjligheter att skriva frilans. Kunder använder den här plattformen för att ansluta, lägga upp sitt innehåll på webbplatsen och hantera relationer med frilansare de lägger ut sitt arbete till.

Personerna bakom Skyword skummar igenom de upplagda jobben och matchar kundens behov med en skribent. Författaren bjuds sedan in att arbeta med kundens projekt och de får till och med arbeta med flera projekt i tid. Skywords frilansande jobbråd är inte bara begränsad till amerikanska eller engelska företag, eftersom den stöder mer än 13 språk och kunder från över 27 länder.

Nyckelfunktioner:

  • Frilansare kan få kontakt med märkbara kunder
  • Olika författarjobb
  • Priser bättre än andra frilansande webbplatser

Pris:

Tillhandahålls inte av webbplatsen

Besök Skyword för ytterligare information >>

Frilansskrivning

Frilansskrivning

Det är den största plattformen för frilansande skrivjobb som består av det största antalet skrivspelningar – till och med fler än Indeed eller Craigslist. Genom denna frilanssida får du möjlighet att arbeta med några av de största namnen på marknaden som Netflix, Facebook och Adobe.

Förutom jobbannonser ger det frilansare en chans att delta i att skriva tävlingar och tjäna belöningar.

Nyckelfunktioner:

  • Lämplig för författare på alla erfarenhetsnivåer
  • Enkla sökfilter
  • Konkurrenskraftiga löner

Pris:

Fri

Besök Freelance Writing för ytterligare information >>

Frihet med att skriva

frihet med att skriva

Med en bra pitch är du säker på att vinna projekt som betalar riktigt bra genom denna plattform. Det erbjuder ett utvalt antal möjligheter att skriva frilans som skickas via e-post regelbundet. Du hittar många innehållsjobb om journalistik, uppsatser, bloggar och skönlitterärt skrivande på den här plattformen.

Nyckelfunktioner:

  • Gratis prenumeration
  • Jobvariation

Pris:

Fri

Besök Freedom With Writing för ytterligare information >>

PubLoft

publoft

Det är en frilansande skrivplattform som ger pålitliga kunder – utan att behöva interagera – med dem. Denna skrivwebbplats säkerställer att frilansaren kan fokusera på jobbet och behöver inte oroa sig för att hantera eller hantera kunder.

För att komma in i PubLoft måste du fylla i ett formulär och klara några tester, varefter du kommer att kunna få tillgång till ett stort antal anmärkningsvärda kunder som kommer att betala dig rättvist enligt dina ansträngningar.

Nyckelfunktioner:

  • Problemfria skrivspelningar utan kundinteraktion
  • Utbetalningar varannan vecka

Pris:

Från $150/post

Besök PubLoft för ytterligare information >>

Contently

Contently

Det är den största innehållsmarknadsföringsplattformen som fungerar med stora företag som Google, Walmart, Marriott och många fler. Contently hjälper frilansare att få innehållsjobb och förbättra sina portföljer. Det är en avancerad byrå som kopplar dig direkt med kunder för frilansskrivningsmöjligheter.

Du måste bara bygga och lägga upp en slående plattform som kommer att väljas ut av kontohanteringsteamet för framtida arbete.

Nyckelfunktioner:

  • Lätt att spåra arbetsflödet
  • Transparens i betalningar

Pris:

$50,000 200,000 till $XNUMX XNUMX per kvartal

Besök Contently för ytterligare information >>

Frilansande jobb inom grafisk design

Frilansande designjobb

Om du är välsignad med talangen att göra en frilanskarriär som grafisk designer – men inte kan lista ut var du ska börja – har du kommit till rätt plats.

Det finns massor av frilansjobbsajter som tillhandahåller frilansdesignjobb, men alla är inte lämpliga för olika typer av frilansare. Vi har sammanställt en lista över frilansande webbsidor för grafisk design och deras unika funktioner här.

Behance

Behance

Det är världens största kreativa nätverk för designjobb, som ger en plattform för grafiska designers att visa upp sina talanger. Det är inte strikt en frilansande jobbsajt utan låter formgivarna dela med sig av sitt arbete – för att ses av potentiella kunder. Du kan svepa igenom bildportföljerna som publiceras av kreativa designers och skicka meddelanden till designern vars arbete du gillar bäst.

Som frilansare kan du även lägga upp din portfolio direkt på hemsidans jobbtavla, vilket ger dig tillgång till ett stort antal kreativa designers.

Nyckelfunktioner:

  • Projekt synliga för en stor publik
  • Spara din favoritdesigners arbete
  • Anpassningstjänster

Pris:

399 USD/månad för en platsannons

Besök Behance för ytterligare information >>

99-mönster

99Designs

Denna plattform är den bästa frilanssidan för grafiska designers att visa upp och sälja sina färdigheter. Som namnet antyder är 99 designs för frilansare som kan hjälpa kunder med över 90 olika designtyper som visitkort, målsidor eller webbplatser, etc.

Det fungerar på ett annat sätt än de flesta andra frilansande designwebbplatser, eftersom kunderna publicerar en tävling och formgivarna måste lämna in sitt arbete som senare väljs ut av kunderna.

Nyckelfunktioner:

  • Gratis designkonsultation från kundsupportteamet
  • En smidig upplevelse för båda parter

Pris:

Paket börjar från $399

Besök 99 Designs för ytterligare information >>

Dribbble

Dribbble

Det är världens ledande plattform för frilansande designers och erbjuder jobbmöjligheter på distans och frilansande webbdesignjobb. Den största fördelen med den här plattformen är att den tillåter andra designers och potentiella kunder att ge dig feedback på ditt arbete.

Du kan hitta riktigt högkvalitativt arbete på denna webbplats från högprofilerade kunder, inklusive företag som Buffer, Zendesk och Tinder. Förutom att bara leta efter frilansjobb online för nybörjare, får du också möjlighet att utveckla din portfölj och lägga till exempelverk för potentiella kunder att se.

Nyckelfunktioner:

  • Stor gemenskap att engagera sig i
  • Fantastisk och lättanvänd plattformsdesign
  • Få feedback från designers

Pris:

Dribbble Pro är $12 per månad

Besök Dribbble för ytterligare information >>

Envato Studio

Envato Studio

Det är en frilansande designwebbplats som är populär för logotyp design och WordPress-temaanpassningar. Det är en enorm plattform för designers, som är handplockade av företag. Envato Studio är en lättanvänd webbplats där frilansare kan hitta bra möjligheter och få snygga betalningar.

Nyckelfunktioner:

  • Användarvänlig plattform
  • Bra utbetalning
  • Smidig kommunikation mellan frilansare och kunder

Pris:

Börjar från $ 5

Besök Envato Studio för ytterligare information >>

Design Crowd

Design Crowd

Det är en designmarknad online som erbjuder flera grafiska designtjänster. Webbplatsen har en mindre kundbas än 99 designs. Antingen håller företagsägarna designtävlingar för att de frilansande formgivarna ska kunna skicka in sitt arbete och sedan välja dem eller så kontaktar de en designer de föredrar.

Denna frilansdesignersida ger en unik plattform där frilansare kan visa sina talanger, knyta kontakter och bygga portföljer.

Nyckelfunktioner:

  • Utmärkt kundservice
  • Kort handläggningstid
  • Expert designers

Pris:

$ 99 - $ 1100

Besök Design Crowd för ytterligare information >>

Crowdspring

Crowdspring

Det är en frilansande marknadsplats online där du kan hitta anpassad logotypdesign, hemsidedesign, illustrations- och industridesignprojekt. Frilansare visar upp sina designmöjligheter genom att delta i tävlingar som anordnas av affärsmän. Du kan även hitta enskilda projekt på plattformen om du inte är aktuell för tävlingar.

Nyckelfunktioner:

  • Lätt att registrera sig
  • Gratis registrering

Pris:

399 $ för silverpaketet och så vidare

Besök Crowdspring för ytterligare information >>

Frilansande marknadsföringsjobb

Frilansande marknadsföringsjobb

Om du är en fanatiker på sociala medier eller älskar att skapa engagerande innehåll men vill arbeta frilans hemifrån — frilansande marknadsföringsjobb är något för dig.

Fler företag föredrar nu att anställa personer för distansarbete genom frilansande jobbsökningssidor. Allt du behöver är en dator och internetuppkoppling.

Människor per timme

Människor per timme

Frilansmarknadsföringsplattformen är till för SEO entusiaster, mjukvaruingenjörer och kreativa individer som vill pröva lyckan i frilansvärlden. Frilansaren lägger ett bud på en uppgift och om den blir vald säkras projektet av frilansaren.

För att skydda frilansare från falska kunder tar webbplatsen ut en förskottsbetalning för uppgifter. Detta minimerar risken för eventuella tvister mellan klienten och frilansaren.

Nyckelfunktioner:

  • Professionella kunder att arbeta med
  • Sätt dina egna priser

Pris:

3.5 % till 5 % provision

Besök Personer per timme för ytterligare information >>

Remotiv

Remotiv

Det är ett varannan månad nyhetsbrev för distansarbetare såväl som individer som söker marknadsföringsfrilansarbete online. Förutom jobb ger den tips om hur du kan bli anställd för distansjobb och leva en digital nomadlivsstil.

Jobbannonserna är kategoriserade och hjälper dig att hitta det specifika jobb du söker med företagets sociala medier-uppgifter och kontaktuppgifter.

Nyckelfunktioner:

  • Användarvänligt gränssnitt
  • Effektiv vägledning om distansarbete

Pris:

Fri

Besök Remotive för ytterligare information >>

Aquent

Aquent

Det är en prisbelönt frilanswebbplats som är känd för att tillhandahålla högbetalda jobb till marknadsföringsfrilansare. Aquent föredrar dock att anställa frilansare med över två års erfarenhet. Men nyutexaminerade är också välkomna att utforska obegränsade jobb på plattformen.

Nyckelfunktioner:

  • Guider frilansaren i att sätta en prisklass
  • Personlig service
  • Talangbelöningar

Pris:

30 % konverteringsavgift för varje frilansare

Besök Aquent för ytterligare information >>

Frilansande utvecklare jobb

Frilansande utvecklare jobb

Frilansande för utvecklare kan vara en drömmöjlighet - om de är trötta på 9 – 5 grinden. De kan fritt välja de jobb de är intresserade av med flexibla timmar som passar dem bäst.

Men problemet uppstår när de inte vet var de ska hitta arbete. För att hjälpa dig ta reda på vad som är bäst för dig har vi sammanställt en lista över de bästa webbplatserna för frilansande utvecklare.

Lorem

asklorem

Den rymmer ett nätverk av skickliga webbutvecklare och designers med anmärkningsvärda recensioner på Facebook, ProductHunt och Reviews.io. Det ökar som en av de största plattformarna för frilansande webbplatsutvecklare som också kan hjälpa dig bygga en Shopify-butik guld en ny Wordpress webbplats.

Huvudattraktionen med frilansutvecklarwebbplatsen är att det inte finns någon månadsavgift för att ta in för frilansjobb och spelningarna betalar bra. Alla frilansande webbutvecklare granskas av webbplatsen innan de kan arbeta på plattformen.

Nyckelfunktioner:

  • Snabb kommunikation
  • Yrkeserfarenhet av hög kvalitet
  • Exceptionell kundsupport

Pris:

Ingen månadsavgift, betalningar börjar från $25 till $250

Besök Lorem för ytterligare information >>

Gun.io

Gun.io

Det är en frilansande jobbsajt designad speciellt för frilansande webbutvecklare. Webbutvecklarna på Gun.io arbetar med branschjättar som Tesla, Cisco och många fler.

Den frilansande utvecklarwebbplatsen vet både företaget som anställer personer som jobbar hemifrån och distansarbetarna som lägger ett bud på det jobbet. Granskningen görs på grundval av teknisk expertis och erfarenhetsnivån hos en person. Frilansarna som uppfyller kriterierna är verifierade och kan då arbeta med kunder en-till-en.

Nyckelfunktioner:

  • Har de mest eftertraktade talangerna listade på hemsidan
  • Guider frilansaren fram till slutförandet av ett projekt
  • Säkerställer att företag får valuta för vad de betalar

Pris:

$75 till $150/timme

Besök Gun.io för ytterligare information >>

gigster

gigster

Det är en frilansande utvecklarwebbplats baserad i Silicon Valley där utvalda anpassade appar designas och utvecklas. Många teknikföretag resurser sitt arbete genom plattformen för att effektivisera sin verksamhet.

Gigster är till för personer med kunskap och erfarenhet inom området. De anställer sådana frilansare genom en screeningprocess, där de använder AI för att matcha frilansare med projekt.

Nyckelfunktioner:

  • Utvecklare i toppklass
  • Snabb projektprocess
  • Rapporterar kunderna om framsteg

Pris:

Appar för olika priser kan kosta runt 52,000 XNUMX USD

Besök Gigster för ytterligare information >>

Talangskåp

Talangskåp

Den frilansande utvecklarwebbplatsen tillåter frilansare att arbeta för högprofilerade kunder och erbjuder dem kvalitativa frilansjobb online. Frilansaren måste skapa en profil och upprätthålla en portfölj som visar deras erfarenhetsnivå, kompetensområde och kompetens.

Det finns ett antal lediga jobb på denna frilansjobbsajt där kunderna granskar frilansarens profil. Webbplatserna som är designade genom plattformen har allt väsentligt för en modern webbplats – och hjälper företag att omvandla besökare till kunder.

Nyckelfunktioner:

  • Bygger ditt digitala CV
  • Alla frilansare kan ansöka

Pris:

Gratis för frilansande arbetssökande

Besök Talent Cupboard för ytterligare information >>

Kodbar

Kodbar

Det är en av de bästa frilansande utvecklarwebbplatserna som är speciellt tillägnad WordPress-utvecklare runt om i världen. Kunderna behöver inte vetera frilansarna, istället gör webbplatsens algoritm jobbet åt dem. Som frilansare behöver du bara skapa en attraktiv profil, lägga bud på projekt och leverera webbdesign av hög kvalitet. Du kan sätta ett konkurrenskraftigt pris och få fler projekt.

Nyckelfunktioner:

  • Exklusiv WordPress utvecklarplattform
  • Inget bud på arbete

Pris:

70 $ - 120 $ / timme

Besök Codeable för ytterligare information >>

Frilansfotograf jobb

Frilansfotograf jobb

Majoriteten av fotografer föredrar frilansjobb hemifrån eller på kontraktsbasis. Även om de inte får regelbundna lönecheckar, är det bara för givande att försörja sig genom fotografering.

Om du vill komma in i frilansfotograferingsvärlden och du redan har köpt all utrustning, spenderat timmar på att fotografera och slutligen skapat en imponerande portfölj – men du kan inte hitta spelningar att börja?

Vi är här för att hjälpa dig att hitta frilansfotograferingsjobb online på ett antal av de bästa jobbsajterna online.

Craigs

Craigs

Craigs tillhandahåller frilansspelningar samt distansarbete för fotografer som vill bygga sin portfolio på ett roligt sätt. Du kan hitta nationella frilansarbetsannonser för långtidsarbete eller tillfälligt arbete, som kan nås via webbplatsens fotograferingstavla.

Det är helt gratis för alla men du måste verifiera de jobbannonser som du väljer. Annat än det kan du hitta massor av distansjobb och tjäna pengar regelbundet.

Nyckelfunktioner:

  • Perfekt för nybörjare frilansare
  • Personlig upplevelse

Pris:

Gratis för arbetssökande

Besök Craigslist för ytterligare information >>

airbnb

airbnb

Webbplatsen anlitar frilansfotografer på avtalsbasis, vilket främst kräver fastighetsfotografering för sina platser. De är extremt noga med kvaliteten på bilder som de lägger upp på webbplatsen. För att ansöka behöver du ha en stark portfölj för att ditt arbete ska komma i fråga.

Airbnb förväntar sig också högkvalitativ bildbehandling från frilansaren – så en fotograf bör ha alla nödvändiga färdigheter.

Nyckelfunktioner:

  • Stiliga betalningar
  • Chans att träffa människor och se trevliga platser

Pris:

$95 - $125 per annons

Besök Airbnb för ytterligare information >>

Fotojobb Central

Fotojobb Central

Genom fotojobbbrädorna på webbplatsen kan frilansare rikta in sig på några av de bästa kunderna. Det fungerar som en bro mellan arbetsgivare och frilansande arbetssökande där de kan njuta av obegränsade jobbannonser med kundservice dygnet runt.

Dessutom utlovar man frilansjobb inom ditt område och anställer inte oerfarna personer, vilket gör det lättare för skickliga proffs att säkra fler projekt.

Nyckelfunktioner:

  • Gratis att gå med
  • lediga jobb i ditt område

Pris:

Fri

Besök Photo Jobs Central för ytterligare information >>

Journalist jobb

Journalist jobb

Denna frilansande jobbsökningssajt har hyllats i hundratals publikationer som The New York Times och The Wall Street Journal. Det består mestadels av jobb från mediebranschen och erbjuder karriärrådgivning och medieresurser.

Plattformen ger en bra möjlighet för alla frilansfotografer att kickstarta sin karriär. Den är värd för stora medieföretag som ESPN, National Geographic, CNN och många fler på sin plattform.

Nyckelfunktioner:

  • Återuppta databasåtkomst
  • Erbjuder alla typer av mediajobb

Pris:

100 $ för en enda jobbannons

Besök Journalism Jobs för ytterligare information >>

Fotojobb online

Fotojobb online

Det skiljer sig lite från andra frilanswebbplatser eftersom det låter dig lägga upp dina bilder istället för att bjuda på ett jobb. Det fungerar som en portföljbyggare snarare än en frilansande jobbbräda, för vilken du måste betala en månadsavgift.

Istället för att välja frilansprojekt måste du kunna ta bilder du är mest bekväm och brinner för.

Nyckelfunktioner:

  • Ger dig en uppfattning om fotograferingsmarknaden
  • Du kan använda dina fotologgar

Pris:

$ 27 per månad

Besök Photo Jobs Online för ytterligare information >>

Frilansande virtuella assistentjobb

Frilansande virtuell assistent jobb

Om du vill arbeta som virtuell assistent från hemmets bekvämligheter kan du hjälpa människor med datainmatningsuppgifter, hantering av sociala medier eller kundtjänst. Allt du behöver är exceptionell organisation och kommunikationsförmåga för att börja arbeta.

Här är en komplett lista över de bästa frilanswebbplatserna som kan hjälpa dig att hitta bra spelningar som virtuell assistent.

Säkra

Säkra

Detta är en enbart avlägsen arbetsbaserad webbsajt som anställer en virtuell assistent för olika klienters uppgifter som inkluderar chefsassistenttjänster, webbspecialister och bokhållare.

Fjärrjobben kan nås via webbplatsen samt på Indeed och Glassdoor. Sökande måste gå igenom en rekryteringsprocess som inkluderar flera intervjuer och hela processen tar cirka fyra till fem veckor.

Nyckelfunktioner:

  • Bra företagskultur
  • Frilansmöjligheter baserat på din expertis

Pris:

$ 25 / timme

Besök Belay för ytterligare information >>

Zirtual

Zirtual

Det är en avlägsen jobbsajt som låter dig arbeta heltid, men som även anställer frilansare för olika projekt. Webbplatsen anställer virtuella assistenter och tilldelar dem till sina uppskattade kunder för specifika uppgifter. Detta gör att kunderna kan välja kvalitetsassistenter och skala sin verksamhet med den extra hjälpen.

Det inkluderar olika kategorier av virtuella assistentarbeten såsom datainmatning, marknadsföring, affärsstöd och webbplatsunderhåll.

Nyckelfunktioner:

  • Effektiv tillgänglighet
  • Potential för hög vinst

Pris:

Från $ 398 / månad

Besök Zirtual för ytterligare information >>

Tid osv.

Tid osv.

Time etc. har funnits i branschen i över 10 år nu, vilket bevisar deras trovärdighet. Webbplatsen har också visats på Forbes, Telegraph och The Guardian. Det ger massor av online frilansjobb till virtuella assistenter som går igenom en tuff urvalsprocess.

Frilansarna får arbeta med ett team av experter från Time Etcs community under en dedikerad kontoansvarig.

Nyckelfunktioner:

  • fri rättegång
  • Tillgång till hundratals anmärkningsvärda kunder

Pris:

Från $25/timme

Besök Time Etc. för ytterligare information >>

Amazon Mekanisk Turk

Amazon Mekanisk Turk

Det är en av de bästa frilanswebbplatserna för att snabbt hitta virtuella assistentjobb. Några av de populära jobben som virtuell assistent inkluderar att skapa innehåll, organisera listor, samla in data och få feedback från företagets kunder.

Nyckelfunktioner:

  • Olika uppgifter tillgängliga
  • Tredjeparts supportforum

Pris:

20 % provision på alla frilanstjänster

Besök Amazon Mechanical Turk för ytterligare information >>

VA nätverk

VA nätverk

Det är en virtuell assistent frilansande jobbbräda som också fungerar som ett socialt nätverksverktyg för dem. Du behöver inte lägga bud på webbplatsen, istället kopplas du ihop med en intresserad kund enligt din kompetens och expertis. Mer än hälften av inläggen på webbplatsen är för virtuella assistentjobb.

Plattformen ger också vägledning till frilansare som söker arbete. Det är en bra hemsida om du letar efter frilansarbete hemifrån.

Nyckelfunktioner:

  • Gratis medlemskap
  • Anslut till branschexperter

Pris:

$ 35 / timme

Besök VA Networking för ytterligare information >>

Fancy händer

Fancy händer

Denna frilanswebbplats anställer virtuella assistenter för en mängd olika dagliga affärsuppgifter, som att ringa, möten, och datainmatning, etc. För att komma in i communityn måste du ha en snabb Internetanslutning och bör vara väl insatt i de olika programvarorna.

Den största fördelen med webbplatsen är att den till och med erbjuder chefstjänster för en virtuell assistent med snygga utbetalningar.

Nyckelfunktioner:

  • Flexibla arbetstider
  • Olika jobb tillgängliga

Pris:

29.99 USD för 5 förfrågningar i månaden

Besök Fancy Hands för ytterligare information >>

Frilansande videoredigerare jobb

Frilansande videoredigerare jobb

En videoredigerare kan vara en mycket givande karriär, särskilt när du kommer till jobbet hemifrån. Frilansare trivs mer med jobbet med flexibla arbetstider och friheten att välja det projekt de vill arbeta med.

Oavsett om du är en erfaren videoredigerare eller om du precis har börjat, måste du kolla in dessa frilansande videowebbplatser.

Mandy

Mandy

Frilansjobbwebbplatsen är en mycket välkänd plattform för videoproduktion och redigeringstjänster. Även om det låter perfekt, är konkurrensen mycket hög och är värd för tusentals andra video- och filmproffs - så du bör ha en bra portfölj för att tillvarata frilansmöjligheter.

Nyckelfunktioner:

  • fri rättegång
  • Tillgång till professionella jobb

Pris:

Prenumerationsavgiften börjar på $19.39 per månad

Besök Mandy för ytterligare information >>

Produktionsnav

Produktionsnav

Det är den ledande frilans- och fjärrwebbplatsen för videoproduktion. Det har blivit ganska känt eftersom många skickliga proffs har säkrat jobb på stora tv-nätverk och studior genom plattformen. Det är en bra webbplats för både produktionsbolag och för distansfrilansare att kickstarta sin karriär med deltids- eller heltidsjobb.

Nyckelfunktioner:

  • En omfattande databas med kunder
  • Gott om praktikmöjligheter

Pris:

Medlemskap börjar från $4.99/månad

Besök Production Hub för ytterligare information >>

Motionograf

Motionograf

Det är en frilansande och distansjobbsajt som har de bästa tillgängliga jobben inom filmskapande, animation och visuella effekter. Några av jobben inkluderar en generalist, motion graphics designer och visuella effekter specialist.

Nyckelfunktioner:

  • Arbeta tillsammans med kända animatörer, designers och art directors
  • Perfekt för personer med varierande kompetensnivå och erfarenhet

Pris:

129 USD för standardutskick i 30 dagar

Besök Motionographer för ytterligare information >>

Kreativ ko

Kreativ ko

Det är ett forum som har vägledning och tips om programvarufelsökning och utbildning. Webbplatsens community inkluderar expertredaktörer som hjälper frilansare att få fler färdigheter. För att hitta frilansarbete på webbplatsen behöver du bara lägga upp en videorulle i din profil och ansöka om tillgängliga videoredigeringsjobb.

Nyckelfunktioner:

  • Guider om användning av komplex programvara
  • Mentorskap från erfarna videoredigerare

Pris:

Varierar för olika kompetensnivåer

Besök Creative Cow för ytterligare information >>

Assemble.tv

Assemble.tv

Det är en organiserad och systematisk plattform som tillåter mycket kreativa individer att arbeta med kända varumärken och få kontakt med de mest geniala talangerna. Deras talangpool består av regissörer, copywriters, fotografer och videoredigerare, etc.

För att bli en del av sitt kreativa nätverk måste frilansare gå igenom en screeningprocess och klara de standarder som ställts upp av dem. Du måste skicka in en gratis och om den är nominerad och utvald kan en bli en del av webbplatsens community.

Nyckelfunktioner:

  • Få kontakt med kända personer från branschen
  • Arbeta med projekt du brinner för

Pris:

Varierar från projekt till projekt

Besök Assemble.tv för ytterligare information >>

Frilansande säljjobb

Frilansande säljjobb

Frilansande jobbwebbplatser för försäljning ger dig en unik möjlighet att få frilansspelningar som annars är svåra att landa. De anställer topptalanger för eftertraktade projekt och kan hjälpa till att påskynda din karriär. Allt du behöver göra är att bygga en säljportfölj och registrera dig på de bästa frilansförsäljningssajterna som listas nedan.

Zip Rekryterare

Zip Rekryterare

Detta är den bästa rekryteringswebbplatsen som hittar personer med rätt erfarenhet och matchar dem med det mest kompatibla jobbet. Många branschjättar använder plattformen för att anställa frilansande talanger. Frilansarna måste söka jobb genom att fylla i ett profilformulär, varefter de får se de frilansande jobbannonserna och söka det de tycker är intressant.

Nyckelfunktioner:

  • Lätt att använda gränssnittet
  • Nya jobbmeddelanden
  • nyhetsbrev

Pris:

Gratis fyra dagars provperiod varefter månatliga prenumerationsavgifter tillkommer

Besök Zip Recruiter för ytterligare information >>

Red Hat

Red Hat

En annan rekryteringswebbplats som anställer frilansare och som också erbjuder några av de bästa distansjobben – för att hjälpa kunder att hitta idealiska kandidater för arbete, främst för försäljningsavdelningen. Om du tror att du har de kunskaper och erfarenheter som krävs för att arbeta som säljare för något anmärkningsvärt företag — Red Hat är rätt plattform för dig.

Nyckelfunktioner:

  • Karriärutvecklingsmöjligheter
  • Samarbetsvillig och flexibel miljö

Pris:

Varierar beroende på vilket månadsabonnemangspaket du väljer

Besök Red Hat för ytterligare information >>

Skip The Drive

Skip The Drive

En jobbwebbplats som erbjuder några av de bästa distansjobben och frilansspelningarna inom försäljning. Plattformen gör sökandet efter arbete mycket enkelt genom sitt avancerade kontrollsystem. Fjärrjobben är kategoriserade och kan nås efter datum, relevans eller platsfilter.

Webbplatsen har även distansjobb från andra rekryteringswebbplatser, vilket gör det enkelt för sökande att välja bland alla tillgängliga alternativ.

Nyckelfunktioner:

  • Förenklar processen att hitta de bästa fjärrjobben
  • Kräver ingen registrering

Pris:

Jobbannonser är prissatta till $79 medan prenumerationen är gratis

Besök Skip The Drive för ytterligare information >>

Frilansande kundsupportjobb

Frilansande kundsupportjobb

Om du är en naturlig problemlösare och bra med människor, men du hatar att köra till jobbet varje dag så kan du börja din frilanskarriär som kundsupportrepresentant.

För att inleda en ny karriär, här är några frilanswebbplatser som tillhandahåller jobb inom området kundsupport.

Vi arbetar på distans

Vi arbetar på distans

Det är en avlägsen jobbsajt som lägger upp jobb som inte kräver din närvaro. Det är en av de första jobbbrädorna på distans som än idag står sig som den mest besökta plattformen för jobb på distans.

Nyckelfunktioner:

  • Olika lediga jobb
  • Enkelt att navigera

Pris:

$299 per jobbannons i 30 dagar

Besök We Work Remote för ytterligare information >>

Virtuella yrken

Virtuella yrken

Webbplatsen för distansjobb ger den bästa jobbbrädan för distansarbete med mer än 10,000 XNUMX företagsannonser som är lämpliga för distanspendlare. Om du registrerar dig på Virtual Vocations kommer arbetsplatsen för distansarbete att skicka dig e-postmeddelanden när jobb stämmer överens med din expertis.

Nyckelfunktioner:

  • Bra jobbat filter
  • Jobb för alla erfarenhetsnivåer

Pris:

En månadsavgift på $15.99 för användare

Besök Virtual Vocations för ytterligare information >>

Slutsats

Att vara frilansare eller distansarbetare innebär att du kan välja det jobb som bäst passar dina behov. Frilansjobb gör att du kan upprätthålla ett flexibelt schema så att du kan tjäna pengar och ta hand om ditt ansvar samtidigt.

Den här guiden är packad med information om några av de bästa frilanswebbplatserna som kan hjälpa dig att få ditt nästa frilansjobb. Allt börjar med lite introspektion för att upptäcka dina styrkor - och avgöra om frilansande eller ett distansjobb är ditt kall!

Vi föreslår att du väljer frilansande jobbsöksajter som tillgodoser dina behov och låter dig göra något du brinner för. Lycka till!

8 kommentarer på "50 bästa frilansjobbwebbplatser för att hitta arbete och tjäna pengar 2023"

  1. J Barman

    Jättebra inlägg!! Tack så mycket för att du delar med dig.

  2. Grace

    Tack så mycket men det finns en ny frilanswebbplats, Buyworkers, och den är gratis, ingen månadsprenumeration. Frilansare kan sälja tjänster, kompetens och spelningar.

  3. Hema

    Hej Anya, bra inlägg.
    Tack för att dela.

  4. Devesh Bagla

    Kul att du delade den här artikeln med oss. Dina ansträngningar är verkligen uppskattade. Jag använder personligen Fiverr och jag gillade kvaliteten på klienterna där borta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *