İşletme adı üreticisi

Yaratıcı şirket adları oluşturun + mevcut alan adlarını kontrol edin

Dakikalar içinde markalaştırılabilir bir işletme adı bulun

ikon

İsim fikirleri

Benzersiz işletme adı fikirleri oluşturmak için anahtar kelimelerinizi araca girin. En iyi fikirleri elde etmek için son derece spesifik kelimeler girin. İster bir şirket adı, ister bir blog, ister bir startup arıyor olun, oluşturucumuz bu süreçte size yardımcı olacaktır.
ikon

Arama sonuçları

Uygun şekilde bölümlere ayrılmış arama sonuçlarına göz atın. Anahtar kelimenizle en alakalı işletme adı fikirleri ilk sırada gelir. Kelime çeşitlemelerini keşfetmeye zaman ayırın.
ikon

Özel ve Güvenli

Siteye özel ve şifreli bir bağlantının keyfini çıkarın. Verileriniz güvende kalacaktır. Kullanım verilerini yalnızca hizmetimizin kalitesini artırmak için topluyoruz.
ikon

Alan adı kontrolü

İşletme adı oluşturma aracımız aynı zamanda işletme adı fikirleriyle alakalı mevcut alan adlarını da kontrol eder. En çok arzu edilen uzantıyı bulun ve kullanılabilirliğini kontrol edin.

Yeni işinizi veya şirketinizi nasıl adlandırırsınız?

ikon

beyin fırtınası

Aracımız sizin için beyin fırtınası yapmak için kelime vektörlerini ve özel sözlükleri kullanır. Tek yapmanız gereken istediğiniz anahtar kelimeyi girmektir; bu, üzerinden geçilecek yüzlerce işletme adı fikri getirecektir.
ikon

Fikirlerinizi listeleyin

En çok tercih edilen işletme adlarının bir listesini yapın. Telaffuzu, hecelenmesi ve hatırlanması zor olanları kaldırın. Kulağa güçlü gelen ve markalaşması kolay, akılda kalıcı isimlere sadık kalın.
ikon

Geri bildirim almak

İş çevrelerinizdeki kişilerden, potansiyel müşterilerden/müşterilerden ve aynı sektördeki kişilerden geri bildirim isteyin. Listenizi daraltmanıza ve mümkün olan en iyi şirket adını seçmenize yardımcı olacaktır.
ikon

Son gözden geçirme

Adınızın ücretsiz olarak ele geçirildiğinden emin olmak için yerel şirket kaydını, alan adı kullanılabilirliğini ve sosyal medya tanıtıcılarını kontrol edin.

İşletmenize isim verme: SSS

İşletme adı oluşturucumuz nasıl çalışıyor?

İyi bir işletme adını nasıl seçerim?

Küçük işletmeme nasıl isim verebilirim?

Akılda kalıcı isim nedir?

Bir Startup için akılda kalıcı bir adı nasıl seçerim?

İşletme adının alınıp alınmadığı nasıl kontrol edilir?

Zaten alınmışsa aynı işletme adını kullanabilir miyim?

Bir alan adının mevcut olup olmadığını nasıl kontrol ederim?

En iyi alan adı uzantısı hangisi?

Alan adı nedir?