2023'te Çevrimiçi Ürün Satmak için En İyi Siteler ve Uygulamalar

Çevrimiçi Satışlar için Doğru Siteleri ve Uygulamaları Seçin

Ogi Djuraskoviç
Güncelleme: 4 Ekim 2023
17 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku

Şimdi kılavuzun tamamını okuyacak zamanınız yok mu? İşte en iyisi Haziran 2023 için şirket:

???? Shopify – Yeni başlayanlar ve küçük işletmeler için en kolay çevrimiçi satış platformlarından biri (14 günlük ücretsiz deneme).

Çevrimiçi bir şeyler satarak kar elde etmek istiyorsanız iki seçeneğiniz vardır.

Birincisi, bir e-Ticaret web sitesi oluşturabilir ve ürünleri doğrudan oradan satabilirsiniz. Zorunda olacaksın blog oluştur veya web sitesi, trafiği artırmak ve izleyicileri çekmek için bir pazarlama kampanyası geliştirin ve her şeye çok fazla zaman ve para yatırın. Açıkçası bu çözüm herkes için ideal değil. 

Bu nedenle çoğu insan için ikinci seçenek daha iyidir: mevcut e-Ticaret sitelerini ve uygulamalarını kullanmak. Satılabilir bir ürününüz olduğu sürece mevcut platformlar kâr elde etmenize yardımcı olabilir.

İster evdeki dağınıklıktan kurtulmaya çalışıyor olun, ister ana gelirinizi artırmak için el yapımı ürünler satıyor olun, ister çevrimiçi satışlar yoluyla işletmenizi genişletiyor olun, e-Ticaret siteleri ve uygulamaları ürünlerinizin müşterilerinize ulaşmasına yardımcı olabilir. 

EDİTÖRÜN SEÇİMİ

Bu kılavuzu, karınızı en üst düzeye çıkarabilecek bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmak için oluşturdum. Çevrimiçi satış yapmaya yönelik en popüler site ve uygulamalardan bazılarını inceleyeceğim, bunların güçlü ve zayıf yönlerini inceleyeceğim ve umarım tüm beklentilerinizi karşılayan bir platform bulmanıza yardımcı olurum.

Çevrimiçi eşya satmak için en iyi 15 çevrimiçi satış sitesi

Daha geçen yıl bitti 1.79 milyar insan internetten bir şey satın aldı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, e-Ticaret platformları gelişiyor ve dünya çapındaki ağ üzerinden satış yapmanızı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Aşağıdakiler e-Ticaret endüstrisindeki en iyilerin en iyisidir:


Shopify — Etkileyiciler ve küçük işletmeler için en iyisi

shopify'ın ana sayfası

Shopify, şunları yapmanızı sağlayan bir e-Ticaret platformudur: kendi çevrimiçi mağazanızı yaratın. Sadece evinizin düzenini sağlamak ve sanal bir bahçe satışı yapmak istiyorsanız bu platform size göre değil. Sonuçta, yalnızca birkaç öğe için bir web sitesinin tamamını oluşturmak, değerinden daha fazla zaman ve çaba gerektirecektir. 

Ancak çevrimiçi bir mağaza fikriniz varsa ve web sitenizi oluşturmaya başlamak için yardıma ihtiyacınız varsa, o zaman Shopify tam ihtiyacınız olan şey olabilir

Ürünlerini satan etkileyiciler, el yapımı ürünler satan küçük işletmeler ve hatta çevrimiçi sipariş çözümüne ihtiyaç duyan restoranlar için mükemmel! 

Platform onlarca değerli entegrasyon, yeni başlayanlara uygun, kullanıcı dostu bir tasarım ve trafiği yönlendiren çekici bir web sitesi oluşturmaya yönelik birçok özellik.

anahtar özellikler 

  • Özel alan – zaten sahip olduğunuz bir alan adını kullanabilir veya Shopify aracılığıyla bir alan adı satın alabilirsiniz; 
  • sınırsız bant genişliği – trafikte önemli bir artış olsa bile optimum site performansı; 
  • Esnek satış seçenekleri – Şahsen satın alımlar için Satış Noktası (POS), çevrimiçi mağaza, mevcut siteniz veya blogunuz için satın alma düğmeleri, çevrimiçi pazar yerleri ve sosyal medya için satış kanalları; 
  • Pazarlama araçları – Hedef kitleleri çekmek için SEO araçları, reklam kampanyaları, kampanya performansına ilişkin ayrıntılı bilgiler; Ve
  • 100'den fazla ödeme ağ geçidi – müşterileriniz PayPal, Apple Pay, Amazon Pay ve hatta kripto para birimi aracılığıyla ödeme yapabilir.

Fiyatlandırma ve planlar

Birçok web sitesi geliştiricisi yeni başlayanlara ücretsiz planlar sunar ancak Shopify'ı kullanmak istiyorsanız ödeme yapmanız gerekir. Üç abonelik planına erişiminiz var:

Basic
  • Ayda $ 29
    (yıllık olarak fatura edilir)
  • Ayda $ 39

Çevrimiçi bir mağaza ve blog oluşturun, POS sistemini kullanın, sınırsız ürün ekleyin ve web siteleri arasında ödeme kabul edin.

Shopify
  • Ayda $ 79
    (yıllık olarak fatura edilir)
  • Ayda $ 105

Uluslararası alan adlarının kilidini açın ve uluslararası fiyatlandırma ekleyin, gönderim indiriminden yararlanın ve daha düşük kredi kartı oranlarından yararlanın. 

gelişmiş
  • Ayda $ 299
    (yıllık olarak fatura edilir)
  • Ayda $ 399

15'e kadar personel ve sekiz envanter konumu ekleyin, gelişmiş raporlar alın ve üçüncü taraflarca hesaplanan gönderim bedelleriyle ödemeleri basitleştirin.

Ek bilgi için Shopify'ı ziyaret edin >>

Amazon — Uluslararası ticaret için en iyisi

Amazon ana sayfası

tartışamam çevrimiçi para kazanmanın yolları bahsetmeden Amazon. Bu e-Ticaret devi, ister alıcı ister satıcı olun, gidilecek platformdur ve aynı zamanda biraz para kazanmak için de mükemmel bir yerdir. 

Pasif gelirinizi artırmak için kendinize ait herhangi bir ürüne bile ihtiyacınız yok. Yapabilirsiniz Amazon üyesi olun Amazon ürünlerini web sitenizde tanıtarak kar elde edin. Birkaçını dahil et ortaklık bağlantılarından Blog yazılarınızda paylaşın ve birisi satın alma işlemi için onu her kullandığında satıştan bir yüzde alın. 

Ancak Amazon aracılığıyla para kazanmanın en iyi yolu, bir e-ticaret işine başlamak ve ürünlerinizi/hizmetlerinizi platformda listelemek. İşletmeniz daha fazla ilgi görecek, Amazon Lojistik hizmetlerinden faydalanacak ve Amazon Lojistik hizmetlerinden faydalanacak ve bir dizi özelliğe gerek kalmadan erişebileceksiniz. Kendi websiteni yarat.

anahtar özellikler 

  • Amazon Tarafından Yerine Getirilmesi (FBA) – ürünlerinizi Amazon lojistik merkezine gönderebilirsiniz; Amazon ürünlerinizi paketleyecek, gönderecek ve müşteri hizmetleri sağlayacaktır; 
  • Envanter yönetimi – ayrıntılı envanter raporlarına erişim sağlayın; 
  • Amazon Pazarlama Hizmetleri (AMS) – sponsorlu ürün reklamları oluşturmak ve otomatik kampanyalar başlatmak; 
  • İş raporları – satışları, dönüşümleri, kampanya performansını ve daha fazlasını izleyin; Ve
  • Arka uç desteği – Amazon'un tüm arka uç altyapısına, kredi kartı işlemlerine, satış vergisi tahsilatına ve daha fazlasına erişin.

Fiyatlandırma ve planlar

Amazon'un iki satıcı katmanı vardır:

Bireysel
  • Satılan ürün başına 0.99 ABD doları
    (artı ek satış ücretleri)

Bireysel plan, kataloğunuza ürün eklemenize ve Amazon Lojistik özelliğinden yararlanmanıza olanak tanır. 

Profesyonel
  • Ayda $ 39.99
    (artı ek satış ücretleri)

Toplu listeler oluşturun, Amazon'un API entegrasyonundan yararlanın, site içi reklam araçlarını kullanın, promosyonlar gerçekleştirin ve daha fazlasını yapın. 

Ek bilgi için Amazon'u ziyaret edin >>

eBay — Pahalı ürünler için en iyisi

ebay ana sayfası

eBay orijinal e-Ticaret platformudur. 1995 yılında kurulmuş olması nedeniyle var olan en eski kuruluşlar arasında yer almaktadır ve itibarı kesinlikle ondan önce gelmektedir. 

AuctionWeb'den (orijinal adı) dünyanın en büyük e-Ticaret web sitelerinden birine dönüştü. Övünmek 159 milyon alıcı ve 19 milyon satıcı, erişiminizi genişletmek ve çevrimiçi satışlar yoluyla kâr elde etmek için ideal bir platformdur. 

Bir satıcı olarak ürünlerinizi listelemek için iki ana seçeneğiniz olacaktır: 

  • Sabit fiyat listeleme – ürününüzü talep üzerine tek bir alıcıya satarsınız; veya
  • Açık artırma listesi – farklı alıcılar makalenize teklif verir; en yüksek teklifi veren satın alma işlemini gerçekleştirir. 

eBay'in en önemli satış noktalarından biri, geliştiricilerin daha iyi müşteri memnuniyeti için her zaman yeni ve geliştirilmiş özellikler eklemesidir.

anahtar özellikler 

  • Çoklu ödeme yöntemleri – müşterileriniz PayPal'ı, kredi veya banka kartını, Google Pay'i, Apple Pay'i ve hatta teslimat sırasında ödemeyi kullanabilir; 
  • eBay emanet hizmeti – alıcı ürünü alana kadar fonları alıkoyarak sizi ve alıcıyı dolandırıcılıktan korur; 
  • Yerel teslim alma ve nakliye – yerel teslim almayı seçerek lojistik ve sevkiyat endişelerinden kaçınabilirsiniz; 
  • Küresel nakliye programı – eBay, USPS ile entegredir ve ürünleri dünya çapında göndermenize olanak tanır; Ve
  • Ücretsiz listelemeler – Ayda 250'ye kadar ürünü ücretsiz olarak listeleyebilir ve yalnızca satışı yaptıktan sonra ücret ödeyebilirsiniz.

Fiyatlandırma ve planlar 

Bireysel bir satıcı olarak şunları deneyimleyeceksiniz: birkaç farklı ücret:

  • Ek ücret – yeni bir kategoriye her ürün eklediğinizde ücretlendirilen talep ettiğiniz fiyata bağlıdır; 
  • Nihai değer ücreti – Satış yaptığınızda talep edilen fiyatın %12.55'i artı 0.30 ABD Doları işlem ücreti; Ve
  • Yükseltmeleri listeleme – isteğe bağlı, kaydınızı öne çıkarmak, daha fazla fotoğraf eklemek, daha büyük görseller kullanmak ve daha fazlasını istediğinizde ücretlendirilir. 

Bir eBay mağazası açmak istiyorsanız yıllık olarak beş fiyatlandırma planınız olacaktır:

marş
  • Ayda $ 4.95
    Yıllık abonelik

Başlangıç ​​planı, küçük işletmelerini satmak ve tanıtmak için bir vitrine sahip olmak isteyen satıcılar için en iyisidir.

Basic
  • Ayda $ 21.95
    Yıllık abonelik

Temel plan ile sıfır ekleme ücreti listelerine ve nihai değer ücreti indirimlerine sahip olabilirsiniz.

Premium
  • Ayda $ 59.95
    Yıllık abonelik

Premium plan size daha fazla sıfır ekleme ücreti listelemesi sunar vekapsamlı ürün seçimi.

Çapa
  • Ayda $ 299.95
    Yıllık abonelik

Anchor planı yüksek hacimli satıcılara yöneliktir.

Daha fazla bilgi için eBay'i ziyaret edin >>

Flippa — Çevrimiçi işletmelerin satışı için en iyisi

flippa ana sayfası

Flippa Çevrimiçi işletmelerin, uygulamaların, alan adlarının, web mağazalarının ve benzeri ürünlerin alım satımında uzmanlaştığı için bu listedeki benzersiz bir giriştir. 2009 yılında kuruldu ve kısa sürede bir dizi çevrimiçi işletmenin satışı için lider pazar yeri haline geldi. 

Flippa'da satabileceğiniz web mülklerinden bazıları şunlardır: 

  • Yerleşik siteler ve çevrimiçi işletmeler; 
  • Şablon siteleri; 
  • Alan isimleri; 
  • iOS ve Android uygulamaları; 
  • Amazon FBA ve FBM mağazaları; 
  • SaaS uygulamaları; 
  • Masaüstü uygulamaları; 
  • E-ticaret mağazaları; 
  • Bültenler; 
  • Yan projeler. 

Kullanımı kolaydır, çok sayıda doğrulanmış alıcıya sahiptir ve aynı zamanda kolay para kazanmanıza olanak tanır. Özellikleri rekor sürede satış yapmanızı sağlayacaktır.

anahtar özellikler 

  • Ücretsiz değerleme aracı – işletmenizin değerinin ne kadar olduğunu anında öğrenin; 
  • Küresel alıcılara erişim – Flippa her ay yaklaşık 30,000 yeni küresel alıcıya ulaşıyor; 
  • Satılık işareti – doğrudan web sitenize “satılık” işareti ekleyin; 
  • Yükseltmeleri listeleme – Flippa'nın listenizi Twitter'da tanıtmasını sağlayın, listeyi Flippa'nın ana sayfasında öne çıkarın; 
  • SEMrush raporları – trafik analizleri, otorite ve site sıralaması, ücretli ve organik trafik ve daha fazlası dahil olmak üzere sitenizle ilgili ayrıntılı raporlara erişin.

Fiyatlandırma ve planlar 

Flippa'yı kullanırken sattığınız ürüne göre değişen çeşitli ücretleri karşılamanız gerekir. Flippa'nın listeleme ücretleri:  

  • Yerleşik web siteleri ve çevrimiçi işletmeler – 49 $ 
  • Başlangıç/şablon web siteleri – 15$ 
  • Alan adları – 10$ 
  • iOS ve Android uygulamaları – 15 ABD doları

Bir satış yaptığınızda, talep ettiğiniz fiyatın yüzdesi olarak hesaplanan başarı ücretlerini de karşılamanız gerekir: 

  • 50,000$'a kadar satıldı – %10 başarı ücreti
  • 100,000$'a kadar satıldı – %7.5 başarı ücreti
  • 100,000 doların üzerinde bir fiyata satıldı – %5 başarı ücreti 
  • Flippa'nın ortak komisyoncusu aracılığıyla satılır - %15 başarı ücreti
Daha fazla bilgi için Flippa'yı ziyaret edin >>

kendi kendine — Dijital ürünleri satmak için en iyisi

sellfy ana sayfası

E-kitap, müzik ve video gibi dijital ürünler satan bir işletme işletiyorsanız Sellfy sizin için uygun bir e-Ticaret sitesidir. Sektörde on yılı aşkın süredir hizmet veren site, etkileyici bir hizmet kalitesi sunuyor ve en yüksek veri koruma standartlarını takip ediyor. 

Hiçbir sorun yaşamadan kendi dijital vitrininizi oluşturmanıza olanak tanır. Satılabilir dijital ürünleriniz olduğu sürece geri kalan ödeme işlemlerini, ürün barındırma ve hatta otomatik indirme e-postalarının gönderilmesini Sellfy halledecektir. 

Üstelik halihazırda bir web siteniz, Facebook veya YouTube kanalınız varsa, Sellfy'yi kullanarak satın alma butonlarını yerleştirebilir ve müşterilerinizin kolayca alışveriş yapmalarını sağlayabilirsiniz.

anahtar özellikler 

  • Çevrimiçi mağaza – sitenizi barındırmak ve her yönünü özelleştirmek için Sellfy'yi kullanın; 
  • Hiçbir depolama sınırı – çevrimiçi mağazanıza istediğiniz kadar ürün ekleyebilirsiniz; 
  • Odeme yapiliyor – Selly, PayPal ve Stripe ödemeleri sunuyor; 
  • Sınırlı indirmeler – alıcıların dijital ürünlerinizi paylaşmasını önlemek için sınırlı sayıda indirme denemesine sahip benzersiz indirme bağlantıları edinin; Ve
  • Pazarlama özellikleri - e-posta pazarlama kampanyaları oluşturun, ek satış çabalarınızı geliştirin ve daha fazlasını yapın.

Fiyatlandırma ve planlar

Sellfy'nin hemen hemen her bütçeye uygun basit fiyatlandırma planları vardır:

marş
  • Ayda $ 29
  • Ayda $ 22
    yıllık 264 $ faturalandırılır
  • Ayda $ 19
    Her iki yılda bir 456 ABD doları faturalandırılır

Başlangıç ​​planı, sınırsız ürünle yılda 10,000$'a kadar satış yapılmasına olanak tanıyor. 

Business
  • Ayda $ 79
  • Ayda $ 59
    yıllık 708 $ faturalandırılır
  • Ayda $ 49
    Her iki yılda bir 1,176 ABD doları faturalandırılır

İş planı, yılda 50,000 dolara kadar satışı olanlara yöneliktir. Başlangıç ​​planındaki tüm özelliklere sahip olacak ve Sellfy mağazanıza ürün taşımanın, 10,000 e-posta kredisinin ve Sellfy logosunun olmamasının keyfini çıkaracaksınız. 

Premium
  • Ayda $ 159
    Yıllık planla 480 $ tasarruf edin
  • Ayda $ 119
    yıllık 1,428 $ faturalandırılır
  • Ayda $ 99
    Her iki yılda bir 2,376 ABD doları faturalandırılır

Yılda 200,000$'a kadar satışı olanlar için idealdir. İş planının tüm avantajlarının yanı sıra 50,000 e-posta kredisi ve öncelikli desteğin keyfini çıkaracaksınız. 

Ek bilgi için Sellfy'yi ziyaret edin >>

Facebook Pazarı — Sosyal medya pazarı

facebook pazaryeri ana sayfası

2016 yılında kullanıma sunulan Facebook Marketplace, dünya çapındaki çevrimiçi satıcılar için ezber bozan bir gelişmeydi. Sanal bir garaj satışı oluşturmak ve çevrenizdeki potansiyel alıcıları çekmek istiyorsanız kullanabileceğiniz en basit platformdur. 

Bu araç başlangıçta yalnızca kullanılmış mallardan veya istenmeyen hediyelerden ve mobilyalardan kurtulmaya çalışan bireysel satıcılar için uygun olsa da, artık küçük çevrimiçi satıcılar için de değerli hale geldi. Yeni Facebook-Shopify entegrasyonu, e-Ticaret işletmelerinin ürünlerini Facebook Marketplace'te tanıtmasına ve erişimlerini artırmasına olanak tanır.

 Sonuçta, bitti Dünya çapında 2.85 milyar kullanıcı, Facebook yeni müşteriler çekmek için mükemmel bir yerdir. 

Ayrıca Facebook Marketplace'e katıldığınızda çeşitli özelliklere erişebileceksiniz.

anahtar özellikler 

  • Öne çıkan listeler – bütçenizi seçin ve ürünlerinizi bir Facebook reklam kampanyasıyla tanıtın; 
  • Shopify entegrasyonu – Shopify sitenizdeki ürünleri Facebook Marketplace'te tanıtın; 
  • AI araçları – bir öğeyi otomatik olarak kategorilere ayırın ve kısa bir açıklama oluşturun; 
  • Gerçek zamanlı iletişim – Potansiyel müşterilerle doğrudan Messenger aracılığıyla iletişim halinde kalın; Ve
  • Facebook teklifleri – doğrudan Facebook sayfanızda indirimler oluşturabilirsiniz.

Fiyatlandırma ve planlar

Facebook Marketplace herkes için ücretsizdir. Bir kuruş harcamadan bir liste oluşturabilirsiniz. Facebook yalnızca satış yaptığınızda sizden ücret alır. 

Mevcut oranlar: 

  • Gönderi başına toplam istenen fiyatın %5'i; veya
  • Fiyatı 0.40 Doların altında olan ürünler için gönderi başına 8.00 Dolar.
Daha fazla bilgi için Facebook Marketplace'i ziyaret edin >>

Craigslist — Yerel kullanım için en iyisi

craigslist ana sayfası

Craigslist'in tanıtıma ihtiyacı yok. Orijinal seri ilan sitesidir 1995'ten beri kullanılıyor. Yiyeceklerden kullanılmış giysilere ve modası geçmiş video oyunlarına kadar her şeyi satmak için başvurulacak platformdur. 

Craigslist biraz güncelliğini kaybetmiş olsa da hâlâ milyonlarca alıcı ve satıcının ilgisini çekiyor ve bu da onu bugüne kadarki en aktif e-Ticaret platformlarından biri haline getiriyor. 

Dağınıklığı ortadan kaldırmaya çalışan bireysel bir satıcıysanız Craigslist'te satış yapmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. İşletmeler ürünlerini kesinlikle Craigslist'te listeleyebilse de işle ilgili özelliklerin eksikliği, platformun ideal olmaktan çıkmasına neden oluyor.

anahtar özellikler 

  • Craigslist pazarları – Craigslist yerel düzeyde çalışır, böylece kesin konumunuzu seçebilirsiniz; 
  • Reklam tazeleme – ücretsiz reklamları 48 saatte bir ücretsiz, ücretli reklamları ise küçük bir ücret karşılığında yenileyebilirsiniz; 
  • Onlarca kategori – öğenizi mobilya, bilgisayar ve teknoloji, antikalar, arabalar ve daha fazlası altında listeleyin; 
  • Craigslist uygulaması – Google Play ve Apple App Store'da bir Craigslist uygulaması mevcuttur; Ve
  • Hizmet satışına yönelik seçenekler – hizmetlerinizi farklı kategorilerde (emlak, sağlık ve sağlıklı yaşam, dersler ve daha fazlası) pazarlamak için Craigslist'i kullanabilirsiniz.

Fiyatlandırma ve planlar

Craigslist'te ürün satmak tamamen ücretsizdir. İş listeleri gibi yalnızca birkaç kategori geçerli olabilir ilan ücretleri.

Ek bilgi için Craigslist'i ziyaret edin >>

Etsy — El yapımı sanat ve el sanatları satmak

etsy ana sayfası

Benzersiz, sanatsal veya vintage bir şey satmak istiyorsanız Etsy bu iş için en iyi platformdur. 2005 yılında kurulan site, büyüyerek en büyük küresel e-Ticaret sitelerinden biri haline geldi ve yıllık ürün satış hacmini 10.28 dolar 2020 milyar

Birçoğu bağımsız yaratıcılar ve küçük işletmelerden oluşan 4.3 milyondan fazla aktif satıcıya sahiptir. El yapımı ürünler, vintage kıyafetler ve hatta ilham verici sözler dahil olmak üzere çok sayıda kategoride ürün satmak için bunu kullanabilirsiniz. 

Etsy çok başlangıç ​​dostudur. Bir Etsy mağazası kurmak, daha önce e-Ticaret platformlarını hiç kullanmamış olsanız bile dakikalar içinde tamamlayabilmeniz gereken basit ve basit bir işlemdir.

anahtar özellikler 

  • Özelleştirilebilir Etsy mağazası – Öne çıkan listelerle ürünleri vurgulayın, özelleştirilebilir banner şablonları ekleyin; 
  • Özel alanlar – Özel bir alan adında veya ücretsiz olarak %50 indirim .mağaza bir yıllık alan adı; 
  • Reklam kredisi – ürünlerinizi Etsy Ads'de pazarlayabilirsiniz; 
  • Tanıtım araçları – ürünlerinizi Etsy'nin arama ve sosyal medya paylaşım listelerinde tanıtabilirsiniz; Ve
  • Ayrıntılı raporlar ve analizler – trafik kaynaklarınız ve mağaza performansınız hakkında bilgi edinin.

Fiyatlandırma ve planlar

Etsy'nin satıcılar için iki fiyatlandırma planı vardır:

Standart
  • Aylık ücret yok
    İlan başına 0.20$ ücret, %5 işlem ücreti.

Standart Etsy planı, çevrimiçi mağazanıza başlamanız için ihtiyacınız olan her şeyi size sunar. Gerekli tüm araçlara erişebileceksiniz ve yalnızca işlem ücreti, standart PayPal ücreti ve listeleme başına 0.20 ABD doları ücret ödeyeceksiniz. Listelemeleriniz dört ay boyunca (veya siz satış yapana kadar) aktif kalacaktır. 

Artı
  • Ayda $ 10

Plus aboneliğiyle işletmenizi ayağa kaldırmanıza yardımcı olabilecek daha gelişmiş araçlara erişim elde edeceksiniz. Özel alan adları oluşturabilir, Etsy Ads'i kullanabilir, daha fazla özelleştirme seçeneğinin kilidini açabilir, özel gönderim kutuları için indirimlerden yararlanabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. 

Daha fazla bilgi için Etsy'yi ziyaret edin >>

Poshmark — En iyi giyim platformu

posta işareti ana sayfası

Poshmark yetişkinler, çocuklar ve evcil hayvanlar için giyim ürünleri satan lider uygulamadır. 2011 yılında kurulan uygulamanın Kuzey Amerika ve Avustralya'da 70 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. 

Bir hesap oluşturabilir ve ikinci el kıyafetler satabilirsiniz ya da marka bilinirliğini yaymak ve aksesuarlar, çantalar, makyaj malzemeleri, mücevherler ve ev eşyaları dahil olmak üzere yeni ürünler satarak işinizi genişletmek için Poshmark'ı bile kullanabilirsiniz. 

Kullanımı zahmetsizdir; tek yapmanız gereken eşyalarınızın birkaç fotoğrafını çekmek ve bunları sanal dolabınıza yüklemektir.

anahtar özellikler 

  • Gösterişli hikayeler – Facebook ve Instagram Stories'e benzer şekilde, bunları ürünlerinizi öne çıkarmak amacıyla fotoğraf ve video yüklemek için kullanabilirsiniz; 
  • Listeleme etiketleme – alışveriş yapanların ürünlerinizi satın almasını kolaylaştırmak için Posh hikayelerinize bir etiket ekleyin; 
  • Satıcı indirimi – alışveriş yapanların birden fazla ürün satın almasını sağlamak için paket indirimini etkinleştirin; 
  • Satış Raporum – size satışlarınız hakkında fikir verecek ve kazançlarınızı takip etmenize yardımcı olacak bir raporlama aracı; Ve
  • Envanter yönetimi – sanal dolabınızdaki her listeden haberdar olmanıza yardımcı olan ayrıntılı envanter raporları.

Fiyatlandırma ve planlar

Uygulamada satılık ürünleri listelemek her zaman ücretsiz olsa da Poshmark'ın satıcıların bilmesi gereken bazı ücretleri vardır: 

  • 2.95$'ın altındaki ürünler için 15$'lık sabit ücret; Ve
  • 20 doların üzerindeki ürünler için %15 ücret.
Ek bilgi için Poshmark'ı ziyaret edin >>

Swappa — Elektronikleri hızlı bir şekilde sat

swappa ana sayfası

2010 yılında kurulan Swappa, kullanıcıdan kullanıcıya bir pazar yeridir. Eski kullanılmış teknolojilerinden kurtulmak isteyen bireysel bir satıcıysanız bu harika bir şey. Saat, telefon, dizüstü bilgisayar, kamera, ev teknolojisi ve daha fazlasını satmak için kullanabilirsiniz. 

Ancak, sattığınız her ürünün tamamen işlevsel olduğundan emin olmanız gerekir; Swappa, sahtekarlıkları ve dolandırıcıları platformdan uzak tutmaya kararlıdır, bu nedenle her listeyi ayrıntılı bir şekilde inceler. Doğrulama fotoğrafları göndermeniz ve cihazın sahibi olduğunuzu kanıtlamanız gerekir. 

Swappa basit, kullanışlı ve uygun fiyatlı olup bütçenizi zorlamadan tüm özellikleri kullanmanıza olanak tanır.

anahtar özellikler 

  • Swappa yerel – öğeleri yalnızca topluluğunuz içinde satma seçeneği; 
  • IMEI kontrolü – iPhone'ların çalınmadığından emin olmak için ücretsiz çek; 
  • ESN kontrolü – akıllı telefonlar ve cihazların çalınmadığından emin olmak için ücretsiz çek; 
  • PayPal ödemeleri – Kapsamlı alıcı ve satıcı koruması nedeniyle Swappa, işlemler için PayPal'ı kullanır; Ve
  • Öne çıkan ilanlar – daha fazla görünürlük sağlamak için girişinizi vurgular.

Fiyatlandırma ve planlar

Swappa'nın uygun fiyatlı bir fiyatı var ücret yapısı alıcının kapsadığı. Ürününüzü ücretsiz olarak listeleyebilir, fiyatını belirleyebilirsiniz; ücret otomatik olarak eklenecektir. Öne çıkan bir liste oluşturmak istiyorsanız sabit 5 ABD doları tutarında bir ücret ödemeniz gerekecektir. 

Swappa PayPal'a güvendiğinden, alıcı ödeme yaptığında PayPal ücretleriyle karşılaşırsınız. Ek olarak, gönderiminizi kendiniz halledeceksiniz, dolayısıyla seçtiğiniz hizmet sağlayıcının gönderim masraflarını da karşılamanız gerekecek.

Daha fazla bilgi için Swappa'yı ziyaret edin >>

nextdoor — En basit yerel platform

yan taraftaki ana sayfa

Karmaşık uygulamalar aracılığıyla nakliye ve işlem işlemleriyle uğraşmak istemiyorsanız Nextdoor'a göz atmak isteyebilirsiniz. Birkaç kez büyük bir başarıyla kullandım ve yeterince tavsiye edemem. 

Yakın çevreniz için bir sosyal ağ olduğu için bir e-Ticaret platformu değil. Yerel haberler ve etkinlikler, iş önerileri ve elbette satılık sayısız ürün bulacaksınız. 

Birkaç tıklamayla, satılık (veya ücretsiz) sahip olduğunuz her tür ürünü yayınlayabilir, beğeniler ve yorumlar alabilir ve uygulama içi mesajlaşma yoluyla bir satış planlayabilirsiniz. 

Nextdoor, yerel topluluğunuzla bağlantı kurmanıza ve evinizi temizlerken bir yandan da biraz para kazanmanıza olanak tanıyan çok sayıda değerli özelliğe sahiptir.

anahtar özellikler 

  • Yakınlık bağlantıları – posta kodunuz üzerinden diğer Nextdoor kullanıcılarıyla otomatik olarak bağlantı kuracaksınız; 
  • Satılık ve ücretsiz kategoriler – ücretsiz veya satılık öğenizle ilgili bir gönderi oluşturun ve bunu mahallenizin haber akışında yayınlayın; 
  • Alanları genişlet – Gönderi görünürlüğünü çevredeki mahallelere genişleterek erişiminizi artırın; 
  • Uygulama içi mesajlaşma sistemi – Nextdoor uygulaması aracılığıyla potansiyel alıcılarla doğrudan iletişim kurun; Ve
  • İyiliği için sat – yerel kar amacı gütmeyen kuruluşlarınıza fayda sağlayacak ürünleri satabilir (ve satın alabilirsiniz).

Fiyatlandırma ve planlar

Çoğu gibi sosyal medya platformlarıNextdoor, kullanıcıların katılması için tamamen ücretsizdir. Bir kuruş harcamadan ilan yayınlayabilir, alıcılarla iletişim kurabilir ve anlaşmalar yapabilirsiniz. 

Ancak, teslim alma/bırakma, ödeme tahsilatı ve daha fazlasını kendiniz ayarlamanız gerekeceğini unutmayın.

Daha fazla bilgi için Nextdoor'u ziyaret edin >>

bolluk — eBay ve Amazon'a benzer

bolluk ana sayfası

2008 yılında kurulan Bonanza, satıcıları arasında mükemmel bir üne sahiptir. 60,000'den fazla satıcının katıldığı çeşitli bağımsız anketlerde Amazon ve Etsy gibi şirketleri bile geride bırakarak "Piyasayı bir arkadaşınıza tavsiye etme olasılığınız nedir?" kategorisinde en yüksek puanı aldı. 

EBay veya Amazon'a benzer şekilde çalışır ve farklı kategorilerdeki ürünleri satılık olarak listelemenize olanak tanır. Giysileri, aksesuarları, kitapları, dijital ürünleri, koleksiyon parçalarını ve daha fazlasını listeleyebilirsiniz. 

Girişimciler için girişimciler için yaratılan bu kitap, adını duyurmaya çalışan küçük işletmeler için idealdir.

anahtar özellikler 

  • Envanter senkronizasyonu – Shopify, eBay ve Amazon'daki tüm aktif listelemeleri senkronize edin ve bunları Bonanza mağazanıza ekleyin; 
  • toplu düzenleyici – indirimler, ücretsiz gönderim veya diğer benzersiz teklifler sunmak istediğinizde birden fazla ürünü aynı anda düzenleyin; 
  • reklâm – Bonanza, trafiğinizi artırmak ve satış yapmanıza yardımcı olmak için ilanınızı çeşitli alışveriş sitelerinde yayınlayabilir; 
  • Anlaşılır veriler – performansınız hakkında istatistikler ve raporlar alın; Ve
  • İnternet mağazası – Bonanza aracılığıyla kendi e-Ticaret mağazanızı oluşturun, özel bir alan adı, özelleştirilebilir temalar ve güvenli alışveriş sepetleri edinin.

Fiyatlandırma ve planlar 

Bonanza'da ücretsiz bir listeleme yapabilir ve yalnızca bir miktar ödeyebilirsiniz. nihai değer satış yaptığınızda ücret. Ancak eğer küçük bir işletme işletmek ve sık sık ilan yayınlamak istiyorsanız ücretli üyeliğe geçmek isteyebilirsiniz:

Altın
  • Ayda $ 40
  • Ayda $ 25
    yıllık olarak faturalandırılır

Satışları, ziyaretleri ve trafiği takip edin Google Analytics, daha düşük gönderim ücretleri elde edin, öne çıkan aramada ürünleri tanıtın ve daha fazlasını yapın. 

Platin
  • Ayda $ 70
  • Ayda $ 55
    yıllık olarak faturalandırılır

oluşturmak Facebook reklamları, 24 saat analiz alın ve satılık bine kadar dijital ürün ekleyin. 

titan
  • Ayda $ 200
  • Ayda $ 167
    yıllık olarak faturalandırılır

Bir hesap uzmanıyla kişisel görüşmelerin keyfini çıkarın, reklamlarınızı iyileştirin ve trafiğinizi artırın. 

Daha fazla bilgi için Bonanza'yı ziyaret edin >>

Decluttr — Genel olarak elektronik satışı için en iyisi

ana sayfa

Decluttr 2013'ten beri faaliyet gösteriyor ve adından oldukça söz ettiriyor. TechRadar'da mükemmel derecelendirmeler ve TrustPilot'ta 4.5/5 yıldızla, telefonlar, giyilebilir teknolojiler, konsollar, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazlası gibi kullanılmış cihazlarınızı satmak için başvurulacak platformdur. 

Onlara ne sattığınızı söylemeniz ve ardından anında fiyat değerlendirmesi almanız gereken benzersiz bir iş modeli var. Memnun kalırsanız kargo etiketinizi alacak, ürününüzü ücretsiz olarak Decluttr'a gönderecek ve bir sonraki iş gününde paranızı alacaksınız. 

İşlevsel elektroniklerden kurtulmak isteyen bireysel satıcılar için basit, kullanışlı ve mükemmeldir.

anahtar özellikler 

  • Ücretsiz uygulama – daha hızlı bir fiyat değerlendirmesi için ürün barkodlarını taramanıza olanak tanır; 
  • Ücretsiz kargo etiketi – etiketi yazdırın, kutunuza bantlayın ve ücretsiz olarak Decluttr'a gönderin; 
  • Teknoloji fiyat vaadi – teklif edilen ilk fiyatı alacağınız garanti edilir veya ürününüzü ücretsiz olarak geri alırsınız; 
  • Ertesi gün ödemeleri – ödemenizi Decluttr ürününüzü aldıktan bir iş günü sonra alacaksınız; Ve
  • toplu taşıma sigortası – taşıma sırasında tam ürün sigortası alacaksınız.

Fiyatlandırma ve planlar

Decluttr'un kullanımı ücretsizdir, dolayısıyla endişelenecek herhangi bir ücret yoktur.

Daha fazla bilgi için Decluttr'u ziyaret edin >>

Chairish — Ev dekorasyonu ve mobilya satışı

başkanlık ana sayfası

Adından da tahmin edebileceğiniz gibi Presidentish, mobilya ve ev dekorasyonu konusunda uzmanlaşmış bir e-Ticaret platformudur. 2013 yılında kuruldu ve kısa sürede iç mimarlar ve vintage mobilya meraklıları arasında en aktif platform haline geldi. 

İster vintage bir işletme yürütüyor olun, ister büyükannenizin antika porselen setini miras aldınız ve onunla ne yapacağınızı bilmiyor olun, Presidentish çok fazla sorun yaşamadan güvenilir alıcılar bulmanıza yardımcı olabilir. 

Ancak, Presidentish'in son derece yüksek standartlara sahip olduğunu, dolayısıyla satmak istediğiniz tüm ürünlerin mükemmel durumda olması gerektiğini unutmayın.

anahtar özellikler 

  • Sandalyeyi bırak ve git – Başkan tüm nakliye lojistiğiyle ilgilenebilir, dolayısıyla sizin bunu yapmanıza gerek kalmaz; 
  • Geliştirilmiş listeler – Sandalye, fotoğraflarınızı ve açıklamalarınızı düzenleyecek ve listelemelerinizi daha profesyonel hale getirecek; 
  • Kapsamlı ürün kategorileri – öğenizi mobilya, sanat eseri, aydınlatma, dekor, kilim, yatak ve banyo ve daha fazlası altında listeleyin; 
  • Kolay listeleme – hareket halindeyken yeni bir ilan oluşturmak için mobil uygulamayı kullanın; Ve
  • Özel hesap temsilcisi – performansınızı izleyen ve analiz eden özel bir danışman edinin.

Fiyatlandırma ve planlar

Başkanın ücretleri daha yüksek çoğu e-Ticaret platformundan daha iyidir, ancak aynı zamanda tüm ürünlerde size daha yüksek bir fiyat da sağlayabilir.

gönderici
  • Ücretsiz üyelik

Ürün fiyatı üzerinden %30 sabit oranlı ücret. Ücretsiz seçilmiş listelerden ve kolaylaştırılmış gönderimden yararlanacaksınız. 

Profesyonel
  • Ücretsiz üyelik

Kullanılmış ürünlerde %20 kademeli ücret, yeni, özel ürünlerde %30 sabit oranlı ücret. Consignor planının aynı avantajlarından yararlanacaksınız ancak daha iyi fiyatlar alacaksınız. 

Seçkinler
  • Ayda $ 149

Kullanılmış ürünlerde %20 kademeli ücret, yeni, özel ürünlerde %30 sabit oranlı ücret. Elite planıyla özel bir hesap temsilcisine, hızlandırılmış ödemelere ve mağaza düzenleme araçlarına sahip olacaksınız. Ayrıca toptancılar, Presidentish'te bir hesap oluşturabilir ve benzersiz özellik ve avantajlardan yararlanabilirler. 

Daha fazla bilgi için Presidentish'i ziyaret edin >>

VarageSatış — Çevrimiçi garaj satışı

varagesale ana sayfası

Adından da anlaşılacağı gibi VarageSale, sanal garaj satışları yapmanızı sağlayan bir e-Ticaret platformudur. 2012'den beri faaliyet gösteriyor ve kusursuz bir itibar yarattı. 

Elinizde bulunan tüm satılık eşyaları kolayca listeleyebilir, hatta sadece dağınıklıktan kurtulmak istediğinizde ücretsiz ürünler bile sunabilirsiniz. 

Emniyet ve güvenliğe bu kadar önem veren az sayıdaki e-Ticaret platformundan biridir. Her üyenin gerçek adı ve profil resmiyle doğrulanması gerekir; aksi halde siteyi kullanamazlar.

anahtar özellikler 

  • Doğrulanmış üyeler – her üyenin gerçek adını ve resmini kullanması gerekir; 
  • Duyarlı uygulama – uygulamayı indirebilir ve sorunsuz bir şekilde yeni listeler ekleyebilirsiniz; 
  • Kullanıcı dostu arayüzü – gereksiz reklamlar veya karmaşık widget'lar içermeyen temiz tasarım; 
  • Övgü – önceki alıcılar satıcıdan duydukları memnuniyeti göstermek için övgüler bırakabilir; Ve
  • Konum bazlı listelemeler – ilanlarınız çevrenizdeki herkes tarafından görülebilecektir.

Fiyatlandırma ve planlar

VarageSale'in kullanımı ücretsizdir. Ücretsiz olarak bir hesap oluşturabilir, uygulamayı indirebilir ve topluluklarına katılabilirsiniz.

Ek bilgi için VarageSale'i ziyaret edin >>

Çevrimiçi bir şeyler satmak için bir site veya uygulama nasıl seçilir? 

Çevrimiçi bir şeyler satmak için en iyi siteyi veya uygulamayı seçmek biraz zor olabilir. Çok sayıda harika seçeneğe erişiminiz var, ancak bunların hepsini aynı anda kullanmaya başlamak nadiren sizin yararınıza olur. 

Dolayısıyla ihtiyaçlarınıza uygun doğru platformu seçmek için birkaç şeyi göz önünde bulundurmanız gerekir: 

  • Hedef kitle – ne kadar hızlı satış yapacağınız tamamen platformun hedef kitlesine bağlıdır. Uluslararası kitlelere ulaşmak istiyorsanız Amazon gibi bir siteye katılmak veya Shopify'da mağaza oluşturmak en iyi seçeneğiniz olacaktır. Öte yandan, Facebook Marketplace ve Nextdoor gibi yerel siteler, kendi yerel topluluklarında satış yapmak isteyenler için en uygun sitelerdir. 
  • Ücret – e-Ticaret sitelerinin farklı planları ve fiyatlandırma seçenekleri vardır ve birçoğu ücretsiz hizmetler de sunar. Eğer sadece dağınıklığı gidermeye çalışan bireysel bir satıcıysanız, muhtemelen VarageSale gibi ücretsiz hizmetleri düşünmelisiniz. Ancak bir işletme yürütüyorsanız, ücrete dayalı hizmetler marka bilinirliğinizi artırmanıza yardımcı olabilecek değerli özelliklerin kilidini açabilir. 
  • niş – Etsy'de dijital ürünler satmak, Sellfy'de mücevher satmak kadar saçma olurdu. Seçtiğiniz platformun, sunduğunuz ürün türüne göre uzmanlaştığından emin olun. 
  • Ölçeklenebilirlik seçenekleri – eğer bir işletme yürütüyorsanız, daha fazla hedef kitlenin ilgisini çektikçe ölçeğinizi büyütmenize olanak tanıyan bir siteye katılmak isteyeceksiniz. Bağımsız, tek seferlik bir satıcıysanız ölçeklenebilirlik seçenekleri için fazladan ödeme yapmanıza gerek yoktur. 
  • Özellikler – birçok e-Ticaret platformu, işletmenizi ayağa kaldırmanıza yardımcı olabilecek çeşitli entegrasyonlara sahiptir. Pazarlama özelliklerini, özel danışmanlığı arayın, SEOve daha fazlasını kullanarak rakiplerinizin arasından sıyrıldığınızdan emin olabilirsiniz. 

Bir platforma katılmadan önce araştırmanızı yapmanız ve platformu dikkatlice değerlendirmeniz çok önemlidir. Özelliklerini inceleyin, önceliklerin bir listesini yapın ve (işletme sahibiyseniz) size en uygun olanı bulmak için çeşitli sitelerle bir deneme çalıştırması yapın. 

Farklı kullanımlar için en iyi siteler ve uygulamalar 

Sizin için en iyi e-Ticaret platformu tamamen benzersiz ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize bağlıdır. Amazon gibi siteler kesinlikle iyi bilinip saygı duyulsa da, sanal bir garaj satışı yapmayı uman bağımsız bir satıcıysanız ihtiyaçlarınızı karşılamayacaktır. Öte yandan, Facebook Marketplace gibi platformların kullanımı ücretsiz olsa da, büyüyen işletmenizin ihtiyaçlarını karşılayamayabilirler. 

Bu nedenle, farklı ihtiyaçlara yönelik en iyi site ve uygulamalardan bazılarına göz atın. 

Bireysel satıcılar için en iyisi 

Bireysel bir satıcı olarak, çok fazla sorun yaşamadan mümkün olduğunca hızlı bir şekilde satış yapmanıza yardımcı olacak basit ama etkili bir platforma ihtiyacınız var. 

Sizi geniş bir potansiyel alıcı havuzuna bağlayan, çok fazla ücret ve karmaşık fiyatlandırma planı getirmeyen, kullanımı kolay bir platforma ihtiyacınız var. 

Kullanımı tamamen ücretsizdir ve istediğiniz kadar öğe listelemenize olanak tanır. Zaten kişisel bir Facebook hesabınız varsa, diğer platformların getirdiği öğrenme süreciyle yüzleşmenize gerek kalmaz ve alıcı bulma yolundan çıkmadan satış yapabilirsiniz. 

Küçük işletmeler için en iyisi 

Henüz ses getirmeye başlamamış yeni bir girişim kuruyorsanız, öncelikle topluluğunuzla bağlantı kurmanız ve yerel alıcıları çekmeye başlamanız gerekir. 

nextdoor

Ücretsiz

Ücretsizdir, dolayısıyla onu kullanmak bütçenizi tüketmez ve öne çıkmanıza ve kendi mahallenizde bağlantılar kurmaya başlamanıza yardımcı olur. 

Sınırlı da olsa, marka bilinirliğini artırmanıza ve yakın çevreniz dışındaki potansiyel müşterilere de hitap etmeye başlamanıza yardımcı olacak bazı ölçeklenebilirlik seçeneklerine sahiptir. 

Büyük işletmeler için en iyisi 

Büyük işletmelerin bağımsızlığa ve ürünleri ile stokları üzerinde tam kontrole ihtiyaçları vardır. Daha kolay markalama için gelişmiş pazarlama özelliklerine, mükemmel güvenliğe ve gelişmiş özelleştirme seçeneklerine ihtiyaçları var. 

Shopify

Fiyat aylık 29 dolardan başlıyor

Satışlarınız üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar. Shopify sitenizi oluşturmaktan, envanterinizi yönetmekten, lojistiği yönetmekten ve işletmenizin diğer tüm yönlerinden siz sorumlu olacaksınız ancak istediğiniz şeyi, istediğiniz şekilde ve kime istediğinizi satma konusunda tam özgürlüğe sahip olacaksınız. 

SSS 

İnternetten nasıl eşya satabilirim? 

Çeşitli seçenekleriniz olduğundan, çevrimiçi olarak bir şeyler satmak her zamankinden daha kolay. Ürünlerinizi satmak, Amazon veya eBay gibi daha büyük sitelere katılmak ve hatta kendi e-Ticaret web sitenizi oluşturmak için popüler sosyal medya platformlarını kullanabilirsiniz. 

Fiziksel ürünler değil hizmet satıyorsam hangi siteyi veya uygulamayı kullanabilirim? 

Craigslist ve Nextdoor da dahil olmak üzere birçok site ve uygulama hizmet satmanıza olanak tanır. Ancak Shopify veya benzeri platformlara güvenmek ve hizmet satabileceğiniz kendi sitenizi oluşturmak muhtemelen sizin yararınıza olacaktır. 

Çevrimiçi ürün satışına yönelik siteleri ve uygulamaları kullanmak için ödeme yapmam gerekiyor mu? 

Pek çok e-Ticaret sitesi ve uygulamasının ücretleri ve fiyatlandırma planları olsa da, bir şeyleri satmak için ücret almayan platformları kolayca bulabilirsiniz. Bazı ücretsiz siteler arasında Craigslist, Facebook Marketplace, Swappa, Nextdoor, Decluttr ve VarageSale bulunmaktadır. 

Bu sitelerden ve uygulamalardan birini kullanarak satış yapıyorsam kendi web sitemi oluşturmam gerekir mi? 

Çevrimiçi bir şeyler satmak için kendi web sitenizi oluşturmanıza gerek yoktur. Sattığınız ürünün türü ne olursa olsun, alıcı bulmanıza yardımcı olacak uygun bir platformu kolayca bulabilirsiniz. 


Ancak, bir işletme yürütüyorsanız ve rakiplerinizi geride bırakmak ve daha fazla alıcı çekmek istiyorsanız, bir web sitesi oluşturmak sizin yararınıza olacaktır. Size daha fazla özgürlük verir ve kendinizi doğru şekilde markalamanıza olanak tanır. 

Sonuç 

Bir şeyleri çevrimiçi satmak genellikle şahsen satmaktan çok daha kolaydır. Evinizin rahatlığında tüm ürünlerinizi listeleyebilir, birkaç tıklamayla potansiyel alıcılara ulaşabilir ve rekor sürede satış yapabilirsiniz. Ancak ihtiyaçlarınıza uygun bir platform bulmanız gerekiyor. 

Şu ana kadar bahsettiğim e-Ticaret sitelerini ve uygulamalarını dikkatlice inceleyin, fiyatlandırma planlarını, nişlerini ve özelliklerini karşılaştırın ve tüm beklentilerinizi karşılayanı bulun.

2 yorum “2023'te Çevrimiçi Ürün Satmak İçin En İyi Siteler ve Uygulamalar”

  1. Mamaw B

    Harika tavsiyeler benim için mükemmel satış sitesini buldu.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *