2023'ün En İyi Web Tasarımı ve Grafik Araçları

Web Siteniz veya Blogunuz İçin 15 Kolay Web Tasarım Aracı

Ogi Djuraskoviç
Güncelleme: 3 Kasım 2023
21 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
2023'ün En İyi Web Tasarımı ve Grafik Araçları

Bir web sitesi, internet markanızın veya işletmenizin ön saflarında yer alır ve bir web sitesine sahip olmak, iş başarısı için çok önemlidir. İyi bir web sitesi satışlarınızı artıracak, itibarınızı artıracak ve iş trafiğinizi artıracak ve sonuçta daha fazla kar elde etmenizi sağlayacaktır.

web sitesi yapmak eskisinden daha kolaydır. Profesyonel görünümlü bir web sitesi oluşturmak için kapsamlı kodlama bilgisine ihtiyacınız yoktur. İhtiyacınız olan tek şey mevcut en iyi web tasarım araçlarıdır.

Ancak özel ihtiyaçlarınız için doğru web tasarım araçlarını bulmak kolay bir iş değildir. Piyasada bu kadar çok web tasarım aracı varken, en iyinin en iyisini bulmak zordurözellikle özel ihtiyaçlarınızı hesaba kattığınızda.

Web sitesi yapanlar yalnızca şirketler değildir. Her türden profesyonel ekibin, blog yazarının ve serbest çalışanın kendi web siteleri vardır. Peki nasıl bir tane edinirsiniz? Tek bir web sitesi oluşturma aracı yoktur. Bunun yerine, benzersiz ve özel ihtiyaçlarınıza yönelik birçok profesyonel web tasarım yazılımı çözümü bulunmaktadır.

Daha gelişmiş bir şey arıyorsanız, internetin karmaşıklık ve uzmanlık seviyenize uyacak web sitesi oluşturma yazılımlarıyla dolu olduğunu göreceksiniz.

Kısacası bir web sitesine ihtiyacınız var, dolayısıyla iş için doğru araca ihtiyacınız var.

En iyi web sitesi yazılımını bulmak kişisel bir çabadır. İsteklerinize, ihtiyaçlarınıza ve sektörünüze bağlı olarak iş için özel bir yazılıma ihtiyacınız olacak. Web sitesi tasarım yazılımı ucuz değildir ve ihtiyacınız olmayan bir şeye para harcamak iyi bir finansal yatırım değildir.

Web tasarım yazılımını seçerken ihtiyaçlarınızı dikkate almak isteyeceksiniz. Aşağıdakileri incelemeniz gerekir:

  • Hangi seviyede gelişmişlik arıyorsunuz? web sitesi tasarımı?
  • Web sitenizin ne kadar karmaşık olmasını istiyorsunuz?
  • Web sitenizin tasarım bütçesi ne kadar büyük?
  • Herhangi bir web sitesi oluşturma deneyiminiz var mı?
  • Web sitenize ne kadar çabuk ihtiyacınız var?
  • Rahatlık ve kullanım kolaylığı mı, yoksa kapsamlılık ve gelişmişlik mi arıyorsunuz?
  • Ne kadar depolama alanına ihtiyacınız olacak?

Bu faktörlere bağlı olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak özel bir araç bulmak isteyeceksiniz. Tam da bu yüzden En iyi web sitesi tasarım yazılımı için en iyi 15 seçimimi listelemeye karar verdim. Bu liste son derece farklı karmaşıklığa, fiyat noktalarına ve temel özelliklere sahip seçenekleri içerecektir; dolayısıyla benzersiz ihtiyaçlarınıza uygun olanı mutlaka bulacaksınız. En iyi seçimlerim:

Yukarıdaki listeyle tüm ihtiyaçlarınızı karşıladım. Basit ya da karmaşık, ucuz ya da pahalı, karmaşık ya da karmaşık olmayan bir web sitesi oluşturucu arıyorsanız, onu bu listede bulabilirsiniz. Bu web sitelerinin tümü, özel ihtiyaçlarınıza uygun, hayranlık uyandıran web siteleri oluşturmak için mükemmeldir.

Şablonlar, tasarım araçları ve basitlik bu web geliştirme araçlarının en öne çıkan özelliklerinden bazılarıdır.

Aşağıda, neye ihtiyacınız olduğuna dair daha iyi bir fikir geliştirebilmeniz için daha önce bahsedilen web sitesi yazılımının her parçasını ayrı ayrı inceleyeceğim.


WordPress.org — Basitlik ve muhteşem özellikler

WordPress.org ana sayfası

WordPress çevredeki en popüler platformlardan biridir. Kendi kendine barındırılan web sitelerinin yaklaşık %20'si WordPress'i temel alır ve 39 üzerinde% Tüm web siteleri arasında WordPress kullanılıyor. Piyasadaki en iyi PHP tabanlı araçlardan biri olduğundan popülaritesini sonuna kadar hak ediyor. Çoğu kişi bu aracı şu amaçla kullanıyor: bloglar oluştur veya işletmelerinin internet ana sayfaları.

WordPress çok yönlülük açısından öne çıkıyor. Bu web sayfası tasarım yazılımı aynı zamanda oldukça kullanıcı dostudur ve size arzu ettiğiniz tüm özgürlüğü sağlayacak şekilde açık kaynaktır. Web siteleri, bloglar veya uygulamalar WordPress aracılığıyla nispeten kolaylıkla oluşturulabilir.

WordPress, birçok özelliğini ücretsiz olarak kullanmanıza olanak tanır ve birçok tema ve eklentiyle birlikte gelir. Bu araçla ilgili tek maliyet, alan adı ve barındırmadır. Windows, Unix benzeri ve Linux cihazları için açık ara en iyi seçeneklerden biridir.

anahtar özellikler

  • Themes – web siteniz için birçok temadan birini seçin.
  • Özelleştirme – web sitenizi benzersiz ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyacak şekilde özelleştirin.
  • eklentiler – WordPress’te web siteniz için formlar, mağazalar ve galeriler dahil 55,000’den fazla eklenti bulunur.
  • Yüksek performans – web sitesi oluşturucusu basittir ve çoğu sunucuda yüksek performansı garanti eder.
  • Üstün güvenlik – WordPress'in birçok eklentisi ve seçeneği güvenliğini garanti eder ve onu daha da geliştirmenize olanak tanır.

Planlar ve fiyatlandırma

WordPress.org'un hem kişisel hem de ticari ihtiyaçlar için kullanımı ücretsizdir.

Ek bilgi için WordPress.org'u ziyaret edin >>

Divi Zarif Temalar — WordPress tabanlı tasarım yazılımı

Divi ElegantThemes ana sayfası

Divi Elegant Themes, en iyi WordPress tabanlı web sitesi oluşturma araçlarından biridir. Oldukça kullanıcı dostudur ve web sitenizi kendinize ait hale getirmek için ihtiyacınız olan tüm özelliklerle dolu olarak gelir.

Olmasını istediğiniz kadar basit ve muhteşem görseller onu seveceğinizi garanti ediyor. Bu, standart WordPress web sayfası tasarım yazılımının tüm standart WordPress avantajlarını ve daha fazlasını sağlayan bir güncellemesidir.

Divi Elegant Themes, herkes için ideal bir web sitesi yazılımıdır ve hem önceden web sitesi yapma bilgisi olmayan kişiler hem de profesyoneller tarafından kullanılabilir. Sitenizi benzersiz ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanıyan eksiksiz bir tasarım çerçevesidir.

anahtar özellikler

  • WordPress özellikleri – Divi, WordPress'i temel alır ve tüm standart WordPress özellikleriyle birlikte gelir.
  • Mükemmel tasarım öğeleri – sayfalarınızı gerçek zamanlı olarak ve zaman kaybetmeden tasarlamanıza ve değiştirmenize olanak tanır.
  • Sürükle ve bırak tasarımı – Sürükle ve bırak modeliyle web sitesi oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
  • Benzersiz özellikler – Divi ayrıca standart WordPress'te bulunmayan çoklu sayfa öğeleri ve tasarım seçenekleri gibi birçok benzersiz özelliğe sahiptir.
  • Basit revizyonlar – Divi, yapmış olabileceğiniz hataları kolaylıkla düzeltmenize olanak tanıyan geri alma, geçmişe alma ve yineleme özellikleriyle birlikte gelir.
  • Özel CSS seçenekleri – Divi basit olmasına rağmen özel CSS ile birleştirilebilir ve sınırsız özelleştirmeye olanak tanır.

Planlar ve fiyatlandırma

Divi, yıllık ve ömür boyu abonelik olmak üzere iki farklı plan ve paket sunar:

Yıllık
  • Yıllık 89.00.

Yıllık abonelik, bir yıl boyunca Divi'nin tüm özelliklerine erişmenizi sağlar.

Ömür
  • 249.00$ tek seferlik ödeme.

Ömür boyu abonelik, Divi'nin tüm özelliklerine sonsuza kadar erişmenizi sağlar.

Daha fazla bilgi için Divi Elegant Temalarını ziyaret edin >>

WebEasy Profesyonel 10 — Sürükle ve Bırak web sitesi oluşturmak için harika

Avanquest'in WebEasy Professional 10'u, hem acemilere hem de tecrübeli profesyonellere hitap eden sağlam ve kapsamlı bir web tasarım çözümü olarak öne çıkıyor. Profesyonel görünümlü bir web sitesini kolaylıkla oluşturmak için sezgisel bir arayüz ve güçlü özellikler sunar.

Anahtar özellikler:

  • Sürükle ve Bırak Basitliği: WebEasy, web sitenizi herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan tasarlamanızı kolaylaştıran bir sürükle ve bırak arayüzü sağlar.
  • Zengin Şablon Kitaplığı: Markanıza ve tarzınıza uyacak şekilde tamamen özelleştirilebilir, profesyonelce tasarlanmış yüzlerce şablon arasından seçim yapın.
  • Entegre SEO Araçları: Yerleşik SEO araçlarıyla sitenizin arama motorlarındaki görünürlüğünü artırın, web sitenizin daha üst sıralarda yer almasına ve daha fazla trafik çekmesine yardımcı olun.
  • E-ticaret Çözümleri: Kolayca entegre edilebilen e-ticaret özellikleriyle WebEasy, çevrimiçi satışa hızlı ve güvenli bir şekilde başlamanıza olanak tanır.
  • Etkileşimli Eğitimler: Adım adım talimatlar, baştan sona web sitesi oluşturma sürecinde size rehberlik eder.
  • Aylık Ücret Yok: Diğer birçok web tasarım platformunun aksine, WebEasy Professional 10 tek seferlik satın alınabilir ve sizi devam eden abonelik maliyetlerinden kurtarır.

Planlar ve Fiyatlandırma

WebEasy Professional 10'un fiyatlandırması basittir; yazılımın tüm özelliklerine, güncellemelerine ve desteğine tam erişim sağlayan tek seferlik bir ücret vardır.

ana plan
  • 49.99$

Bu kullanıcı dostu web sitesi oluşturucuyu kullanarak web sitenizi yalnızca bir saat içinde oluşturun.

Tüm özellikleri kontrol edin

Wix — İyi optimize edilmiş ve kapsamlı web sitesi oluşturucu

Wix ana sayfası

Wix, dünyanın en tanınmış web sitesi tasarım platformlarından biridir. Aletleri herkes için üretildiği için sadeliği ve kullanım kolaylığı ile ünlüdür. Çarpıcı görünümlü web sitelerini hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz; bu da Wix'i hızlı siteler için en iyi seçeneklerden biri haline getirir.

Pek çok tasarım özelliği ve özelleştirme seçeneği, Wix'i en basit web sitesi tasarım araçlarından biri haline getiriyor. Bu web tasarım aracındaki her şey muhteşem, kullanıcı dostu bir GUI arayüzü etrafında toplanmıştır. Hatta bazı temel SEO özellikleriyle birlikte gelir.

Wix ayrıca, birkaç basit soruya verdiğiniz yanıtlara göre sizin için bir web sitesi tasarlayacak olan Wix ADI ile birlikte gelir. ADI'nin yanı sıra, Wix'in kendi kodlayıcı dostu seçeneği olan Corvid ile birlikte gelir. Corvid çok daha karmaşık ve karmaşıktır ve web sitenizin her yönünü mikro yönetmenize olanak tanır.

anahtar özellikler

  • Profesyonel şablonlar – Wix, web siteniz için tasarımcıya özel 500'den fazla benzersiz şablonla birlikte gelir.
  • SEO özellikleri – Wix ile mükemmel SEO uygulayabilirsiniz, böylece web siteniz arama motoru dostu hale gelir.
  • Otomatik mobil optimizasyon – saatlerce harcamanıza gerek yok web sitenizi akıllı telefonlar için optimize etmeWix bunu sizin için otomatik olarak yapar.
  • Gelişmiş tasarım – Wix, animasyonları, kaydırma efektlerini ve video arka planlarını destekler.
  • Birden çok yazı tipi – bu platform, web sitenizi tamamen kendinize ait kılmak için 100'den fazla yazı tipiyle birlikte gelir.

Planlar ve fiyatlandırma

Wix iki plan türü ve sekiz farklı paket ve planla birlikte gelir. Web Sitesi planları Ücretsiz, VIP, Sınırsız, Kombine, Connect Domain'dir. İşletme ve e-Ticaret planları Business VIP, Business Unlimited ve Business Basic'tir.

Web Sitesi Planları
Ücretsiz
  • Bedava

Ücretsiz seçenekle, atanmış bir URL, müşteri desteği, web sitesi oluşturma aracı, 500 MB'a kadar depolama alanı ve Wix reklamlarına sahip olacaksınız.

Vip
  • Aylık 24.50 dolar.

Bu seçenek sınırsız bant genişliği, 20 GB depolama alanı, bir yıllık ücretsiz alan adı, iki saatlik video, site güçlendirici uygulaması, analizler, profesyonel Wix logosu, öncelikli yanıt ve VIP desteği gibi bir dizi özellik sağlayacaktır. Bu web sitesi yazılım paketi aynı zamanda Wix'in keyfini reklamsız çıkarmanıza, bireysel alan adınızı bağlamanıza ve hatta sosyal medya logo dosyalarını kullanmanıza da olanak tanır.

Unknown
  • Aylık 12.50 dolar.

Bu girişimciler için en popüler seçenektir ve serbest. Sınırsız bant genişliği, 10 gigabayt depolama alanı, bir yıllık ücretsiz alan adı, bir saatlik video ve site güçlendirici ve ziyaretçi analiz uygulaması gibi bazı kapsamlı özellikler sağlayacak. Bu paket aynı zamanda bireysel alan adınızı bağlamanıza ve Wix reklamlarının keyfini ücretsiz çıkarmanıza da olanak tanır.

kombo
  • Aylık 8.50 dolar.

Combo paketi bloglar ve benzeri siteler için harika bir seçenektir. 2 GB bant genişliği, 3 GB depolama alanı, bir yıllık ücretsiz alan adı ve 30 dakika video alacaksınız. Bunun yanı sıra alan adınızı bağlayabilir ve Wix'in keyfini reklamsız olarak çıkarabilirsiniz.

Etki Alanına Bağlan
  • Aylık 4.50 dolar.

Bu, Wix'in sunduğu en ucuz seçenektir. 1 GB bant genişliği, 500 MB depolama alanı ve bireysel alanınıza bağlanma olanağı sunar. Bu paket Wix reklamlarını gösterecektir.

İş ve e-Ticaret Planları
İş Temelleri
  • Aylık 17.00 dolar.

İşletme temel paketi, küçük şirketler ve e-Ticaret platformları için mükemmel bir seçenektir. Çevrimiçi ödeme kabulü, sınırsız bant genişliği, 20 GB depolama alanı, alan adı bağlantısı, reklamsız deneyim, beş saate kadar video, analiz özellikleri, bir yıllık ücretsiz alan adı ve bazı premiumlar gibi daha küçük bir web sitesi için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. ziyaretçi analitiği ve site güçlendirici uygulamalar gibi özellikler.

Sınırsız İş
  • Aylık 25.00 dolar.

Business sınırsız, orta ölçekli işletmeler için birinci sınıf bir seçimdir. Bu paket, 10 saatlik video, 35 GB depolama alanı, profesyonel tasarımcı yapımı logo ve profesyonel e-Ticaret özelliklerinin yanı sıra temel iş paketinde bahsedilen her şeyi içerir.

İş VIP
  • Ayda $ 35.00

İş VIP paketi, aşağıdakiler için harika, tam kapsamlı bir seçenektir: çevrimiçi işletmeler ve e-Ticaret web siteleri. Önceki paketlerdeki her şeyin yanı sıra 50 GB depolama alanı, sınırsız video saati, öncelikli yanıt ve VIP desteği içerir. Daha büyükler için ideal seçenek e-ticaret web siteleri ve iş platformları.

Daha fazla bilgi için Wix'i ziyaret edin >>

Squarespace — Çok yönlü web sitesi geliştirme aracı

Squarespace ana sayfası

Squarespace başka bir moda çevrimiçi web sitesi oluşturucu. Hızlı bir şekilde eğlenceli bir web sitesi tasarlamak isteyen herkes için harika bir seçenek. Mükemmel bir web sitesi oluşturma aracının ihtiyaç duyduğu tüm özelliklerle birlikte gelir.

Squarespace, işinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan tüm sosyal araçlarla birlikte gelir. Bu bir web sitesi oluşturma aracı bu, girişimcilerin ve işletme sahiplerinin favorisidir, çünkü istekli girişimcilerin ihtiyaç duyduğu tüm web sayfası tasarımı yazılım çözümlerini içerir.

Squarespace'i kalabalığın arasından öne çıkaran bir diğer şey de, zaten kullanımı kolay olan yazılımda uzmanlaşmanıza olanak tanıyan kılavuzları ve eğitimleridir. Squarespace, Android ve iOS dahil tüm popüler işletim sistemlerinde mevcuttur.

anahtar özellikler

  • Şablonlar – Squarespace, web sitesi tasarımını kolaylaştıran birçok şablonla birlikte gelir.
  • Portföy tasarımları – Squarespace, özelleştirilebilir galerilere proje eklemenize, bunları bir parola ile korumanıza ve çalışmalarınızı müşterilerinizle paylaşmanıza olanak tanıyan bir dizi portföy tasarım özelliğiyle birlikte gelir.
  • Blog oluşturma özellikleri – blog oluşturma özellikleri, blog gönderilerinizi maksimum rahatlık için kategorilere ayırmanıza, değiştirmenize ve planlamanıza olanak tanır.
  • analitik – Squarespace, web siteleriniz için yerleşik analiz araçlarıyla birlikte gelir ve operasyonlarınızı merkezileştirmenize olanak tanır.
  • SEO araç seti – Squarespace'teki SEO araçları, arama motorlarının karmaşık optimizasyona dayalı olarak web sitenizi daha üst sıralara çıkarmasını sağlar.

Planlar ve fiyatlandırma

Squarespace dört paket ve iki ödeme planıyla birlikte geliyor. Paketler Kişisel, Ticari, Temel Ticaret ve Gelişmiş Ticarettir. Ödeme planları aylık ve yıllıktır.

Kişisel
  • Yıllık abonelikler için ayda 12.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 16.00 ABD doları.

Kişisel paket, daha küçük web siteleri için idealdir ve ücretsiz bir özel alan adı, SSL şifreleme, sınırsız bant genişliği ve depolama, şablonlar, SEO özellikleri ve mobil cihazlar için optimize edilmiş sitelerle birlikte gelir. Ayrıca 24/7 web sitesi yazılımı müşteri hizmetleri, temel web sitesi uzantıları ve temel web sitesi ölçümlerini alırsınız.

Business
  • Yıllık abonelikler için ayda 18.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 26.00 ABD doları.

Business paketi, marka web siteleri ve çevrimiçi ticari mağaza vitrinleri için ideal bir seçenektir. Kişisel pakette yer alan tüm özelliklerin yanı sıra profesyonel bir Google e-postası, entegrasyonlar ve bloklar, eksiksiz kod özelleştirme ve 100 ABD Doları Google Adwords Kredisi gibi daha birçok iş odaklı avantajla birlikte gelir.

Temel Ticaret
  • Yıllık abonelikler için ayda 26.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 30.00 ABD doları.

Temel ticaret, daha küçük çevrimiçi vitrinlere yönelik bir pakettir. Hediye kartları, satış noktaları, ödemeler, web sitesi düzenleme araçları, satış ve Instagram ürün araçlarının yanı sıra önceki paketlerin sağladığı her şeyle birlikte gelir.

Gelişmiş Ticaret
  • Yıllık abonelikler için ayda 40.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 46.00 ABD doları.

Gelişmiş Ticaret Paketi, Temel Ticaret Paketi ile aynı özellikleri sunar. Ayrıca terk edilmiş alışveriş sepetini kurtarma, abonelik satış seçenekleri, gelişmiş gönderim ve indirimler ve ticaret API'leri gibi ek özellikler de içerir.

Ek bilgi için Squarespace'i ziyaret edin >>

Adobe Creative Cloud — Özelliklerle dolu

Adobe Creative Cloud ana sayfası

Adobe, piyasadaki en tanınmış yazılım sağlayıcılarından biridir. Photoshop'un yapımcıları, web sitesi oluşturmaya yönelik en iyi yazılımlarını Adobe yaratıcı bulutunda bir araya getirdi. Tasarım, web, kullanıcı deneyimi, fotoğrafçılık ve çok daha fazlasına yönelik 20'den fazla masaüstü ve mobil uygulamadan oluşan bir koleksiyondur.

Bu, dünyanın en büyük tasarım topluluğundan ihtiyacınız olan tüm araçlara erişmenize ve istediğiniz kadar karmaşık bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır. Adobe web tasarım araç seti Photoshop, InDesign, Premiere Pro, Illustrator, XD ve Acrobat DC'yi içerir.

Adobe Creative Cloud, sanal ortamda neredeyse dilediğiniz her şeyi oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm araçlarla birlikte gelir. Herkesin ihtiyacına göre farklı fiyatlandırma seçenekleri ve paketlerle birlikte gelir.

anahtar özellikler

  • 20'den fazla Adobe uygulaması – Creative Cloud, hem masaüstü hem de mobil cihazlar için çok sayıda tanınmış Adobe uygulamasıyla birlikte gelir.
  • Portföy aracı Hiçbir portföy aracı Adobe kadar karmaşık değildir; portföy web sitenizi oluşturmanıza ve tamamen özelleştirmenize olanak tanır.
  • Behance özellikleri – bu bulut, çalışmalarınızı toplulukta paylaşmanıza ve sergilemenize ve ilham almak için diğer çalışmaları keşfetmenize olanak tanır.
  • Binlerce yazı tipi – parmaklarınızın ucundaki binin üzerinde yazı tipiyle her şeyi kendinize ait hale getirin.
  • Varlık kitaplığı – Creative Cloud, yaratıcı bulut uygulamalarından birçok varlıkla birlikte gelir; kendi varlıklarınızı kaydetmenize, paylaşmanıza veya başkalarının oluşturduğu varlıklara göz atmanıza olanak tanır.
  • Mükemmel depolama – yaratıcı bulut paketiyle tüm dosyalarınız ve varlıklarınız için 100 GB'ın üzerinde bulut tabanlı depolama alanına sahip olabilirsiniz.

Planlar ve fiyatlandırma

Adobe Creative Cloud, dört farklı paket ve bu paketlerin içinde özel ödeme planları ile birlikte gelir. Web sitesi yazılımı ödeme planları bireyler, öğrenciler ve öğretmenler, ekipler, okullar ve üniversiteler içindir.

Bireyler
  • Aylık abonelikler için ayda 79.49 ABD doları.
  • Aylık olarak ödenen yıllık abonelikler için aylık 52.99 ABD doları.
  • Ön ödemeli yıllık abonelikler için 599.88 ABD doları.

Bireylere yönelik paket, masaüstünüz veya mobil cihazınız için 20 uygulama ve hizmetin tamamını sağlayarak harika web siteleri tasarlamanız için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar.

Öğrenciler ve Öğretmenler
  • Aylık olarak ödenen yıllık abonelikler için aylık 19.00 ABD doları.
  • Ön ödemeli yıllık abonelikler için 219.00 ABD doları.

Öğrenciler ve Öğretmenler paketi, eğitimsel ve indirimli bir paketteki yirmi uygulama ve hizmetin tamamı da dahil olmak üzere öğrencilerin ve öğretmenlerin ihtiyaç duyduğu her şeyi içerir.

takımlar
  • Tüm uygulamalar için lisans başına aylık 79.99 ABD doları.

    Ön ödemeli yıllık abonelik için 959.88 ABD doları.
  • Tek bir uygulama için lisans başına aylık 33.99 ABD doları.

Ekibin paketi, 20 uygulamanın tamamının yanı sıra güvenli bir lisans yönetimi sistemi, gelişmiş müşteri desteği ve ekibe özgü daha birçok özelliği içerir.

Ek bilgi için Adobe Creative Cloud'u ziyaret edin >>

Çizme atkısı — Açık kaynaklı web sitesi tasarımı araç seti

Önyükleme ana sayfası

Bootstrap, dünyanın en popüler ön uç açık kaynaklı web sitesi oluşturma araç takımlarından biridir. Çarpıcı bir mobil öncelikli web sitesi oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. SASS değişkenleri ve karışımları, duyarlı ve kullanımı kolay bir ızgara sistemi, bir dizi önceden hazırlanmış özellik ve bileşen ve çeşitli JavaScript eklentileri ile birlikte gelir.

Bootstrap hem kişisel hem de ticari kullanım için tamamen ücretsizdir. Var olmayan fiyat etiketini fantastik özellikleriyle birleştirin ve Bootstrap mevcut en iyi web sayfası tasarım yazılımı seçeneklerinden biri haline gelir. Ancak Bootstrap'i kullanmak, bu listedeki diğer araçlar kadar kolay olmadığından, biraz kodlama bilgisi gerektirecektir.

Önceden web sitesi oluşturma bilginiz varsa, Bootstrap'i ve birçok eğlenceli, kullanışlı ve kullanıcı odaklı özelliği kullanırken tam bir keyif alacaksınız.

anahtar özellikler

  • Themes – Bootstrap, harika web siteleri oluşturmanıza olanak tanıyan birçok temayla birlikte gelir. Temalar kendi çerçevelerini temel alır ve yeni bileşenlere, eklentilere, belgelere ve araçlara sahiptir.
  • SVG simge kitaplığı – Bootstrap'in kapsamlı bir SVG simge kütüphanesi vardır. Kütüphane açık kaynaklıdır, yani tamamen özelleştirilebilir.
  • Tamamen özelleştirilebilir kod – Bootstrap açık kaynaklı bir programdır, yani benzersiz ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde tamamen ve kolayca özelleştirilebilir.
  • basit kurulum – Bootstrap'i yüklemek için yapmanız gereken tek şey, kaynak SASS kodunu ve Javascript dosyalarını NPM, Meteor veya Composer aracılığıyla iletmektir.
  • Benzersiz CDN – Bootstrap derlenmiş CSS veya JS'yi eklemeniz gerektiğinde Bootstrap CDN'si ile birlikte gelir.

Planlar ve fiyatlandırma

Bootstrap'in hem kişisel hem de ticari ihtiyaçlar için kullanımı ücretsizdir.

Ek bilgi için Bootstrap'i ziyaret edin >>

hızlı dokumacı — Mac'iniz için mükemmel yazılım

RapidWeaver ana sayfası

RapidWeaver, en güzel web yazma yazılım çözümlerinden biridir ve elde edilmesi en kolay çözümlerden biridir. Mac OS'niz için tasarlanmış bir üründür, dolayısıyla web tasarımına yönelik akıcı bir yaklaşım beklenmektedir. Bu yazılım basit ama gelişmiş olup kolaylıkla harika bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır.

Hepsi muhteşem olan yerleşik temalarla birlikte gelir ve RapidWeaver topluluğu aracılığıyla çok daha fazlası mevcuttur. Ayrıca, bu web sayfası tasarım yazılımında kolaylıkla uzmanlaşmanıza olanak tanıyan, kılavuzlar ve öğreticilerden oluşan adil bir payla birlikte gelir.

RapidWeaver, Mac OS X 10.12 gerektirir ve aynı evdeki beş Mac bilgisayar için tek bir lisans mevcuttur.

anahtar özellikler

  • muhteşem temalar – bu araç, web siteniz için tasarımcıların hazırladığı 50'den fazla temayla birlikte gelir ve RapidWeaver topluluğu aracılığıyla çok daha fazlasını bulabilirsiniz.
  • canlı topluluk – bu, eklentileri, temaları, projeleri ve yığınları içeren, topluluk odaklı bir web tasarım oluşturucusudur.
  • Ücretsiz dersler – RapidWeaver, zaten kullanımı kolay olan bu araçta hiç çaba harcamadan ustalaşmanıza olanak tanıyan birçok ücretsiz eğitimle birlikte gelir.
  • Cihaz simülatörü – Bu özellik sayesinde web sitenizin tüm cihazlarda nasıl göründüğünü test edebilir, değiştirmeniz veya optimize etmeniz gereken şeyler hakkında size kritik geri bildirimler verebilirsiniz.
  • Sayfa ve medya yöneticisi – Sayfa ve Medya yöneticileri, devasa bir kütüphane içermesinin yanı sıra, sürükle ve bırak mekanizmasını takip ederek kullanımı kolaydır.

Planlar ve fiyatlandırma

RapidWeaver tek seferlik ödeme olan tek bir fiyatlandırma planıyla birlikte gelir. Ayrıca ücretsiz deneme sürümüyle birlikte gelir.

Ücretsiz
  • Ücretsiz deneme.

Ücretsiz deneme, üç sayfaya kadar oluşturmanıza olanak tanır.

RapidWeaver Aboneliği
  • 84.99$ tek seferlik ödeme.

Üç sayfadan fazla daha kapsamlı web siteleri oluşturmak istiyorsanız programı satın almanız gerekir. Rakipleri göz önüne alındığında şaşırtıcı derecede uygun fiyatlı ancak eklentiler, temalar ve eklentiler oldukça maliyetli olabiliyor.

Ek bilgi için RapidWeaver'ı ziyaret edin >>

açık öğe — Ücretsiz ve karmaşık yazılım

openElement ana sayfası

Bootstrap'e çok benzeyen openElement, tamamen ücretsiz ve açık kaynaklı bir web sitesi oluşturucusudur. Size tam bir özgürlük ve değişiklik potansiyeli sağladığı için istediğiniz kadar karmaşık ve karmaşıktır. openElement ile harika bir web sitesi oluşturmak için yapmanız gereken tek şey, basit aracı ve tüm özelliklerini kullanmaktır.

openElement son derece kullanıcı dostu bir araç olduğundan kod entegrasyonu kesinlikle çocuk oyuncağıdır. Tamamen özelleştirilebilir bir CSS, SEO seçenekleri ve sezgisel, kullanıcı dostu bir web sitesi yazılımı arayüzü içerir. SEO özellikleri harikadır ve web sitenizin arama motorlarındaki sıralamasını nasıl iyileştirebileceğinizi görmenize olanak tanır. Aynı zamanda geniş bir topluluğa sahiptir; böylece istediğiniz kadar öğe oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Kullanımı kolay – openElement sadeliğe odaklanmıştır. Önceden kodlama bilgisine sahip olduğunuz sürece, bu harika aracı kullanmakta çok rahat edeceksiniz.
  • Aktif topluluk ve forum – openElement ile ilgili bir sorunla karşılaşırsanız, burası aktif forumlardır ve canlı bir topluluk size kesinlikle yardımcı olacaktır.
  • Birçok unsur – istediğiniz kadar öğeyi kullanmanıza, değiştirmenize veya yeniden kullanmanıza olanak tanıyan geniş bir tasarım öğeleri kitaplığıyla birlikte gelir.
  • Tamamen özelleştirilebilir – bu web sitesi oluşturucunun her özelliği özelleştirilebilir. Öğelerden koda kadar web sitenizi istediğiniz kadar karmaşık ve ayrıntılı veya basit ve şık hale getirebilirsiniz.
  • Muhteşem GUI – bu araç kulağa biraz karmaşık gelse bile, basit sürükle ve bırak GUI arayüzü onu olabildiğince kusursuz ve kullanıcı dostu hale getiriyor.

Planlar ve fiyatlandırma

openElement'in hem kişisel hem de ticari ihtiyaçlar için kullanımı ücretsizdir.

Ek bilgi için openElement'i ziyaret edin >>

Google Web Designer — Hızlı ve kolay yazılım

Google Web Designer ana sayfası

Google her zaman birçok yüksek kaliteli aracıyla tanındı ve web oluşturucu da bir istisna değil. Bu web tasarım aracı kullanıcı odaklıdır, kullanımı kolaydır ve bazı üst düzey özelliklere sahiptir. Etkileşimli HTML5 tasarımlarını ve hareketli grafikleri destekler.

Google her zaman geniş kapsamlı olmuştur ve web tasarım aracı da bunu göstermektedir. Bu araç Windows, macOS, Linux ve bu araç tarafından oluşturulan web sitelerini destekleyen hemen hemen tüm cihazlar tarafından desteklenir. Bu araç, yeni başlayanlardan profesyonellere kadar harika bir web sitesi oluşturmak isteyen herkes içindir.

Google Web Designer etkileşimi temel alır. Etkileşimli web sitesi tasarımı ve içeriği aracılığıyla hedef demografinizle etkileşim kurmanıza olanak tanıyan harika bir web sayfası tasarım yazılımıdır.

anahtar özellikler

  • Google uygulaması entegrasyonu – en iyi şekilde basitlik; Bu araç, Video 360, Google Drive, Google Display ve en önemlisi Google Reklamları gibi diğer tüm Google ürünleriyle tamamen uyumludur.
  • Tasarım özellikleri – bu araç, web sitenizin her yönünü tamamen kendinize ait hale getirecek şekilde özelleştirmenize olanak tanır.
  • Tasarım öğelerini sürükleyip bırakın – Sürükle ve bırak özellikleri çoğu ticari web sitesi oluşturucusunda popülerdir ve bunun nedeni çok kullanışlı olmalarıdır. Sürükle bırak özelliği sayesinde kısa sürede hızlı, çekici ve işlevsel bir web sitesi oluşturabilirsiniz.
  • 3D içerik desteği – bu araç tarafından desteklenen CSS3 aracılığıyla 3D içerik oluşturabilir ve özelleştirebilirsiniz.
  • Özel içerik oluşturma – bu araç aracılığıyla kendi tasarım öğelerinizi oluşturabilirsiniz. Tasarım öğelerini, varlıkları ve metni içe aktarmanıza ve bol miktarda bulunan mevcut tasarım öğelerini tamamen değiştirmenize olanak tanır.
  • Açık kaynak kodu – HTML, CSS ve Javascript'i doğrudan bu araç aracılığıyla tam olarak düzenleyebilir, böylece araç ve metin arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

Planlar ve fiyatlandırma

Google Web Designer'ın hem kişisel hem de ticari ihtiyaçlar için kullanımı ücretsizdir.

Ek bilgi için Google Web Designer'ı ziyaret edin >>

Marvel uygulaması — Etkileşimli web geliştirme aracı

Marvelapp ana sayfası

Marvelapp, hız, prototip oluşturma ve fikrinizi bir web tasarım aracı aracılığıyla aktarma konusunda en iyilerden biridir. Web tasarımı özellikleriyle dolu harika bir araçtır ve basit, şık, kullanımı kolay bir GUI ile birlikte gelir.

Bu uygulamadaki kullanıcı deneyimi dikkat çekicidir. Profesyonel bir web sitesi oluşturucunun yaptığı her şeyi, herhangi bir kodlama veya dahili uzmanlığa gerek duymadan yapmanıza olanak tanır. Bu araçla hızlı bir şekilde profesyonel görünümlü bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

Otomatikleştirilebilen her şey otomatikleştirilmiştir. Prototip oluşturma, kullanıcı testi ve etkileşimli tasarım, bu aracı hızlı ve şık bir web sitesine ihtiyaç duyan profesyoneller için uygun bir seçenek haline getiriyor.

anahtar özellikler

  • Kullanımı kolay – Marvelapp, profesyonel görünümlü sonuçları son derece kolay bir şekilde üretmenizi sağlar. Hız ve basitliğe odaklanmıştır ve paradan ve kaynaklardan tasarruf etmenizi sağlar.
  • Kullanıcı testi – kullanıcı test aracı, web sitenizi tamamen UX optimize edebilmeniz için tasarımınız hakkında değerli geri bildirimler almanızı sağlar.
  • Hızlı tasarım – bu araç tamamen hıza yöneliktir. Tel çerçeveler oluşturabilir ve iş akışınızı optimize edin mümkün olan maksimum üretkenlik ve düzenleme için.
  • Entegrasyon özellikleri – Marvelapp'i istediğiniz herhangi bir şeyle entegre edebilirsiniz. Sketch, Slack-bots, Dropbox Paper, Microsoft Teams ve Atlassian Jira'yı destekler.
  • Geliştirici devri – bu aracın spesifikasyon oluşturma özellikleri vardır, böylece projelerinizi doğrudan geliştiricilere devredebilir, zamandan ve paradan tasarruf edebilir ve kaynakları düzene koyabilirsiniz.

Planlar ve fiyatlandırma

Marvelapp beş paket ve iki ödeme planıyla birlikte geliyor. Paketler Ücretsiz, Pro, Team, Team Plus ve Enterprise'dır. İki ödeme planı aylık ve yıllıktır.

Ücretsiz
  • Ücretsizdir.

Ücretsiz web sitesi yazılımı seçeneği, bu web sitesi oluşturma aracının en saf halidir. Bu size inşaatçıya, bir kullanıcıya, bir proje sınırına ve proje başına bir kullanıcı test sonucuna erişme olanağı verecektir.

başına
  • Yıllık abonelikler için ayda 12.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 16.00 ABD doları.

Profesyonel paket, ücretsiz seçeneğe çok benzer ancak size sınırsız proje, proje başına iki kullanıcı testi sonucu ve varlıkları, prototipleri ve tasarımları indirme yeteneği sunar.

Takımı
  • Yıllık abonelikler için ayda 42.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 48.00 ABD doları.

Ekip paketi, üç kullanıcıyla başlamanıza ve proje başına iki kullanıcı testiyle sınırsız projeye sahip olmanıza olanak tanır. Prototipleri, tasarımları, varlıkları indirebilir ve premium desteğe erişebilirsiniz.

Takım Artı
  • Yıllık abonelikler için ayda 84.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 96.00 ABD doları.

Team plus paketi Team paketiyle aynıdır ancak üç kullanıcılı başlangıç ​​sunmak yerine altı kullanıcıyla başlamanıza olanak tanır.

kuruluş
  • Özel teklif bazlı fiyatlandırma.

Enterprise paketi, Marvelapp söz konusu olduğunda kralların kralıdır. Sınırsız kullanıcı, sınırsız proje, SSO kullanıcı rolleri ve ekipleri, şirket çalışma alanları, kullanıcı testleri, olağanüstü güvenlik, %99.9 kesintisiz çalışma HDS'si, özel yorum yapma ve öncelikli müşteri desteği özelliği içerir. Bir işletmenin ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir.

Ek bilgi için Marvelapp'i ziyaret edin >>

InVision — Sadelik ve karmaşıklığın birleşimi

InVision ana sayfası

InVision, web sitenizin her yönünü son derece kolay bir şekilde oluşturmanıza ve mikro yönetmenize olanak tanıyan, üst düzey bir web sitesi tasarım aracıdır. Bu listedeki önceki eklemeye benzer şekilde InVision, hızlı hizmet sağlamaya odaklanmıştır.

Platform web tabanlıdır, yani büyük dosyaları indirmenize veya sıkıcı kurulum sürecinden geçmenize gerek yoktur. Tek yapmanız gereken kaydolmak ve aracın keyfini çıkarmak. Tüm iş akışınızı merkezi bir konuma bağlamanıza olanak tanıyarak üretkenliği önemli ölçüde artırır.

Bu web sayfası tasarım yazılımı, olmasını istediğiniz kadar basit veya karmaşıktır. Kullanımı kolay ama oldukça güçlü özelliklerle doludur. Gelecekteki web sitesi oluşturma ihtiyaçlarınız için çarpıcı tasarımlar ve tel çerçeveler oluşturmanıza olanak tanıyan ideal prototip oluşturma, işbirliği ve iş akışı aracıdır.

anahtar özellikler

  • Dijital beyaz tahta – dijital beyaz tahta özelliği, tasarımınızı ekibinizin geri kalanıyla sorunsuz bir şekilde paylaşmanıza olanak tanıyarak verimliliği ve üretkenliği artırır.
  • InVision stüdyosu – InVision studio, fantastik görünümlü prototipler ve animasyonlar oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü bir ekran tasarımı özelliğidir. Ayrıca hem Windows hem de Mac OS'yi destekler.
  • Prototip – InVision, tamamen etkileşimli prototipleri hızlı bir şekilde oluşturmanıza olanak tanır, böylece mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde çok fazla içerik aktarabilirsiniz.
  • InSpace bulutu – InVision'daki tüm bilgiler, ekibinizin geri kalanıyla bilgi paylaşımına ve depolamaya dayalı bir bulut platformu olan InSpace Cloud'da saklanır.
  • Etkileşimli tasarım – etkileşim, web tasarımının önemli bir bölümünü oluşturur ve InVision, basit, şık ve ilgi çekici etkileşimli özellikler ve tasarım öğeleri oluşturmanıza olanak tanır.

Planlar ve fiyatlandırma

InVision üç paket ve iki ödeme planıyla birlikte gelir. Paketler Ücretsiz, Pro ve Kurumsaldır. İki ödeme planı aylık ve yıllıktır.

Ücretsiz
  • Ücretsizdir.


InVision'ın ücretsiz sürümü standart özelliklerin çoğunu sunar. Bireysel olarak veya küçük bir ekip olarak çalışıyorsanız bu harika bir seçenektir. Ücretsiz seçeneğe dahil olmayan tek şey, gelişmiş ekip güvenliği ve web sitesi yazılım yönetimi özellikleridir. Bu araç aynı zamanda ücretsiz deneme sürümüyle birlikte gelir. 10'a kadar aktif kullanıcı, üç belge ve sınırsız kamusal alan sunar.

başına
  • Yıllık abonelikler için ayda 7.95 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için ayda 9.95 ABD doları.

Bu aracın profesyonel sürümü, daha kapsamlı veya işbirliği yapan ekipler için mükemmel bir seçenektir. Ücretsiz planla aynı özelliklerin çoğunu sunar, ancak daha büyük ölçekte. 15'e kadar aktif kullanıcı, sınırsız belge ve arşivleme ve sınırsız özel ve kamusal alan sunar.

kuruluş
  • Özel teklif bazlı fiyatlandırma.

Kurumsal paket, planların altın standardıdır. Diğer paketlerin yaptığı her şeyi içerir ancak hiçbir kullanıcı sınırlaması, isteğe bağlı DSM kurumsal özellikleri ve tüm gelişmiş ekip güvenliği ve yönetimi özelliklerini sunmaz. Daha büyük şirketler ve devasa ekipler için ideal seçenektir. Ancak Enterprise'ın fiyatı, sahip olduğunuz aktif kullanıcı sayısına bağlıdır ve koltuk başına fiyatlandırma esasına göre çalışır.

Ek bilgi için InVision'ı ziyaret edin >>

figma — Basit web geliştirme yazılımı

Figma ana sayfası

Figma başka bir takım tabanlı tasarım aracıdır. Bir web sitesi oluşturmak için işbirliği yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli ekipler için ideal seçenektir. Verimliliği önemli ölçüde artırmanıza olanak tanıyan eğlenceli özelliklerle dolu, şık bir araçtır.

Figma gibi bir tasarım yazılımından bekleyebileceğiniz tüm standart tasarım araçlarının yanı sıra Arc aracı ve Vector Networks gibi bazı benzersiz özelliklerle birlikte gelir. Figmas'ın en öne çıkan özelliklerinden biri, tasarım operasyonlarını kolaylaştıran, kullanılabilen, ölçeklendirilebilen ve yeniden kullanılabilen bir tür tel çerçeve olan ölçeklenebilir bir tasarım sistemi oluşturma yeteneğidir.

anahtar özellikler

  • Tel kafes binası – Figma, tasarım sürecinizi hızlandırabilmeniz için tel çerçeveler oluşturmanıza olanak tanır. Elemanları kaydedebilir ve zahmetsizce ön ayarlar yapabilirsiniz.
  • Hız odaklı tasarım – Figma hız konusunda parlıyor. Otomatikleştirilebilen her şey, mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çok sayıda tasarım yapmanıza olanak tanır.
  • Tasarım dosyaları ve prototip paylaşımı – Figma ekipler için ideal bir araçtır. Birden fazla ekip üyesinin aynı proje üzerinde aynı anda çalışabilmesi için işbirliklerine ve prototip paylaşımına olanak tanır. Ayrıca tasarımınızı ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için gerekli geri bildirimleri toplamanıza da olanak tanır.
  • Otomatik düzen – düzen otomatikleştirilmiştir ve bu, tasarım sürecini hızlandırmak için son derece faydalıdır. Her şey doğrudan koda dönüşür ve kod ile araç arasında geçişin mümkün olduğunca sorunsuz olmasını sağlar.
  • eklentiler – birçok Figma eklentisi, programı benzersiz ve özel tasarım ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde değiştirmenize olanak tanır.

Planlar ve Fiyatlandırma

Figma üç paket ve iki ödeme planıyla birlikte gelir: Başlangıç, Profesyonel ve Organizasyon. İki ödeme planı aylık ve yıllıktır.

marş
  • Ücretsizdir.

Üç adede kadar benzersiz proje, iki düzenleyici, sınırsız bulut depolama alanı ve ücretsiz görüntüleyiciler ve 30 günlük sürüm geçmişiyle birlikte geldiği için bireyler veya daha küçük ekipler için ideal bir seçenektir.

Profesyonel
  • Yıllık abonelikler için editör başına aylık 12.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için editör başına aylık 15.00 ABD doları.

Figma'nın profesyonel versiyonu, profesyonel editörler ve biraz daha büyük ekipler için idealdir. Sınırsız proje ve sürüm geçmişi, özelleştirilebilir bir dosya ve kullanıcı izin belgesi, yalnızca davetle girilebilen özel özel projeler ve en önemlisi, çapraz işbirliğiyle paylaşılabilir ekip kitaplıkları sunar.

organizasyon
  • Yıllık abonelik için editör başına aylık 45.00 ABD doları.

Organizasyon paketi, daha büyük ekipler veya birden fazla çapraz işbirliği ekibi için idealdir. Önceki paketlerin yaptığı her şey ve kuruluş çapında özel tasarım sistemleri, merkezi ekipler, özel eklentiler ve yönetim, paylaşılan yazı tipleri, harika SSO güvenlik özellikleri ve tasarım sistemi analitiği ile birlikte gelir.

Daha fazla bilgi için Figma'yı ziyaret edin >>

Kroki — Mac OS tabanlı web sitesi oluşturma aracı

Eskiz ana sayfası

Sketch, en popüler web sitesi tasarım araçlarından biridir ve Mac'in sanatsal bir platform olarak bilinmesinin ana nedenlerinden biridir. Sketch, web/UI görsel tasarımı için harika bir araçtır ve Adobe Photoshop ve Illustrator'ın Mac OS tabanlı geçerli bir rakibidir.

Ekip çalışmasına, basitliğe ve karmaşıklığa dayalı harika bir görsel web sayfası tasarım yazılımıdır. Benzersiz araçlar ve özelliklerin tamamında ustalaşmak kolay olduğundan, karmaşık ve karmaşık görevleri fazla çaba harcamadan gerçekleştirebilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Paylaşılan bulut – Bu araçla yaptığınız tüm tasarımlar ve prototipler, kolay erişim için muhteşem Sketch bulutunda saklanır.
  • Açık tasarım süreci – Tasarım süreci açıktır, böylece çalışmanızı işbirliği ve geri bildirim için başkalarıyla paylaşabilirsiniz.
  • Eskiz asistanları – bu, Sketch'in en yeni eklentisidir ve size öneriler, olası çözümler sunar ve sorunlara dikkat çeker. Bu bölüm, JavaScript kodu düzenleme yoluyla tamamen özelleştirilebilir.
  • En üst düzey GUI – aracın tamamı kullanıcı odaklı ve basittir. Aracı kolaylıkla kullanmanıza olanak tanıyan muhteşem bir GUI arayüzü ile birlikte gelir.
  • Eklentiler ve entegrasyonlar – Sketch birçok eklentiyi ve entegrasyonu destekleyerek kullanıcı deneyiminizi değiştirmenize ve kişiselleştirmenize olanak tanır.

Planlar ve fiyatlandırma

Sketch iki farklı paket ve üç ödeme planıyla birlikte geliyor. Paketler bireylere ve Ekiplere yöneliktir. Üç ödeme planı aylık, yıllık ve tek seferliktir.

Bireyler için
  • 99.00$ tek seferlik ödeme.

Bireysel Sketch paketi, çarpıcı görseller oluşturmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklerle birlikte gelir. Ücretsiz deneme sürümüyle birlikte gelir ve uygulamayı, bir yıllık ücretsiz güncellemeleri, bir yıllık bulut iznini ve kişisel bulut tabanlı dijital çalışma alanını içerir.

Takımlar için
  • Yıllık abonelikler için katkıda bulunan kişi başına 99.00 ABD doları.
  • Aylık abonelikler için katkıda bulunan kişi başına aylık 9.00 ABD doları.

Sketch'in Teams paketi, her büyüklükteki ekip için harika bir araçtır ve esnek fiyatlandırması, onu her kuruluş için erişilebilir kılar. Tüm katkıda bulunanlar için Mac Uygulamasına erişim, paylaşılan bir bulut çalışma alanı, sınırsız sayıda izleyici ve ziyaretçi için ücretsiz bir bulut ve ekip yönetimi araçlarını içerir ve bu da işbirliğini zahmetsiz hale getirir.

Ek bilgi için Sketch'i ziyaret edin >>

Canva — Sürükle ve bırak web sitesi oluşturma aracı

Canva ana sayfası

Canva muhteşem görünümlü, kullanımı kolay ve güçlü bir görsel tasarım aracıdır. Görsel tasarım becerilerini geliştirmek isteyen gelecek vadeden web sitesi tasarımcıları ve girişimciler için popüler bir seçenektir. Sadeliği, onu önceden tasarım deneyimi olmayan kişiler için ideal kılar ve yetenekleri, onu daha karmaşık beceriler için harika bir seçenek haline getirir.

Oldukça kullanıcı dostu bir araçtır ve basit bir GUI arayüzüne sahiptir. Ücretsiz olarak sunulan tonlarca öğrenme kaynağı olduğundan bu yazılıma hakim olmak kolaydır.

Araç, ticari ve kişisel kullanım için ücretsizdir ancak profesyonel bir sürümle birlikte gelir. Pro sürümü, tüm özellikleri genişletir ve web sitesi yazılımını daha karmaşık ama aynı zamanda kullanımı da basit hale getirir.

anahtar özellikler

  • Sürükle ve bırak tasarımı – Canva, tüm iyi bilinen tasarım araçlarına dayanan görsel grafik tasarıma yönelik basit yaklaşımı ve ustaca sürükle ve bırak öğesi mekaniğiyle dikkat çekiyor.
  • Basit UX odaklı GUI – Canva ile ilgili her şeyin anlaşılması kolaydır. Oldukça kullanıcı odaklı, tanıdık bir GUI tasarımına sahip olduğundan bu programı öğrenmek ve uzmanlaşmak kolaydır.
  • Tonlarca yazı tipi – bir web sitesi ancak yazdığı kadar iyidir ve Canva'nın birçok yazı tipi, aralarından seçim yapabileceğiniz sayısız seçenek sunar.
  • Marka kitleri – Canva, tamamen özelleştirilebilir benzersiz yazı tiplerini içeren benzersiz bir araç seti olan bir marka kitiyle birlikte gelir. logolarve elimizde mevcut tasarımlar. Bu işlem Canva pro'yu gerektirir.
  • Ekipler ve entegrasyonlar – Canva, fikirlerinizi paylaşılan bir bulut alanı aracılığıyla hızlı bir şekilde paylaşmanıza olanak tanıyan ekipler içerir. Ayrıca mevcut en popüler tasarımcı uygulamalarıyla entegre etmek de zahmetsizdir.

Planlar ve fiyatlandırma

Canva üç farklı paket ve bir ödeme planıyla birlikte gelir. Paketler Ücretsiz, Pro ve Kurumsaldır. Tek ödeme planı kullanıcı başına aylıktır ve yıllık olarak faturalandırılır.

Ücretsiz
  • Ücretsizdir.

Ücretsiz seçenek bireyler için idealdir ve tüm araçlara, 8000'den fazla temaya, binlerce tasarım öğesi ve resmine ve 100'den fazla tasarım türüne erişim sağlayacaktır.

başına
  • Kullanıcı başına aylık 9.95 ABD doları, yıllık olarak faturalandırılır.
  • Kullanıcı başına aylık 12.95 ABD doları, aylık olarak faturalandırılır.

Pro seçeneği, ücretsiz seçeneğe harika bir yükseltmedir. Ücretsiz seçeneğin sunduğu her şeyin yanı sıra 60 milyon resim ve grafiği, marka kitini, özel şablonları ve özel yazı tiplerini içerir. Daha büyük ekipler için ideal bir seçenektir.

kuruluş
  • Kullanıcı başına aylık 30.00 ABD doları, yıllık olarak faturalandırılır.

Kurumsal paket bugüne kadarki en gelişmiş pakettir. Çoklu marka kitleri, ekip kontrol özellikleri, iş akışları ve tasarım koruması, SSO, öncelikli müşteri desteği ve sınırsız depolama dahil olmak üzere profesyonel seçeneğin sunduğu her şeyi içerir.

Daha fazla bilgi için Canva'yı ziyaret edin >>

GIMP — Popüler web sitesi grafik tasarım programı

GIMP ana sayfası

Gimp dünyanın en popüler grafik editörlerinden biridir. En popüler ücretsiz görsel tasarım platformudur. Tonlarca araştırma materyali, kılavuz ve öğretici ile birlikte gelir. Bu web tasarım programı istediğiniz kadar karmaşıktır.

Bir fikriniz varsa ve onu hayata geçirmek istiyorsanız Gimp bunu yapmanın en iyi yollarından biridir. Hem kişisel hem de ticari kullanım için ücretsiz ve açık kaynak olduğundan hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygundur.

Gimp, öğeler, grafikler ve web siteleri oluşturmak için ideal bir araçtır. Tüm standart ve tanıdık grafik tasarım araçlarını sağlar ve tüm popüler masaüstü işletim sistemlerinde kullanılabilir. Ayrıca popülerliği sayesinde ölçülemeyecek kadar çok eklentiyle birlikte gelir.

anahtar özellikler

  • Tanıdık araç seti – GIMP, bilinen tüm araçlara sahip olduğu ve ustalaşması kolay olduğu için en popüler grafik tasarım programlarından biridir.
  • Çok sayıda eklenti – GIMP bu kadar popüler olduğundan, uygulamayı kullanarak zamanınızı daha da basit hale getirmek için kullanıcı tarafından oluşturulan çok sayıda eklentiye sahiptir.
  • Öğreticiler, kaynaklar ve kılavuzlar – bu yazılımda hem video hem de metin biçiminde çok sayıda öğretici, kaynak ve ücretsiz kılavuz bulunmaktadır.
  • Kaynak kodu değişiklikleri – GIMP açık kaynaklı bir web tasarım programıdır, yani kaynak kodunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
  • Özelleştirilebilir arayüz – kapsamlı kodlama bilginiz yoksa, bu web sayfası tasarım yazılımının tamamen özelleştirilebilir bir GUI'ye sahip olduğunu öğrenmekten memnuniyet duyacaksınız; böylece aracınızı fazla çaba harcamadan ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyacak hale getirebilirsiniz.

Planlar ve fiyatlandırma

GIMP'in hem kişisel hem de ticari ihtiyaçlar için kullanımı ücretsizdir.

Ek bilgi için GIMP'yi ziyaret edin >>

Doğru web tasarım yazılımı nasıl seçilir

Web'deki en iyi web sitesi tasarım yazılımını bulmak zor olabilir, ancak neye ihtiyacınız olduğunu bildiğinizde bunu yapmak çok daha kolaydır. Web tasarımının kendisi basit bir şey değildir, bu nedenle becerilerinize uygun bir araç bulmak çok önemlidir. Harika bir web sitesi yaratıcısı, çalışmaya hazır olduğunuz sürece mükemmel bir web sitesi oluşturmanın harika bir yoludur.

Piyasadaki en iyi web sitesi tasarım araçları birkaç önkoşulu karşılamalıdır. Bir web sitesinin işlevsel, etkileşimli olması ve hedef demografinize hitap etmesi gerekir. Seçtiğiniz aracın işe uygun olması gerekir.

Yukarıda bahsedilen on beş aracın hepsi kendi başlarına harika olsa da, tam olarak tekdüze değiller. Bazıları diğerlerinden daha güçlüdür, bazıları ise daha karmaşıktır ancak onları birbirine bağlayan şey olağanüstü web sitesi oluşturma potansiyelleridir.

Doğru aracı bulmak veya sizin için doğru olanı nasıl seçeceğinizi öğrenmek istiyorsanız bir kontrol listesi hazırladım. Aşağıda, en iyi web sitesi tasarım yazılımının sahip olması gereken her şeyi bulacaksınız:

  • Karmaşık web sitesi tasarım özellikleri
  • Ekip desteği ve çapraz işbirliği
  • Mükemmel müşteri desteği
  • Sürükle ve bırak özellikleri
  • Basit kod düzenleme
  • Otomatik kod çevirisi
  • Popüler uygulamalar ve hizmetlerle entegrasyon
  • Zahmetsiz ölçeklendirme
  • Mümkün olduğu kadar çok proje ve kullanıcı
  • Uygun hizmet
  • Mümkün olduğunca çok sayıda ücretsiz kılavuz, öğretici ve video
  • SEO, analiz ve izleme araçları
  • Üstün güvenlik standartları ve özellikleri

Her yazılım bu özelliklerin tamamını içermek zorunda değildir. Mümkün olduğu kadar çok olan harika bir seçenektir. Ayrıca her zaman becerilerinize uygun bir araç seçmelisiniz.

En iyinin en iyisi

Piyasadaki en iyi web sitesi yazma yazılımını bulmak, kılavuzumuzu takip etmek kadar kolaydır. En iyinin en iyisini istiyorsanız, aşağıda size dört farklı web sitesi tasarımı ihtiyacı için dört farklı seçenek sunacağız.

En iyi blog tasarım yazılımı

Blog yapmak kolay bir iş değil. Piyasada pek çok blog var ve nişinize bağlı olarak, değişen miktarda gelişmişliğe ihtiyacınız olacak. Tam kapsamlı, güvenilir ve kolay hizmet sunabilen tek bir yazılım vardır; o da WordPress.org'dur.

WordPress.org

Ücretsiz/Açık kaynak

Orijinal WordPress olarak daha iyi bilinen WordPress.org, açık ara en popüler blog oluşturma yazılımıdır ve bunun iyi bir nedeni vardır. Kullanımı zahmetsizdir, tonlarca kaynakla birlikte gelir ve üzerinde hayal edebileceğinizden daha fazla kılavuz ve eğitim bulunur. WordPress internetteki tüm web sitelerinin neredeyse %30'una güç sağlar. Orijinal WordPress'in bir başka moda yönü de ticari ve kişisel kullanım için tamamen ücretsiz olmasıdır. Açık kaynak olduğundan, kodu istediğiniz herhangi bir şeye uyacak şekilde değiştirebilirsiniz. Harika görünümlü bloglar oluşturabilirsiniz, ancak aynı zamanda çok sayıda özelleştirilebilir tema arasında arama yapabilir, birçok tasarım öğesi kullanabilir ve web sitenizin hem hızlı hem de güvenli olacağından emin olabilirsiniz.

En iyi web sitesi tasarım yazılımı

Blog oluşturmak bir şeydir, ancak bütün bir web sitesini tasarlamak tamamen başka bir şeydir. Bunu yapmak kolay bir şey değil ve iş için karmaşık araçlar gerektirecek. Web sitesi tasarımı eskiden yalnızca profesyonellere yönelikti, ancak Wix gibi birinci sınıf yazılımlar, bunu önceden web sitesi tasarımı deneyimi olmayan kişilerin kullanımına sunmuştur.

Wix

Fiyat aylık 8.50 dolardan başlıyor

Wix, piyasadaki en basit web tasarım araçlarından biridir. Sürükle ve bırak mekanizmasına dayanır ve birkaç dakika içinde çarpıcı web siteleri oluşturmanıza olanak tanır. Daha önce hiç web sitesi yapmamış kişiler için ideal bir araçtır ve hatta ücretsiz bir sürüm de sunmaktadır. Web sitenizi mobil cihazlar için optimize etmenize, gelişmiş özellikleri kullanarak onu istediğiniz kadar karmaşık hale getirmenize olanak tanır ve hatta bir SEO araç seti ile birlikte gelir. Kaygan, işlevsel ve ayrıntılı web siteleri oluşturmaya odaklanan harika bir web sitesi yazma yazılımıdır.

Özellikleri web sitesi tasarım araçlarıyla bitmiyor. Wix ADI, bazı sorulara verdiğiniz yanıtlara göre sizin için otomatik olarak bir web sitesi oluşturacaktır. Wix'i en basit ve en iyi web sitesi oluşturucularından biri yapan şey, önceden herhangi bir kodlama becerisi gerektirmemesi ve tasarım özelliklerinin basit olmasıdır.

En iyi grafik tasarım yazılımı

Bir web sitesi tasarlamak yalnızca öğeleri düzenlemek ve değiştirmek anlamına gelmez. Bazen grafikleri bizzat tasarlamanız gerekir. Tüm web sitesi grafiklerinizi sıfırdan oluşturmak kolay bir iş değildir ve karmaşık uzmanlık ve Adobe Creative Cloud gibi üst düzey bir yazılım çözümü gerektirir.

Adobe Creative Cloud

Fiyat aylık 52.99 dolardan başlıyor

Adobe Creative Cloud tek bir program değildir. Her türlü grafik tasarım ihtiyacını karşılayacak 20'den fazla karmaşık uygulama ve yazılım çözümünden oluşan bir koleksiyondur. Adobe, mevcut en iyi grafik tasarım yazılımlarından bazılarıyla tanınır ve Creative Cloud paketi, grafik tasarımın sunduğu tüm kremayı içerir. Bu Adobe web tasarım paketi Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat DC, XD ve Premiere Pro gibi bilinen tüm programları içerir. Bu ana programların yanı sıra, web sitesi tasarımını mümkün olduğunca kusursuz hale getirmek için birçok başka uygulamayı da içerir.

Bu programların tümü nispeten karmaşık olduğundan Adobe'yi kullanmakta ustalaşmak kolay bir şey değildir. Bu programlar için pek çok öğretici, kılavuz ve kaynak mevcut olduğundan bunları kullanmayı öğrenmek sandığınız kadar zor değil.

Ekipler için en iyi web tasarım yazılımı

Bir web sitesi tasarlamak, bir ekip çalışması olduğunda en iyisidir. Sonuçta iki kafa her zaman bir kafadan daha iyidir. Bulut tabanlı ekip işbirliği özelliklerini içeren birçok web sitesi oluşturucu var, ancak hiçbiri Figma kadar iyi değil.

figma

Fiyat editör başına aylık 12.00$'dan başlıyor

Figma piyasadaki en iyi takım tasarım programlarından biridir. Birden fazla kişinin aynı proje üzerinde aynı anda çalışmasına izin veren bulut tabanlı bir yazılımdır. Sorunsuz prototip oluşturma ve sağlam tasarım özellikleri sunar. Arc aracı ve Vector Networks gibi tasarım sürecine yardımcı olan bazı benzersiz özelliklerin yanı sıra, tanıdık düzenleme ve illüstrasyon araçlarının tümüne sahiptir. En belirgin özelliklerinden biri prototip testidir.

Tasarımınızı aynı anda tasarlayabilir ve test edebilirsiniz; bu, tasarımınızı ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için gerekli tüm geri bildirimleri almanıza olanak tanır. Ekip tabanlı tasarım için en iyi web tasarım yazılım aracıdır ve tamamen optimize edilmiş ekip özellikleri, sizin ve ekibinizin aynı belgeyi gerçek zamanlı olarak birlikte düzenlemesine olanak tanır.

SSS

En iyi ücretsiz web tasarım yazılımı nedir?

Piyasada birçok ücretsiz web sitesi oluşturucu var. Benzersiz ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurduğunuzda en iyisini bulmak kolay olabilir. Daha önce web sitesi oluşturma deneyiminiz varsa, openElement veya Bootstrap gibi daha özelleştirilebilir bir kodlama seçeneğine gitmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmazsanız Wix, Squarespace veya WordPress.org gibi premium, basit, sürükleyip bırakan web tasarım araçlarını tercih etmek isteyeceksiniz.

Bir web sitesine ihtiyacınız olduğu sürece size göre bir seçenek var. İnternet, web sitesi oluşturma araç setleri ve seçenekleriyle kaynıyor. Sizin için doğru olanı bulmak, yukarıdaki listeden birini seçmek kadar kolaydır.

Yeni başlayanlar için en iyi web tasarım yazılımı hangisidir?

Yeni başlayan biriyseniz, daha yoğun kodlama içeren bir seçeneğe gitmek istemezsiniz. Web siteleri oluşturmak eskiden çok karmaşıktı, ancak bugün çok sayıda daha basit web sitesi oluşturma aracımız var. Bu araçların çoğunlukla kullanımı kolay etkileşimli GUI'leri vardır, bu da bu araçlarda uzmanlaşmanın çocuk oyuncağı olduğu anlamına gelir.

Piyasadaki en iyi seçenekler, programı hızlı bir şekilde anlamanızı sağlayacak ücretsiz kılavuzlar ve eğitimler sunacaktır. Listemizdeki yeni başlayanlar için en uygun seçeneklerden bazıları Wix, Squarespace, Marvelapp ve Google Web Designer'dır.

Profesyoneller için en iyi web tasarım yazılımı hangisidir?

Önceden kodlama ve web sitesi oluşturma deneyiminiz varsa, özellikler ve yetenekler açısından daha zengin, daha üst düzey bir seçeneği tercih etmek isteyeceksiniz. Sürükle ve bırak araçları kısa sürede göz kamaştırıcı web siteleri oluşturmanıza olanak tanısa da, kod tabanlı bir web sitesi oluşturucunun katıksız kişiselleştirme potansiyeliyle karşılaştırılamaz.

PHP, HTML veya CSS biliyorsanız Bootstrap veya openElement gibi profesyonel açık kaynaklı web tasarım araçlarını kullanabilirsiniz.

Profesyonel bir web sitesi oluşturucuysanız ancak yine de daha az kodlama yoğunluklu bir web sitesi yazma aracı arıyorsanız RapidWeaver, Adobe Creative Cloud veya Gimp'i tercih etmek isteyebilirsiniz.

Photoshop'u ne için kullanabilirim?

Photoshop, mevcut en çok yönlü grafik tasarım araçlarından biridir. Basit bir resmi düzenlemekten karmaşık montajlar ve animasyonlar yapmaya kadar her şey için kullanabilirsiniz. Photoshop, vektör (SVG) biçiminde tasarım öğeleri oluşturmanıza izin vermeyen skaler bir programdır.

Tasarım öğelerini hızlı bir şekilde düzenlemek, sıfırdan yepyeni öğeler oluşturmak veya sonuçtan memnun kalana kadar programla birleştirip oynamak için Photoshop'u kullanabilirsiniz. Programı bir düzenleme aracından neredeyse istediğiniz her şeye dönüştürmenize olanak tanıyan sayısız Photoshop eklentisi vardır.

Web sitesi öğeleri oluşturmak, düzenlemek veya tasarlamak için Adobe web tasarımı için Adobe Photoshop'u kullanabilirsiniz.

Illustrator'ı ne için kullanabilirim?

Illustrator, vektörlerle çalışan, yani SVG dosyaları oluşturabileceğiniz bir grafik tasarım aracıdır. Vektörler tamamen ölçeklenebilir olduğundan, ölçeklenebilir tasarım öğeleri ve hatta tüm web sitesi temaları oluşturmanıza olanak tanıdığından bu önemlidir.

Photoshop'a çok benzeyen bu Adobe web tasarım aracı çok geniş ve karmaşıktır ve çok sayıda eklenti mevcuttur. Illustrator'da ustalaşmak Photoshop'tan biraz daha zordur, ancak programı öğrenmenize yardımcı olacak tonlarca ücretsiz kılavuz, video ve eğitim vardır. Bu konuda gerçekten uzmanlaşmak istiyorsanız belki bir Adobe Illustrator kursunu denemelisiniz.

Web sitesi öğelerini, temalarını ve düzenlerini tasarlamak için Adobe Illustrator'ı kullanabilirsiniz.

Sonuç

Bir web sitesi tasarlamak ve oluşturmak kolay işler değildir, ancak yukarıda belirtilen en iyi 15 web tasarım yazılımı çözümüyle bunu yaparken harika ve verimli zaman geçireceksiniz.

Bu araçların tümü, web sitenizin yapım ihtiyaçları için özel olarak seçilmiştir ve listemizde çok çeşitli araçlar bulunmaktadır. Önceki web sitesi oluşturma deneyiminiz veya kodlama uzmanlığınız ne olursa olsun. Bir web sitesine ihtiyacınız olduğu sürece benzersiz ihtiyaçlarınıza uyacak bir araç bulacaksınız. Bu araçlar kesinlikle web sitesi tasarım oyununuzu geliştirecek ve size güzel ve işlevsel bir web sitesi bırakacaktır.

4 yorum “2023'ün En İyi Web Tasarım ve Grafik Araçları”

  1. Edward

    99Designs harika ama pahalı. Ayrıca aslında İYİ olan şeyler genellikle pahalıdır, öyle değil mi? Ne ödediysen onu alırsın.

  2. Shiraz

    Çok sayıda araç listesi. İşe yarayabilir. Teşekkür ederim

  3. john lukas

    3 yıldır Freelancer ve Upwork'teyim ve orada bulduğum işlerden memnunum! Hatta birkaç kişiden tavsiye bile aldım ve bana akıllarında daha büyük projeler olan ve onlarla bire bir çalışmakta ısrar eden yeni müşteriler getirdiler (bu benim için daha fazla para anlamına geliyordu).

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder