2023'ün En İyi Web Semineri Yazılımı: İncelenen En İyi Platformlar

İşletmeniz veya Kişisel Kullanımınız için En İyi 10 Web Semineri Aracı

Ogi Djuraskoviç
Güncelleme: 6 Kasım 2023
16 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
2023'ün En İyi Web Semineri Yazılımı: İncelenen En İyi Platformlar

Web seminerleri veya web seminerleri binlerce şirket tarafından günlük olarak kullanılmaktadır. Bir ürünü sunmanıza, konferanslar ve atölye çalışmaları düzenlemenize, fikir paylaşmanıza ve müşterilerinizi takip etmenize yardımcı olan çevrimiçi bir araç olan web semineri yazılımı kullanılarak gerçekleştirilirler.

Kaliteli web semineri yazılımı, hem web semineri sahipleri hem de sunumu dinleyen ve izleyen kişiler için sezgisel ve kullanımı kolay, profesyonel görünümlü bir çevrimiçi seminer oluşturmanıza yardımcı olmalıdır.

Giderek daha fazla şirketin işlerini çevrimiçi yürütmeye odaklanmaya başladığı günümüzde, güvenilir bir web semineri yazılımına sahip olmak çok önemlidir.

EDİTÖRÜN SEÇİMİ (Haziran 2023)

Bu nedenle Sizinle bir değil on en iyi web semineri aracını paylaşmayı seçiyorum. Bu araçlar güvenli ve istikrarlı olduğundan, kesintilerle karşılaşma ve zaman kaybetme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Üstelik yüksek video kalitesi ve müşterilerinizi etkileyecek birçok özellik ile birlikte gelirler. Listemdeki bazı web semineri araçları biraz pahalı görünebilir, ancak çoğu bunları ücretsiz olarak test etmenize olanak tanır, böylece kaliteli web semineri yazılımına yatırım yapmanın her kuruşa değer olduğuna ikna olabilirsiniz.

Açıklama: FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Önerdiğimiz tüm ürünleri test ediyor ve deniyoruz.

Kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra bunların en iyi 10 web semineri yazılım aracı olduğu sonucuna vardım. Araştırmamı bu araçların her birinin avantajlarına, özelliklerine, güvenilirliğine, fiyatına ve popülerliğine ve ayrıca diğer kişilerin incelemelerine dayandırdım.

İşte son liste:


Web Seminerini Yakınlaştır — Hafif ve ücretsiz web semineri aracı

Yakınlaştırma Web Semineri ana sayfası

Zoom, 50,000'e kadar katılımcıyı ağırlamanıza olanak tanıyan çeşitli fiyatlandırma planları ile dakikalar içinde kaydolmanıza ve bir toplantı ayarlamanıza olanak tanır.

Zoom başlangıçta Skype gibi uygulamalara çok benzeyen bir sohbet ve çağrı hizmetiydi. Ancak birçok kişi basit ve düşük fiyatlı web semineri aracı nedeniyle Zoom'u kullanıyor.

Zoom Web Semineri genellikle en iyi bütçeye uygun web semineri aracı olarak tanımlanır ve buna katılmıyorum. Bu web semineri aracı, bazı temel özelliklerle birlikte ücretsiz olarak kullanılabilirken, çok uygun fiyatlı giriş seviyesi fiyatlandırma planı, yararlı bulacağınız diğer özelliklerin kilidini açar. Kontrol paneli basit ve işlevseldir, bu nedenle Zoom yeni başlayanlar ve fazla deneyimi olmayan kişiler için idealdir. web seminerleri barındırma. Bununla birlikte Zoom, daha karmaşık sunumlar için en iyi çözüm olmayabilir.

Yine de Zoom uygun fiyatlı, güvenilir ve mükemmel yayın kalitesiyle birlikte geliyor.

anahtar özellikler

  • HD video ve ses — izleyicilerinizin sizi net bir şekilde görmesine ve duymasına olanak tanıyan, aynı derecede iyi ses özelliklerine sahip mükemmel video kalitesi.
  • 50,000'e kadar katılımcı — 50,000'e kadar katılımcıyla etkileşime geçebilir ve 100'e kadar canlı video panelistinin izleyicilerle etkileşime geçmesini sağlayabilirsiniz.
  • Raporlama ve analitik — Kayıt yaptıranların ve katılımcıların sayısına ilişkin bilgiler alın ve takip için anket ve soru-cevap olanaklarını kullanın.
  • Canlı yayın entegrasyonları — sosyal medya etkinliğinizi paylaşmak için YouTube Live ve Facebook Live gibi özel hizmet entegrasyonlarını kullanın.
  • Ana bilgisayar denetimleri - kimin panelist olarak konuşacağına karar verin ve katılımcıları panelist olarak tanıtın.
  • Etkinlik yardımı — Zoom'un profesyonel danışmanlık ekibinin yardımıyla etkinliklerinizi planlayın ve prova edin.

Planlar ve fiyatlandırma

Zoom'a ücretsiz olarak kaydolabilir ve tek kuruş ödemeden temel kişisel toplantı planlarını kullanabilirsiniz, ancak harika web semineri özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız Zoom'un ücretli planlarından birine abone olmalısınız.

Basic
  • Bedava

Sadece kaydolun ve sonsuza kadar ücretsiz olan temel kişisel toplantı planınızı alın. 100'e kadar katılımcıya ev sahipliği yapın ve sınırsız bire bir toplantılara katılın.

başına
  • Ayda $ 15.99
  • Yılda $ 149.90
İş planı
  • Ayda $ 19.99
  • Yılda $ 199.90
İş artı
  • Ayda $ 25.00
  • Yılda $ 250
kuruluş
  • Fiyat bilgisi ve daha fazlası için iletişim
Ek bilgi için Zoom Web Seminerini ziyaret edin >>

pexip — Geniş Ölçekte Kesintisiz Video Konferans

pexip web sitesi

Pexip, kullanıcılarına kusursuz entegrasyonu ve esnekliği destekleyen benzersiz bir platform sunuyor. Bu yazılım özünde, günümüzün çeşitli teknolojik ortamında göz korkutucu olabilecek farklı video konferans sistemleri arasındaki boşluğu kapatmak için tasarlanmıştır.

Pexip, kapsamlı özelleştirmeye olanak tanıyarak kuruluşların marka kimliklerini ve iş akışı tercihlerini dijital toplantı alanında korumalarına olanak tanır. Bu seviyedeki kişiselleştirme, Pexip'in sağlam güvenlik önlemlerine olan bağlılığıyla birleşerek her konuşmanın ve veri alışverişinin gizli kalmasını ve korunmasını sağlar.

Web seminerlerini kolaylıkla yönetebilecek sağlam ve çok yönlü bir video konferans aracı arayan kuruluşlar için Pexip, en iyi rakip olarak öne çıkıyor.

Temel Özellikler:

  • Birlikte çalışabilirlik: Pexip, katılımcıların herhangi bir cihaz veya platformdan toplantılara kolaylıkla katılmasına olanak tanıyan kusursuz bağlantı özelliğiyle gurur duymaktadır.
  • Özelleştirme ve Kontrol: Tamamen özelleştirilebilir bir arayüz sunan Pexip, kuruluşların web semineri deneyimini markalarına ve özel iş akışı gereksinimlerine göre uyarlamalarına olanak tanır.
  • Güvenlik ve Uyumluluk: Güvenliğe güçlü bir bağlılıkla Pexip, uçtan uca şifreleme sağlar ve endüstri standartlarıyla uyumludur, iletişimlerinizin güvenli ve özel olmasını sağlar.
  • ölçeklenebilirlik: İster küçük bir ekip toplantısına ister büyük ölçekli bir web seminerine ev sahipliği yapıyor olun, Pexip'in altyapısı, kaliteden ödün vermeden istediğiniz sayıda katılımcıyı barındıracak şekilde zahmetsizce ölçeklenecek şekilde tasarlanmıştır.
  • Gelişmiş Analizler: Gelecekteki etkinlikleri iyileştirmek için veriye dayalı kararlar almanıza yardımcı olan Pexip'in kapsamlı analizleriyle web semineri performansına ilişkin içgörüler elde edin.
  • Profesyonel Destek: Pexip, web seminerlerinizin planlamadan uygulamaya kadar sorunsuz ilerlemesini sağlamak için özel destek ve profesyonel hizmetler sunar.

Planlar ve fiyatlandırma

Pexip'in fiyatlandırması, kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde esnek olacak şekilde tasarlanmıştır. Kullandıkça öde seçeneğinden kurumsal düzeydeki çözümlere kadar uzanan seçeneklerle Pexip, her ölçekteki işletmenin bütçelerine ve gereksinimlerine uygun bir plan bulmasını sağlar.

Özel Fiyatlandırma
  • görenek

Pexip, kuruluşların özel ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş video konferans çözümlerini, bireysel ihtiyaçlara ve ölçeğe göre değişen fiyatlandırma ve planlarla sunuyor.

Daha fazla bilgi için Pexip'i ziyaret edin >>

WebinarNinja — Harika hepsi bir arada web semineri yazılımı

Web semineriNinja ana sayfası

WebinarNinja, yüzlerce sektördeki binlerce tanınmış işletmenin tercih ettiği web semineri yazılımı olmaktan gurur duymaktadır.

2015 yılında Avustralya'da kurulan WebinarNinja, son birkaç yılda en iyi web semineri yazılım çözümleri sıralamasında hızla yükseldi. WebinarNinja, ev sahiplerinin ürünlerini ve hizmetlerini prezentabl bir şekilde pazarlamasını ve satmasını kolaylaştırır.

Bu saygın çevrimiçi web semineri aracını ücretsiz deneme sürümü aracılığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz; ancak uygun fiyatlı ücretli planlar, markanızın büyümesine gerçekten yardımcı olacak tüm özelliklere sahiptir. Toplantı sahipleri slaytlar yükleyebilir, ekranları paylaşabilir, özel bir Soru-Cevap alanına sahip olabilir ve hızlı ve duyarlı bir metin sohbeti kullanabilir.

WebinarNinja aracılığıyla bir web semineri planlamak yalnızca birkaç saniye sürer. Ayrıca otomatik bir web semineri oluşturabilir ve yazılımın bunu sizin için barındırmasına izin verebilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Canlı web seminerleri — Slayt yükleme, ekran paylaşma, canlı sohbet kullanma, video ekleme, anket oluşturma, katılımcıları yasaklama ve daha fazlasını yapma şansıyla seminerinizi canlı olarak sunun.
  • Otomatik web seminerleri — video sunumlarınızı yükleyin ve bunları kullanıma sunmak istediğiniz zamanları ve tarihleri ​​seçin.
  • Email bildirimleri — kayıt yaptıranlarınıza sunumunuzla ilgili tüm önemli bilgileri içeren otomatik hatırlatma e-postaları gönderin.
  • Medya kütüphanesi — tüm resimlerinizin, videolarınızın, logolarınızın ve şablonlarınızın WebinarNinja'nın medya kütüphanesinde düzenli bir şekilde saklanmasını sağlayın.
  • İstatistikler — katılım oranlarını ölçün, kaç kişinin sohbet yoluyla etkileşime geçtiğini, kaç katılımcının teklifinize tıkladığını ve daha fazlasını görün.

Planlar ve fiyatlandırma

WebinarNinja'nın dört fiyatlandırma planı vardır ve kayıt sırasında ücretsiz deneme olanağı sunulur. Planlar, ağırlayabileceğiniz katılımcı sayısına göre farklılık gösterirken, her yeni plan daha kullanışlı özelliklerin kilidini açar.

Basic
  • Ayda $ 29
  • Ayda $ 24
    yıllık olarak faturalandırılır

Temel plan yeni başlayanlar için idealdir. Otomatik web seminerleri için sınırsız seçeneklerle birlikte 50'ye kadar canlı web semineri katılımcısına izin verir. Canlı sohbet, Soru-Cevap, anketler, istatistikler ve analizler gibi tüm temel özellikler mevcuttur.

başına
  • Ayda $ 99
  • Ayda $ 83
    yıllık olarak faturalandırılır

Pro planıyla, canlı web seminerleri için 100'e kadar katılımcıya sahip olacak ve Web Semineri Serisi ve Zirveler gibi özel araçların kilidini açacaksınız. Facebook reklamı izleme.

Business
  • Ayda $ 199
  • Ayda $ 166
    yıllık olarak faturalandırılır

İş planı 100'e kadar canlı katılımcıya izin verir ve ayrıca canlı barındırmayı önceden kaydedilmiş videolarla birleştiren hibrit web seminerlerinin kilidini açar.

Ek bilgi için WebinarNinja'yı ziyaret edin >>

Kolay Web Semineri — Canlı ve otomatik web seminerleri

Kolay Web Semineri ana sayfası

Easy Webinar, harika görünen bir web semineri oluşturmanıza ve işletmenizle ilgili bilgileri yaymanıza yardımcı olacak, uygun şekilde adlandırılmış, kullanımı kolay bir platformdur.

Easy Webinar, kendisini piyasadaki en kolay ve en sezgisel web semineri aracı olarak pazarlamaktadır. Web semineri pazarlamasında yeni olsanız bile, Kolay Web Semineri, mesajınızı oluşturma, web seminerinizi tanıtma, katılımcılarla etkileşim kurma, ürün veya hizmetinize erişim satma ve bunları içeren beş kolay adımla bilmeniz gereken her şeyi öğreneceğinizi vaat ediyor. çabalarınızın karşılığını aldınız.

Bu yazılım, önceden kaydedilmiş ve seçtiğiniz tarih ve saatte sizin için oynatılan canlı web seminerleri veya otomatik web seminerleri oluşturmanıza olanak tanır. Yazılım ayrıca çok sayıda özelleştirilebilir seçenek, entegrasyon ve gelişmiş analiz ve istatistikle birlikte gelir.

Listemdeki diğer web semineri araçları göz önüne alındığında planlar biraz pahalı görünebilir, ancak yıllık faturalandırmayı seçerseniz ilk üç ayı pratik olarak ücretsiz alacaksınız.

anahtar özellikler

  • 2,000'e kadar katılımcı — Kurumsal planını seçerek seminerinize 2,000 kişinin katılmasını sağlayın.
  • Yüksek kaliteli görüntü ve ses — Kolay Web Semineri, sinir bozucu gecikmeler veya ara belleğe alma olmadan piksel mükemmelliğinde akışı ve yüksek çözünürlüklü sesi garanti eder.
  • Web semineri arşivi — önceki oturumlarınızın tümünü kaydedin, arşivleyin ve indirin ve kaydedilen canlı oturumları gelecekteki otomatik web seminerleri olarak kullanın.
  • Kolay Yayın — web seminerlerinizi aynı anda birden fazla sosyal medya platformunda canlı olarak yayınlayın.
  • Gelişmiş analitik ve raporlama — tüm verilerinizi bir CSV raporuna aktarma şansının yanı sıra genel istatistikler ve katılımcı katılımı hakkında bilgi edinin.

Planlar ve fiyatlandırma

14 günlük ücretsiz deneme için Easy Webinar'a kayıt olabilirsiniz ve bu süre zarfında istediğiniz zaman iptal etme seçeneği de mevcuttur. Ayrıca Easy Webinar'ın Standard, Pro ve Enterprise adında üç ücretli planı vardır.

Ücretsiz planı
  • 14 günlük ücretsiz deneme

Yazılımın ücretsiz planıyla, aboneliğinizin ardından ilk iki hafta boyunca en iyi özelliklerinden bazılarını kullanabileceksiniz. Bu süre zarfında kredi kartınızdan herhangi bir çekim yapılmayacaktır ve dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Standart
  • Ayda $ 99
  • Ayda $ 83
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu Standart plan, 100'e kadar katılımcıya sahip olmanıza, YouTube Live entegrasyonunu kullanmanıza, canlı sohbet desteği almanıza, anında uçak içi aramalardan yararlanmanıza, seçkin bir web semineri kursuna katılmanıza ve daha fazlasına olanak tanır.

başına
  • Ayda $ 199
  • Ayda $ 166
    yıllık olarak faturalandırılır

Easy Webinar'ın Pro planı bu yazılımın kullanıcıları arasında en popüler olanıdır. Makul bir fiyat karşılığında web semineri katılımcılarınızın sayısını 500'e çıkarabilir, kayıt sayfasında özel alanlar kullanabilir ve Facebook Live ve YouTube Live akışı için EasyCast'ı kullanabilirsiniz.

kuruluş
  • Aylık 499 dolar.
  • Ayda $ 416
    yıllık olarak faturalandırılır

Kurumsal plan, web seminerleri konusunda gerçekten ciddi olanlar içindir. Diğer tüm planlardaki özelliklerin yanı sıra Kurumsal plan aynı zamanda EliteWebinarMastery kursunun tamamının kilidini açar ve size VIP öncelikli desteğe sahip özel bir hesap temsilcisi sunar.

Daha fazla bilgi için Kolay Web Seminerini ziyaret edin >>

ClickMeeting — Tarayıcı tabanlı web semineri platformu

Toplantı ana sayfasına tıklayın

ClickMeeting, çevrimiçi sınıfları, kursları ve iş web seminerlerini doğrudan tarayıcınızda çalıştırmanıza yardımcı olur ve 1,000'e kadar katılımcıya izin verir.

ClickMeeting, türünün en iyi tarayıcı tabanlı yazılımıdır. İşletmenizle ilgili bilgileri mümkün olan en etkili şekilde sunmanıza ve yaymanıza yardımcı olacak çok sayıda yararlı web semineri aracına sahiptir.

Bu yazılım, birkaç dakika içinde doldurulabilecek basit bir form kullanarak sunumunuzu hazırlamanızı ve insanları davet etmenizi kolaylaştırır. Kullandığınız cihaz veya işletim sisteminden bağımsız olarak, canlı veya otomatik olarak sorunsuz web seminerleri gerçekleştirebilirsiniz.

ClickMeeting'in 100,000 ülkede 161'den fazla memnun müşteriye sahip olduğu iddia ediliyor. Bunun ana nedenlerinden biri, yazılımın, beklediğiniz katılımcı sayısına göre ne kadar ödemek istediğinize karar vermenize olanak tanıyan esnek fiyatlandırma modelidir.

anahtar özellikler

  • Otomatik web seminerleri — Canlı toplantılar ve etkinlikler yürütmek için zamanınız yoksa otomasyon aracının sizin için önceden kaydedilmiş web seminerleri barındırmasına izin verebilirsiniz.
  • Alt hesaplar ve çok kullanıcılı hesaplar — Ekip üyelerinize aynı anda web seminerleri yürütme ve birden fazla hesapla ClickMeeting'de oturum açma şansı verin.
  • Kayıt sayfası — hedef kitleniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için özel kayıt sayfaları oluşturun.
  • Anketler ve anketler - katılımcılardan faydalı bilgiler ve geri bildirimler almak için seçtiğiniz bir konu hakkında web semineri içi anketler ve araştırmalar yapın.
  • Ekran paylaşımı — daha fazla üretkenlik elde etmek için ekranı hedef kitlenizle paylaşın.
  • Mobil uygulama — ClickMeeting, hareket halindeyken web seminerleri yürütmenize olanak tanıyan harika bir mobil uygulamaya sahiptir.
  • Eş zamanlı sohbet çevirisi — Google'ın anında çeviri özelliğini kullanarak çok uluslu hedef kitlenizdeki dil engellerini ve anlama konusundaki garip boşlukları aşın.

Planlar ve fiyatlandırma

Yazılımın fiyatlandırma planları çok esnektir çünkü katılımcı sayısına ve fatura dönemine göre ne kadar ödemek istediğinizi seçmenize olanak tanır. ClickMeeting'in yeteneklerine hızlıca göz atabilmeniz için temel özelliklerle birlikte gelen ücretsiz bir deneme sürümü de bulunmaktadır.

Ücretsiz planı
  • 30 günlük ücretsiz deneme sürümü.

30 günlük ücretsiz deneme, 25'e kadar katılımcıya sahip olmanızı sağlar. 30 dakikalık kayıt depolama alanına, 500 MB dosya depolama alanına ve ücretli planlarda bulunan diğer özelliklerin neredeyse tamamına sahiptir.

Aktif
  • Ayda $ 30
  • Ayda $ 25
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu en uygun fiyatlı plandır ve 30 katılımcınız varsa size ayda yalnızca 25 ABD dolarına mal olur. Daha büyük bir kitle bekliyorsanız fiyatın ne kadar değiştiğini görmek için fiyatlandırma sayfasındaki kaydırıcıyı kullanın. Katılımcı sayısı aynı zamanda izin verilen sunum yapan kişi sayısını da değiştirecektir. Canlı planda altı saatlik kayıt depolama alanı ve 1 GB dosya depolama alanı bulunur.

Otomatik
  • Ayda $ 45
  • Ayda $ 40
    yıllık olarak faturalandırılır

Otomatik plan, otomasyon web semineri döngüsünün eklenmesiyle Canlı planın tüm avantajlarına sahiptir. Ayrıca daha uzun kayıt depolama alanına (10 saat) ve daha büyük dosya depolama alanına (2 GB) sahiptir.

Ek bilgi için ClickMeeting'i ziyaret edin >>

Zoho Toplantısı — Zoom'a en iyi alternatif

Zoho ana sayfası

Zoho Meeting, çevrimiçi toplantılar için harika bir çözümdür, ancak bu hizmet aynı zamanda potansiyel müşterilerinizle ve potansiyel müşterilerinizle etkileşim kurmanıza olanak tanıyan işlevsel bir web semineri yazılımına da sahiptir.

Zoho Meeting kendisini Zoom'a en iyi alternatif olarak pazarlıyor. Temelde bu ikisi birbirine çok benzer, çünkü her ikisi de öncelikle çevrimiçi toplantılar için pratik çözümler olarak tasarlandı. Ancak Zoho Meeting, işlerini ve fikirlerini etkili bir şekilde yaymak isteyenler için yararlı web semineri araçları ekler.

Zoho Meeting, yüksek çözünürlüklü video akışları, kayıt depolama, özelleştirilmiş kayıt formları ve daha fazlası dahil olmak üzere, işlevsel bir web semineri yazılımının sahip olması gereken her şeye sahiptir. Ayrıca yazılım tarayıcı tabanlı olduğundan hiçbir şey indirmenize gerek yoktur.

anahtar özellikler

  • Web semineri analitiği — Kayıt yaptıranların ve katılımcıların sayısı, Soru-Cevap ve anket sonuçları hakkında bilgi edinmek için CSV veya XLS formatındaki raporları indirin.
  • Özelleştirilmiş kayıt formları — Kayıt formunda özel alanlar ve sorular oluşturarak hedef kitleniz hakkında daha fazla bilgi edinin.
  • El kaldır özellik — Katılımcılarınızın "ellerini kaldırmasına" ve sessizce organizatörlerden veya ortak organizatörlerden birine yönelik sorular sormasına izin verin.
  • Sunucuyu yetkilendirme — herhangi bir katılımcıya ekranını paylaşarak ve tüm izleyiciyle konuşmasına izin vererek sunum yapma yetkisi verebilirsiniz.
  • Orta düzeyde kayıt yaptıranlar — Önkoşulları yerine getirmeyen spam gönderenlere ve kayıt yaptıranlara karşı bir duvar oluşturun.

Planlar ve fiyatlandırma

Zoho Meeting'in kaç katılımcıyı ağırlamak istediğinize bağlı olarak dört fiyatlandırma planı vardır. Ayrıca kredi kartı bilgilerinizi vermenizi gerektirmeyen ücretsiz bir plan ve ücretsiz deneme süresi de mevcuttur. Ücretsiz deneme, bazı şeyleri test etmenize olanak sağlarken ücretli planlar katılımcı sayısına göre seçilir.

Ücretsiz planı
  • Bedava

Ücretsiz plan, 100 kişiye kadar ağırlamanıza izin verdiği için küçük web seminerleri için idealdir. Web kamerası ve ekran paylaşımının yanı sıra planlama, moderatör kontrolleri ve özelleştirilmiş kayıt formları gibi özellikler de mevcuttur. Diğer özellikleri ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız bunu iki haftalık deneme süresi boyunca yapabilirsiniz. Kredi kartına gerek yok.

Standart
  • Ayda $ 9
  • Ayda $ 8
    yıllık olarak faturalandırılır

Standart plan, yıllık olarak faturalandırıldığında aylık 8 ABD Doları gibi düşük bir fiyattan başlar. Fiyatlandırma kaç kişi istediğinize göre değişmektedir. Özellikler her plan için aynıdır.

Profesyonel
  • Ayda $ 19
  • Ayda $ 16
    yıllık olarak faturalandırılır

Profesyonel plan 25 katılımcıya ev sahipliği yapmanıza olanak tanır.

Daha fazla bilgi için Zoho Meeting'i ziyaret edin >>

yarı yarıya — Sorunsuz web semineri yazılımı

Demio ana sayfası

Demio, kesintisiz oturumlar, çok sayıda özelleştirme seçeneği ve esnek fiyatlandırma planları sunan tarayıcı tabanlı bir web semineri aracıdır.

Demio, hem toplantı sahipleri hem de izleyicileri için kusursuz bir web semineri deneyimi sağlar. Yazılım tarayıcı tabanlıdır ve Chrome, Mozilla, Safari ve Edge dahil tüm önemli tarayıcılarda çalışır, ayrıca en yeni Android ve iOS mobil cihazların hepsinde de çalıştırılabilir. Bu, hem toplantı sahiplerinin hem de izleyicilerin her şeyi ayarlayıp oturuma başlamasını kolaylaştırır.

Kullanıcılar, planlama üzerinde tam kontrol sahibi olurken canlı yayına geçmeyi veya otomatik bir kampanya başlatmayı seçebilir. Profesyonel görünmesi için kayıt formunuzu özelleştirin ve kayıt sayfanızı çeşitli şekillerde tanıtın. Akışlar HD kalitesindedir ve oturum sırasında video oynatırken ve slayt sunumlarını yüklerken web kameranızı ve ekranınızı paylaşma seçeneğine sahip olacaksınız.

Demio, listemizdeki diğer web semineri araçlarıyla karşılaştırıldığında biraz pahalı görünebilir, ancak yazılımın kalitesi ve sunulan özelliklerin sayısı göz önüne alındığında fiyatlar makul.

anahtar özellikler

  • Çoklu oturum türleri — canlı yayın yapın, önceden kaydedilmiş videoları kullanın veya ikisini birleştirin. Ayrıca bir dizi canlı oturum planlayabilir veya insanlara etkinliğinizi talep üzerine görme şansı verebilirsiniz.
  • Özelleştirilmiş kayıt formları — Çeşitli kişiselleştirme seçeneklerini kullanarak güzel ve ilgi çekici kayıt formları oluşturun.
  • Etkileşimli anketler — kitlenize sorular sorun ve sonuçları düzenli bir şekilde paketlenmiş istatistik tablosunda görün.
  • Bildiriler ve gifler — bildirileri, hediyeleri ve ikramiyeleri paylaşarak katılımcılarınızı teşvik edin.
  • Pazarlama uygulaması entegrasyonları — Demio'yu Mailchimp, Marketo, ConvertKit ve daha fazlası gibi halihazırda kullanmakta olduğunuz araçlara bağlayın.

Planlar ve fiyatlandırma

Seçeceğiniz fiyatlandırma planı, ağırlamak istediğiniz katılımcı sayısına bağlı olacaktır. Ödeme yapmadan önce Demio'nun tüm avantajlarını keşfetmenize olanak tanıyan iki haftalık deneme sürümüyle birlikte üç ücretli plan bulunmaktadır.

marş
  • Ayda $ 59
  • 499$ tek sunucu
    yıllık olarak faturalandırılır

Başlangıç ​​planı küçük işletmeler ve web seminerine yeni başlayanlar için tasarlanmıştır. Sınırsız oturum, sınırsız depolama, gelişmiş etkinlik kurulumu ve özelleştirilebilir kayıt seçenekleri gibi tüm standart özelliklerle birlikte gelir. Tek gerçek sınırlama, 3 saatlik oturum sınırı ve yalnızca bir ana bilgisayarı dahil etme seçeneğidir.

Büyüme
  • Ayda $ 109
  • Ana bilgisayar başına 899 ABD doları
    yıllık olarak faturalandırılır

Büyüme, Demio'nun en popüler planıdır ve aynı zamanda yazılımın ücretsiz deneme sürümünde deneyebileceğiniz plandır. Yıllık faturalandırmaya karar verirseniz %30 tasarruf edersiniz. Bu plan, 150 katılımcılı bir odaya, 5 saatlik oturum sınırına, otomatik etkinliklere ve oda ve e-posta markalamasına olanak tanır.

Premium
  • Ana bilgisayar başına 3,300 ABD doları
    yıllık olarak faturalandırılır

Büyük web semineri odalarına ihtiyaç duyan gelecek vaat eden işletmeler için ayrılan Premium plan, dört toplantı sahibiyle 500'e kadar katılımcıya, 8 saatlik oturum sınırına, öncelikli desteğe ve özel bir hesap temsilcisine olanak tanır.

Daha fazla bilgi için Demio'yu ziyaret edin >>

Canlı Web Semineri — Modern ve basit web semineri yazılımı

Canlı Web Semineri ana sayfası

LiveWebinar, bugün piyasadaki en çok yönlü web semineri araçlarından biridir.  

Adında “web semineri” olması, yalnızca web seminerleri düzenleyebileceğiniz anlamına gelmez; bu platformla çok daha fazlasını yapabilirsiniz. İster iş toplantılarına ev sahipliği yapmak, ister yeni nesil düşünürlere eğitim vermek veya ülkenin (veya dünyanın) diğer ucundan yeni çalışanları işe almak için kullanın, ihtiyaçlarınızı mükemmel şekilde karşılayabilir.  

Kullanım kolaylığı, LiveWebinar'ın ana özelliklerinden biridir; bu nedenle, büyük toplantınızdan sadece birkaç dakika önce en son yazılım güncellemesini indirmeniz gerekeceği konusunda endişelenmeyin; LiveWebinar, %100 tarayıcı tabanlıdır. Hiçbir eklentiye veya indirmeye gerek yoktur ve platform tüm önemli tarayıcılarda çalışır.

anahtar özellikler

  • Güvenlik – LiveWebinar, GDPR ve Gizlilik Kalkanı sertifikalıdır. Tüm web seminerleri Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES) 256 bit algoritması ile uçtan uca şifrelemeyle korunmaktadır, böylece etkinlikleriniz sırasında kendinizi güvende hissedebilirsiniz. 
  • İsteğe bağlı içerik – saat dilimleri ve zamanlama çakışmaları hakkında endişelenmeyi bırakın! Web seminerlerinizi önceden oluşturup kaydedin ve katılımcıların istedikleri zaman bunlara erişmesine izin verin. 
  • Basitlik – LiveWebinar'da bir etkinlik oluşturmak basittir ve yalnızca birkaç dakika sürer veya hızlı bir toplantı yapmak istiyorsanız anlık bir toplantı düzenlemeyi seçebilirsiniz. 
  • markalaşma – markanızı tam anlamıyla yansıtan bir toplantı odası yaratın! Odadaki pencerelerin ve yazı tiplerinin renklerini özelleştirebilir ve kendi logonu ekle
  • Entegrasyonlar – LiveWebinar'ın sunduğu birçok entegrasyon sayesinde iş akışınızı kolaylaştırın. Mailchimp, Zapier, Integromat, HeySummit ve çok daha fazlası gibi günlük olarak kullandığınız e-posta, pazarlama veya eğitim araçlarını entegre edin.
  • Etkileşimli özellikler – Etkileşimlerinize uygun özellikler sayesinde toplantınızdan en iyi şekilde yararlanın. Fikirlerinizi göstermek için Beyaz Tahta ve Ekran paylaşımını, tartışmaları kolaylaştırmak için Anketleri ve Testleri veya Ara Odalarını ve çok daha fazlasını kullanın.

Planlar ve fiyatlandırma

LiveWebinar, tamamen kişiselleştirilmiş bir platform arayan müşteriler için iki haftalık ücretsiz deneme, üç ücretli seçenek ve bir Kurumsal seçenek sunuyor. Her plan size belirli sayıda katılımcı ve özellik sunar, ancak mevcut planınızın parçası olmayan, ihtiyacınız olan bir özellik varsa, bunu her zaman eklenti seçeneği aracılığıyla satın alabilirsiniz. 

Ücretsiz planı
  • 30 günlük ücretsiz deneme

İki hafta boyunca platformu ücretsiz olarak test edebilirsiniz. 100'e kadar katılımcının yer aldığı etkinliklere ev sahipliği yapın ve ekran paylaşımı, anketler ve daha fazlası gibi özellikleri test edin.

başına
  • Ayda $ 17.99
  • Ayda $ 14.42
    yıllık olarak faturalandırılır

100'e kadar katılımcının katılabileceği etkinliklere ev sahipliği yapın ve beyaz tahta, markalama araçları, alt hesaplar ve daha fazlası gibi özelliklere erişin. Web seminerlerinizi 6 saate kadar kaydedin.

Business
  • Ayda $ 143
  • Ayda $ 114.42
     yıllık olarak faturalandırılır

500'e kadar katılımcının yer aldığı etkinliklere ev sahipliği yapın ve durum yöneticisi, full HD kaydedici ve kayıt düzenleyici gibi özellikleri kullanın, depolama alanınızı alt hesaplarınızla paylaşın ve toplu davetiyeler gönderin.

Business Plus
  • Ayda $ 275
  • Ayda $ 220
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu planla ihtiyaçlarınıza göre sahip olmak istediğiniz özellikleri seçip seçebilirsiniz. 1000 katılımcıya kadar etkinliklere ev sahipliği yapın.

Ek bilgi için Canlı Web Seminerini ziyaret edin >>

GoToWebinar — Güvenilir ve profesyonel web semineri aracı

GoToWebinar ana sayfası

GoToWebinar, her yıl 50,000'den fazla memnun müşteriye ve platformunda 2.7 milyon web seminerine ev sahipliği yapan güvenilir bir web semineri yazılımıdır.

GoToWebinar en sık kullanılanlardan biridir video konferans Web seminerlerinizi planlamanıza, tanıtmanıza, barındırmanıza ve analiz etmenize yardımcı olacak birçok kullanışlı özellik ve araç içeren platformlar.

Bu yazılım geliştiricisinin GoToWebcast adında 100,000'e kadar katılımcıyı ağırlayabilen bir web yayını ürünü de var.

Sezgisel düzeni ve kullanımı kolay araçlarıyla GoToWebinar, etkinliğinizi dakikalar içinde planlamanıza ve işletmenizi doğru şekilde tanıtmanıza olanak tanır. Akışı sürdüren çeşitli ilgi çekici ve etkileşimli özellikler sayesinde hem siz hem de dinleyicileriniz sunum sırasında eğlenebilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Esnek zamanlama — tek seferlik canlı bir etkinlik, bir dizi etkinlik oluşturabilir veya müşterilerinize isteğe bağlı erişim verebilirsiniz.
  • markalaşma — şirketinizin logosunu, marka renklerini ve yüksek çözünürlüklü görselleri ekleyerek açılış sayfanızı kişiselleştirin.
  • Özel kayıt — özelleştirilmiş bir kayıt formu oluşturarak oturumdan önce hedef kitlenizi daha iyi tanıyın.
  • Sahneye Git — web seminerinizi yayınlayarak GoToStage.com'da bir yer edinebilir ve milyonların önünde yer alarak dikkat çekebilirsiniz.
  • Etkinlik analizi — temel metrikleri keşfedin ve sunumunuzun nasıl performans gösterdiğini görün.

Planlar ve fiyatlandırma

Aralarından seçim yapabileceğiniz dört farklı fiyatlandırma planı vardır ve yıllık aboneliği seçerseniz %23'e kadar tasarruf edebilirsiniz. Yazılımı deneme süresi boyunca da test edebilirsiniz. Aşağıda belirtilen fiyatların aylık ve organizatör başına ödemeleri yansıttığını unutmayın.

Lite
  • Ayda $ 49
    yıllık olarak faturalandırılır

Lite planı, 250'ye kadar katılımcının yer aldığı küçük web seminerleri için tasarlanmıştır. Ekran paylaşımı, video paylaşımı, çizim araçları, tam hizmet kaydı, raporlar ve analizler gibi temel özelliklerin tümünü içerir.

Standart
  • Ayda $ 99
    yıllık olarak faturalandırılır

Standart plan, 500'e kadar katılımcıya izin vermenin yanı sıra, video yerleştirme seçenekleri ve tek kanal sayfasıyla Lite plandan farklıdır.

başına
  • Ayda $ 199
    yıllık olarak faturalandırılır

Pro planı en iyi değeri sunar ve GoToWebinar'daki en popüler fiyatlandırma planıdır. Bu plan 1000'e kadar izleyici kitlesine izin verir ve video düzenleyici, kayıtlı etkinlikler, kaynak izleme ve transkriptler gibi bazı premium özelliklere sahiptir.

kuruluş
  • Ayda $ 399
    yıllık olarak faturalandırılır

Enterprise, beş kanallı sayfalarla birlikte eksiksiz bir özellik paketiyle birlikte gelir. 3,000'e kadar katılımcıya izin verdiği için büyük web seminerleri için idealdir.

Ek bilgi için GoToWebinar'ı ziyaret edin >>

Büyük İşaretçi — İndirme gerektirmeyen video konferans aracı

BigMarker ana sayfası

BigMarker, bulut üzerinde çalışan ve tüm önemli mobil ve PC tarayıcılarında kusursuz şekilde çalışan en iyi web semineri yazılım çözümlerinden biridir.

BigMarker, tüm iş modellerine yönelik toplantılar, zirveler, sanal konferanslar ve web seminerleri için ideal, çok amaçlı bir video platformudur.

Yazılım tamamen tarayıcı tabanlıdır, yani hiçbir şey indirmenize gerek yoktur. Bu, hem toplantı sahipleri hem de katılımcılar için işleri önemli ölçüde kolaylaştırır.

BigMarker kullanıcıları, açılış sayfaları, formlar ve e-posta kampanyaları da dahil olmak üzere becerikli web semineri pazarlama araçlarını kullanırken hem canlı web seminerleri hem de otomatik oturumlar yürütebilir. Ayrıca isteğe bağlı web seminerleri ayarlama seçeneği de vardır.

anahtar özellikler

  • Web semineri açılış sayfaları — 15'ten fazla profesyonelce tasarlanmış şablonu kullanarak ilgi çekici bir açılış sayfası oluşturun.
  • E-posta davetleri ve hatırlatıcılar — e-posta davetiyelerini özelleştirin ve tüm kayıt yaptıranlara otomatik hatırlatıcılar gönderin.
  • 10,000'e kadar katılımcı — BigMarker'ın White Label planı geniş bir kitleye olanak tanıyor.
  • HD ekran paylaşımı — bakış açınızı yüksek çözünürlüklü kalitede paylaşın.
  • Sunucu sınırı yok — sınırsız sayıda sunum yapan kişi ekleyin ve oturum sırasında bir katılımcıyı sunum yapan kişiye tanıtın.

Planlar ve fiyatlandırma

BigMarker'ın esnek fiyatlandırma planları, katılımcı sayısına ve istediğiniz özellik sayısına göre bir plan seçmenize olanak tanır. Ayrıca, yazılımı test etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir deneme sürümü de bulunmaktadır.

Basic
  • Bir teklif isteği

kuruluş
  • Bir teklif isteği

Kurumsal+
  • Bir teklif isteği

Daha fazla bilgi için BigMarker'ı ziyaret edin >>

sistem.io — Çok yönlü pratik iş yazılımı

Systeme.io ana sayfası

Systeme.io, e-postayla pazarlama kampanyaları, blog oluşturma ve web seminerleri aracılığıyla görünür olmanıza yardımcı olan çevrimiçi iş araçlarının İsviçre bıçağıdır.

Esasen bir web semineri yazılımı olmasa da Systeme.io'nun bu listede anılmayı hak ettiğini düşündüm. Canlı olarak oturum açamayacak veya otomatik web seminerleri sunamayacaksınız. Ancak, her zaman yenilenen web seminerlerini paylaşabilirsiniz.

Bu araç, ihtiyaçlarınıza göre bir web semineri tasarlamanıza olanak tanır ve sınırlı sayıda şablon kullanmak zorunda kalmadan, onu sıfırdan oluşturabileceksiniz.

Systeme.io'yu yalnızca e-posta pazarlaması gibi diğer ticari özelliklerinden bazılarına ihtiyacınız varsa düşünmenizi öneririm. Bağlı programlarYazılım daha çok kapsamlı bir iş aracı olarak kullanıldığı için.

anahtar özellikler

  • Sınırsız kalıcı web seminerleri — Kurumsal planın seçilmesi size sınırsız sayıda kalıcı web semineri verecektir.
  • Sıfırdan tasarım — işletmenizin tarzını yansıtacak şekilde sıfırdan özel bir web semineri oluşturun.
  • Ödeme entegrasyonları — ürünlerinizi satmak için Systeme.io'yu PayPal ve Stripe'a bağlayın.
  • 24 / 7 canlı sohbet desteği — hangi fiyatlandırma planını seçerseniz seçin, Systeme.io müşteri ekibi her zaman size yardımcı olmak için orada olacaktır.
  • Sınırsız dosya depolama alanı — tüm önemli dosyalarınızı tek bir yerde güvenle saklayın.

Planlar ve fiyatlandırma

Systeme.io'yu ücretsiz deneyin veya aylık ödemelerle uygun fiyatlı üç plandan birine hemen abone olun.

Ücretsiz planı
  • 14 günlük ücretsiz deneme

Systeme.io'yu ve tüm özelliklerini iki hafta boyunca kullanın; bu, size yazılımın tüm avantajlarını keşfetmeniz için yeterli zaman verecektir. Hiçbir yükümlülük yoktur ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Başlangıç
  • Ayda $ 27
  • Yılda $ 228
    yıllık olarak faturalandırılır

Pazarlama otomasyonu, sipariş artışları, tek tıklamayla ek satışlar ve diğer avantajları kullanırken 5,000'e kadar kişiyi koruyun ve üç üyelik sitesine sahip olun.

Webinar
  • Ayda $ 47
  • Yılda $ 396
    yıllık olarak faturalandırılır

Beş üyelik sitesi ve iki özel alan adı alın. Bu plan aynı zamanda size üç sürekli web seminerinin yanı sıra kupon kodlarını uygulama ve A/B testleri yürütme şansı da verir.

Unknown
  • Ayda $ 97
  • Yılda $ 828
    yıllık olarak faturalandırılır

Kurumsal plan sınırsız kişi, sınırsız üyelik sitesi ve beş özel alan adı ile birlikte gelir. Ayrıca sınırsız sayıda kalıcı web semineri alacaksınız.

Daha fazla bilgi için Systeme.io'yu ziyaret edin >>

Sizin için doğru web semineri yazılımını nasıl seçersiniz?

Piyasada düzinelerce kaliteli web semineri aracı var ve ben mahsulün kreması olduğunu düşündüğüm 10 tanesini filtrelemeyi başardım. Ancak bu sizin için alanı çok fazla daraltmaz çünkü yine de yalnızca bir web semineri yazılımı seçmeniz gerekir.

Peki ihtiyaçlarınıza en uygun web semineri yazılımını nasıl seçersiniz ve dikkat etmeniz gereken bazı şeyler nelerdir?

Deneyim seviyesi

Bir web semineri hazırlamak ve yürütmek kolay bir iş değildir. Bir web semineri oturumuna katıldıysanız veya ev sahipliği yaptıysanız, neden bahsettiğimi anlayacaksınız. Web seminerlerinde yeniyseniz, kurulumu çok karmaşık olmayan ve sezgisel bir kontrol paneline sahip olan yazılımı seçmek en iyisidir.

Öte yandan, büyük gruplar bekleyen daha deneyimli web semineri sahipleri, daha gelişmiş seçenek ve özelliklere sahip web semineri yazılımlarını arayabilir.

katılımcı sayısı

Web semineri oturumlarınıza kaç kişinin katılacağı konusunda gerçekçi olun. Bu önemlidir, çünkü aynı zamanda ne kadar ödeyeceğinizi ve hangi planı seçeceğinizi de belirleyecektir. Listemdeki hemen hemen her web semineri aracı, fiyatlandırma planlarını katılımcı sayısına göre sınıflandırır.

Web semineri türü

Barındırabileceğiniz çeşitli web semineri türleri vardır, ancak tüm web semineri yazılım çözümleri bu bağlamda aynı seçeneklere sahip değildir. Bazı web semineri araçları yalnızca canlı ve otomatik web seminerlerine izin verirken, diğerleri size isteğe bağlı web seminerleri, hibrit web seminerleri ve web semineri serileri oluşturma şansı verir.

Bütçenizi düşünün

Listemdeki bazı web semineri araçları oldukça uygun fiyatlı ve size ayda 50 dolardan daha az maliyetli olacak. Ancak genellikle kullanabileceğiniz sınırlı sayıda özellik ve seçenekle birlikte gelirler. Daha fazla ödeme yapmak genellikle daha fazla alacağınız anlamına gelir, ancak sizin için sorun bütçe ise, işleri dengelemeye çalışın ve iş modelinize uygun, nispeten ucuz bir fiyatlandırma planı bulun.

Bir plana yıllık abonelikler her zaman karşılığını verir, çünkü genellikle aydan aya faturalandırma sistemine abone olduğunuzda %20 ila %30 daha ucuz bir fiyat alırsınız.

En iyinin en iyisi

Listemdeki her web semineri yazılımı abone olmaya değer. Ancak yine de ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre hangi web semineri aracını seçeceğinize karar vermek için biraz zaman harcamanız gerekir. Bu kararı vermenize yardımcı olmak için bu "en iyinin en iyisi" bölümünü üç kategoriyle oluşturdum: ücretsiz, küçük işletmeler ve ajanslar.

Yeni başlayanlar için en iyi ücretsiz web semineri yazılımı

Genel olarak web seminerleri hakkında fazla bilgisi olmayan, yeni başlayan biriyseniz, ücretsiz çözümleri kullanmak en iyisidir. Bu size web seminerlerinin ne olduğu ve bir web seminerine ev sahipliği yapmanın nasıl bir his olduğu hakkında bir fikir verecektir. Web seminerlerinin temellerini öğrendikten sonra ücretli seçenekleri de keşfetmeye başlayabilirsiniz.

yakınlaştırma

Ücretsiz plan/Fiyat aylık 40$'dan başlıyor

Zoom'un 100'e kadar katılımcıyı ağırlayabilecek toplantılar için ideal bir ücretsiz planı var. Bununla birlikte, cebinizden harcamadan daha ciddi bir web semineri düzenlemek istiyorsanız, birçok yararlı özelliğe sahip olan aylık 40 ABD doları tutarındaki ücretli planlarını düşünmelisiniz.

Her durumda Zoom size kullanıcı dostu bir arayüz, sezgisel kontroller ve mükemmel video ve ses kalitesi sunacaktır. Web semineri kampanyanızı başlatmak için ideal olan ücretsiz ve basit bir video konferans aracıdır.

Küçük işletmeler için en iyi web semineri yazılımı

Web seminerleri konusunda daha ciddi olmaya başlıyorsanız ve bir sonraki seviyeye geçmeye hazırsanız, küçük işletmelere uygun bazı seçenekleri araştırmalısınız. Genellikle ücretsiz değillerdir, ancak yine de yeterince uygun fiyatlıdırlar ve size birçok ek özellik sunarlar.

Küçük işletmeler, izin verilen katılımcı sayısını birkaç yüze çıkaran web semineri yazılımını seçmelidir. Ayrıca analizler ve web semineri performanslarına ilişkin raporlar alma gibi özellikleri de düşünmelidirler.

Zoho Toplantısı

Fiyat aylık 15 dolardan başlıyor

Zoho Meeting, küçük web seminerleri için harika bir fırsat sunuyor; tüm özelliklerinin kilidini açmak için ayda yalnızca 15 $ ödemeniz gerekecek. 100 ila 250 katılımcıdan oluşan bir kalabalık bekliyorsanız, Web Semineri 250 planı seçebileceğiniz plandır ve aylık maliyeti yalnızca 63 ABD dolarıdır. Bu, aynı sayıda katılımcıya izin veren diğer yazılımların çoğundan önemli ölçüde daha ucuzdur.

Zoho Meeting, oldukça güvenli, tarayıcı tabanlı bir web semineri yazılımıdır. Küçük işletmeniz için fazlasıyla yeterli olması gereken bulut kütüphanesinde 25 kayıt saklayabilirsiniz.

Ajanslar için en iyi web semineri yazılım çözümleri

Tamam, web seminerleri hakkında zaten bir iki şey biliyorsunuz ve ciddi iş modelinize uygun gelişmiş bir yazılım arıyorsunuz. Listemdeki web semineri hizmetlerinin çoğu, kurulumu kolay olduğundan ve yeni başlayan birinin ihtiyaç duyduğu tüm temel özelliklere sahip olduğundan, küçük işletmelere yönelik basit çözümlerdir.

Bununla birlikte, size bundan daha fazlasını verebilecek ve daha geniş bir seçenek yelpazesi sunabilecek, listelenen birkaç seçenek vardır. Elbette bu araçlar daha pahalıdır ancak bunlara yatırılan her kuruş buna değer.

WebinarNinja

Fiyat aylık 39 dolardan başlıyor

WebinarNinja, büyük işletmeler ve saygın ajanslar için önerilen son derece profesyonel bir web semineri yazılımıdır. Özellik dolu planlarına rağmen WebinarNinja'nın kullanımı nispeten kolaydır. Saniyeler içinde bir web semineri etkinliği oluşturabilir ve bu süreçte mevcut tüm seçenekleri değiştirebilirsiniz.

Canlı, otomatik, hibrit ve seri web seminerleri dahil olmak üzere dört tür web semineri mevcuttur. Fiyatı aylık 39 dolardan başlasa da, mevcut tüm özellikleri içeren ve 1,000'e kadar katılımcıya izin veren Güç planının yıllık faturalandırması aylık 199 dolardır. Bununla birlikte, eğer hizmetleri ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, harcanan para iyi olacaktır.

SSS

Web semineri yazılımı nedir?

Web semineri yazılımı, şirketlerin ve işletmelerin çevrimiçi video konferanslar, sunumlar ve atölye çalışmaları aracılığıyla ürün ve hizmetlerini tanıtmalarına olanak tanır. Kaliteli web semineri yazılımı ile toplantı sahipleri, bilgi ve fikirlerini paylaşarak, potansiyel müşterilerle iletişim kurarak ve katılımcılardan değerli bilgiler alırken yüzlerce hatta binlerce kişinin ilgisini çekebilir.

İyi bir web semineri yazılımının önemli özellikleri nelerdir?

İyi bir webinar yazılımının öncelikle kaliteli canlı yayın özelliklerine sahip olması gerekir. Ayrıca otomatik, hibrit, seri ve benzeri diğer web seminer türlerine de izin vermelidir. Kaliteli web semineri yazılımının diğer önemli yönleri, kullanımı kolay arayüz, özelleştirilebilir seçenekler ve analiz araçlarıdır.

Önceden kaydedilmiş ve canlı web seminerleri arasındaki fark nedir?

Önceden kaydedilmiş web seminerleri, kaydedebileceğiniz ve seçtiğiniz tarih ve saatte birden çok kez oynatılacak şekilde planlayabileceğiniz oturumlardır. Öte yandan canlı web seminerleri, canlı yayın yoluyla gerçek zamanlı olarak oynatılan tek seferlik oturumlardır.

En popüler web semineri yazılımı nedir?

Bu sayfada okuyabileceğiniz her web semineri yazılımının dünyanın her yerinden on binlerce memnun müşterisi vardır. Hepsi yüksek bir itibara sahiptir ve sektörlerindeki en güvenilir yazılımlardan bazılarıdır.

Hangi web semineri yazılımının kullanımı en kolay?

Şüphesiz kullanımı en kolay web semineri yazılımı Zoom'dur. Saniyeler içinde kurulabilir ve yeni başlayan kullanıcıların bile herhangi bir kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymadan anlayabileceği kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Sonuç

Düzgün bir şekilde düzenlenen web seminerleri, hedef kitleniz üzerinde uzun süreli bir izlenim bırakabilir ve iş hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle mevcut en iyi web semineri yazılımını seçmek çok önemlidir. Bu makale, piyasadaki en iyi web semineri yazılım çözümlerinden bazılarını tavsiye etmek ve size fikir vermek için buradadır.

Sonuçta seçiminiz ihtiyaçlarınıza ve markanızı nasıl sunmak istediğinize bağlı olacaktır, ancak aynı zamanda web semineri yazılımınızın kullanıcıları olacakları için hedef kitlenizi de aklınızda tutmalısınız.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder