Hur man ökar bloggtrafiken (100+ praktiska taktiker)

Artem Minaev
Uppdaterad: 4 oktober 2023
FirstSiteGuide stöds av våra läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en provision. Läs mer
Hur man ökar bloggtrafiken (100+ praktiska taktiker)

Visste du att det finns fler än 570 miljoner bloggar uppkopplad? Och bara några tusen av dem lockar en betydande och tillfredsställande läsekrets. Att bygga en blogg, skriva och lägga upp artiklar är en sak samtidigt som att öka bloggtrafiken och underhålla den är en helt annan.

Om du någonsin har undrat hur du kan öka din bloggtrafik, läs dessa viktiga tips som hjälper dig att sätta din blogg på kartan.

102 tekniker för att öka trafiken (besökare) till din blogg

1. Skapa innehåll för målgrupp

Innehållet i din blogg kommer att vara betet som lockar läsare. Du måste ta reda på vem som är din målgrupp. Här är listan med frågor du måste svara först för att få en bättre förståelse för din publik:

  • Vad är deras yrke?
  • Vilka vanliga problem kan de ha och kan du hjälpa dem?
  • Vilka ämnen tycker de om att läsa mest?
  • Vad håller dem vakna på natten?
personlighetsprofil

En viktig sak du behöver förstå är hur du får folk att komma tillbaka till din blogg, dela ditt innehåll och länka till det. Formatet på innehållet du skapar kommer att spela en avgörande roll för att få fler besök och sociala delningar.

Bra innehåll får människor att agera eftersom de visar något av följande:

  • Social valuta
  • Praktiskt värde
  • Känsla

Det kan vara knepigt att komma på innehåll som täcker alla dina publiks önskemål och bekymmer. Men om du har rätt tillvägagångssätt kommer ditt innehåll att få mycket trafik.

2. Använd rätt rubriker för att få fler klick

Rubriken, eller titeln på ditt blogginlägg, måste fånga potentiella läsares uppmärksamhet. Människor kan se det i deras nyhetsflöde på sociala medier eller i sökresultat. Se till att du inkluderar den huvudsakliga sökordsfrasen som folk kan använda när de söker efter ämnet du tar upp.

Det är också viktigt att inkludera de principer som nämns ovan i dina rubriker. Visa social valuta, praktiskt värde eller fokusera på känslor för att få dina rubriker att klicka på oftare.

Här är exempel på bra rubriker:

  • Social valuta – varför 1000-tals bloggare kommer till SMX-konferensen 2018
  • Praktiskt värde – spendera 10 minuter om dagen och du kommer att ha otroliga magmuskler på 2 månader
  • Känslor – Varning: Köp inte en uns hundmat till förrän du läser det här

3. Organisera ditt innehåll så att det är lättare att läsa

Du måste strukturera ditt innehåll ordentligt så att folk snabbt kan skanna igenom det. Använd element som underrubrik, fetstil, punkter för att optimera varje inlägg för både läsare och sökmotorer.

4. Arbeta med långformigt innehåll och vintergrönt innehåll

Enligt studier av SerpIQ får långformsinnehåll vanligtvis högre ranking i sökmotorresultat. Nedan visas grafen som visar sambandet mellan innehållslängd och positioner i sökresultaten.

lång form

En typ av långformsinnehåll är vintergrönt innehåll. Evergreen-innehåll fortsätter att vara relevant för sina läsare och ger dem värde år efter publiceringsdatumet. Det hjälper dig att förbättra din SEO-rankning och du kommer att leda mer trafik till din blogg.

Folk älskar också tutorials. Om du kan förklara något i detalj och skriva instruktioner om hur man gör det, kommer folk att spendera mer tid på din webbplats. Om handledningen går in i detalj, kommer människor att vara mer benägna att dela den med sina vänner. Dessutom är långa tutorials något som Google verkligen gillar så du kan öka din sidrankning i sökresultaten över tid.

5. Använd användargenererat innehåll

Precis som att tillåta gästinlägg kan du använda ett annat tillvägagångssätt för användargenererat innehåll. Istället för att låta människor ha kontroll över hela artikeln kan du ge dem möjlighet att lägga upp sina fotografier och videor. Individer som hittar sitt material online kommer att vara mer benägna att dela din webbplats med sina vänner.

6. Ha inläggsschema och blogga konsekvent

Att skapa ett konsekvent schema för inlägg på din blogg hjälper dina läsare att veta när de kan förvänta sig att höra från dig igen, oavsett om det är dagligen, veckovis, månadsvis eller till och med kvartalsvis. Nyckeln till att upprätthålla konsekvent publicering är att vara realistisk. Enskilda bloggare kommer att ha svårt att skapa innehåll av hög kvalitet dagligen. Börja med inlägg varje vecka eller varannan vecka och arbeta dig fram till dagliga inlägg, om det är ditt slutmål. Offra bara inte kvantitet för kvalitet.

För att hjälpa dig att upprätthålla konsistens, se till att använda någon form av en redaktionell kalender. Du kan använda Google Kalender, Outlook Kalender eller till och med ett enkelt kalkylblad. Använd den för att hantera dina idéer och planera dina innehållsteman för varje månad så att bloggandet är något du fokuserar på, inte något du gör på fritiden.

Här är ett exempel på bloggens innehållsplan:

redaktionell-kalender

7. Gör ditt innehåll SEO-vänligt

När du arbetar med SEO måste du vara medveten om de befintliga faktorerna som påverkar din ranking. Detta är element som påverkar din rankning på ett negativt eller positivt sätt. Det finns två typer av rankningsfaktorer: On-page och Off-page. För att göra ditt innehåll SEO-vänligt måste du vara uppmärksam på faktorer på sidan.

Här är listan:

  • Använd nyckelord i titel, beskrivning och H1-taggar
  • Använd SEO-vänliga webbadresser
  • Gör en användarvänlig layout, använd H2-taggar, kulor osv.
  • Använd nyckelord i de första 100 orden
  • Gör din design responsiv
  • Optimera sidladdningshastigheten
  • Skapa långt och originellt innehåll
  • Optimera bilder med SEO-attribut (ALT-taggar)
  • Använd utgående länkar med kvalitet och relevans

Här är ett utmärkt exempel på delar av en optimerad sida av Moz:

element-av-en-optimerad

Som vi redan nämnt och som du säkert redan vet tar SEO både tid och kunskap. Och även om det finns så mycket du kan göra för att förbättra din webbplats på det här området, kan du börja med att installera ett gratis SEO-plugin om du använder WordPress. Överväg att installera Yoast SEO, eller All in One SEO som hjälper dig att optimera dina artiklar för ett specifikt sökord.

8. Gör sökordsforskning innan du skriver

För att skapa en lista med riktade sökord för ditt innehåll kan du använda specialverktyg som t.ex SEMrush, Google sökordsplanerare, KWFinder, etc. Dessa tjänster ger en möjlighet att se och uppskatta vilka förfrågningar och i vilket belopp som skrivs in i sökmotorer av användare på månadsbasis. Från dessa data måste du välja "sökord" som kommer att vara mest användbara för ditt inlägg.

Oavsett vilket verktyg du använder kan urvalsprocessen reduceras till två villkor:

  • Hitta ett maximalt antal unika nyckelfraser inom ett specifikt ämne
  • Hitta den bästa kompromissen mellan sökfrekvensen och nyckelordskonkurrensen

9. Gör din webbdesign tilltalande

Det är viktigt att lägga tid och energi på att skapa kvalitetsinnehåll. Men det är lika viktigt att investera tid och pengar i utformningen av din blogg och ditt innehåll. Många studier visade det bra design hjälper du bygger förtroende hos dina besökare. Kom ihåg att du har ca 50 millisekunder för att göra ett bra första intryck.

Om folk litar på och gillar din blogg kommer de sannolikt att komma tillbaka. Se därför till att investera i bra design.

10. Se till att den är lyhörd

Alla barn i skolan vet att du inte kan ha en plats med fast bredd längre. Din webbplats, oavsett ämne, måste vara det mobil-vänliga. Om du spenderar lite extra tid under utvecklingen och ser till att din sida ser bra ut på varje smartphone och surfplatta, kommer du att få fler besök från dessa enheter.

Kontrollera din Google Analytics-rapport för att ta reda på hur många besökare som kommer från smartphones och surfplattor, och ta reda på vilka upplösningar de använde. Lägg sedan till den där extra CSS-raden för att göra din responsiva webbplats ännu bättre för dem.

11. Lägg till grafik till ditt innehåll (bilder, infografik, diagram, etc.)

Skapa och lägg till grafik till ditt innehåll. Bilder kan vara en bra källa till ytterligare trafik till din webbplats. Annorlunda typer av infografik kan också bidra till att bygga trafik. Du kan låta andra använda dina bilder och be dem citera dig som källa. Du kan till och med skapa infografik och skapa sedan en färdig HTML-kod som folk kan kopiera och klistra in på sina webbplatser.

Så här gör vi det i avsnitten Infographics och Cheat Sheet:

bilder-till-ditt-innehåll

12. Namnge dina bilder klokt

Innan du går till beskrivningen av en bild, se till att du namnger bilden korrekt. Istället för slumpmässiga bokstäver och siffror, försök att lägga till ett nyckelord direkt i namnet på en bild. Om du till exempel skriver om Twitter, försök att inkludera "Twitter" i namnet på din utvalda bild.

13. Lägg till beskrivningar till dina bilder

Bildbeskrivning

När du har laddat upp en bild till din artikel, glöm inte att lägga till en beskrivning. Google och andra sökmotorer är smarta maskiner så lägg inte bara till ett enkelt nyckelord i beskrivningen. Skriv ändå inte en hel berättelse i beskrivningen. Var kort och exakt och skriv flera ord för varje bild. Detta kan hjälpa dig med SEO, och det kommer att hjälpa dig att få dina bilder ovanpå Googles bildsökningar för det specifika sökordet.

14. Dela roliga bilder/videor på sociala nätverk

Även om du förmodligen kommer att dela dina artiklar och berättelser från din nisch, ibland är det ok att dela något helt orelaterade. Inkludera till exempel enstaka roliga citat, skämt, roliga bilder och videor som kan intressera dina följare. Det gör att du kan få kontakt med din publik på en annan nivå, plus att det kan ge dig en del eller två till från personer som vanligtvis inte delar affärsmaterial.

15. Länka ditt innehåll mellan varandra

Det är viktigt att länka dina bloggartiklar mellan varandra. Om den görs på rätt sätt kan den här tekniken ge dig några trevliga trafikfördelar. Om du inkluderar länkar till andra intressanta artiklar på din blogg kommer folk så småningom att klicka och besöka fler sidor på din blogg.

16. Lägg till sociala delningsknappar till ditt innehåll

Sociala medier är ett användbart instrument för att marknadsföra ditt blogginnehåll. Du måste se till att inkludera sociala knappar i allt ditt innehåll, så att folk enkelt kan dela det på sociala nätverk. Det skulle hjälpa dig att få ytterligare trafik och exponering för ditt innehåll.

Du kan placera delningsknappar högst upp i ditt innehåll, längst ner på ditt innehåll eller på sidan, som en flytande widget. Eller så kan du använda alla alternativen om du vill.

sociala knappar

17. Inkludera en länk till din webbplats på alla dina webbprofiler

Alla som kommer i kontakt med dig ska veta att du har en blogg. Några bra sätt att säkerställa detta inkluderar följande:

  • Lägg till din blogg-URL till din Epostsignatur så att dina e-postkontakter kan kolla upp det. Wisestamp är en fantastisk app att prova för alla som använder Gmail eller andra webbläsarbaserade e-postsystem. Det kan till och med dra in ditt senaste blogginlägg i din signatur.

mail-blogg-URL2

  • Lägg till din blogg-URL till de sociala profiler som du använder mest, inklusive Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest och så vidare. På det här sättet, när folk hittar dig på sociala medier, kan de också upptäcka din blogg.

url-sociala profiler

  • Lägg till din blogg-URL till författarens bios för alla webbplatser du redan bidrar till, inklusive andra bloggar som du äger.

url-författare bios2

18. Ställ och svara på frågor på webbplatser för frågor och svar

Tusentals människor letar efter svar på webben varje dag. Du kan skapa konton på Frågor & Svar-webbplatser som t.ex Quora, stack Exchange, och liknande och börja hjälpa människor genom att svara på deras frågor.

Tanken är att hitta ämnen som är relaterade till din nisch och vara aktiv i dessa avsnitt. Det hjälper dig att få ut ditt namn och bygga auktoritet. Du kan hänvisa människor att läsa mer relevant innehåll som du har skapat på din webbplats.

Här är några exempel på ämnen från Quora:

Entreprenörskap -ämnen

Bokutgivning

Här är en lista över olika ämnen på Stack Exchange:

Stack-Exchange

19. Kommentera och interagera på andra bloggar

Att kommentera andra relevanta bloggar är ett bra sätt att bygga relationer med toppbloggare inom din nisch. Sök på webben för att hitta toppbloggar i din nisch och börja kommentera deras senaste inlägg. Det hjälper dig att göra dem och deras läsare medvetna om din existens samt ett sätt att utveckla din auktoritet inom nischen.

20. Engagera dina läsare att kommentera

WordPress senaste kommentarer

Närhelst du kan, försök att engagera dina läsare. En enkel uppmaning till handling kan räcka för att få din läsare att lämna en kommentar. Ställ en fråga till dem i slutet av din artikel. Be om en åsikt. Starta en diskussion. Allt detta kan få in fler människor i ditt inlägg, vilket kommer att bli roligare för alla andra.

21. Be dina vänner och familj att dela ditt innehåll

Den här är en no-brainer, och den borde vara nummer ett på din lista. När du starta din blogg och skriv ditt första innehåll be dina nära och kära att dela det online. Om du ber tjugo personer att dela det på sociala medier med sina kontakter kommer du sakta börja få besökare till din blogg.

22. Dela ditt innehåll med andra bloggare och be om länkar

Om du bygger relationer med andra bloggare inom din nisch kan du be dem att dela ditt innehåll med sin publik. Om ditt innehåll är bra eller om du har gjort en ordentlig research kan du också begära en länk. Det kommer inte bara att ge dig lite hänvisningstrafik, utan länkar hjälper dig också att rankas högre i sökmotorerna.

23. Arbeta med att få prenumeranter på din blogg

Vänta inte tills du får en betydande mängd trafik, börja använda e-postregistreringsformulär att samla prenumeranter från början. Om du första dagen för att lansera din blogg får få människor som älskar den, vill du att de ska ge dig sin e-postadress så att du kan hålla dem uppdaterade med vad som händer på din blogg. Senare kommer den här listan att vara vad du använder för att marknadsföra ditt nya innehåll eller nya produkter.

Erbjud dina bloggbesökare ett sätt att prenumerera på din blogg via RSS-läsare som t.ex feedly.

Du kan också använda en tjänst som MailChimp som låter dig ha upp till 2,000 12,000 prenumeranter och skicka upp till XNUMX XNUMX e-postmeddelanden gratis. Eller en tjänst som Aweber som låter dig ha upp till 500 prenumeranter med obegränsat antal e-postmeddelanden för $19 per månad.

24. Gästinlägg på andra bloggar

Förutom att vara engagerad i din blogg kan det verka som en investering av din tid att bidra med inlägg till andra webbplatser. Så, är det ett slöseri med kreativ energi eller är det värt ansträngningen? Gästbloggar används som en tillväxthackteknik – även de mest populära bloggarna gör det, och här är varför du också borde:

  • Du kommer att bygga värdefulla relationer med influencers från din nisch. Din artikel på deras blogg är en gratisannons, för att inte tala om det faktum att du kommer att få lite stöd från andra skribenter. Bloggargemenskapen är konkurrenskraftig men på ett hälsosamt sätt. Ingen har en enda favoritbloggare. När allt kommer omkring är läsarna alltid innehållstörstande. Det finns gott om plats för alla som ger värde.
  • Värdbloggaren kommer vanligtvis att inkludera en länk till din webbplats, vilket ökar dina chanser att bli uppmärksammad. Det kommer att introducera dig för nya målgrupper som redan är intresserade av att läsa mer nischrelaterat innehåll. Om du lämnar ett bra intryck kommer värdens följare att vara mer än glada över att inkludera din blogg på sin dagliga läslista.

25. Låt folk gästposta på din blogg

Du kan få förfrågningar om gästinlägg på din blogg, och det är ett gott tecken som betyder att folk ser potentialen i din blogg. Nyckeln är att se till att dessa bidragsgivare är engagerade i att skapa innehåll av hög kvalitet. Från din sida måste du ha en process på plats för att granska och publicera detta innehåll.

I de flesta fall hjälper gästbloggare dig också att marknadsföra innehållet de skrivit. De kommer att dela det på sina sociala nätverk, och du kommer att få ytterligare exponering.

26. Delta i konferenser och träffa nya människor

Delta i konferenser och nätverksevenemang. Se till att ha en snabb hiss pitch om din blogg när de frågar dig vad du gör. Om du är på en bloggkonferens, i synnerhet, rekommenderas det starkt att låta folk veta att du är en grundare av yourdomain.com, en blogg som hjälper människor att lära sig mer om ditt ämne.

Checka ut Lanyrd resurs för att upptäcka konferenser och få kontakt med deltagande personer.

27. Samarbeta med andra bloggare

Att arbeta med andra bloggare är alltid ett rätt val. Men blanda inte ihop samarbete med nätverkande. Medan nätverk handlar om att skapa nya kontakter och skapa relationer med andra bloggare, är samarbete resultatet av nätverkande. Se därför till att när du väl har etablerat solida anslutningar arbeta med att samarbeta med auktoritetsbloggare, eftersom det hjälper dig att gå långt utöver din potential. När du går samman med likasinnade kan du uppnå så mycket mer än om du skulle arbeta på egen hand.

Förutom gästinlägg kan ni arbeta tillsammans i olika gruppprojekt, som att skriva en e-bok, där flera bloggare kommer att göra lika stora bidrag. Att ha ett pågående samarbete med inflytelserika bloggare kan räcka långt, så du bör använda det till sin fulla potential.

28. Organisera evenemang och vara talare

Du kan organisera och vara värd för dina egna evenemang. Det kan vara ett lokalt eller ett onlineevenemang. Här är ett exempel på hur Pat Flynn samt Chris Ducker hölls 1 Dags affärsgenombrott lokalt evenemang.

eventseventseventsevents

Evenemang som detta kommer att hjälpa dig att nätverka med människor, bygga nya relationer och ge dig och dina ny webbplats mer exponering.

29. Ställ in analyser och mät resultaten

Du har gjort allt i din makt för att locka nya läsare och behålla befintliga. Men hur kan du veta om din blogg är framgångsrik eller inte? För att förbättra måste du ha en tydlig inblick i din prestation. Ställ in Google Analytics för att spåra dina besökare, var de kommer ifrån och de bästa innehållssidorna på din webbplats.

Google Analytics

Du kan mäta följande mätvärden för att förbättra din trafik:

  • Totalt antal besök
  • Nya prenumeranter
  • Genomsnittlig vistelsetid
  • Sidvisningar per besök
  • Sociala aktier

Trafiken är viktig. Du kanske har skapat en kvalitetswebbplats, men om du inte har några besökare, vem bryr sig? Du kan skriva unika berättelser, ta fantastiska fotografier eller spela in fantastiska videor, men om du inte kan få folk att besöka din webbplats spelar allt detta ingen roll. Det är därför det alltid har varit viktigt att analysera data så att du kan få mer trafik till din webbplats.

30. Dela på Twitter

Twitter kräver inte mycket introduktion. Om du fortfarande inte har gjort det, skapa ett gratis konto. Om en minut kommer du att kunna tweeta ditt första meddelande. Börja arbeta för att få nya följare, glöm inte att följa andra, retweeta, skicka meddelanden och tryck på gilla-knappen då och då, så börjar du få nya klick på dina artiklar på nolltid. Glöm inte att uppdatera din profilinformation och inkludera en länk till din webbplats. Våra kollegor på Edudemic skrev en utmärkt artikel om hur du får ut det mesta av Twitter.

31. Nämn personer/företag i dina Tweets

När du kan, nämn en person eller ett företag i dina tweets. Självklart ska du inte spamma, men om du har använt ett citat eller nämnt någon i ditt inlägg, glöm inte att nämna just den personen i din tweet. Chansen är stor att personen märker det, tack för att du nämner dem och kanske till och med retweetar dig. Om du nämner en influencer kan du bli retweetad snabbt på ett konto som har hundratusentals följare och vänner.

32. Dela på Facebook

Om du inte är på Facebook, du finns inte. Lyckligtvis är det inte sant, men ordspråket har funnits under de senaste åren. Även om det har varit mest känt för sina personliga profiler, tillåter Facebook att företagsprofiler skapas och du kan inte missa denna möjlighet. Skapa en Facebook-sida, fyll i detaljerna om din webbplats och börja publicera artiklar på detta enorma sociala nätverk. När du börjar få första gilla-markeringar och delningar kommer du att märka ökningen av trafik på din webbplats. Glöm inte att uppdatera din profilinformation och inkludera en länk till din webbplats.

33. Gå med i Facebook-grupper

Facebook är enormt och det finns praktiskt taget en grupp för allt. Det finns offentliga och privata grupper du kan gå med i. Dessa grupper låter dig delta i diskussioner om olika ämnen, du kommer att kunna kommentera andras artiklar och slutligen får du en chans att publicera dina egna inlägg.

Om du driver hundrelaterad blogg, en Facebook-grupp för hundälskare med mer än 790,000 XNUMX följare är en perfekt plats för dig:

relevanta forum

34. Dela på Reddit

reddit är en enorm gemenskap som låter dig diskutera bokstavligen allt. Du kan dela länkar, text och det fungerar också som en nyhetsaggregeringssida. Även om det är väldigt enkelt att skapa ett konto och publicera din länk, var försiktig. Reddit-moderatorer är väldigt känsliga för självreklam. Även om vi definitivt föreslår att du blir Reddit-medlem, betrakta det inte bara som en marknadsföringsplattform. Innan du får en chans att publicera dina egna länkar, se till att du faktiskt bevisar att du är en sann Reddit-medlem.

Det betyder att du måste delta i andra diskussioner, kommentera människors länkar och textmeddelanden och även dela artiklar som inte enbart är dina. Om du bara vill spamma subreddits med dina egna länkar, kommer du förr eller senare att bli avstängd från nätverket. Eftersom många av subredditerna tillåter dig att posta först efter en viss tid tillbringad online, kommer du att ta reda på hur sårande ett förbud kan vara. Du kan hitta bra tips och tricks som hjälper dig att komma igång med Reddit på Hongkiat.

35. Annonsera på Reddit

Även om du kan få mycket trafik bara genom att delta i subreddits gratis, erbjuder Reddit ganska bra reklamprogram till dig. Tyvärr ser deras annonshanterare åldrad ut, men låt inte det avskräcka dig. När du har lagt till dina betalningsuppgifter till deras chef kan du marknadsföra dina länkar på några sekunder. Lägg till en länk som du vill marknadsföra, bifoga en snygg bild som drar läsarnas uppmärksamhet och välj noggrant subreddits där annonsen kommer att visas.

Ta lite tid när du skriver en titel och kom ihåg att Reddit-användare gillar berättelser och inte själva annonserna. För bara några dollar kan du enkelt få hundratals nya besökare genom Reddit-annonser.

36. Dela på Imgur

Imgur är en onlinedelningsgemenskap som låter vem som helst ladda upp sina bilder. Som du kanske redan har gissat kan du inte publicera direktlänkar till din WordPress-webbplats från denna community, men du kan fortfarande få trafik från den. Först av allt, ögonblicket efter att du har skapat ett nytt konto, gå till dina profilinställningar och lägg till din URL i beskrivningen. Efter det, börja arbeta med dina bilder – ju mer du bryr dig om bilder, desto fler användare kommer att svara på dem. Och det innebär att du får gilla-markeringar och kommentarer där du kan prata om din webbplats och ditt varumärke. Om möjligt, inkludera text på dina bilder – även om folk inte kommer att kunna klicka på länken, kan de se din URL och manuellt skriva ner den om de vill se mer om vad du gör.

37. Dela på Instagram

Precis som Imgur, Instagram kommer inte att tillåta dig att dela hela artikeln med communityn. Men om du är tillräckligt kreativ kan du kanske fånga något som har med din artikel att göra och skapa en fin bild av den. Sedan kan du lägga upp en ny bild i din profil som kan intressera folk att läsa hela artikeln. Glöm inte att inkludera en länk till din webbplats när du redigerar Instagram-profilinformation. Du kan också lägga till videor i din profil.

Här är till exempel hur vi ändrar innehåll som vi lägger upp på vår blogg för vårt Instagramkonto.

dela-innehåll

38. Dela på Pinterest

Pinterest är ett nätverk som låter dig dela berättelser genom att fästa bilder och videor på olika anslagstavlor. Dessa anslagstavlor fungerar som grupper som kan ses av personer som gillar dem. Tyvärr tar Pinterest lite mer ansträngning än de tidigare nämnda sociala nätverken för om du vill sticka ut måste du vara kreativ. Istället för att bara dela en länk måste du skapa hela grafiken som ska representera din artikel. Sedan, om grafiken är tillräckligt bra, kommer du att kunna intressera människor att klicka på länken du kan lämna på bilden. Ta en titt på dessa 21 vansinnigt användbara tips som alla Pinterest-användare borde känna till.

39. Återpublicera innehåll på sociala nätverk

Om du skriver mycket och länge kan du överväga att återpublicera dina gamla artiklar till sociala nätverk. Om du har redaktioner eller något annat innehåll som inte kan bli gammalt kan du enkelt dela den artikeln på alla sociala nätverk igen. Du kan göra det manuellt, eller om du använder WordPress kan du göra hela processen automatisk genom att installera Återuppliva Old Post plugin.

40. Dela på LinkedIn

LinkedIn är ett affärsorienterat socialt nätverk som kopplar samman människor över hela världen. Ändå låter det dig dela dina tankar och dina artiklar med personer du är ansluten till. Om du är försiktig med vad du delar kan du få nya besökare från det populära affärsnätverket. Precis som de andra sociala nätverken låter LinkedIn dig delta i grupper. Hitta en grupp som är intresserad av ämnet du skriver om och du kommer att kunna publicera dina artiklar till personer som kommer att vara intresserade av dem.

41. Gå med i mix (ex. StumbleUpon)

Blanda är ett unikt upptäcktsnätverk som låter dig snubbla över nytt innehåll av intresse. Det är enkelt att skapa ett konto och ställa in allt, lägga till intressen och skicka länkar.

42. Skicka inlägg till Mix

När du väl har valt en kategori kan du lägga upp en artikel till den medan alla andra användare kan få din webbplats laddad på sina skärmar. Om du har tur (och du har kvalitetsinnehåll) kommer folk att börja gilla dina sidor, och det innebär att de får ännu fler sociala delningar. Förvänta dig inte omedelbar framgång, men om du försöker tillräckligt hårt kan du få ett anständigt antal nya besök från detta imponerande nätverk.

43. Engagera dig i ViralContentBee

ViralContentBee är en intressant webbaserad plattform som innehåller människor och deras innehåll. Genom att dela artiklar som lagts upp av andra får du poäng som du kan använda för din egen marknadsföring. När du har samlat på dig ett anständigt antal poäng kan du börja publicera dina egna artiklar. Efter att de har godkänts av administratören får folk upptäcka dina marknadsförda artiklar på webbplatsen och de får dela ditt material på Twitter, Facebook, StumbleUpon och Pinterest.

Du kan enkelt delas dussintals gånger utan att betala en krona för Viral Content Bee, men var redo att dela andras innehåll också.

44. Använd Tweepi för att få fler Twitter-anhängare

Tweepi

Tweepi är en onlinetjänst som låter dig enkelt hantera din Twitter-profil. Det kommer att visa dig detaljer om ditt konto och dina följare, och ännu viktigare, det låter dig följa och sluta följa personer från ditt Twitter-konto. Dussintals tillgängliga filter gör att du kan hitta nya personer via hashtags de använder i tweets, du kommer att kunna sluta följa personer utifrån olika kriterier och det roliga är att du får filtrera bort tävlingarnas följare.

Allt detta betyder att du kan hitta rätt personer för dig på några minuter, och när du väl når dem har du en större publik för dina tweets och förhoppningsvis fler klick från det populära sociala nätverket. Vi kommer att skriva mer om denna fantastiska tjänst i framtiden.

45. Använd buffert för att automatiskt dela innehåll

Buffer är en tjänst som låter dig automatisera processen för att publicera nya inlägg på Facebook, Twitter och flera andra sociala nätverk. Du kan schemalägga inlägg flera dagar i förväg. Genom att göra detta kan du styra när varje inlägg publiceras så att du kan rikta in dig på din publik över hela världen vid rätt tidpunkt.

46. ​​Lägg upp YouTube-videor

Praktiskt taget allt du skriver om kan ha en video bifogad. Oavsett om det är en enkel reklamfilm, steg-för-steg-handledning eller din egen åsikt om något, är det en bra idé att lägga upp den på Youtube.

Videon i sig kommer att generera ny trafik, plus att du kommer att kunna lägga till din länk i videobeskrivningen. Om du skapar intressanta videor kanske andra bloggare också vill dela dina videor. Beroende på kvaliteten på dina videor kan du lätt få hundratals om inte tusentals nya klick bara via YouTube. Dessa 10 saker kan hjälpa dig med att publicera din första Youtube-video som kommer att bli populär.

47. Lägg till din webbplats i Alltop

Alltop är en populär sajt för nyhetsaggregation som visar nyheter för praktiskt taget varje nisch du kan tänka dig. Om du uppfyller deras krav kan du få din webbplats att presenteras i en valfri kategori vilket innebär att dina nya artiklar automatiskt publiceras på Alltop-sidor. Även om den här tjänsten kan hjälpa dig att locka nya besökare, se till att du kontrollerar alla krav innan du skickar en länk eftersom moderatorerna är mycket strikta med sina regler. Om du tillhandahåller en ofullständig länk kan du praktiskt taget glömma Alltop en gång för alla.

48. Lägg till din blogg i Blogarama

Blogarama innehåller hundratusentals bloggar utspridda i olika kategorier. Du kan skicka in din egen blogg gratis och lista dina nya artiklar på deras webbplats. Det finns miljontals besökare som kan sluta klicka på din länk om den är tillräckligt intressant, så se till att du lägger till din blogg i rätt kategori. Det finns dussintals andra bloggkataloger som Blogorama så glöm inte att söka efter andra.

49. Gå med i forum

Diskussionsforum

Även om sociala nätverk har blivit ett mycket mer populärt sätt att delta i diskussioner, finns det fortfarande forum över hela Internet. Hitta forum där människor samlas för att diskutera saker av ditt intresse. Där kommer du att kunna delta i diskussioner och förhoppningsvis lägga till en länk eller två när det är lämpligt. Glöm inte att fylla i detaljer om dig själv och din webbplats i signaturen.

50. Gå med i en blogggemenskap

Det finns olika blogggemenskaper att hitta på Internet. Du kanske till exempel vill vara med ProBlogger or CopyBlogger. Dessa gemenskaper gör att du kan träffa andra människor som skriver om liknande ämnen och det blir lättare att hitta någon som vill korspromovera.

51. Gör en giveaway

Folk gillar att få saker. Oavsett om det är en t-shirt med din logotyp tryckt på, en kopp eller kanske till och med en ny iPhone, kan du intressera människor att öppna din webbplats bara genom att skapa en giveaway. Men innan du börjar tänka att du behöver investera mycket pengar i en, försök att tänka på ett pris som kommer att intressera din besökare som kanske inte kostar dig några pengar. Innan du börjar skapa en giveaway, se till att du gör inte dessa misstag som kan hålla dig tillbaka.

Har du en produkt/tjänst som du kan erbjuda din besökare gratis? Kan du tillhandahålla en gratis prenumeration på en vanligtvis betald tjänst på din webbplats? Kan du hitta någon som är villig att ge bort något som en del av en korskampanj? Allt detta är bra material för en giveaway.

52. Lägg till artiklar på Wikipedia

Om du är expert på området kanske du vill föreslå dina artiklar som Wikipedia-resurser. Hitta ämnet du skriver om på Wikipedia och föreslå sedan din artikel som en källa till extra information. Innan du faktiskt skickar in dina länkar, se till att du vet vad du skriver om eftersom du inte kommer att kunna lägga till vilken länk som helst till Wikipedia.

53. Skapa din egen Wikipedia-sida

Om du vet vad du skriver om, kanske du vill engagera dig i wikipedia. Skapa en ny sida om ett specifikt ämne och inkludera länkar tillbaka till din webbplats.

54. Publicera sammanfattningar

Du kan skriva vecko- eller månadsöversikter av ditt eget innehåll eller så kan du samla de bästa artiklarna som finns på webben. Dessa sammanfattningar är alltid intressanta och du kan få några klick till ditt ursprungliga innehåll. Om du skapar en lista över andra artiklar som finns på internet, glöm inte att pinga tillbaka de ursprungliga författarna som kan inkludera dig i en tweet och få dig ännu fler klick.

55. Meddela andra om din blogg

Oavsett ämnet för din blogg finns det dussintals webbplatser som täcker nyheter från din nisch. Se till att du hittar alla dessa webbplatser, kontakta sedan teamet och meddela dem om din blogg. Du kan bli förvånad över hur många av dessa webbplatser som kommer att inkludera dig i deras RSS-flöde eller nämna dig i en artikel, en tweet eller någon annanstans.

56. Lägg din blogg på Google Nyheter

Även om du måste arbeta lite hårdare för att uppnå detta mål kan Google Nyheter vara värt det. Om du följer deras riktlinjer, och du strukturerar om dina artiklar på rätt sätt, kommer dina artiklar förmodligen att bli en del av Google Nyheter vilket innebär exponering för hundratusentals potentiella besökare. Ta en titt på dessa 5 tips för att bli listad på Google Nyheter.

57. Använd Snip.ly

Om du gillar att dela innehåll kanske du är intresserad av Snip.ly. Denna webbplats för konvertering av sociala medier låter dig skapa och lägga till en uppmaningsknapp till varje länk du delar. Det betyder att om en person klickar på länken du delar, kommer de också att få en länk som leder dem tillbaka till din webbplats.

58. Intervjua människor

Kontakta influencers från din nisch och fråga dem om intervjun. Du kanske gör en liten intervju som kan gynna både dig och influencern. Om det görs rätt kan personen nämna dig i sina artiklar eller inlägg på sociala medier och leda trafik tillbaka till din webbplats.

59. Skriv recensioner

Om du skriver bra och ärliga recensioner om produkter på internet är chansen stor att ägare till den produkten delar din artikel och exponerar dig för en bredare publik.

60. Skapa ett forum

Precis som vi sa till dig att det är ett smart drag att delta i andra forum, är det en bra idé att skapa ditt forum som kommer att locka nya människor. Om du

61. Skapa en app

Beroende på vad du gör, kanske du kan skapa en applikation som gör att människor lättare kan använda din produkt. Det kan vara en komplett app som du kan visa på smartphones, eller så kan det vara en enkel webbapplikation som hjälper människor med något.

62. Skapa ett webbläsartillägg eller ett bokmärke

Om andra kan dra nytta av en tjänst du erbjuder, försök att göra det så enkelt som möjligt. Du kan skapa ett webbläsartillägg eller ett bokmärke som kommer att användas av andra.

63. Använd relaterade artiklar

Lägg till relaterade artiklar i slutet av varje artikel. Om du arbetar med WordPress kan du snabbt lägga till taggar till vart och ett av dina inlägg. Sedan, om du installerar något av gratis- eller premiumplugins för jobbet, kommer det automatiskt att lägga till flera länkar som liknar den ursprungliga. Om du är försiktig med dina taggar och relaterade artiklar kommer upp bra, kommer du att engagera dina besökare att läsa mer på din webbplats.

64. Skapa en Udemy-kurs

Udemy är en populär plattform för online-lärande. Den innehåller olika verktyg som låter dig skapa kurser som sedan kan delas med andra. Om du skapa en kurs som kan lära folk något, andra kommer mer än gärna att dela det och leda trafik tillbaka till dig.

65. Maila ut nya inlägg

När du har samlat in e-postadresser från dina besökare, glöm inte att maila dem ibland. Överdriv inte; att skicka flera artiklar under en månad kan förmodligen ge dig några extra besök, men om du skickar e-postmeddelanden dagligen kommer du förmodligen att få färre e-postmeddelanden än du har börjat arbeta med.

66. Skicka push-meddelanden

Installera a Tryck anmälan plugin på din webbplats. Det gör att din besökare kan prenumerera på den typen av meddelanden. När du har prenumererat på några personer kommer du att kunna meddela dessa personer direkt via deras webbläsare och smartphoneapplikationer.

67. Lägg till länkar till andra bloggar från din nisch

Att länka till andra webbplatser kan hjälpa dig mer än du kanske tror. Tyvärr tror många fortfarande att det inte är ett smart drag att länka till tävlingen, men det är faktiskt tvärtom. SEO-tekniker kräver att du har minst en extern länk från var och en av dina artiklar. Dessutom kan en länk till någon annan artikel varna ägaren som kan besluta att dela ditt inlägg eller till och med inkludera det i sin nya sammanfattning.

68. Använd Facebook-annonser

Facebook-annonser är enkla, men ganska svåra att knäcka. Det kommer att ta lite tid innan du lär känna din publik, men om du kan spendera några dollar på att annonsera på det här sociala nätverket kan det ge dig tillbaka besök från personer som du aldrig har nått tidigare.

69. Använd Google AdWords

Google AdWords är en dimension för sig själv. Det som är bra är att du kan komma igång relativt enkelt, men det kommer att ta lite tid innan du behärskar verktyget. Även om AdWords hjälper dig att visa andra sökresultat för ett visst sökord, kan priserna bli höga.

70. Använd Pinterest-annonser

Om du har en visuell produkt som du kan marknadsföra på Pinterest kan annonser i detta nätverk hjälpa dig att få ännu fler klick till din webbplats. Se Pinterest Ad Manager-guiden för mer information.

71. Dela på HackerNews

Om du driver en blogg dedikerad till teknik, cyber- eller nätverkssäkerhet eller ett liknande ämne som går in på detaljer om teknik, kommer du att vilja dela dina artiklar om HackerNews. Du kan enkelt skapa ett konto och dela din första länk som kan få några omedelbara klick, men att få ut det mesta av nätverket kommer att ta tid och övning. Vänligen spamma inte nätverket och glöm inte att läsa berättelser från andra människor.

72. Dela på ManageWP

Om du har en WordPress-relaterad blogg, ManageWP är rätt plats för dig. Det är en folkdriven WordPress-gemenskap där du får läsa artiklar, följa människor, dela dina egna länkar och rösta på de bästa berättelserna. När du har skapat ett nytt konto kommer det att ta flera dagar innan du får dela din första artikel. Även om det är ok att marknadsföra dig själv genom communityn, var snäll och överdriv inte eftersom du snabbt hittar dig själv utan att posta privilegier.

73. Lämna din länk på Github

Om du är en utvecklare är chansen stor att du redan har din Github konto. Glöm inte att lägga till en länk tillbaka till din webbplats. Sedan, när du hjälper andra utvecklare med deras kodning, kan du förvänta dig att de kollar in din profil och klickar på länken som finns där borta.

74. Dela på Inbound.org

Inbound.org är ett onlinenav för marknadsförare. Här kan du följa andra, läsa bra artiklar om marknadsföring, SEO, webb och andra ämnen. Om du investerar tid i nätverket, och du har kunskap om vad folk är intresserade av, kan du få ett ganska stort antal nya besök från sidan.

75. Värd på rätt server för dig

Bland många andra saker är hastigheten på din webbplats bestäms av servern där du är värd för dina filer. Om din webbhotell inte är tillräckligt bra kan din webbplats laddas långsammare. Se till att du använder det bästa värdet du har råd. Känn också din publik; värd inte din webbplats på en server i USA om din publik till största delen kommer från Europa.

76. Använd hjälp av Edgar

Edgar är en tjänst som liknar den redan nämnda bufferten. Det låter dig lägga till artiklar i ett bibliotek och sedan automatiskt dela dessa artiklar på sociala nätverk. Om du har många inlägg kan Edgar hjälpa dig att organisera saker.

Att få fler besökare till din webbplats är en oändlig historia. Även om det kan tyckas att listan över enkla sätt att få mer trafik är en av det slaget, är dagens artikel här för att bevisa att du har fel.

77. Gå med i Triberr

Triberr är ett socialt nätverk där bloggare och influencers möts. Gå med i så många stammar du kan och börja aktivt skriva, kommentera och dela historier med stammedlemmar. Glöm inte att lägga till ditt RSS-flöde till Triberr-kontot så att andra kan dela dina saker lättare. Ta en titt på några idéer om hur man ökar trafiken från Triberr.

78. Inkludera en tweetbar länk

Använd ett citat från din artikel och gör den tweetbar. Genom att göra det kommer människor att vara mer benägna att dela din berättelse eftersom de inte behöver skriva något utan bara klicka på länken för att tweeta den.

79. Uppdatera gammalt innehåll

Det spelar ingen roll vad du skriver om, förr eller senare kommer ett inlägg att bli gammalt. Istället för att studsa folk från det, se till att du uppdaterar ditt tidigare inlägg och att du håller din besökare intresserad. Oavsett om du bara uppdaterar en saknad länk, lägger till den nya beskrivningen eller bara pekar folk till en ny källa, fortsätt att uppdatera gamla inlägg.

80. Skriv en ny version av det gamla inlägget

Vissa inlägg tillåter inte enkla uppdateringar. Istället kan du skriva ett helt nytt inlägg som beskriver det gamla ämnet. Det betyder ändå inte att du måste ta bort det gamla inlägget, men detta gör att du kan länka nya inlägg från de gamla och behålla dina besökare på sajten.

81. Korrekturläsning

Den här är uppenbar men många bloggare glömmer fortfarande att korrekturläsa sina artiklar. Ingen gillar att dela artiklar med många misstag. Det är många korrekturläsningsverktyg som kan hjälpa dig med grammatik och stavfel.

Låt inte din blogg bli ett mål för grammatiknazister. Du kan till exempel använda Grammarly som är ett populärt verktyg för korrekturläsning. Det kan också hjälpa dig med synonymer och den övergripande meningsstrukturen.

82. Gå med i produktjakten

Om du har en fysisk produkt som du marknadsför online kan du använda Product Hunt för att få fler människor intresserade. Om du går med i communityn kommer du att få dela din egen produkt som andra kan se, rösta på, kommentera etc. För att komma igång, se hur Bram Kanstein lanserade den #1 mest omröstade produkten genom tiderna på Product Hunt.

83. Ge bort visitkort

Visitkort

Även om allt gick online kan du fortfarande dra nytta av gammaldags marknadsföring. Om du fortfarande använder visitkort, glöm inte att inkludera länken till din webbplats på kortet. Beroende på antalet kort du ger bort, kan du förvänta dig att folk anger webbadressen direkt och besöker din webbplats för mer information.

84. Skriv ut länkar

Om du äger en butik eller har kontor, glöm inte att inkludera ditt namn och länk till din hemsida på en synlig plats. Det finns fortfarande människor som inte använder internet dagligen och det enda sättet de kan lägga märke till din sida är genom att läsa länken från dina dörrar.

85. Använd olika hashtags

När du publicerar nya artiklar på Twitter och andra sociala nätverk som stöder hashtags, försök att lägga till nya då och då. Genom att inkludera nya hashtags visar du faktiskt artikeln för någon ny. Skriv ändå inte taggar som inte har något att göra med din webbplats eller inlägget du delar för närvarande.

86. Använd klistermärken

Beroende på var du befinner dig och hur du driver ditt företag kan enkla klistermärken vara till hjälp. Använd iögonfallande klistermärken på dina bärbara datorer, bilar eller dörrar till din butik. Om dina klistermärken är tillräckligt bra kan folk lägga märke till dem och komma ihåg en länk till din webbplats.

87. Tryck T-shirts

Om du har ett stort team kan du skriva ut T-shirts som dina anställda skulle bära och marknadsföra ditt företag. Du kan också använda dessa T-shirts som en belöning för en giveaway.

88. Använd SliderShare

SliderShare låter dig ladda upp en presentation till webben. Om du har artiklar som kan konverteras till en presentation kan du använda den här tjänsten för att marknadsföra din webbplats ytterligare. Om du gör det tillräckligt intressant kan du få fler människor till din webbplats.

89. Ge ut e-böcker

Att skriva en e-bok, även en liten, kräver mycket tid. Men om du vet vad du skriver om, och ämnet är relevant för ditt företag, kommer folk att börja svara på det. Naturligtvis bör din e-bok innehålla en länk till din webbplats och den bör bjuda in folk att besöka sidan för lite mer information. En e-bok kan tjäna dig som ett incitament att få fler prenumeranter på din webbplats också, eller till och med som något du skulle ge folk i en giveaway.

90. Gör ditt bästa inlägg klibbigt

Om det finns ett inlägg som blev mycket mer populärt än dina andra artiklar kan det vara en bra idé att göra det klibbigt. Genom att göra det blir ditt inlägg det första som en ny besökare ser. Eftersom inlägget redan har blivit så populärt, är chansen stor att detta faktiskt är ditt bästa inlägg, och dess nya besökare kommer att bedöma din webbplats efter det. Bara genom att göra det inlägget klibbigt kan du intressera besökare att läsa dina andra saker på bloggen eller dela det.

91. Sälj produkt på marknadsplatser

Om du säljer något online är chansen stor att det finns mer än en tillgänglig marknadsplats du kan gå med i. Genom att göra det kommer din produkt att bli mer exponerad och den kommer att ses av en större publik. Du kommer också att kunna lämna din information bredvid produkten så att användaren lättare kan komma till din webbplats.

92. Använd landnings- och squeeze-sidor

När du säljer en produkt bör du dra fördel av landnings- och squeeze-sidor. Istället för att leda besökare till din blogg eller hemsidan, led dem till en specifikt designad målsida som kommer att intressera dem för din produkt och som länkar dem direkt till artiklar de är intresserade av.

Målsidor kan hjälpa dig att vägleda dina besökare som inte förlorar tid på saker de inte är intresserade av. De kommer att tacka dig genom att stanna en längre period, hänvisa sina vänner eller prenumerera på din e-postlista.

93. Dela motiverande citat

Om du har personliga profiler på populära sociala nätverk vet du redan att folk älskar motiverande citat. Använd detta till din fördel och skapa motiverande inlägg som kan marknadsföra ditt arbete. Var subtil om det – skapa en bild med citatet och lämna en länk till din webbplats längst ner.

94. Publicera vid rätt tidpunkt

Beroende på din målgrupp finns det tider på dagen/veckan som kan hjälpa dig att få fler klick. Ta dig tid att lära känna din publik och ta reda på de bästa tiderna att göra inlägg.

95. Konvertera inlägg till PDF

Dra nytta av dina favoritinlägg och få ännu mer av dem. Använd gratis onlineverktyg som konverterar din populära artikel till en PDF som du sedan kan dela via e-post, sociala nätverk eller kanske till och med göra dem tillgängliga för nedladdning.

96. Håll en gratis workshop

Fundera på att vara värd för en gratis workshop. Lär folk något och ge den lektionen gratis. Det ger dig en chans att prata om ditt företag, och eftersom du lär dem något är det mer sannolikt att folk ser detaljer om dig och vad du gör på din webbplats. Om din workshop är värdefull för människor, kommer de också att vara mer benägna att prata om det och dela ditt arbete med vänner online.

97. Använd Bing Ads

De flesta använder Google som sin favoritsökmotor. Ändå är Bing väldigt populärt och du kan använda detta till din fördel. Även om det kan vara omöjligt att tävla om specifika sökord på Google, vilket skulle tömma din plånbok, kan du tävla om samma sökord på Bing och faktiskt få mer trafik från det. Se till att du kolla Bings annonseringsalternativ.

98. Använd mobilannonser

Om du är få besökare från smartphones och surfplattor, vilket du förmodligen är, kanske du är intresserad av mobilannonser. Beroende på din webbplats och produkt kan dessa annonser få fler besökare än du tror. För att komma igång bör du se vad Apple och Google erbjuder.

99. Köp annonser

Vi har redan nämnt flera tjänster som låter dig betala för annonser. Om du planerar att spendera några dollar, glöm inte andra alternativ också. Många olika tjänster erbjuder annonsutrymmen, banners och liknande alternativ som kan exponera din webbplats för en större publik.

100. Använd omröstningar

Omröstningar har alltid varit ett bra sätt att interagera. En enkel omröstning kan hålla din läsare på sajten under lite längre tid, men ännu viktigare, en undersökning kan generera meningsfulla resultat. Du kan fråga läsarna vad de gillar eller vad de vill att du ska recensera härnäst. Genom att göra det kommer du att fortsätta att ta tillbaka nuvarande läsare till din webbplats och förbättra innehållet vilket kan ge dig ännu fler klick tillbaka.

101. Be läsarna om hjälp

Var inte rädd för att be om hjälp då och då. Precis som omröstningarna ovan kan du direkt be dina läsare om hjälp. Använd dina artiklar för att ställa frågor till dem, använd sociala medier för att fråga dem vad de vill att du ska skriva om eller vara rak och be dem helt enkelt dela dina artiklar.

102. Skicka in din webbplats till alla sökmotorer

När det gäller att söka på webben tänker en genomsnittlig användare på Google. Den här sökmotorn är så populär att folk inte ens använder frasen "surfa" eller "söka", utan de använder frasen "Googla det". Glöm ändå inte att skicka in din webbplats till andra sökmotorer som bing, Yahoo, DuckDuckGo, Yandex, och många, många andra som du kanske inte har hört talas om.

Slutsats

Att hitta rätt ämnen och skriva informativt innehåll tar lite tid och ansträngning men att se till att rätt personer ser det du har skrivit kräver ännu mer arbete. Med detta sagt kan hela processen strömlinjeformas, så så länge du fokuserar på den rätta taktiken som vi har beskrivit i den här artikeln, kommer din bloggtrafik att växa stadigt.

12 kommentarer på "Hur man ökar bloggtrafiken (100+ praktiska taktiker)"

  1. Alistar Scott

    Fantastisk artikel! Ett av de bästa sätten att göra en blogg populär är att engagera sig på flera plattformar och skapa en nischbas av läsare. Författare är kända för ett visst expertområde, eller ett sätt att skriva, och vissa har gjort sina bloggar populära genom att kommentera på andra bloggar. Hela idén är att skapa en speciell plats för sig själv och skrivande för en viss publik.

  2. jessica

    Tack för sådan genuin information. Jag tror att alla steg säkerligen skulle bidra till att öka den totala trafiken och äktheten för vår webbplats.

  3. Tät

    Hej,
    Jag är ny på bloggandet och snubblade över din sida för bara två dagar sedan.
    Jag ville bara berömma dig för en del av den bästa informationen jag har stött på på internet hittills.
    Tack

  4. Tät

    Hi
    Jag är ny på bloggandet och snubblade över din sida för bara två dagar sedan.
    Jag ville bara berömma dig för en del av den bästa informationen jag har stött på på internet hittills.
    Tack!

  5. Jenny Fisher

    Bra jobbat, Anya...
    Webbinnehåll är en av de tre främsta faktorerna som bestämmer rankningen på en webbplats. Kvaliteten på innehållet och innehållets längd spelar viktiga roller. Därför bör en person skapa högkvalitativt innehåll dagligen för att generera mer trafik till webbplatsen. Dessutom finns det vissa andra aspekter som UX som också spelar en skadlig roll för att bestämma rankningen på en webbplats.

  6. Ash

    Hej,
    Att svara på frågor på Quora är ett bra sätt att köra in lite extra trafik. Jag har gjort det här sedan början.
    Tack för detta fantastiska inlägg.
    Cheers.

  7. Hur du dubblar din bloggtrafik - CHARLIE PAGE

    […] Kolla in detta fantastiska inlägg från First Site Guide! […]

  8. Vad är Content Marketing och hur det kan hjälpa din blogg? | World of WordPress

    […] är ​​en av de mest effektiva typerna av onlineannonsering. Hur som helst vill du att antalet dina bloggbesökare ska öka, och rätt tillvägagångssätt för innehållsmarknadsföring hjälper dig att göra […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Skicka den här till en vän