2023'ün En İyi Talep Üzerine Baskı Şirketleri

En İyi Talep Üzerine Baskı Şirketlerinden Biriyle Vizyonunuzu Hayata Geçirin

Ogi Djuraskoviç
Güncelleme: 4 Ekim 2023
14 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
2023'ün En İyi Talep Üzerine Baskı Şirketleri

Şimdi kılavuzun tamamını okuyacak zamanınız yok mu? İşte en iyisi şirket için Haziran 2023:

???? Printful – Ön ödeme gerektirmeyen en esnek talep üzerine baskı hizmeti.

Özel ürünleri çevrimiçi satmak kolay bir iş değildir. Tasarımla ilgilenmeniz, stoklamanız ve envanteri yönetmeniz gerekir. Talep üzerine baskı, özellikle de baskı almak istiyorsanız tüm bu zorlukları çözebilecek tek çözümdür. stoksuz satış işi başlatmak.

Envanter yönetimi zorluğunu denklemden çıkaran, piyasadaki en uygun sipariş karşılama modellerinden biridir. Talep üzerine baskının kesinlikle önemli olduğunu unutmayın. çevrimiçi para kazanmaya başlamanın en iyi yollarından biri.

Ancak, talep üzerine baskı şirketlerini aramaya başlarsanız, bunlardan yüzlerce olduğunu keşfedeceksiniz. Her biri hizmetlerini “en iyi” veya “en uygun fiyatlı” olarak tanıtıyor. Buna kendi özel ihtiyaçlarınızı ve gereksinimlerinizi de eklerseniz, kolayca bir çıkmaza girebilirsiniz.

FirstSiteGuide'da okuyucularımıza tarafsız incelemeler sunma konusunda uzmanlaşmış deneyimli profesyonellerden oluşan bir ekibimiz var. Tüm popüler talep üzerine baskı şirketlerini inceledik ve en iyilerin en iyi 10'unu belirledik.

EDİTÖRÜN SEÇİMİ

En iyi 10 talep üzerine baskı şirketi

Piyasadaki en iyi talep üzerine baskı şirketlerini belirlemek için kullandığımız çeşitli faktörler vardı. Göz önünde bulundurduğumuz en önemli iki faktör fiyatlandırma planları ve özellikleriydi.

Aşağıdaki on şirket dikkatinize layık olanlar olarak ortaya çıktı.


Printful — En esnek talep üzerine baskı hizmeti

Basılı Ana Sayfa

Printful, başka bir popüler talep üzerine baskı çözümüdür. Şirketin size yardımcı olacak çeşitli araçları var fikirlerinden para kazan ve bunları çok satan ürünlere dönüştürün. Printful, ürün tasarımına, satışa ve pazarlamaya odaklanabilmeniz için baskı ve nakliye lojistiğinizi yönetecektir.

Şu anda Printful size tişörtler, kolsuz üstler, şapkalar, kapüşonlular, yüz maskeleri ve daha fazlasını içeren 293 özelleştirilebilir ürüne erişim sunuyor. Tasarımlarınızı yükleyebilir veya doğrudan 80 milyondan fazla tasarıma hazır 1 $ görsele erişim sunan Printful'dan oluşturabilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Tasarım yapımcısı – maketler ve ürün tasarımları oluşturmak için Printful ile kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç;
  • Entegrasyon desteği – Printful ile bütünleşir tüm büyük e-ticaret platformları, çevrimiçi pazar yerleri ve Printful API'si sunar;
  • Serbest kullanmak – siparişi aldıktan sonra herhangi bir ön ödeme, sipariş tamamlama ve nakliye masrafı oluşmaz;
  • Minimum sipariş yok – doğru noktaya ulaşana kadar ürünleri ve tasarımları özgürce deneyin; Ve
  • özel marka – markanıza özel tasarımlı ürünler satın.

Planlar ve fiyatlandırma

Printful'un kullanımı tamamen ücretsizdir. Şirket, yalnızca siparişi aldıktan sonra nakliye ve sipariş karşılama masraflarını sizden tahsil edecektir.

Ek bilgi için Printful'u ziyaret edin >>

Printify — En geniş ürün yelpazesi

Ana Sayfayı Yazdır

Printify, talep üzerine baskı alanında saygın bir markadır. Şirket, tatil sezonlarında bile müşterileri için ölçeklendirmeyi kolaylaştırmak için yeterli kaynağa sahiptir. Printify, ünlü ve kaliteli markaların 500'ün üzerinde ürün yelpazesini sunuyor.

Tamamen kişiye özel ürünler yaratmak ve seçtiğiniz şartlarda satış yapmak için bu şirketi kullanabilirsiniz. Printify, baskı ve teslimat da dahil olmak üzere tüm lojistik setini yönetir.

Printify'ın tasarım aracının kullanımı kolaydır. Tişörtlerden telefon kılıflarına kadar yüzlerce ürüne özel tasarımlar eklemek için kullanabilirsiniz. Şirket, kullanıcılarına yeni avantajlar eklemek için sürekli çalışıyor. Son güncellemelerden biri kullanıcıların ürünlere nakış eklemesine olanak sağladı.

anahtar özellikler

  • Maket tasarımı – tasarımlarınızı kolayca yükleyin ve gerçekçi model önizlemelerini görün;
  • Güçlü entegrasyonlar – Shopify desteği (Shopify incelememizin tamamını okuyun), Etsy ve eBay Printify API'ye entegrasyon ve erişim;
  • Manuel sipariş oluşturma – önceden oluşturulmuş ürünlerden neyin teslim edileceğini kolayca seçin; Ve
  • Self servis yardım merkezi – Printify'ı nasıl doğru şekilde kullanacağınızı ve bazı genel sorunları nasıl çözeceğinizi öğrenin;
  • 20% indirim - Tüm ürünlerde %20'ye varan indirim.

Planlar ve fiyatlandırma

Printify üç fiyatlandırma planı sunar: Ücretsiz, Premium ve Kurumsal.

Ücretsiz
  • Bedava

İş kurmaya başlayan tüccarlar için mükemmeldir. Ücretsiz hesap sınırsız ürün tasarımıyla birlikte gelir ancak hesap başına 5 mağaza sınırı vardır.

Premium
  • Ayda $ 29
  • Ayda $ 24.99
    Yıllık faturalandırılır

Satışları artırmak için mükemmeldir. Ücretsiz plandaki her şeyin yanı sıra tüm ürünlerde %20 indirim ve hesap başına 10 mağaza ile birlikte gelir.

kuruluş
  • Özel fiyatlandırma

Premium plana dahil olan her şeyin yanı sıra hesap başına sınırsız mağaza, özel bir hesap yöneticisi ve özel API entegrasyonu ile birlikte gelir.

* Printify, premium planları için yıllık ödeme yapmanıza ve yatırımınızda %14 oranında ek tasarruf yapmanıza olanak tanır.

Ek bilgi için Printify'ı ziyaret edin >>

kendi kendine — Kullanımı en kolay platform

Selfy kapsülü

Sellfy, insanların dijital ve fiziksel ürünlerini kolayca satmalarına olanak tanıyan bir e-Ticaret platformudur. Çevrimiçi kurslardan sanat eserlerine, videolardan e-kitaplara kadar çeşitli ürünler için uygundur. Platformun kullanımını kolay hale getirmeye büyük önem verilmektedir. 

Sellfy, kullanıcıların e-Ticaret mağazalarını yalnızca 5 dakika içinde oluşturabileceklerinin reklamını bile yapıyor. Bu platform, Shopify gibi diğer platformlara göre elbette bazı gelişmiş özelliklere sahip değil ancak çok daha düşük bir fiyata sunuluyor ve herkes tarafından kullanılabiliyor. 

Ana odak noktaları belirli dijital ürünleri satmak olsa da Selly'nin şu anda 300,000'den fazla aktif kullanıcısı var. Bu kişiler platformu kendi özel mağazalarını kurmak, ürünleri pazarlamak ve yönetmek, indirmeleri işlemek, ödemeleri yönetmek ve siparişleri işlemek için kullanıyor.

anahtar özellikler

  • Çevrimiçi mağazalara özel – gerekli tüm işlevlere ve görsellere sahip bir çevrimiçi mağazayı kısa sürede kurun. 
  • Hiçbir depolama sınırı – Kullanıcılar mağazalarında diledikleri kadar dijital ürün barındırabilirler. 
  • İşlem ücreti yok 
  • Her yere yerleştirilebilir – Sellfy mağazanızı sitenize, sosyal medyanıza, bloglarınıza ve daha fazlasına gömebilirsiniz. 
  • Kullanım kolaylığı – herkes Sellfy'yi kullanabilir.

Planlar ve fiyatlandırma

Selly'nin üç fiyatlandırma planı vardır: başlangıç, iş ve premium plan. 

marş
  • Ayda $ 29
  • Ayda $ 22
    yıllık 264 $ faturalandırılır
  • Ayda $ 19
    Her iki yılda bir 456 ABD doları faturalandırılır

Dijital ürünler, abonelikler, sınırsız ürün desteği, 2,000 e-posta kredisi ve alan adı senkronizasyonu dahildir. 

Business
  • Ayda $ 79
  • Ayda $ 59
    yıllık 708 $ faturalandırılır
  • Ayda $ 49
    Her iki yılda bir 1,176 ABD doları faturalandırılır

Başlangıç ​​planıyla aynı seçeneklerin yanı sıra 10 e-posta kredisi, ek satış, mağaza geçişi, özelleştirilebilir marka bilinci oluşturma ve sepetten vazgeçme olanağı sunar. 

Premium
  • Ayda $ 159
  • Ayda $ 119
    yıllık 1,428 $ faturalandırılır
  • Ayda $ 99
    Her iki yılda bir 2,376 ABD doları faturalandırılır

Ek 50 bin e-posta kredisi, öncelikli destek ve ürün geçişiyle yükseltilmiş iş planı. 

Ek bilgi için Sellfy'yi ziyaret edin >>
Aura Ana Sayfasını Yazdır

Print Aura, çok yönlü bir talep üzerine baskı markasıdır. Bunu kendi tişörtlerinizi, özel bir etkinlik için ürünlerinizi veya işletmeniz, ekibiniz ve daha fazlası için kıyafetler tasarlayıp satmak için kullanabilirsiniz. Şirket, özel ürünleri, kapanışları ve fazla stokları baskı olmadan sipariş etmenize bile olanak tanır.

Şirket, yüksek hacimli siparişleri karşılayabilecek kapasiteye sahiptir ve yüksek kaliteli baskıyı garanti etmek için en son baskı teknolojisini kullanır. Baskı ve üretim süreçlerine o kadar güveniyorlar ki, hatalı gönderilen ürünleri değiştirmek için para ödüyorlar.

anahtar özellikler

  • Minimum sipariş yok – şirket talep üzerine baskı yaptığı için kurulum masraflarını ödemenize veya minimum sipariş vermenize gerek kalmayacak;
  • Tasarım aracı – kullanımı kolay özelliklerle çarpıcı tasarımlar ve modeller oluşturun tasarım araçları;
  • Harika ürün teklifi – tonlarca renk, boyut ve markadaki mevcut yüzlerce ürün arasından seçim yapın;
  • Entegrasyonlar – Print Aura'yı Shopify, Etsy, WooCommerce, Sorenvy veya OpenCart ile entegre edin; Ve
  • Doğrudan giysi baskısına – Print Aura, standart 12”x16” ve 14”x18” baskılar sunabilir.

Planlar ve fiyatlandırma

Print Aura ile sipariş verdiğinizde baskı, nakliye ve sipariş karşılama masrafları karşılanır. Faturalandırma işlemi size kolaylık sağlamak amacıyla tamamen otomatikleştirilmiştir.

Daha fazla bilgi için Print Aura'yı ziyaret edin >>

ÖDN — En hızlı sipariş karşılama hizmeti

SPOD Ana Sayfası

SPOD dünya çapındaki girişimcileri desteklemektedir. Yıllar geçtikçe şirket, stoksuz satış talep üzerine baskı hizmetini uygun fiyatlı, kullanışlı ve güvenilir hale getirmek için mükemmelleştirdi. SPOD'un şu anda ikisi ABD'de, üçü Avrupa'da olmak üzere beş üretim ve dağıtım merkezi bulunuyor.

Şirket, çeşitli ürünlerin bulunabilirliğini sağlamak için yedi kaliteli markayla işbirliği yaptı. Spreadshirt ile olan ortaklığı, SPOD'un 20 yıllık sektör deneyiminden faydalanmasını ve güvenilir hizmetler sunmasını sağlıyor.

anahtar özellikler

  • 48 saatin altında üretim – SPOD'un sunduğu hızlı geri dönüş süreleri sayesinde ürünleri tüketicilere daha hızlı ulaştırın;
  • Entegrasyonlar – SPOD'u Shopify, Order Desk, WooCommerce, Magento ile entegre edin veya SPOD API'yi kullanın;
  • Yardım Merkezi – SPOD hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmak için işlem yapılabilir bilgilere ücretsiz erişim elde edin;
  • Ürün çeşitliliği – SPOD ürün teklifleri erkeklere, kadınlara, çocuklara ve bebeklere yönelik aksesuar ve ürünleri içerir; Ve
  • Nakliye hesap – ürünleri müşterilerinize göndermenin size ne kadara mal olacağını tam olarak görün.

Planlar ve fiyatlandırma

SPOD'u ücretsiz kullanabilirsiniz. Yalnızca müşteri sipariş verdiğinde ödeme yaparsınız.

Ek bilgi için SPOD'u ziyaret edin >>

bahar — YouTube ve TikTok aracılığıyla satış yapmak için en iyisi

Teespring Ana Sayfası

Spring, özel ürünlerin oluşturulmasını, satışını ve siparişini kolaylaştırır. Platform, sektördeki en iyi uygulamalar doğrultusunda faaliyet göstermekte ve modern müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Bahar ile şunları yapabileceksiniz: YouTube üzerinden ürün satmak ürün rafı ve hatta TikTok aracılığıyla. Şirket üst vücut giyimi ve dijital ürünlere odaklanıyor. Hem erkekler hem de kadınlar için çeşitli atletler, tişörtler ve kapüşonlular arasından seçim yapabileceksiniz.

Şirket üretim, nakliye ve müşteri hizmetleriyle ilgilenecek, siz ise ürünlerinizi pazarlamak ve satmakla ilgileneceksiniz. Spring, Discord, Streamlabs, Google Alışveriş ve Twitch gibi platformlarla entegrasyon yeteneklerine de yansıdığı gibi genç neslin beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı.

anahtar özellikler

  • Fiziksel ve dijital ürünleri satabilme becerisi - yapabilirsin dijital kreasyonlarınızı ve ürünlerinizi satın ve sadece tişörtler ve kapüşonlular değil;
  • Sosyal entegrasyonlar – özel ürünlerinizi doğrudan sosyal medya takipçilerinize satın;
  • Özel mağazalar oluşturun – oluşturmak ve oluşturmak için Spring sihirbazından yararlanın harika görünümlü çevrimiçi mağazalar başlatın;
  • Stratejik iş ortağı yöneticisi – ürün lansmanlarınızı gerçekleştirmek için profesyonel rehberlik alın; Ve
  • Özel yerine getirme – ürün konseptiniz ne kadar benzersiz olursa olsun Spring onu hayata geçirmenize yardımcı olacaktır.

Planlar ve fiyatlandırma

Ücretsiz planı
  • Ücretsiz

Spring'i ücretsiz kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir ürünün yalnızca taban fiyatını ödersiniz ve kar marjını korursunuz.

Premium
  • İstek üzerine fiyat

Talep üzerine premium hizmet fiyatı mevcuttur. Premium pakete dahil olan hizmetler şunlardır:

  • Stratejik İş Ortağı Yöneticisi
  • Tasarım desteği
  • Özel yerine getirme
Daha fazla bilgi için Spring'i ziyaret edin >>

gooten — En iyi müşteri sadakat programı

Gooten Ana Sayfası

Gooten, markaların talep üzerine baskı üretiminden faydalanmasına yardımcı olmak için tedarik zinciri sürecini optimize etti. Gooten işletmelerin büyümesine ve satışlarını artırmasına yardımcı olur. Hatta büyüdükçe şirkete bağlı kalmaya karar veren müşteriler için VIM sadakat programlarını da içeriyor.

Gooten'de güçlü entegrasyonlar ve önemli ürün teklifleri de dahil olmak üzere başarılı olmak için ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. Şirket, moda, ev, duvar sanatı, aksesuarlar, bebek ve evcil hayvanlar dahil olmak üzere çeşitli kategorilerdeki ürünlere baskı yapılmasını destekliyor. İşte en dikkat çekici özellikler.

anahtar özellikler

  • Kapsamlı destek merkezi – Gooten'in yetenekleri ve işinizi büyütmek için bunları nasıl kullanacağınız hakkında her şeyi öğrenin;
  • Entegrasyonlar – ürünlerinizi içe aktarın Shopify, WooCommerce, Etsy ve Gooten API'si;
  • 150'den fazla ürün grubu – müşterilerinizin ilgisini en çok çeken ürünü bulmak için pazarınızdaki farklı ürünleri test edin;
  • Hızlı geri dönüş süreleri – Ürünlerin müşterilerinize ulaşması ortalama dört gün sürüyor; Ve
  • Gooten VIM – işinizi başka bir seviyeye taşımak için size uygulanabilir tavsiyeler ve kaynaklar sağlayacak çok Önemli bir Satıcı sadakat programı.

Planlar ve fiyatlandırma

Gooten'i ücretsiz kullanabilirsiniz. Yalnızca ürün ve nakliye masrafları tarafınızdan tahsil edilecektir. Gooten VIM hizmetlerinin fiyatı için satış departmanıyla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Ek bilgi için Gooten'i ziyaret edin >>

Redbubble — Benzersiz tasarımlar için en iyisi

Redbubble Ana Sayfası

Redbubble, talep üzerine baskı yapan bir şirket olarak rekabete ayak uyduruyor. Şirket, bağımsız profesyonel sanatçılar tarafından geniş bir ürün ve baskı tasarımı yelpazesi sunmaktadır.

Rebubble, 2006 yılında Melbourne, Avustralya'da kuruldu ve talep üzerine baskı alanında deneyimli bir şirket olarak kabul ediliyor. Uzmanlığı sıra dışı ve göz alıcı tasarımlara odaklanmaktan geliyor.

Ayrıca Redbubble yetenekli sanatçıları işletmelerle buluşturuyor. Redbubble'da kendi tasarımlarınızı kullanabilir veya 700,000'den fazla sanatçının profesyonel tasarımlarını satın alabilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin, basit ama çok çekici olduğu için Redbubble uygulamasını kullanmaktan keyif alacaksınız.

anahtar özellikler

  • Büyük sanat veritabanı – Redbubble, yazdırılabilir görsellerin en büyük koleksiyonlarından birine sahiptir;
  • Kapsamlı ürün listesi – giyimden aksesuarlara kadar her şeyin üzerine baskı yapabilirsiniz;
  • Güvenli ödemeler – şirket endüstri düzeyinde 256 bit SSL şifrelemesi kullanıyor;
  • Kolay iade – Redbubble, basit bir düğmeye tıklamayla geri dönüşleri yönetir; Ve
  • Standart ve ekspres teslimat seçenekleri – ürünlerinizi ne kadar hızlı göndermek istediğinizi kontrol edin.

Planlar ve fiyatlandırma:

Redbuble'ı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Yalnızca siparişiniz işleme koyulduktan sonra ücretlendirileceksiniz.

Ek bilgi için Redbubble'ı ziyaret edin >>

Apliiq Talep Üzerine Baskı — Yüksek kaliteli ürünler için en iyisi

Apliiq Talep Üzerine Baskı Ana Sayfası

Apliiq, talep üzerine baskı hizmetleri aracılığıyla perakende kalitesinde giyim sunmaya çalışmaktadır. Apliiq'in benzersiz teklifinin temelinde harika giyim ürünleri sunmak yatmaktadır. Örneğin, şirketin teklifinde modaya uygun temel giysiler, astarlı kapüşonlular ve cep üstü tişörtler bulabilirsiniz.

Apliiq ayrıca yalnızca kendi markasını satmak isteyen işletmelere özel etiket aboneliği de sağlıyor.

Apliiq, baskılarının üstün kalitesini garanti eder. En iyi endüstriyel doğrudan giysiye baskı yapan yazıcıları kullanır. Ürünlerinizin hedef pazarda rekabetçi olup olmayacağını değerlendirmek için kontrol edebileceğiniz şeffaf bir nakliye politikası vardır.

anahtar özellikler

  • Nakış desteği – Apliiq, polar ürünler, şapkalar ve tişörtler üzerine nakış yapıyor;
  • Özel etiket – ürünlerinizin marka etiketlerinizle yeniden etiketlenmesini sağlayın;
  • Anında teklifler – bir ürün seçip bastığınız anda site fiyat teklifleri oluşturur;
  • toplu indirimler – aşamalı toplu indirim modeli, işletmeniz büyümeye başladığında daha fazla kâr elde etmenize yardımcı olabilir; Ve
  • Garantili teslimat tarihleri – Siparişlerinizin daha hızlı gönderilmesi için ekstra ücret ödeyebilirsiniz.

Planlar ve fiyatlandırma

Apliiq'in kullanımı ücretsizdir. Bir ürünün basımının ve teslimatının size ne kadara mal olacağını web sitesinde tam olarak görebilirsiniz. Özel etiket ve garantili teslimat için müşterilerin satış departmanıyla görüşmesi gerekir.

Ek bilgi için Apliiq Print On Demand'ı ziyaret edin >>

t pop — Çevreye duyarlı müşterilere satış yapmak için en iyisi

T-Pop Ana Sayfası

T-Pop tam otomatik, isteğe bağlı baskı deneyimi sunar. T-Pop ile ortaklık kurarsanız, satışlardan siz sorumlu olurken, talep üzerine baskı ortağınız diğer her şeyle ilgilenir.

Bu şirketle, çevreye duyarlı paketleme ve varış noktasına göre tercüme edilen paketleme makbuzları gibi bazı ek markalama seçeneklerine erişebileceksiniz.

T-Pop çevre dostu ürünler sunmaya odaklanıyor. Baskı süreci aynı zamanda izlenemez bir karbon ayak izi bırakacak şekilde optimize edilmiştir (VEGAN, GOTS ve Oeko-Tex etiketli mürekkepler kullanır). Çevre bilincine sahip müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyorsanız T-Pop en iyi seçeneğinizdir.

anahtar özellikler

  • Entegrasyonlar – ürünlerinizi birkaç tıklamayla Shopify, WooCommerce ve Etsy'ye aktarın;
  • Ücretsiz beyaz etiketleme - Ekle senin logon paket ve sevk irsaliyesindeki sosyal ağlar ücretsiz;
  • Çevre dostu talep üzerine baskı – T-Pop çevre dostu ürünler sunar, çevre dostu baskılar yapar ve çevre dostu ambalajlar kullanır;
  • Ürün kişiselleştirme – teslimat adresine göre paketleme makbuzlarınızın tercümesini yaptırın; Ve
  • Paket izleme – T-Pop kontrol panelinden sipariş durumunuzla ilgili gerçek zamanlı raporları görün.

Planlar ve fiyatlandırma

T-Pop'un kullanımı tamamen ücretsizdir. Verilen her sipariş için ürün, baskı ve nakliye masrafları sizden tahsil edilecektir.

Daha fazla bilgi için T-Pop'u ziyaret edin >>

İhtiyaçlarınız için doğru baskı şirketini nasıl seçersiniz?

Senden önce çevrimiçi işinize başlayınözel ihtiyaçlarınız ve tercihleriniz için doğru baskı firmasını seçmeye zaman ayırmalısınız. Bunu nasıl yapıyorsun? Göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörler şunlardır:

Fiyatlandırma planları ve esneklik

Kısa incelemelerimizden de görebileceğiniz gibi, talep üzerine baskı şirketlerinin çoğunun ortak bir noktası vardır: fiyatlandırma planı. Printify dışında çoğunun herhangi bir ön maliyeti yoktur ve sipariş sırasında ürün fiyatı, nakliye ve baskı masraflarını sizden tahsil eder.

Peki ne aramalısın?

Ödeyebileceğiniz fiyatlandırma planlarını arıyorsunuz. Ancak sadece bu değil. Ayrıca biraz esneklik sunan bir şirkete de ihtiyacınız var. Örneğin toplu siparişlerde indirim yapmak daha fazla kar elde etmenize yardımcı olabilir.

Nakliye fiyatları da çok önemlidir. Belirli coğrafi bölgeler ve ürün kategorileri için sabit gönderim ücretlerini arayın. Bir şirketin, harcadığınız zamana değip değmeyeceğini değerlendirmeyi kolaylaştırmak için şeffaf nakliye ve fiyatlandırma politikalarına sahip olması gerekir.

Esneklik açısından aynı zamanda en fazla entegrasyonu sunan bir şirkete gitmek istersiniz. Bütçeniz olmadığı sürece kendi web siteni yap ve özel tasarlanmış ürünleri satmak için API'yi kullanıyorsanız, ürünleri içe aktarmanın kolay bir yoluna ihtiyacınız var. web sitesi üreticileri ve içerik yönetim sistemleri.

Güvenli tarafta olmak için, talep üzerine baskı yapan bir şirketin aşağıdakilerle entegrasyon sunup sunmadığını kontrol ettiğinizden emin olun: çevrimiçi satış yapan en iyi siteler.

Son olarak, üretim ve nakliye tesislerinin sayısı ve konumu da hayati faktörlerdir. İşletmeniz büyüdükçe yeni pazarlara girmeyi düşünme ihtimaliniz yüksektir. Mevcut talep üzerine baskı ortağınız hedef pazarlarınızı kapsamıyorsa yenisine geçmeniz gerekecektir. Talep üzerine baskı hizmet sağlayıcınızın dünya çapında gönderim yaptığından emin olun.

Sunulan ürün yelpazesi

Satışa sunulan ürün yelpazesi de daha fazla esneklik katıyor. Kapsamlı ürün teklifleri sınırlı olanlardan daha fazla fırsata sahiptir, özellikle de yeni başlıyorsanız ve ilk e-Ticaret işinizi kurma.

Neden fark eder? Geniş ürün yelpazesi size daha fazla seçenek sunar. Hedef pazarınızdaki çeşitli ürünleri test edebilirsiniz. Hangi ürünlerin satış açısından en iyi performansı gösterdiğini öğrenmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz daha fazla ürün sayesinde sezonluk indirimleri kolayca başlatabilir, paket satışlar sunabilir ve satışları artırmak için ürün önerileri sunabilirsiniz.

Niş ürünleri tanıtma fırsatınız da olacak. İşletmeniz büyümeye ve daha fazla müşteri çekmeye başladığından bu oldukça önemlidir. Müşterilerinizin her biri için değerli ürünlere sahip olmak, itibar kazanmanın ve işlerin tekrarlanmasını sağlamanın en iyi yoludur.

Ürün çeşitliliğinden bahsederken aynı zamanda ürünlerin kaliteli olmasına da dikkat etmelisiniz. Malzemelerin, mürekkeplerin ve ambalajın kalitesi mükemmel bir müşteri deneyimine katkıda bulunur. Ürünlerde kullanılan kumaş ve ipliğe çok dikkat edin. Yüksek kaliteli ürünler iyi görünür ve daha uzun süre dayanır; bu da mükemmel bir marka itibarı oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Hızlı ve güvenilir nakliye

Bir stoksuz satış talep üzerine baskı işi yürütmeyi planladığınız için, paketleme ve nakliye üzerinde hiçbir kontrolünüz olmayacağının farkında olmanız gerekir. Talep üzerine baskı ortağınız bu hizmetleri sizin yerinize yerine getirecektir.

Müşterilerinizi hayal kırıklığına uğratmamak ve onların güvenini kazanmak için "teslimat tarihi" sözünüzü yerine getirmeniz gerekir.

Bunu yapmak için hızlı ve güvenilir gönderim sağlayan bir talep üzerine baskı şirketini seçmeniz gerekir. Yukarıda listelediğimiz 10 firmanın tamamı hızlı ve güvenilir gönderim hizmeti sunmaktadır. Ancak hepsinin aynı ülkelerde üretim merkezleri bulunmuyor. Merkezlerin konumları teslimat tarihlerini belirleyen faktörlerden biri olduğundan, istediğiniz şirketin hedef pazarınıza yakın bir merkezi olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun.

Ayrıca şirketin baskı kapasitelerini de kontrol etmek istiyorsunuz. Büyük iş yüklerini kaldırabilme yetenekleri, özellikle tatil dönemlerinde teslimat tarihlerini etkiliyor.

İyi iade politikası

Kurşun geçirmez bir ürün talep üzerine baskı kaynak bulma stratejisi bile müşterilerinizin ürünleri iade etmeyeceğini garanti etmez. Geri dönüşlerle nasıl başa çıktığınız marka imajınızı yansıtır. Basitçe söylemek gerekirse, sosyal medya ve tüketici forumlarındaki birkaç kötü yorum işinizi yavaşlatabilir. Maalesef iadelerin nasıl işleneceği üzerinde kontrolünüz yok.

Ancak talep üzerine baskı şirketlerini araştırmaya daha fazla zaman ayırma fırsatınız var. Birine karar vermeden önce iyi bir iade politikasına sahip olduklarından emin olun.

İyi bir iade politikası, hüküm ve koşulları açıkça belirtir ve müşterilerin aşağıdakilerden herhangi birini iade etme hakkına sahip olmasını sağlar:

  • paralarını geri al
  • mağaza kredisi al
  • yeni bir ürün al
  • veya ürünü başka bir ürünle değiştirin.

Güvenilir ve ulaşılabilir müşteri hizmetleri

Dropshipping talep üzerine baskı tedarik zinciri aşırı karmaşık değildir ancak yine de üç tarafı kapsar: talep üzerine baskı şirketi, müşteriniz ve siz. Hiç şüphe yok ki bir noktada bu taraflardan herhangi biri bazı sorunlarla karşılaşacak. Bunları ne kadar hızlı çözebildiğiniz işinizi artırabilir veya bozabilir.

Güvenilir ve mevcut müşteri hizmetlerine sahip bir talep üzerine baskı şirketi seçmek, başarınız için çok önemlidir. Yanıtlarda hızlı olmaları gerekiyor. Test etmek ve nasıl iletişim kurduklarını kendiniz görmek için müşteri destek ekibiyle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

24/7 destek sunan ve sorulara hızlı bir şekilde yanıt veren bir iş ortağıyla işbirliği yapmak zorunludur. Self-servis yardım merkezi, sık karşılaşılan sorunları kendi başınıza çözmenize olanak tanıdığı için bir avantajdır.

İyi bir geçmiş performans ve sosyal kanıt

Çevrimiçi iş maceranıza başlamak üzere olduğunuza göre, birçok müşterinin aradığını bilmelisiniz. online yorumlar Nihai bir karar vermeden önce. Talep üzerine baskı hizmetleri satın almak sizi aynı zamanda çevrimiçi bir müşteri haline getirir. Neyse ki herhangi bir şirketin geçmiş performansını çevrimiçi olarak kolayca takip edebilirsiniz.

Şirketin resmi web sitesini ziyaret ettiğinizden ve incelemelere baktığınızdan emin olun. Araştırmanızı aşağıdaki gibi diğer internet platformlarına genişletebilirsiniz. Google İşletme. Sadece derecelendirmeyi değil, yorum sayısını da dikkate alın.

Sosyal kanıt, şirketin hizmetlerini halka açık olarak kaç kişinin desteklediğini tanımlayan süslü bir terimdir. Ne kadar sosyal kanıt varsa şirket o kadar güvenilir olur. Sektördeki en iyi şirketlerin çoğu zaman resmi web sitelerinin ana sayfasında sosyal güvenlik bölümü bulunur.

Araştırmanızda bir adım daha ileri gidebilir ve sosyal medya platformları. Talep üzerine baskı şirketlerinden bahsedenleri arayın ve resmi profillerini tarayın. Müşterileriyle nasıl etkileşim kurduklarını görebilir ve hem olumlu hem de olumsuz geri bildirimleri tarayabilirsiniz.

En iyinin en iyisi

Aceleniz varsa, talep üzerine baskı firmalarını tek tek araştırmakla uğraşamıyorsanız ve hızlı bir çözüm istiyorsanız, yanınızdayız. Aşağıda belirli durumlar ve hedefler için en iyi seçimlerimizi bulabilirsiniz.

Moda yaşam tarzı markaları için en iyisi

Bir moda yaşam tarzı markası olarak, güvenilir bir talep üzerine baskı hizmetine ve son ürünün en yüksek kalitede olmasını sağlayan bir hizmete ihtiyacınız var. Ayrıca kapsamlı bir ürün listesine ve özel baskılar için desteğe sahip bir platforma da ihtiyacınız var.

Apliq Print On Demand kalite güvencesi için en yüksek standartları kullanır. Şirket sizi en yeni giyim ürünlerine erişebilecek bir konuma getiriyor ve ürün ve baskı kalitesini garanti ediyor. Markanızı kalite kartını kullanarak oluşturmak istiyorsanız Apliq'in ek kalite güvence hizmetini de memnuniyetle karşılayacaksınız. Yılda 100 $ karşılığında Apliq'in şirket içi prodüksiyon sanatçıları, üstün kaliteden emin olmak için tüm ürünlerinizi gönderilmeden önce inceleyecektir.

Para kazanma trendleri için en iyisi 

Trendlerden para kazanmak istiyorsanız, düzenli olarak trend olan ve en çok satan ürünleri ekleyen, talep üzerine baskı yapan bir ortağa ihtiyacınız var. Ayrıca çok sayıda dağıtım merkezi gerektiren hızlı teslimat sürelerini de garanti altına almak istiyorsunuz.

başlangıç

Kullandıkça öde

Teelaunch'un ürün teklifi, diğer bazı talep üzerine baskı hizmetlerinin teklifi kadar çeşitli olmayabilir, ancak fiyatları belki de en rekabetçi olanıdır. Teelaunch, trend olan ve en çok satan ürünlerin de her zaman tekliflerinde yer almasını sağlar. Rekabetçi fiyatlı ürün kataloğu, mükemmel marjlar eklemenizi ve uzun vadede kar elde etmenizi sağlayacaktır. 

Tekrarlanan iş sağlamak için en iyisi

Tekrarlanan işlere odaklanan işletmelerin, hızlı üretim sürelerine sahip talep üzerine baskı ortaklarına ihtiyacı vardır. Benzersiz geri dönüş ve sipariş tamamlama sürelerine sahip bir şirketle ortaklık kurmak, müşterileri memnun etmek ve işlerin tekrarlanmasını sağlamak için çok önemlidir. 

ÖDN

Ücretsiz planı

SPOD, Spreadshirt'e ait olup onun tarafından işletilmektedir; bu da SPOD'u özellikle hızlı geri dönüş süreleri söz konusu olduğunda piyasadaki en iyi talep üzerine baskı şirketlerinden biri haline getirmektedir. Müşterilerinizi hızlı teslimatlarla memnun etmek istiyorsanız SPOD belki de en iyi seçeneğinizdir. Şu anda şirket, niş alanda en hızlı sipariş tamamlama sürelerine sahip. Aldığı siparişlerin %95'i ilk 48 saat içinde kargoya verilmektedir.

Birçok platformda satış yapan işletmeler için en iyisi

Entegrasyon söz konusu olduğunda esneklik istiyorsanız Printful her yönüyle en iyi seçenektir. Entegrasyon yetenekleri şaşırtıcı. Şu anda Printful, 17 e-Ticaret platformu ve 5 çevrimiçi pazar yeri ile entegrasyonu desteklemektedir. Ek olarak, bazı özelleştirilmiş çözümler üzerinde çalışmak için Printful API'sine de erişebilirsiniz.

Printful

Ücretsiz planı

Entegrasyon söz konusu olduğunda esneklik istiyorsanız Printful her yönüyle en iyi seçenektir. Entegrasyon yetenekleri şaşırtıcı. Şu anda Printful, 17 e-Ticaret platformu ve 5 çevrimiçi pazar yeri ile entegrasyonu desteklemektedir. Ek olarak, bazı özelleştirilmiş çözümler üzerinde çalışmak için Printful API'sine de erişebilirsiniz.

ABD pazarına hizmet veren işletmeler için en iyisi

Odak noktanız ABD'deki müşterilere özel baskılı ürünler satmaksa, ABD pazarına odaklanan bir ortağa ihtiyacınız var. Hızlı teslimat süreleri sağlamak ve müşterilerinizi memnun etmek için çok sayıda ABD merkezine sahip, talep üzerine baskı yapan bir şirkete ihtiyacınız var. 

başlangıç

Kullandıkça öde

Yalnızca Etsy ve Shopify ile entegrasyon sunmasına rağmen Teelaunch, ABD pazarı için en iyi baskı şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Nedeni? ABD genelinde eşit olarak dağılmış 14 üretim merkezi bulunmaktadır. Bu, ABD'deki müşterileriniz için kısa geri dönüş süreleri ve ürünlerin hızlı teslimatı anlamına gelir. Ek olarak, karma giyim ve ürün kişiselleştirme gibi bazı benzersiz avantajlardan yararlanmanıza da olanak tanır. 

Dünya çapında satış yapan işletmeler için en iyisi

Özel baskılı ürünleri dünya çapında satıyorsanız, uygun bir tedarik zincirine sahip bir talep üzerine baskı şirketiyle ortaklık kurmayı düşünmelisiniz. Ortağınızın geniş bir üretim merkezleri ağına sahip olması ve dünya çapında sevkiyat yapabilmesi gerekiyor.

gooten

Ücretsiz planı

Gooten'in tedarik zinciri çok geniştir ve dünya çapındaki teslimatlar için optimize edilmiştir; bu da onu küresel pazara hizmet etmek için mükemmel kılmaktadır. Sadece bir tane var bir avuç ülke Gooten'in üretim ağında 70'ten fazla lokasyona sevkiyat yapmadığı belirtiliyor. Ayrıca çok büyük bir ürün teklifi ve harika bir sadakat programı var. Küresel pazarı ve büyük satış hacimlerini hedeflediğiniz göz önüne alındığında, sadakat programı daha da büyük bir kâr elde etmenizi sağlayacaktır.

SSS

Talep üzerine baskı nedir?

Print on Demand veya basitçe PoD, bir sipariş karşılama hizmetidir. Sizi satış, pazarlama, ürün tedariki ve tasarım süreçlerinden sorumlu kılar. Öte yandan, isteğe bağlı baskı şirketleri ve ağlarındaki bağlı kuruluşlar, üretim, baskı, envanter yönetimi, paketleme ve nakliyeden sorumludur.

Talep üzerine baskı işine nasıl başlanır?

Satış yapmayı planladığınız ürün kategorisi ne olursa olsun, talep üzerine baskı işine başlamak için aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

– Niş bir hedef kitle seçin;
– Satış fırsatlarını belirlemek için pazarı araştırın;
– Rakiplerin neler yaptığını keşfedin;
– Satış yapmak için bir e-Ticaret platformu veya çevrimiçi pazar yeri seçin;
– Talep üzerine baskı sağlayıcısını seçin; Ve
– Ürünlerinizi çevrimiçi mağazanıza aktarın.

Talep üzerine baskı karlı mı?

Talep üzerine baskı, çevrimiçi para kazanmanın harika bir yoludur. Bunun en iyi yanı, ön maliyetin olmadığı bir yolu seçebilmenizdir. Modern e-Ticaret platformları ve çevrimiçi pazar yerleri sayesinde çevrimiçi mağazanızı kurup başlamanız gerçekten çok kolaydır. İnternet üzerinden satışlar hızla artıyor %44.5 yıllık büyüme. Pazar çok büyük. Talep üzerine baskının size para kazandırıp kazandırmayacağı, niş bir pazar bulma yeteneğinize, çok satan ürünleri tedarik etmenize ve çevrimiçi mağazanızı nasıl pazarladığınıza bağlıdır.

Talep üzerine baskı nasıl çalışır?

Talep üzerine baskı şirketiyle anlaştığınızda, sunduğu ürünleri çevrimiçi mağazanıza aktarabilirsiniz. İşiniz bir çevrimiçi mağazaya sahip olmak ve ona ürünler eklemek. Müşteriniz bir sipariş verdiğinde, talep üzerine baskı ortağınız tarafından otomatik olarak yerine getirilir. Ürünü üretecekler, paketleyecekler ve müşterinizin adresine gönderecekler.

Çoğu zaman ön maliyet yoktur ve yalnızca ürün ve gönderim bedeli için ücretlendirilirsiniz. Ancak, bazı isteğe bağlı baskı şirketleri aylık abonelik ücreti ve premium hizmetler için ek ücretler talep etmektedir.

Talep üzerine baskı üretimi ve gönderimi ne kadar sürer?

Üretim ve nakliye süreleri, talep üzerine baskı yapan bir şirketten diğerine farklılık gösterir. Ancak genel kılavuz görevi görebilecek bazı sayılar vardır. Genellikle bir ürünün üretilmesi yaklaşık 2 gün sürer ve varış noktasına ulaşması 2 ila 14 gün arasında sürer. Burada en önemli faktör üretim merkezi ile teslimat adresi arasındaki mesafedir. Hedef pazarınıza yakın veya hızlı geri dönüş süreleri garanti eden bir şirketi seçmek en iyi uygulama olarak kabul edilir.

Sonuç

Ürünlere özel görseller basma, envanter yönetimi ve nakliye konusunda endişelenmenize gerek kalmadan çevrimiçi para kazanmaya başlamak istiyorsanız, talep üzerine baskı kesinlikle keşfetmeye değer. İşinizi kurmaya karar verdiğinizde seçeneklerinizi daraltmanıza yardımcı olmak için en iyi on talep üzerine baskı şirketini listeledik.

Her şirketi araştırmak için yeterli zamanınız yoksa, belirli durumlar için en iyi seçenekleri bile hazırladık. Talep üzerine baskı çevrimiçi mağazanızı açmanın sadece bir başlangıç ​​olduğunu unutmayın. Kullanıma girdikten sonra görünürlüğünü artırmak ve daha fazla müşteri çekmek için pazarlamanız gerekecektir.

Hakkında bir yorum “2023'ün En İyi Talep Üzerine Baskı Şirketleri”

  1. Rachael Carranza

    MUHTEŞEM, şaşırtıcı, şaşırtıcı ve çok anlayışlı bir okuma. Çok keyif aldım. Bu makaleyi okuduktan sonra işime fayda sağlayacak doğru İsteğe Bağlı baskı şirketini kesinlikle bilgili bir şekilde seçebiliyorum.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder