2023'ün En İyi Web Barındırma Hizmetleri

Web Siteniz için Güvenilir Bir Hosting Şirketi Nasıl Bulunur?

Artem Minayev
Güncelleme: 4 Ekim 2023
15 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
2023'ün En İyi Web Barındırma Hizmetleri

Seçme en iyi web barındırma hizmeti Başarılı bir web sitesi çalıştırmak için verebileceğiniz en önemli kararlardan biridir.

Merhaba benim adım Artem. 2008'den beri hosting sektöründe çalışıyorum ve bu konuda bir iki şey biliyorum. Size zaman kazandırmak ve hangi barındırma sağlayıcısını kullanmanın daha iyi olduğunu bulmak için internette arama yaparak saatler harcamanıza gerek kalmaması için bu öğreticiyi oluşturdum.

inceledim tekrar 20 web sitesi barındırma hizmeti (temel planlar) ve en iyi 9 planı seçtim. Her web barındırıcısının, çeşitli özel kullanımlar için en iyi şekilde çalışabilecek kendine özgü özellikleri ve güçlü yönleri vardır.

Açıklama: FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla web barındırma ürünleri satın aldığınızda, bir ortaklık komisyonu kazanabiliriz (bunun sizin için hiçbir ekstra maliyeti yoktur). Bu tazminat aşağıdaki şirketlerin sırasını ve/veya yerleşimini etkilemez.

The 9 en iyi web barındırma hizmetleri (incelendi ve karşılaştırıldı)

Bu kılavuzun basit bir amacı var ve bu, ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyan sağlam bir barındırma sağlayıcısı seçmenize yardımcı olmaktır. Bu web sitesi barındırıcıları, derinlemesine araştırmalarımıza dayanarak özenle seçilmiştir.

Listedeki en iyi 9 web barındırma şirketine bir göz atalım:

Ucuz web barındırma hizmetleri söz konusu olduğunda düzinelerce seçenek vardır. Ayda birkaç dolar kadar düşük bir ücret karşılığında (seçtiğiniz plan ve döneme bağlı olarak), yeni web sitenizi barındıracak bir sunucuda yer kazanabilirsiniz.


Bluehost — WordPress için en iyi barındırma çözümü

bluehost ana sayfası

Bluehost İnternet'in yanında büyüdü. Şirket 1996 yılında kuruldu ve bugün dünya çapında milyonlarca web sitesine ve bloga ev sahipliği yapıyor.

hizmet simgesi Bluehost
2 milyondan fazla web sitesine güç sağlıyoruz
Kadar düşük Ayda $ 2.75
%65 indirim mevcut
  • Adım adım kolay kurulum
  • Ücretsiz 24/7 ömür boyu destek
  • 1 tıklamayla WordPress web sitesi

Uygun fiyatlı ancak yüksek verimli paylaşımlı barındırma paketlerinin yanı sıra çeşitli diğer seçenekler nedeniyle en popüler şirketlerden biridir. Bluehost, web sitenizi çalışır duruma getirmek için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar.

Bluehost en iyi seçeneklerden biridir ve en iyilerden biri olarak tavsiye edilir. WordPress için en iyi barındırma resmi WordPress.org web sitesinde.  

Bluehost genel barındırma ve bir sürü eklenti sunar. Sunulan özellikler arasında özel bir IP adresi, Weebly web sitesi oluşturucu, profesyonel e-posta adresi ve ücretsiz SSL (Güvenli Yuva Katmanı) sertifikası yer alır. Web barındırma hizmetlerini 30 günlük para iade garantisi süresiyle test edebilir ve deneyebilirsiniz.

Temel barındırma özellikleri

  • İlk yıl için ücretsiz alan adı
  • 24/7 Uzman desteği (telefon ve sohbet)
  • WordPress artık daha kolay (tek tıkla kurulum)
  • 30 gün para iade garantisi
  • Ücretsiz SSL sertifikası dahildir
  • Sınırsız disk alanı

Ayrıca Bluehost, hizmetlerini daha kullanıcı dostu hale getirmek için mükemmel müşteri hizmetleri sunmaktadır.

İleri düzey kullanıcılar için Bluehost, web sitenizin dosyalarını FTP aracılığıyla yönetebileceğiniz, veritabanlarına girebileceğiniz, e-posta hesapları oluşturabileceğiniz, ölçümleri kontrol edebileceğiniz, güvenlik kontrolleri gerçekleştirebileceğiniz ve ek yazılım ekleyebileceğiniz bir cPanel'e erişim sağlar.

Planlar ve fiyatlandırma

Tüm Bluehost planları bir, iki ve üç yıllık abonelik dönemlerinde sunulmaktadır.

Temel plan
  • Ayda $ 2.75
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 33.00 arasında
  • Ayda $ 4.95
    3 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 178.20 arasında

Temel plan tüm temel özellikleri içerir ve bir web sitesini barındırmanıza olanak tanır. Bu planla 50 GB SSD depolama alanı kullanacaksınız.

Bluehost paylaşımlı barındırma üç pakette daha mevcuttur – Plus, Choice Plus ve Pro. → Daha fazla plan görmek için Bluehost'u ziyaret edin

Bluehost'tan yenileme fiyatlandırması ve eklentiler

Ek hizmetler ve ürünler

Bluehost ayrıca aşağıdakileri içeren farklı türde barındırma çözümleri sunar: WordPress barındırma, VPS barındırma (Sanal Özel Sunucu), Yönetilen WordPress barındırma, e-Ticaret, Bayi ve Özel barındırma.

Ayrıca ek bir alan adı kaydedebilir ve özel bir e-posta adresi oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak Bluehost, pazarlama, SEO, ücretsiz site geçişi ve daha fazlası gibi profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Bluehost sunucu performansı ve güvenilirlik testinin sonuçlarını görmek için bu konuyu ayrıntılı olarak okuyun Bluehost incelemesi.

Ek bilgi için Bluehost'u ziyaret edin


DreamHost — Aydan aya en iyi planlar

DreamHost ana sayfası

1997 yılında bir yurt odasında kurulan DreamHost web barındırma sağlayıcısı, bugün artık çevrimiçi devlerden biri. 400,000'den fazla müşteriye hizmet verdiklerini ve 1.5 milyondan fazla web sitesi, blog ve uygulamayı barındırdıklarını iddia ediyorlar.

hizmet simgesi DreamHost
1.5 milyondan fazla web sitesine ev sahipliği yapıyor
Kadar düşük Ayda $ 2.59
%67 indirim mevcut
  • Tek tıkla anında WordPress kurulumu
  • 97-Day para iade garantisi
  • Ücretsiz SSL sertifikası

DreamHost'un barındırma hizmeti fiyat, performans ve müşteri desteği açısından mükemmel değer sağlar. Bu temel bileşenler, her uzmanlık seviyesindeki kullanıcılara uygun, çekici bir pakette birleştirilmiştir. WordPress.org platformunun resmi olarak önerdiği üç şirketten biridir. Mevcut diğer hizmetler, Paylaşımlı ve WordPress barındırmadan VPS barındırma seçeneklerine ve daha fazlasına kadar uzanır.

Web barındırma hizmetini 97 gün boyunca test edebilirsiniz. Bu, hızlarını, kontrol panelini, site oluşturucuyu ve diğer birçok teknolojiyi test etmek için yeterli zamandır.

Temel barındırma özellikleri

  • Ücretsiz alan adı
  • Tek tıkla kurulumla WordPress yazılımı
  • Hızlı, Güvenli ve %100 kesintisiz çalışma garantisi
  • 97 gün para iade garantisi
  • Ödüllü destek
  • Ücretsiz SSL sertifikası

Planlar ve fiyatlandırma

DreamHost paylaşımlı web barındırma iki paket halinde mevcuttur – Paylaşımlı Başlangıç ​​ve Paylaşımlı Sınırsız.

Başlangıç ​​planı
  • Ayda $ 4.95
    aylık faturalandırılmış ödeme $ 4.95 arasında
  • Ayda $ 3.95
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 47.40 arasında
  • Ayda $ 2.59
    3 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 93.24 arasında

Başlangıç ​​planıyla yalnızca bir web sitesi barındırabilirsiniz ve özel bir e-postaya ihtiyacınız varsa, ayrı olarak ödeme yapmanız gerekir; bu, bir hesap için ayda 1.67 ABD doları kadar düşük bir maliyete sahip olabilir.

Yenileme fiyatlandırması ve eklentiler Dreamhost

Daha fazla hizmet ve ürün

DreamHost ayrıca aşağıdakileri içeren farklı türde barındırma çözümleri sunar: WordPress barındırma, VPS barındırma, WP oluşturucu, Bulut barındırma ve Özel sunucular. Şirket, Yönetilen barındırma ve WordPress için VPS dahil olmak üzere WordPress yazılımı için sağlam ve güvenilir çözümler sunmaktadır.

DreamHost sunucu performansı ve güvenilirlik testlerinin sonuçlarını görmek için bu konuyu ayrıntılı olarak okuyun DreamHost incelemesi

Daha fazla bilgi için DreamHost'u ziyaret edin


HostGator — Kolay ölçeklenebilir barındırma hizmeti

HostGator ana sayfası

HostGator, Brent Oxley tarafından 2002 yılında öğrenciyken kurulan Houston merkezli bir şirkettir.

hizmet simgesi HostGator
Yirmi yıl ve 2.5 milyondan fazla barındırılan web sitesi
Kadar düşük Ayda $ 2.71
%65 indirim mevcut
  • Tek tıklamayla WordPress kurulumları 
  • Ücretsiz alan adı dahil
  • Ücretsiz SSL sertifikası

Bugün, 8 milyondan fazla web sitesiyle dünyanın en iyi on web barındırma şirketinden biridir. HostGator'un her bütçeye veya proje profiline uygun çeşitli fiyatlandırma planları vardır. Kolayca bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacak ücretsiz site oluşturucu, benzersiz destek ve e-posta adresleri gibi bir dizi araç sunar.

Tüm hosting planları dünyanın en popüler kontrol paneli olan cPanel ile birlikte geliyor. Ayrıca memnun kalmadığınız takdirde 45 günlük para iade süresi içerisinde (tam para iadesi için) hesabınızı iptal edebilirsiniz.

Temel barındırma özellikleri

  • Ölçülmemiş disk alanı ve desteği
  • Sınırsız e-posta adresi
  • Ücretsiz WordPress blog araçları
  • Kullanımı kolay cPanel
  • Ücretsiz SSL sertifikası
  • 24 / 7 teknik destek

Planlar ve fiyatlandırma

HostGator paylaşımlı web barındırma planı üç paket halinde mevcuttur – Hatchling, Baby ve Business planları.

kuluçka planı
  • Ayda $ 7.66
    aylık faturalandırılır 7.66$, 1 ila 6 ay vadeli
  • Ayda $ 4.03
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 48.36 arasında
  • Ayda $ 3.42
    2 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 82.08 arasında
  • Ayda $ 2.71
    3 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 97.56 arasında

Hatchling planı ücretsiz bir alan adı ile birlikte gelir ve bir web sitesi barındırabilirsiniz.

Hostgator'dan yenileme fiyatları ve eklentiler

Daha fazla hizmet ve ürün

HostGator, çok çeşitli barındırma seçenekleriyle tanınır. Bu çözümler arasında Site oluşturma aracı, Optimize Edilmiş WordPress, VPS, Özel sunucular, Windows, Bayi barındırma ve Bulut barındırma yer alır. Ayrıca Hostgator aracılığıyla ekstra alan adları da kaydedebilirsiniz. Buna ek olarak şirket, profesyonel web tasarımı, ücretsiz site geçişi, arama motoru optimizasyonu ve PPC reklamcılık hizmetleri sunmaktadır.

HostGator sunucu performansı ve güvenilirlik testinin sonuçlarını görmek için bu konuyu ayrıntılı olarak okuyun HostGator incelemesi.

Ek bilgi için HostGator'ı ziyaret edin


GoDaddy — Yeni başlayanlar için en iyi barındırma

GoDaddy ana sayfası

1997 yılında kurulan GoDaddy, işe alan adı kayıt şirketi olarak başladı. Sonunda web barındırma hizmetlerini ve çok daha fazlasını eklediler. Bugün, 12 milyondan fazla müşteriye hizmet veren en büyük alan adı kayıt kuruluşudur. Bu web sunucusu aynı zamanda ünlü sözcülerin yer aldığı Super Bowl ve NASCAR reklamlarıyla da ünlüdür (kadın tasvirleri nedeniyle bazen "şehvetli ve cinsiyetçi" olarak anılır).

hizmet simgesi GoDaddy
Dünya çapında 20 milyondan fazla müşteriden oluşan topluluk
Kadar düşük Ayda $ 1.00
%88 indirim mevcut
  • Tek tıkla alan adı kurulumu
  • 24/7 ağ güvenliği
  • Yıllık planlı ücretsiz alan

GoDaddy geniş ürün listesiyle tanınır. Şirket, tek noktadan alışveriş web sitesine ihtiyaç duyan küçük işletmelere veya internet girişimcilerine çok sayıda hizmet sunmaktadır. Hem kişisel hem de ticari amaçlar için iyi bir seçim olduğu kanıtlanmıştır. GoDaddy, ülkemizin en popüler barındırma çözümüdür 2020 blog sektörü anketi.

GoDaddy, tüm özelliklere ve ayarlara erişebileceğiniz, sezgisel bir arayüze sahip, kullanımı kolay bir panele (cPanel) sahiptir. Sınırsız e-posta hesabı oluşturabilir ve yönetebilir veya WordPress gibi popüler uygulamaları yükleyebilirsiniz. Joomlave Drupal, hepsi tek bir tıklamayla. GoDaddy barındırma ile ücretsiz web oluşturucuyu veya popüler içerik yönetim sistemlerini kullanarak web sitenizi bir saatten kısa sürede çevrimiçi hale getirebilirsiniz.

Şirket, hızlı yükleme süreleri, mükemmel güvenlik ve destek ve yıllık planlar için ücretsiz alan adı sunarak sürekli büyüyen bir kullanıcı ağını yönetmektedir.

Temel barındırma özellikleri

  • Ödüllü 24/7 ABD merkezli destek
  • Tek tıklamayla kurulumla 150'den fazla Ücretsiz Uygulama (örn. WordPress)
  • Kullanımı kolay kontrol paneli (cPanel)
  • %99.9 çalışma süresi ve sektör lideri yükleme süreleri
  • Hızlı ölçeklendirme için isteğe bağlı kaynaklar
  • 24/7 ağ güvenliği ve DDoS saldırılarına karşı koruma
  • Hızlı alan adı ve web sitesi kurulumu

Planlar ve fiyatlandırma

GoDaddy paylaşımlı web barındırma dört pakette mevcuttur: Ekonomi, Deluxe, Ultimate ve Maksimum planlar.

ekonomi planı
  • Ayda $ 10.99
    aylık faturalandırılır 10.99$, 1 ila 6 ay vadeli
  • Ayda $ 1.00
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 12.00 arasında
  • Ayda $ 3.50
    2 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 83.88 arasında
  • Ayda $ 4.33
    3 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 155.76 arasında

Ekonomi planı, yıllık planlara dahil edilen bir alan adıyla birlikte gelir. Yalnızca bir web sitesi barındırmanıza izin verilir. Ekonomi, başlangıç ​​siteleri için tüm temel kaynakların yanı sıra 100 GB depolama alanı sağlar.

GoDaddy'den yenileme fiyatları ve eklentiler

Daha fazla hizmet ve ürün

GoDaddy, bir barındırma ve alan adı sağlayıcısından çok daha fazlasıdır. Küçük işletmelerin ve girişimcilerin büyümelerine yardımcı olan bir hizmet platformudur. GoDaddy, alan adları, site oluşturucu gibi farklı ürünler sunar. online mağaza, dijital pazarlama, grafik tasarım, güvenlik araçları ve fotoğraf numaraları. İş çözümleri için hepsi bir arada bir merkezdir.

GoDaddy sunucu performansı ve güvenilirlik testinin sonuçlarını görmek ve diğer barındırma şirketleriyle nasıl karşılaştırıldığını görmek için bu konuyu ayrıntılı olarak okuyun GoDaddy incelemesi.

Daha fazla bilgi için GoDaddy'yi ziyaret edin


InMotion Barındırma — En iyi VPS barındırma

Inmotion Hosting ana sayfası

2001 yılında kurulan InMotion Hosting güvenilir ve güvenilir bir şirkettir. IMH, çalışanların mülkiyetindedir ve çalışanlar tarafından işletilmektedir. ABD merkezli müşteri destek hizmetleri Virginia ve Kaliforniya'da bulunuyor.

hizmet simgesi Hareket halinde
Dünya çapında 175'ten fazla ülkede bulunmaktadır
Kadar düşük Ayda $ 2.49
%25 indirim mevcut
  • Ücretsiz web sitesi oluşturucu
  • 90 gün para iade garantisi
  • Ücretsiz SSL sertifikası

InMotion, mükemmel web barındırma teknolojisine, çeşitli planlara ve güçlü bir müşteri tabanına sahip modern bir şirkettir. Web sitemizi (FirstSiteGuide.com) hedef kitlemiz için 24/7/365 çalışır durumda tutmak için VPS barındırma hizmetlerini kullanıyoruz.

Yeni kullanıcılara yönelik planları, daha hızlı sunucular, veritabanları, web siteleri ve alanlar gibi ekstra özellikler sunar. Mükemmel müşteri desteğine sahip bir hizmet istiyorsanız InMotion sizin için en iyi seçenektir. Ayrıca küçük işletme barındırma için en iyi seçimdir çünkü işletmelere her türlü ekstra hizmeti ve müşteri hizmetleri yardımını sağlar.

Bu bölümde InMotion'ın paylaşımlı hosting planlarının neler sunduğunu anlatacağım.

Temel barındırma özellikleri

  • Ücretsiz alan adı ve SSL sertifikası
  • Ücretsiz ve sınırsız e-posta
  • 90 gün para iade garantisi
  • Sınırsız disk alanı
  • Ücretsiz web sitesi oluşturucu
  • Veri yedekleme ve geri yükleme

Planlar ve fiyatlandırma

Inmotion Hosting paylaşımlı sunucu barındırma dört pakette mevcuttur – Lite, Launch, Power ve Pro planları.

Basit plan
  • Ayda $ 4.99
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 59.88 arasında
  • Ayda $ 3.99
    2 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 95.79 arasında
  • Ayda $ 2.49
    3 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 89.64 arasında

Lite planı, bir web sitesi için en iyi alan adını ve barındırmayı içerir. Ayrıca web siteniz için 100 MB depolama alanına ve 10 GB SSD depolama alanına sahip bir e-posta hesabı alırsınız.

Inmotion Hosting'den yenileme fiyatları ve eklentiler

Daha fazla hizmet ve ürün

Diğer web barındırıcıları gibi InMotion da WordPress, VPS, Bayi ve Özel barındırma hizmetleri dahil olmak üzere çözümlerin ve farklı barındırma planlarının bir kombinasyonunu sunar. Ayrıca özel web sitesi tasarımı ve ücretsiz WordPress tabanlı web sitesi oluşturucu (BoldGrid) dahil olmak üzere profesyonel hizmetler de sağlarlar.

InMotion Hosting sunucu performansı ve güvenilirlik testinin sonuçlarını görmek için bu konuyu ayrıntılı olarak okuyun IMH incelemesi.

Ek bilgi için InMotion Hosting'i ziyaret edin


SiteGround — Mükemmel müşteri desteği

SiteGround ana sayfası

2004 yılında kurulan bu özel şirket, bir grup üniversite teknoloji sihirbazı tarafından yurt odasında kuruldu. Gerçekten küresel bir oyuncu olan SiteGround'un genel merkezi (Doğu Bloku ülkelerinin Silikon Vadisi olarak anılan) Bulgaristan'da bulunmaktadır ve Chicago, Amsterdam ve Singapur'da veri merkezleri bulunmaktadır.

hizmet simgesi SiteGround
2,000,000 alanın sahipleri tarafından güvenilen
Kadar düşük Ayda $ 3.99
%65 indirim mevcut
  • Bedava CDN
  • 30 gün para iade garantisi
  • Ücretsiz SSL sertifikası

SiteGround, WordPress'in önerilen üç web barındırıcısından biridir ve tüm paylaşılan planlarında yönetilen WordPress barındırmayı içerir. Bu planlar, mükemmel 24/7 destek ve özel bir müşteri hizmetleri ekibi, güçlü bir arka uç ve otomatik günlük yedeklemelerle proaktif sunucu izleme ile birlikte gelir.

SiteGround bir endüstri lideri olarak kabul edilir ve web üzerindeki en iyi paylaşılan barındırma ve en iyi WordPress barındırma hizmetlerinden birini sağlar. Sunucuları hızlı ve ekstra güvenlidir. Üstelik SiteGround, hizmet kalitesini korumak için sürekli olarak yükseltmeler geliştiriyor.

Temel barındırma özellikleri

  • Ücretsiz SSL şifreleyin
  • WordPress entegrasyonu ve desteği
  • 30 gün para iade garantisi
  • Kolay site ve alan adı yönetimi
  • Site oluşturma sihirbazıyla Yönetilen WordPress
  • Uygun fiyatlı alan adı kaydı ve transfer hizmetleri
  • Güvenilir e-posta hizmeti

Planlar ve fiyatlandırma

Siteground paylaşımlı barındırma üç pakette mevcuttur: StartUp, GrowBig ve GoGeek planları.

Başlangıç ​​planı
  • Ayda $ 19.99
    aylık faturalandırılır Aylık 19.99 ABD doları
  • Ayda $ 3.99
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 47.88 arasında
  • Ayda $ 9.99
    2 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 239.76 arasında
  • Ayda $ 10.49
    3 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 377.64 arasında

Başlangıç ​​planı ücretsiz bir alan adı ile birlikte gelmez. Alan adı kaydı için yıllık 17.99$ ek ücret alınmaktadır. Ancak bu plan, bir web sitesi için barındırma ve 10 GB'lık sınırlı bir depolama alanı sunar.

SiteGround'dan yenileme fiyatlandırması ve eklentiler

Daha fazla hizmet ve ürün

SiteGround, yönetilen WordPress barındırma, VPS, WoCommerce ve Bulut barındırma gibi en iyi web barındırma hizmetlerinin çoğu gibi farklı türde ürünler satmaktadır. Web siteleri oluşturmak için Weebly web sitesi oluşturucusunu platformlarına entegre ettiler. Müşteriler mevcut siteleri sunucularına kolayca taşıyabilir. Ayrıca SiteGround, profesyonel tasarım hizmetleri sağlayan ve müşterilerle çalışan şirketler için İşbirliği Araçlarına sahiptir.

Ek bilgi için SiteGround'u ziyaret edin


WP Motoru — En iyi yönetilen WordPress barındırma

wp motoru yönetilen wordpress

WordPress milyonlarca web sitesini destekleyen bir yapı taşıdır. Birçok web barındırma hizmeti, WordPress gibi barındırma yönetim sistemlerine odaklanır ve WP Engine bu kategoriye girer.

hizmet simgesi WP Motoru
1.5 milyondan fazla aktif web sitesi
Kadar düşük Ayda $ 23
Yıllık ödeme yapılırsa 90 $ tasarruf edin
  • Ücretsiz SSL
  • 60 gün para iade garantisi
  • Tek tıklamayla hazırlama ve yedekleme

WP Engine, günlük yedeklemeler, mükemmel çalışma süresi, WordPress'e özgü güvenlik, bulut platformu esnekliği, gerçek zamanlı tehdit algılama ve diğer birçok mükemmel özellik sunan, en yüksek puan alan bir ana bilgisayardır.

Genel olarak WP Engine, kurumsal sınıf yönetim sisteminin desteklediği WordPress planları için Editörün Seçimidir ve web sitenizi birkaç dakika içinde çalışır duruma getirebilir. Ancak alan adlarını ve e-posta oluşturmalarını başka bir yerde aramanız gerekecektir.

Temel barındırma özellikleri

  • günlük yedeklemeler
  • Mükemmel çalışma süresi
  • 24 / 7 müşteri hizmetleri
  • Gerçek zamanlı tehdit tespiti
  • Yararlı evreleme alanı
  • Bulut barındırma için Google Cloud Platform ve Amazon Web Services arasında seçim

Planlar ve fiyatlandırma

WP Engine beş temel plan sunar: Başlangıç, Profesyonel, Büyüme, Ölçek ve Özel plan. Aylık veya yıllık ödeme yapmayı seçebilirsiniz. Kupon kodumuzu kullandığınızda yıllık Startup, Professional, Growth ve Scale planlarında 3 ay ücretsiz kazanın WPE3ÜCRETSİZ.

Başlangıç
  • Ayda $ 27
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 270.00 arasında

Başlangıç ​​planı, WordPress'te bir kurulumu, ayda 50 GB veri aktarımını, 10 GB depolama alanını ve ayda 25,000 ziyaretçiyi destekler.

Daha fazla hizmet ve ürün

WP Motoru bir SSL (Güvenli Yuva Katmanı) sertifikası içerir. Web sitenizde ürün satmak istiyorsanız buna ihtiyacınız olacak. WP Engine, SSL'yi ücretsiz olarak sunar. Ayrıca WP Engine'in bir güvenlik duvarı vardır ve günlük olarak kötü amaçlı yazılımlara karşı taramalar gerçekleştirir. Bu web sunucusu, gerçek zamanlı, kurumsal düzeyde güvenlik duvarlarında tehdit algılama ve ücretsiz bilgisayar korsanlığı düzeltme özelliğine sahiptir. 

Ek bilgi için WP Engine'i ziyaret edin


Cloudways — En iyi yönetilen bulut barındırma

cloudways yönetilen bulut barındırma

Web barındırma bulut tabanlı hizmetler günümüzde yaygındır, ancak birkaç önemli özellik Cloudways'i bu gelişen alanda diğerlerinden farklı kılmaktadır.

hizmet simgesi Cloudways
600,000'den fazla web sitesi barındırılıyor
Kadar düşük Ayda $ 10
Ücretsiz 3 günlük deneme
  • Ücretsiz SSL sertifikası
  • Kullandığın kadar öde
  • 24/7/365 destek

Cloudways beş platform arasından seçim yapmanızı sağlar; bunlardan ikisi Google Bulut Platformu ve Amazon Web Hizmetleri. Cloudways ayrıca kullandıkça öde ve cüzdan dostu planlar da sunuyor. Ayrıca kredi kartınızı kullanmadan deneme sürümüne kaydolabilirsiniz.

Cloudways'in dezavantajı, e-posta hizmetleri ve alan adı kaydı gibi değerli olanakların bulunmamasıdır. Ancak yine de dikkate almaya değer mükemmel bir bulut tabanlı barındırma hizmetidir.

Temel barındırma özellikleri

  • Site klonlama
  • Kolay kurulum
  • Mükemmel çalışma süresi
  • Çok sayıda uygulama için destek
  • Oldukça esnek birkaç hesap katmanı
  • Ücretsiz deneme
  • Kullandıkça öde planları

Planlar ve fiyatlandırma

Cloudways barındırma planları aylık 10 dolardan başlıyor ve 25 GB depolama alanı, 1 GB RAM, ayda 1 TB veri aktarımı ve tek çekirdekli bir işlemci sunuyor.

Planlar, 1,035 GB depolama, 3,840 GB RAM, 192 TB aylık veri aktarımı ve 12 çekirdekli bir işlemci alacağınız 32 ABD dolarına kadar ölçekleniyor.

Cloudways eklentileri

Daha fazla hizmet ve ürün

Cloudways çok sayıda teklif sunuyor eTicaret Photoshop ve Magento gibi uygulama kitaplıklarındaki araçlar. Cloudways ayrıca, çevrimiçi bir ürün satmak istediğinizde veri koruması için gerekli olan SSL (Güvenli Yuva Katmanı) sertifikalarını da sunar. Ayrıca Rackspace e-postanız, daha fazla güvenlik için SPF (Gönderen Politikası Çerçevesi) ve DKIM (Etki Alanı Anahtarları Tanımlanmış Posta) ile birlikte gelecektir.

Ek bilgi için Cloudways'i ziyaret edin


Sıvı Web — En iyi özel sunucu barındırma

sıvı web adanmış barındırma

Liquid Web, barındırma yönetiminde mükemmeldir, bu yüzden Editörün Seçimi'dir. Mükemmel barındırma yönetimi sayesinde sunucuların işletmeler tarafından yerinde barındırılması gerekmez. Bunun yerine web sunucusunun veri merkezinde barındırılabilirler.

hizmet simgesi Sıvı Web
500,000'den fazla site yönetim altında
Kadar düşük Ayda $ 169
25 ay boyunca% 12 indirim
  • Ücretsiz taşıma işlemleri
  • 30 gün para iade garantisi
  • Otomatik günlük yedekleme

Bu çok yaygın gibi görünse de Liquid Web, dosyaları uzaktan sunabildiği için biraz daha ileri gidiyor. Şirket, ölçek ve karmaşıklığa bakılmaksızın sitenin tüm idari görevlerinin yanı sıra destek görevlerini de üstlenmektedir. 

Bu hizmet öncelikle büyük işletmeler için tasarlanmıştır. Liquid Web'in de biraz pahalı olduğunu (en pahalı bulut hizmetleri arasında yer aldığını) ancak fiyatlarıyla birlikte gelen hizmet ve özelliklerin her kuruşa değer olduğunu unutmayın.

Temel barındırma özellikleri

  • Mükemmel çalışma süresi
  • Otomatik günlük yedekleme
  • 24/7 olağanüstü müşteri hizmetleri
  • Üst düzey ve güçlü sunucu özellikleri
  • VPS, sağlam özel, bayi ve bulut paketleri

Planlar ve fiyatlandırma

Liquid Web, Intel Xeon 1230v6, Intel Xeon Gold 6226R – Tek ve Intel Xeon Gold 6226R – Çift olmak üzere üç temel plan sunar. 1, 6 ve 12 ay taksit imkanınız bulunmaktadır.

Intel Xeon 1230v6
  • Ayda $ 199
    1 yıllık plan tek ödeme olarak faturalandırılır $ 2,028 arasında

Intel Xeon 1230v6 planı maksimum 4 GHz'de 3.9 çekirdek, 16 GB RAM, 2 x 240 GB SSD birincil disk, 1 x 1 TB SATA yedekleme diski, 5 TB bant genişliği, 250 GB Acronis Cyber ​​yedeklemeleri, cPanel dahil sunar.

Liquid Web eklentileri

Daha fazla hizmet ve ürün

Liquid Web barındırma, SSL (Güvenli Yuva Katmanı) ve güvenlik duvarları, bir VPN (Sanal Özel Ağ), kötü amaçlı yazılım taraması, kötü amaçlı yazılımların kaldırılması ve diğer birçok hizmeti sunar. Bazı özellikler, bir paketteki belirli paketlere ve hizmetlere dahildir. Liquid Web ayrıca web sitenizin güvenlik planı olan gecelik yedeklemeler de sunar. Gecelik yedeklemeler sitenizin hiçbir zaman büyük bir hasara maruz kalmamasını sağlar. 

Ek bilgi için Liquid Web'i ziyaret edin

Bir web sitesini barındırmanın maliyeti ne kadardır (fiyat karşılaştırması)?

Size kolaylık sağlamak için en popüler barındırma çözümlerini seçip karşılaştırdım: Bluehost, DreamHost, HostGator, ve GoDaddy.

Aşağıda 1 yıllık başlangıç ​​planı fiyatlandırma karşılaştırma tablosu yer almaktadır. En iyi 4 web barındırma hizmeti özel bir alan adı ve özel bir profesyonel e-posta hesabı dahil.

Temel planlar fiyat karşılaştırma tablosu

Aşağıdaki tabloda sunulan fiyatlar, bu sağlayıcılarla yalnızca okuyucularımız için yaptığımız özel anlaşmalardır.

BluehostDreamHostGoDaddyHostGator
Barındırma hizmetleri indirimli fiyatı45% off
Ayda 2.75 ABD doları (1 yıl için faturalandırılır)
İndirim yok
Ayda 3.95 ABD doları (1 yıl için faturalandırılır)
33% off
Ayda 5.99 ABD doları (1 yıl için faturalandırılır)
55% off
Ayda 4.03 ABD doları (1 yıl için faturalandırılır)
Alan adı kaydı (.com)İlk yıl ücretsiz, yıllık yenileme fiyatı 17.99$İlk yıl ücretsiz, yıllık yenileme fiyatı 15.99$İlk yıl ücretsiz, yıllık yenileme fiyatı 17.99$İlk yıl ücretsiz, yıllık yenileme fiyatı 17.99$
SSL sertifikasıÜcretsizÜcretsizİlk yıl ücretsiz Ücretsiz
Özel profesyonel e-postaÜcretsiz (4 e-posta hesabı)Yıllık 19.99 ABD doları (e-posta hesabı başına)Ücretsiz (sınırsız e-posta hesabı)Ücretsiz (sınırsız e-posta hesabı)
Depolama alanı*50 GBUnknown100 GBUnknown
Bant genişliği*ölçülmeyenUnknownölçülmeyenölçülmeyen
Toplam fiyat 1 yıllık planlar$33$47.40
E-posta hesabı başına +19.99$ (isteğe bağlı)
$83.88
+ 79.99$ SSL sertifikası (isteğe bağlı)
$48.33
* Depolama alanı, blogunuz ve medya dosyalarınız için ne kadar alan kullanabileceğinizi gösterir. Bant genişliği, blogunuzun ziyaretçilere aktarabileceği veri miktarıdır. Blogunuz büyümeye ve daha fazla trafik almaya başladığında bu iki parametre önemlidir. ** Çoğu barındırma şirketi, yeni müşterilerin hizmetlerine kaydolmaları için özel indirimli fiyatlar sunar. İlk dönemlerin bitiminden sonra tam bedeli ödemeye başlamanız gerekecektir.

Bu web barındırma kılavuzunu oluşturmak için kullandığımız inceleme yöntemi

Bu kılavuzu neden bir araya getirdim? 

Çünkü başarılı bir çevrimiçi iş yürütmek için web barındırma hizmetinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.

Bir web sitesi barındırma sağlayıcısı, siteniz için temel. Evinizi zayıf bir temel üzerine inşa edemezsiniz, öyleyse neden güvenilmez barındırma sağlayıcıları kullanarak bir web sitesi oluşturasınız ki?

Yanlış web hosting şirketini seçmek planlarınızı mahvedebilir web sitesi kurmak or bir blog başlatmak Başarıyla.

Her hizmeti inceledim ve özelliklerini ve fiyatlandırma planlarını karşılaştırdım, böylece siz bunu yapmak zorunda kalmazsınız! Ayrıca ekibimiz, güvenebileceğiniz en iyi 9 web barındırıcısını seçmek için derinlemesine bir güvenilirlik araştırması yaptı.

En iyi web barındırma sağlayıcılarını seçmek için kullandığım süreç:

  • Tüm barındırma özelliklerini inceledik ve karşılaştırdık.
  • Kontrol edilen fiyatlar, indirim teklifleri ve faturalandırma uygulamaları.
  • Mevcut tüm kanallar aracılığıyla test edilmiş müşteri desteği.
  • Toplama yoluyla güvenilirlik kontrolleri 50'den fazla sitedeki kullanıcı yorumları.
  • Her barındırma şirketi için çalışma süreleri ve yükleme süreleri izlendi.*
* Çalışma süresi izleme ve yük testleri ayrıntıları

En iyi web barındırma sağlayıcısı nasıl seçilir (DIY)

Seçtiğiniz web barındırma sağlayıcıları uygun fiyatlı olmalı ve mükemmel site hızı, desteği ve güvenliği sunmalıdır. Ayrıca, hedef kitleniz büyüdükçe daha yüksek trafiği kaldıracak şekilde web sitenizi hızla ölçeklendirmenize olanak tanıyan bir çözüme de ihtiyacınız var.

Güvenilir hizmetin yardımıyla şirketiniz için profesyonel bir web sitesi aracılığıyla sanal bir varlık geliştirebilirsiniz. online iş. Sizin için en iyi barındırma hizmetinin tüm özelliklere ve araçlara sahip olması gerekir (örn. CMS'ler or web sitesi üreticileri) harika bir web sitesi oluşturmanız gerektiğini.

Hizmeti değerlendirmek için bir kontrol listesi

Tüm web hosting şirketlerinin aynı hizmetleri sağladığını düşünebilirsiniz ancak bu gerçeklerden çok uzaktır. Uygun bir web sitesi barındırıcısı seçmek, çok fazla düşünme ve değerlendirme gerektirir. Bir şirket seçmeden önce web barındırma karşılaştırması için en önemli özelliklerden bazıları şunlardır:

1. Güvenilir olup olmadığını kontrol edin

Doğru firma, müşteri hizmetleri, takip hizmeti, kalite ve performans garantilerinde güvenilir ve güvenilir olmalıdır. Güveni ölçmek zor olsa da, kullanıcılardan web barındırma incelemelerini veri analizleriyle birlikte toplayabilir ve güvenilir web barındırma bulmak için bunları birleştirebilirsiniz.

2. Şartlar ve koşulları okuyun

Sadece şartlar ve koşullara göz atmakla kalmayıp, onları dikkatlice okumalısınız. Hizmet şartları genellikle bir hizmete kaydolmadan önce bilmeniz gereken geri ödeme politikasını içerir.

3. Fiyat ve ödeme seçenekleri

Bir firmanın hosting planlarında dikkat edilmesi gereken en önemli detay fiyat ve ödeme seçenekleridir. Birçok web sunucusu temel özellikleri makul bir fiyata sunarken, bazıları temel seviyelerin ötesinde ek hizmetler için daha fazla ücret talep edecektir.

Bu nedenle, tüm fiyatlandırma planlarını görüntülemeniz ve ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklerin, düşündüğünüz herhangi bir planda mevcut olup olmadığını belirlemeniz önemlidir. Üstelik kolay ve güvenli ödeme transferleri için tüm ödeme seçeneklerini de incelemelisiniz.

4. Para iade garantisi

İyi bir web barındırma şirketi, planın gereksinimlerini karşılamaması durumunda site sahiplerine bir çıkış seçeneği sunmak için çalışma süresi garantileriyle birlikte güçlü geri ödeme politikaları sunmalıdır. Bu politikalar markaları farklılaştıran ve kalabalığın arasından sıyrılmalarını sağlayan önemli bir özelliktir.

5. Teknik Destek

Bu, en iyi web sitesi barındırma hizmetini seçerken değerlendirilmesi gereken en önemli faktörlerden biridir. İster web sitesi kurulumuyla ilgili basit bir sorgu olsun ister bir web sitesi çöktüğünde onarımı olsun, hızlı müşteri desteği son derece önemlidir. Düşündüğünüz şirketle bir test araması yapabilir veya canlı sohbet başlatarak, bir sorun ortaya çıkması durumunda destek kalitesi hakkında fikir edinebilirsiniz.

6. Güvenilirlik ve çalışma süresi

Web sitenize erişilemiyorsa veya yavaşsa satış fırsatlarını ve verimliliği kaybedersiniz. Belirli bir miktarda çalışma süresi vaat eden ve planlanmamış kesintiler meydana geldiğinde masrafları karşılayan bir web barındırıcısına ihtiyacınız var. Çalışma süresi garantisi genellikle %100'den %99'a kadar değişir.

7. Yedekleme güvenliği

İşletmenin türü veya büyüklüğü ne olursa olsun güvenlik ihlalleri her zaman meydana gelir. Müşterinizin özel bilgilerini korumak için hosting firmanızın yedek güvenlik sağladığından emin olun. Müşterilere güvenli işlemlerin güvenliğini sağlamak önemli bir özelliktir. En iyi barındırma, herhangi bir güvenlik açığına karşı koruma sağlamak için güvenlik duvarları, veri izleme ve diğer güvenlik araçlarını sağlamalıdır.

8. SSL (güvenli sunucu)

Pek çok web barındırma şirketi artık ücretsiz SSL sertifikaları sunduğundan bu özellikle önemlidir. Bir web sitesi oluşturmaya yeni başlıyor olsanız bile, SSL korumasını uygulamaya koymak, sitenizin kullanıcılar ve ziyaretçilerle paylaştığı verileri şifrelemenize yardımcı olacaktır.

9. Büyüme alanı

Büyük bir müşteri akışını, çevrimiçi deneyimlerinden ödün vermeden başarılı bir şekilde yönetebilecek donanıma sahip bir çözüme ihtiyacınız var. Pek çok şirket hızlı bir büyüme yaşıyor ancak bunu karşılayacak kaynaklara sahip değiller. Bu, sayfaların yavaş yüklenmesi, sitenin kapalı kalma süresi gibi sorunlara neden olabilir ve hatta arama sıralamalarını bile etkileyebilir.

Ne tür web barındırma türleri mevcut?

Hangi hizmet türünün sizin için uygun olduğundan emin değilseniz, burada farklı türlerin bir açıklaması bulunmaktadır:

  • Paylaşılan barındırma – Bu seçenekle barındırma alanını sunucudaki diğer kullanıcılarla paylaşırsınız. Bu plan, temel web siteleri veya bloglara ihtiyaç duyan küçük ve orta ölçekli işletmelere yöneliktir. Tüm temel özellikleri düşük maliyetle sağlar. Genellikle bu planlar ayda 4 ila 10 ABD Doları arasında başlar. 
  • Sanal özel sunucu (VPS) – Bu, paylaşılan ve özel bir sunucu arasındaki ara plandır. VPS ile sunucu sanal bölümlere ayrılır ve her web sitesi kendisine atanmış bölümde bulunur. Daha büyük web siteleri ve daha fazla kontrole ihtiyaç duyan sahipler için idealdir. Fiyatlandırma planları ayda 10 $ + 'dan başlar.  
  • Adanmış sunucu – Özel bir barındırma seçeneği, web sitesi sahiplerine sunucu alanları üzerinde en fazla kontrolü sağlar. Sunucu yalnızca sizin tarafınızdan kiralanır ve yalnızca web sitenizi saklar. Fiyatlandırma planları aylık 100 ABD dolarından başlar ve üzeri.  
  • WordPress barındırma – Bu çözüm, WordPress'in performans ve güvenlik gereksinimlerine uyacak şekilde optimize edilmiştir. Genellikle bloglar için web barındırma arayan kişiler için en iyi seçenek olan tek tıklamayla WordPress kurulumlarını içerir. Paylaşılan türe benzer şekilde, planlar ayda 4 ila 10 ABD Doları arasında başlar.   
  • bulut barındırma – Bulut barındırma VPS'ye benzer, ancak tek bir fiziksel sunucu yerine web siteniz, birleşik bilgi işlem kaynaklarının kullanıldığı bir ağ üzerinde barındırılır. 
  • Yönetilen barındırma – Yönetilen hizmet, ek düzeyde teknik destekle birlikte gelir. Barındırma sağlayıcısı işletim sistemlerinizi, donanımınızı, yazılım kurulumunuzu ve yapılandırmanızı, bakımınızı ve izlemenizi yönetecektir.
  • Bayi barındırma – Bayi, bir şirketin sabit disk alanını ve bant genişliğini başka bir şirkete kiralamasını ve daha sonra bunu diğer küçük işletmelere kiralamasını içeren bir hizmet türüdür.

Web barındırma satın almadan önce SSS

Web barındırma nedir ve nasıl çalışır?


Web barındırma, bir barındırma şirketi tarafından sağlanan, bireylere veya kuruluşlara web sitelerinin çevrimiçi olarak erişilebilmesi için depolama alanı tahsis eden bir B2C veya B2B hizmetidir. 

World Wide Web'deki herhangi bir blog veya başka bir web sitesi, İnternet'e bağlı bir sunucuda/bilgisayarda saklanır. 

Web sitesi sunucusu dünyanın herhangi bir yerinde olabilir, ancak üç şeye sahip olması gerekir: 

Güç kaynağı;
İnternet bağlantısı; Ve
IP adresleri.

Web barındırma oldukça sanal bir kavramdır. Çoğu insan kapalı kapılar ardında neler olup bittiğini görmek için hiçbir zaman bir veri merkezini ziyaret etmeyecektir. İşleri hayal etmeyi kolaylaştırmak için, bir web sunucusunun her işlevine, gerçek bir işletme açma ve yürütme benzetmesi üzerinden bakacağız. 

Tıpkı yeni bir işletme açarken olduğu gibi, bir web sitesi oluştururken ihtiyacınız olacak: 

İşletme adı = Alan adı
Konum = Web sunucusu alanı
Personel = Siz veya web yöneticiniz
Ürün = Web sitesi içeriği
Dekor = Web sitenizin tasarımı 
Office = Hosting hesabı kontrol paneli


Ne tür bir barındırma benim için uygun?


Hangi tür barındırma planının sizin için uygun olduğundan hala emin değilseniz, kendi deneyimlerime dayanarak farklı durumlar için bazı son önerileri burada bulabilirsiniz: 

- Kişisel bir web sitesi veya blog için, paylaşılan bir barındırma planı seçin. Bu güvenilir barındırma sağlayıcılarının (Bluehost, GoDaddy veya DreamHost) sunduğu planları ve fiyatları kontrol edebilirsiniz.  
- WordPress hostinge özel hizmetler için, popüler seçeneklerden biriyle gidin. Daha küçük WP web siteleri ve bloglar için Bluehost'a göz atın, ancak daha güçlü WP çözümleri arıyorsanız WP Engine'e göz atın. 
- Küçük işletme web sitesi için, ayrıca paylaşılan çözümlere de gidebilirsiniz. 24/7 mükemmel müşteri desteği sunan ve küçük işletme sahiplerinin web sitelerini açmalarına yardımcı olmaya odaklanan InMotion Hosting'i kontrol etmenizi öneririm.  
- Çok fazla içeriğe ve trafik hacmine sahip bir site için, VPS'yi seçin. FirstSiteGuide için InMotion VPS planını kullanıyoruz. Başlangıçta ne kadar trafik veya içerik alacağınızdan emin değilseniz, paylaşılan bir plan kullanın ve daha sonra istediğiniz zaman VPS'ye yükseltebilirsiniz. 
- Hızlı ölçeklendirmeye ihtiyaç duyan bir girişim için, bir bulut barındırma sağlayıcısı bulun. Cloudways, büyüyen girişimler, ajanslar ve şirketler için mükemmel bir bulut ürünü sağlar. e-ticaret işletmeleri.   

Not: Vakaların %90'ında, basit kişisel kullanım için paylaşımlı barındırma sizin için sorun olmayacaktır. Sadece güvenilir bir hizmet seçtiğinizden emin olun.


Bir web barındırma hizmeti neleri içerir?


Web barındırma hizmetleri, sunucu depolamayı, açık kaynaklı yazılımı, desteği ve veri merkezlerine erişimi içerir. Ayrıca alan adları, web sitesi oluşturucuları, e-posta platformları, depolama kapasitesi ve sınırsız bant genişliği de sağlarlar.

Basitçe söylemek gerekirse, ev sahibiniz ev sahibinizdir. Hosting şirketleri güçten, sunucu alanından, internet bağlantısından, web sitesi oluşturmak için gerekli araçların sağlanmasından ve web sitenizin her zaman çevrimiçi olarak kullanılabilir olmasını sağlamaktan sorumludur. Bu alanlardan birisi arızalanırsa tamir etmek onların yükümlülüğündedir. 

Web sitenizde sorun yaşıyorsanız, bununla ilgilenmek sizin sorumluluğunuzdadır. Genellikle web barındırma desteği, sorunu belirlemek ve sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.


Paylaşımlı ve VPS sunucusu arasındaki fark nedir?

Paylaşılan bir sunucu, kaynaklarınızı ve sunucu alanınızı diğer web siteleriyle paylaşmayı içerir. Paylaşımlı barındırma, temel kişisel web siteleri veya bloglar için idealdir. 


Paylaşımlı barındırma = Bir apartmanda yaşamak 

VPS hosting bir web sitesi için özel sunucu alanı sunar ancak yine de fiziksel bir sunucuyu diğer sitelerle paylaşır. VPS, daha büyük web siteleri veya çevrimiçi mağazalar için en iyisidir.

VPS = Bir şehir evinde yaşamak

Izle açıklayıcı video eğer hala kafanız karıştıysa.


Mevcut bir web sitesini yeni bir ana bilgisayara nasıl aktarırım?


Web sitenizi farklı bir şirkete taşımayı seçerseniz aşağıdakileri yapmanızı öneririm: 

Mevcut web sitenizi başka bir web barındırma sağlayıcısına aktarmak için, ücretsiz site taşıma hizmeti sunan yeni bir şirket bulun (listemizdeki tüm web barındırıcıları bu tür bir hizmet sunmaktadır). Gerekli formları doldurarak veya destek ekibiyle iletişime geçerek site taşıma talebinde bulunabilirsiniz. Genellikle sizden mevcut web barındırıcınız için oturum açma verilerini sağlamanızı isteyeceklerdir ve yeni hizmet gerisini halledecektir.

Bir web sitesini aktarma süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen makalemizi okuyun. derinlemesine kılavuz.

Sonuç

Çevrimiçi olarak sayısız web barındırma hizmeti mevcuttur, ancak sizin için en iyi web barındırma hizmetini seçmek için gereksinimlerinizi ve hizmetin özelliklerini dikkatlice düşünmeniz gerekir.

İster en ucuz barındırma planını, ister en sağlam hizmetleri ya da küçük işletmenize uygun özel bir şeyi arıyor olun, bu kılavuzun ihtiyaçlarınıza uygun en iyi web sitesi barındırma şirketini bulmanıza yardımcı olacağını umuyorum.

5 yorum “2023 Yılının En İyi Web Hosting Hizmetleri”

  1. James

    Kişisel olarak insanlara ücretsiz barındırma biçimlerinden kaçınmalarını tavsiye ederim. Bunlar kötü hizmet sağlar ve aynı zamanda işleri oldukça zorlaştırabilecek bazı derin güvenlik kaygılarına sahiptir.

  2. yaratıcıON

    Yeterince anlayın, bu çok güzel görünüyor. Oldukça faydalı bilgiler bu harika paylaşım için teşekkürler.

  3. Adem

    WordPress'in payının küresel CMS pazarının %60'ını oluşturduğunun farkında değildim. Bilgi için teşekkürler.

  4. jim morr

    Önerdiğiniz web barındırma sağlayıcıları listesinden kişisel olarak kullandığım iki tanesini buldum: WPEngine ve Bluehost. İlk web sitelerine yeni başlayan yeni başlayanlar için oyum Bluehost şirketine gidiyor. Sorunları çözme konusunda adamlar çok cana yakın ve söylemeye gerek yok, yeni başlayanlar için çok uygun fiyatlılar; özellikle de bütçeniz kısıtlıysa.

  5. Vish

    Güzel Grafik!
    Peki dedim, web barındırma zor değil.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder