2023'ün En İyi Logo Tasarım Araçları

Saniyeler İçinde Profesyonel Bir Logo Tasarlayacak 10 Logo Yaratıcısı

Ogi Djuraskoviç
Güncelleme: 4 Ekim 2023
15 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
2023'ün En İyi Logo Tasarım Araçları

Harika bir logo arıyorsanız yeni blogunuz için veya bir işletme logosu oluşturmak – piyasadaki en iyi logo oluşturucuyu bulmak kolay bir iş değildir. Markalaşma söz konusu olduğunda, logonuz şirketinizin ön saflarında yer alır ve tam da bu yüzden onu yapmak bu kadar kapsamlı bir görevdir.

Tarih boyunca önemli logoların resmini çekin. Baktığın her yerdeler. Telefonunuz, TV'niz ve hatta tuvalet kağıdınız, onları üreten şirketi gösteren farklı logolar taşır. Bu nedenle logonuzu kalabalığın arasından öne çıkarmak çok önemlidir. Bir logonun sahip olması gereken birçok farklı şey vardır.

İyi bir logo akılda kalıcı, akılda kalıcı olmalı ancak yeterince basit olmalıdır. Marka bilinirliği çoğunlukla logolara ve grafiğin arkasındaki şirketin sağladığı hizmete bağlıdır. Coca-Cola, Apple, McDonald's'ın hepsinin farklı ve tanınabilir logoları var. Araştırmalar altın kemerlerin Hıristiyan haçından daha çok tanındığını gösteriyor. Akılda kalıcı, eğlenceli ve akılda kalıcı bir logo oluşturmak söz konusu olduğunda bir logo yaratıcısına veya tasarımcısına danışmak isteyebilirsiniz. Diğer seçenek ise kendi logonuzu kendiniz tasarlayın, ücretsiz bir logo oluşturucunun gücüyle.

Premium araçlar mevcut ve ücretsiz muadillerine kıyasla pek çok avantaj ve avantaj sunuyor olsa da, ücretsiz logoların erişilebilirliği rakipsizdir. Çoğu birinci sınıf logo oluşturma aracı, sıfırdan bir logo oluşturmanıza olanak tanır, ancak bunu bilgisayarınıza aktarmayı denediğinizde ödeme talep eder. Ücretsiz logo oluşturucuların bu kadar ünlü olmasının nedeni budur; çarpıcı bir logo tasarımına ücretsiz olarak izin verirler.

En popüler 10 logo oluşturucu

Piyasadaki her logo iyi değildir ve her popüler seçenek de geçerli değildir. Şirketinizin sahip olduğu temel grafiklerden birini oluşturmanıza yardımcı olacak milyonlarca farklı araç olsa da, piyasada az sayıda iyi araç bulunmaktadır. Çevrimiçi bir logo yaratıcısı ararken standartlara uygun olmayacak hiçbir şeyi kullanmak istemezsiniz.

En iyi aracın sahip olması gereken birçok farklı şey vardır, örneğin:

  • Birçok grafik seçeneği
  • Filtreler, hazır ayarlar ve CAD öğeleri
  • Birçok değişiklik ve özelleştirme seçeneği
  • Birçok değişiklik ve özelleştirme seçeneği
  • Geniş bir renk paleti ve renk önerisi
  • Şekil, boyut ve form seçenekleri ve araçları

Premium logolar hızlı logolar değildir ve işletme logonuzu oluşturmak istiyorsanız biraz zaman, para ve çaba harcamanız gerekir. Böyle bir logo oluşturmayı düşündüğünüzde, piyasadaki denenmiş ve test edilmiş en popüler seçeneklere yönelmek isteyebilirsiniz.

Tüm bu araçlar, profesyonel görünümlü bir logo oluşturmanıza yardımcı olacak son teknoloji seçeneklerdir. Logonuzu öne çıkarmak istiyorsanız renkler, logo oluşturma hakkında biraz bilgi edinmek isteyeceksiniz ve hatta kendi logonuzu sıfırdan yapmayı düşüneceksiniz.

Şablonlar işi çok daha kolay, daha basit ve daha hızlı hale getirse de, tamamen özel bir logo arıyorsanız, ya onu önceden hazırlanmış bir içerik olmadan sıfırdan oluşturmak isteyeceksiniz ya da profesyonel bir logo tasarımcısının hizmetlerinden yararlanacaksınız. .


Terzi Markaları — Son teknoloji ürünü logo oluşturma aracı

Terzi Markaları ana sayfası

Tailor Brands çevrimiçi logo oluşturma aracı oldukça açıklayıcıdır. Markaların ilgi çekici ve akılda kalıcı bir logo oluşturmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu aracın yaratıcı potansiyeli bu listedeki diğer araçlar kadar büyüktür ve işletmeniz için hızlı bir şekilde logo oluşturmanıza olanak tanır.

Gerekli tüm bilgileri girin ve son ürününüzün neye benzeyeceğine dair kaba bir taslak elde edeceksiniz. Bundan sonra logonuzu cilalamak ve özelleştirmek size kalmıştır. Yeterince cilaladıktan sonra, onu iki farklı formatta indirebilirsiniz. Tailor Brands gibi en iyi logo oluşturma aracı, logonuzun hem genişletilmiş sürümünü hem de şeffaf arka plana sahip sürümünü indirmenize olanak tanır. Şeffaf bir arka plan, yeni logonuzu ortam ne olursa olsun istediğiniz herhangi bir ürüne, karta veya yere uygulamanıza olanak tanır.

anahtar özellikler

  • Hızlı logo oluşturma – otomatik logo oluşturucuya şirketinizin adını girerek hızlı bir logo oluşturun
  • tercihlerinizi seçin – otomatik logo oluşturma aracı, daha iyi optimize edilmiş bir logo sunmak için tercihlerinizi girmenize olanak tanır
  • Logonuzu kendiniz özelleştirin – aracın oluşturulması tamamlandıktan sonra devreye girebilir ve kendiniz ince ayar yapabilirsiniz
  • Birçok sektörden seçim yapın – Otomatik logo oluşturma aracı sektörünüze uygun bir logo oluşturacaktır
  • Yeniden boyutlandırma seçenekleri – Eğlenceli bir logo oluşturduktan sonra onu tüm uygulamalar için 21 farklı boyuta yeniden boyutlandırabilirsiniz

Fiyatlandırma ve planlar

Tailor Brands, logo oluşturmak için dört farklı plan sunar: Ücretsiz, Temel, Standart ve Premium:

Ücretsiz
  • Bedava

Sık kullanılan simgesi olarak, e-posta imzasında, Pinterest profilinde vb. kullanılmak üzere birkaç farklı boyutta sunulan düşük çözünürlüklü logo.

Basic
  • Aylık 9.99 dolar.

Temel planla, logonuzun hem JPG hem de PNG formatında yüksek çözünürlüklü dosyalarına, tam mülkiyete, grafik tasarım aracının kullanımına ve işletmeniz veya projeniz için 3 sayfalık bir web sitesi oluşturmak için bir mini web sitesi oluşturucusuna sahip olacaksınız.

Standart
  • Aylık 19.99 dolar.

Standart plan, sınırsız sayfalar ve çeşitli şablonlar ve web sitesi widget'ları ile logonuzun Temel artı vektör EPS dosyalarından ve web sitesi oluşturucusuna kadar her şeyi size sunar.

Premium
  • Aylık 49.99 dolar.

Premium plan size Standart planın yanı sıra sosyal medya otomatik planlayıcısından her şeyi sunar ve web sitesi kurucu bu sana izin veriyor çevrimiçi mağaza oluştur ve ürünlerinizi çevrimiçi olarak satabilirsiniz.

Ücretli planları için daha fazla fiyatlandırma seçeneği

Tailor Brand'in planları ve fiyat karşılaştırma tablosu:

 BasicStandartPremium
1 Yıl$4.99$9.99$24.99
2 Yıl$2.99$5.99$14.99
Daha fazla bilgi için Terzi Markalarını ziyaret edin >>

Wix Logo Oluşturucu — Fazla uğraşmadan logo tasarımı

Wix Logo Oluşturucu ana sayfası

Çok fazla uğraşmadan çevrimiçi bir logo oluşturmanıza yardımcı olacak bir logo oluşturucu arıyorsanız, Wix logo oluşturucunun tüm taleplerinizi karşıladığını göreceksiniz. Bu logo oluşturucu mükemmel bir araçtır. Bu aracın yaratıcı potansiyeli muhteşem. İşletmeniz, kartvizitleriniz, YouTube kanalınız ve diğer herhangi bir amaç için birkaç dakika içinde logo tasarlayabilirsiniz. Altın kuralları aklınızda tuttuğunuz sürece daha önce herhangi bir logo tasarımı deneyimine sahip olmanıza gerek yoktur; en iyi logo şık, akılda kalıcı ve geniş çapta uygulanabilir olandır.

Oluşturma süreci, araca ne aradığınızı, işletmenizin neyle ilgili olduğunu ve logonuzun neye benzemesini istediğinizi söylemek kadar basittir. Bundan sonra geriye kalan tek şey sizin tarafınızdan hızlı bir şekilde cilalanmasıdır ve harika logonuzu her yerde kullanmaya hazırsınız.

anahtar özellikler

  • Ticari kullanım – logonuzu oluşturduktan sonra onun haklarına sahip olursunuz ve ticari olarak kullanabilirsiniz
  • Güçlü düzenleme seçenekleri – logonuzu özelleştirmek için geniş bir renk, yazı tipi ve tasarım yelpazesi arasından seçim yapın
  • Ücretsiz logo oluşturma – logonuzu tamamen ücretsiz olarak oluşturun ve denemek için düşük çözünürlüklü formatta indirin
  • Sıfırdan bir logo oluşturun – Wix ile istediğiniz şekilde tamamen özel bir logo oluşturabilirsiniz
  • Rehberli logo oluşturma – hızlı bir logo istiyorsanız Wix logo oluşturma aracı bazı süreçleri otomatikleştirerek size yardımcı olacaktır
  • Paketleme seçenekleri – ek indirim almak için Wix ile logonuzu ve web sitenizi paket paketinde oluşturun

Fiyatlandırma ve planlar

Wix logo oluşturmak için üç farklı plan sunuyor – Ücretsiz, Temel ve Gelişmiş:

Ücretsiz
  • Bedava

Düşük çözünürlüklü örnek dosya.

Basic
  • $20

Tam ticari kullanım haklarına ek olarak çeşitli renklerde 8 adet yüksek kaliteli logo dosyası (PNG) alacaksınız: 2 orijinal renkte versiyon, 4 versiyon siyah beyaz, 1 versiyon gri tonlamalı, 1 versiyon monokrom.

gelişmiş
  • $50

Gelişmiş planla, Temel plandaki her şeye ek olarak çeşitli renklerde 5 vektör dosyasına (SVG) ve her sosyal medya kanalı için önceden boyutlandırılmış bir logoya sahip olursunuz.

NOT: Eğer sen Wix kullanarak bir web sitesi oluşturun Web Sitesi Oluşturucu ile yeni logonuzu ücretsiz olarak alacaksınız.

Daha fazla bilgi için Wix Logo Oluşturucuyu ziyaret edin >>

Canva Logo Oluşturucu — Birçok seçeneğe sahip ücretsiz logo oluşturucu

Canva Logo Oluşturucu ana sayfası

Canva logo oluşturucu piyasadaki en iyi seçeneklerden biridir. Birkaç dakika içinde baştan çıkarıcı, heyecan verici ve harika görünen bir logo oluşturmak için gerekli tüm araçları sağlar. Bazen bir bölüm, ürün veya ana ilgi alanı olmayan herhangi bir şey için logo oluşturmak çok fazla çalışma gerektirmez.

Orijinal markanız ve şirket logonuz her zaman tam odakta olmalıdır. Canva çevrimiçi logo oluşturucunun sunduğu güçlü tepki potansiyelinin bu kadar faydalı olmasının nedeni budur. Önceden tasarım deneyimi olmayan kişilere yönelik özenle hazırlanan bu ürün, çok sayıda ön ayar, şablon ve özelleştirme seçeneğiyle birlikte gelir.

İşletmenizin yeni logosunu oluşturduktan sonra onu iki farklı formatta indirebilir, hatta sosyal medyanızda, e-posta veya başka bir platform aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Bir logo oluşturduğunuzda onun patlamasını istersiniz. Logonuzun benzersiz, eğlenceli ve akılda kalıcı olduğundan emin olmanın en iyi yolu onu iş arkadaşlarınıza, ortaklarınıza ve arkadaşlarınıza sunmaktır. Meslektaşlarınızdan gerekli geri bildirimleri aldıktan sonra Canva'nın ücretsiz logo oluşturucusu, logonuzu beğeninize göre değiştirmenize olanak tanır.

anahtar özellikler

  • Birçok şablon – hızlı bir logo arıyorsanız, bu programın sunduğu çok sayıda ön ayar ve şablona bayılacaksınız
  • Hızlı ücretsiz logo tasarımı – logonuzu tasarlamak birkaç dakika kadar kısa bir sürede gerçekleşir ve fazla çaba harcamadan muhteşem görünümlü bir logo oluşturmanıza olanak tanır
  • Önceden tasarım bilgisine gerek yok – Bu logo oluşturucu çoğunlukla şablonlara ve ön ayarlara dayandığından, herhangi bir tasarım bilgisine sahip olmanıza gerek yok
  • Manuel detaylandırma – araç sizin için logoyu yaptıktan sonra içeri girebilir ve kişisel iş tercihlerinize göre logoda ince ayar yapabilirsiniz.
  • Tamamen çevrimiçi – tamamen çevrimiçi bir araçtır, yani çarpıcı bir logo oluşturmak için hiçbir şey indirmenize gerek yoktur

Fiyatlandırma ve planlar

Canva Logo Oluşturucu müşterilerine üç plan sunuyor: Ücretsiz, Profesyonel ve Kurumsal:

Ücretsiz
  • Bedava

8,000'den fazla ücretsiz şablon ve 100'den fazla tasarım türü dahil, hızlı projeler için ücretsiz logolar.

başına
  • Aylık 9.95 dolar.

    1 yıllık plan, 119.40 ABD doları tutarında tek ödeme olarak faturalandırılır.
  • Aylık 12.95$ aylık faturalandırılır.

Profesyonel plan size Ücretsiz'in sahip olduğu her şeyin yanı sıra 60,000'den fazla ücretsiz şablon ve 60 milyondan fazla premium stok görsel, fotoğraf, video ve grafik sunar.

kuruluş
  • Aylık 30 dolar.
    1 yıllık plan, 360 ABD doları tutarında tek ödeme olarak faturalandırılır.

Bu, gelişmiş marka ve işbirliği kontrolüne ihtiyaç duyan daha büyük ekiplere yönelik bir plandır. Pro plandaki her şeyin yanı sıra tasarımlarınız üzerinde onay almak için yerleşik iş akışları gibi ekstra özellikler sunar; gelişmiş şablon kilitleme, sınırsız depolama vb. ile tasarımınızın herhangi bir bölümünü ekip düzenlemelerinden korumanıza olanak tanır.

Daha fazla bilgi için Canva Logo Oluşturucuyu ziyaret edin >>

Shopify tarafından Hatchful — İşletmeler için logo oluşturma aracı

Hatchful by Shopify ana sayfası

Shopify Logo Oluşturucusu, herhangi bir işletme cephaneliğindeki temel araçlardan biridir. Hatchful, Shopify logo oluşturucu, markanız, işletmeniz veya sosyal medyanız için tamamen ücretsiz, çarpıcı, tamamen özel bir logo oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü bir çevrimiçi araçtır.

Tasarım sürecinde size yardımcı olan yüzlerce farklı şablonla birlikte gelir. Aracın tamamının kullanımı çok çok basittir, bu da kısa sürede bir profesyonel gibi logolar oluşturacağınız anlamına gelir. Bu aracın hiçbir açıklamaya ihtiyacı yok; tüm özellikleri kendi kendini açıklamaktadır ve aracın kendisi ücretsiz olduğundan, bir logoya ihtiyacınız olmasa bile, aracı kendiniz denemenizi öneririz. Genel olarak saygın bir şirket aramak istiyorsunuz ve kim Shopify'dan daha iyi bir tanıtım sayfasına sahip?

anahtar özellikler

  • Yüzlerce şablon – şablonlar ve ön ayarlar, logo tasarım sürecini çok daha kolay ve hızlı hale getirir
  • Birçok tasarım olanağı – Bu logo oluşturucudaki her araç özel, benzersiz ve yüksek kaliteli bir logo oluşturmanıza yardımcı olacaktır
  • Sosyal medya kiti – bu araç, ucuz bir fiyata temin edilebilen ek bir sosyal medya logo boyutu kitiyle birlikte gelir
  • Endüstrilere yönelik – birçok sektör tercihi ön ayarıyla logonuzu kendi sektörünüze göre temellendirebilirsiniz
  • Çarpıcı yüksek çözünürlüklü ürün – logonuzu yüksek çözünürlüklü yapın ve birçok formatta indirin

Fiyatlandırma ve planlar

Shopify logo oluşturucu Hatchful'un kullanımı ücretsizdir.

Ücretsiz
  • Bedava

Tüm logo paketlerinde sınırsız revizyona sahip yüksek çözünürlüklü bir logo, favicon, Facebook profil resmi, Instagram profil resmi vb. bulunur.

Ek bilgi için Hatchful by Shopify'ı ziyaret edin >>

Squarespace Logo Oluşturucu — Basit ve kolaylaştırılmış araç

Squarespace Logo Oluşturucu ana sayfası

Ücretsiz bir logo oluşturmak düşündüğünüz kadar basit değildir ancak Squarespace logo oluşturucu gibi bir araçla hayal edebileceğinizden daha kolaydır. Bu araç kurşun geçirmezdir ve sizi ne kadar harika olduğuna dair sinir bozucu reklamlara boğmaz. Doğrudan konuya giriyor. Bu web sitesini ziyaret ettiğinizde yapacağınız ilk şey şirketinizin adını eklemek olacaktır. Bundan sonra tasarım aracının kendisine yönlendirilirsiniz. Logonuzu kişiselleştirmenize ve tamamen kendinize ait hale getirmenize olanak tanır.

Özelleştirme araçlarının altında temel bir şeyi göreceksiniz: logonuz farklı yerlere uygulandığında nasıl görünecek: gömlek, kartvizit ve web sayfası. Yepyeni logonuzla denemeler yapmak istiyorsanız bunlar kritik araçlardır. Bunları arkadaşlarınız, ortaklarınız ve müşterilerinizin daha fazla incelemesi için gönderin. Elinizdeki birçok özelleştirme aracıyla denemelerinizi tamamladıktan sonra, yeni logonuzu indirebilir ve ardından onu markanızda, pazarlama stratejinizde veya logonuzun önceden amaçlandığı herhangi bir şeyde uygulamaya başlayabilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Kolaylaştırılmış logo oluşturma – logo oluşturma süreci şirketinizin adını girmek ve ayarlarda oynamak kadar basittir
  • Logo görselleştirme özellikleri – logonuz oluşturulduktan sonra onu bir tişört, web sitesi veya kartvizit içinde uygulanmış olarak görüntüleyebilirsiniz
  • Çarpıcı tasarım öğeleri – aracı kullanırken kolayca erişebileceğiniz çarpıcı tasarım öğelerinin kullanımı sayesinde logonuzu oluşturmak daha da basitleştirilmiştir
  • Zengin format seçenekleri – Çarpıcı işletme logonuzu oluşturmayı tamamladıktan sonra onu birçok formatta kaydedebilirsiniz

Fiyatlandırma ve planlar

Squarespace'in logo oluşturmak için iki farklı seçeneği vardır ve bu, hesabınız olup olmamasına bağlıdır.

Ücretsiz
  • Bedava

Squarespace hesabınız varsa ücretsiz olarak yüksek çözünürlüklü logolar oluşturabilir ve indirebilirsiniz.

Ödenmiş
  • $10

Squarespace müşterisi değilseniz logo oluşturmak için ödeme yapmanız gerekecektir.

Ek bilgi için Squarespace Logo Oluşturucuyu ziyaret edin >>
turbologo ana sayfası

Turbologo, çeşitli benzersiz logo tasarımlarıyla etkileyicidir. Turbologo'nun hayalinizdeki logoyu yapabileceğinden emin olabilirsiniz. Yapay zeka algoritmaları alakalı, profesyonel ve modern logolar oluşturur. Tasarımı serbest düzenleme modunda düzenleyebilirsiniz, böylece son derece özelleştirilebilir.

Logonun yanı sıra logonuzun yer aldığı sosyal medya profillerini ve kapaklarını da indirebilirsiniz. Gerekli formatlara ideal şekilde uyacak şekilde zaten optimize edilmiştir. Ticari müşteriler şirket bilgilerini doldurabilir ve markalı kartvizitleri, antetli kağıtları, filigranları, zarfları ve çok daha fazlasını farklı formatlarda kolayca indirebilir. Yazdırmaya hazır.

Turbologo ile istediğiniz kadar logo versiyonu oluşturabilirsiniz. Logoların mini, orta ve büyük versiyonlarını oluşturabilir, farklı renkleri, şablonları deneyebilir ve ekstra para ödemezsiniz çünkü platformun tamamına tam erişime sahipsiniz.

anahtar özellikler

  • Benzersiz logo tasarımları – Tasarımların %100 benzersiz olduğundan ve profesyonel göründüğünden emin olabilirsiniz. 
  • Ücretsiz düzenleme modu – öğeleri, renkleri ve yazı tiplerini istediğiniz şekilde değiştirin. Tasarımlar tamamen özelleştirilebilir
  • Platforma sınırsız erişim – Ödeme yaptıktan sonra sınırsız sayıda logo oluşturabilir ve indirebilirsiniz. İstediğiniz kadar logo sürümü oluşturun
  • Çapraz platform uygulaması – herhangi bir cihazdan (masaüstü, mobil, tablet) logo yapın.
  • Büyük tasarım öğeleri koleksiyonu – mükemmel logoyu oluşturmak için çok çeşitli yazı tipleri, simgeler ve renk paletleri arasından seçim yapın
  • Marka kiti özelliği – saniyeler içinde markalı varlıklara sahip olun: kartvizitler, antetli kağıtlar, sosyal medya kapakları, profiller ve çok daha fazlası. Firmanız ile ilgili bilgileri doldurun ve baskıya hazır dosyaları hemen indirin.

Fiyatlandırma ve planlar

Turbologo logo oluşturucunun Lite, Standart, Business olmak üzere üç planı ve 3 ay ve 12 ay olmak üzere iki platform erişim dönemi vardır.

Lite
  • $16

Bir logo dosyası (şeffaf dosya yok).

Standart
  • $32

Yüksek kaliteli logo resimleri, şeffaf arka plan, vektör logo dosyaları (SVG, PDF).

Business
  • $64

Standart artı marka kimliğine (kullanılan yazı tipi adları, renkler ve çeşitli renk versiyonları), iş kartlarına ve kişisel kartlara, antetli kağıtlara (PDF, DOCX), sosyal medya kapakları ve profillerine, favicon'lara, zarflara, duvar kağıtlarına kadar her şey.

Daha fazla bilgi için Turbologo'yu ziyaret edin >>

ÜcretsizLogoTasarım — Araç özelleştirmeye odaklandı

FreeLogoDesign ana sayfası

Birinci sınıf bir logo tasarım yazılımı, tüm yaratıcı ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde ve yüksek kalitede karşılamalıdır. Gösterişli FreeLogoDesign gibi bir aracın devreye girdiği yer burasıdır. Bir nedenden dolayı en popüler çevrimiçi logo oluşturma araçlarından biridir.

Şirket adınızı girdikten sonra özelleştirme aracına yönlendirileceksiniz. Bu elbette endüstri standardıdır - ancak onu gerçekten popüler yapan şey, özelleştirme seçeneklerinin kendisidir. Özelleştirme seçenekleri yalnızca şablonlara, ön ayarlara ve diğer önceden hazırlanmış içeriğe bağlı olmadığından, bu aracı kullanırken size çok daha fazla özgürlük verilir.

FreeLogoDesign gibi bir araç kullanarak logonuzu gerçekten kendinize ait hale getirebilirsiniz. Kayıt olmadan çevrimiçi olarak ücretsiz bir logo oluşturmanıza ve işletmeniz için mükemmel bir logo oluşturduktan hemen sonra onu indirmenize olanak tanır.

anahtar özellikler

  • Kullanıcı dostu – bazı logo oluşturma araçları biraz karmaşık olabilir, ancak FreeLogoDesign'ın kullanıcı dostu GUI tasarımı, çarpıcı logoların hızlı, basit ve akıcı bir şekilde oluşturulmasını sağlar
  • Markalama seçenekleri – FreeLogoDesign ile bir logo oluşturduğunuzda, bunu markanızı geliştirmek, promosyon kampanyası yapmak veya ürününüz/hizmetiniz içinde kullanmak için kullanabilirsiniz.
  • Binlerce şablon – iyi bir logo oluşturucu birden fazla şablon gerektirir ve FreeLogoDesign logo oluşturma aracının sunabileceği pek çok şablon vardır
  • Çeşitli boyut ve formatlar – bu araç, dosyalarınızı PNG, JPG ve SVG gibi birden çok boyut ve formatta kaydetmenize olanak tanır
  • Hesap gerekmez – Bu araçla eğlenceli, çarpıcı ve kolay bir logo oluşturmak istiyorsanız hesap açmanıza bile gerek yok

Fiyatlandırma ve planlar

FreeLogoDesign aşağıdaki seçeneklerle birlikte gelir: Düşük Çözünürlük, Yüksek Çözünürlük, Web Sitesi ve Logo ve Özel:

Düşük Çözünürlüklü
  • Ücretsiz

Logonuzu e-postayla PNG dosya formatında, 200 piksele 200 piksel olarak alırsınız.

Yüksek çözünürlük
  • $39

Yüksek çözünürlüklü paket PNG dosyalarını (5000 piksele 5000 piksel), PDF, JPG ve vektör SVG dosyalarını içerir.

Web Sitesi ve Logo
  • $129

FreeLogoDesign'ın bu paketi size yüksek çözünürlüklü dosyalar ve kendi alan adınızla profesyonel bir web sitesi sunar.

görenek
  • $199

Logonuzu profesyonel tasarımcılara yaptırın. En fazla 5 iş günü içerisinde PDF, PNG ve EPS formatlarında son logonuz elinize ulaşır.

Daha fazla bilgi için FreeLogoDesign'ı ziyaret edin >>

Logo Yapıcı — Basit ve hızlı logo oluşturma aracı

LogoMaker ana sayfası

LogoMaker piyasadaki en popüler seçeneklerden biridir. Hızlı ve basitlik bu logo oluşturucunun ana özellikleridir. Birkaç dakika içinde çarpıcı bir logo oluşturmanıza olanak tanır ve onunla ilişkili özelleştirme araçları örnek niteliğindedir.

Bu yazılım hız için yapılmıştır ve aralarından seçim yapabileceğiniz 10.000'den fazla farklı ön ayar ve şablonla birlikte gelir. Ancak, saf logo oluşturma potansiyeli ve çok sayıda özelleştirme seçeneği bu aracın ana noktaları değildir.

Yalnızca logo oluşturmanıza izin veren diğer araçların aksine, bu, ne yaptığınızı öğrenmenize olanak tanır. Logo oluşturmayla ilgili bir dizi e-Kitap ve sürecin kendisiyle ilgili bazı önemli makalelerle birlikte gelir. Birkaç dakika içinde bir logo oluşturabileceğiniz gibi, başyapıtınızı tasarlamak için farkına bile varmadan saatler harcayabilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Benzersiz logo – bu harika araç, işletmeniz için tamamen benzersiz bir logo oluşturmanıza olanak tanır
  • Bir tasarımcıyla çalışın – Bu aracı kullanarak logonuz konusunda size yardımcı olması için profesyonel bir tasarımcıyla iletişime geçebilirsiniz.
  • Çok sayıda revizyon – Tasarımcı özelliği ile çalışmayı seçerseniz, ürününüzden memnun kalana kadar sınırsız revizyon hakkınız vardır.
  • Büyük müşteri hizmetleri – logonuzdan memnun değilseniz, güler yüzlü, keyifli ve duyarlı müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
  • 10000 ön ayar – bazı araçlar birkaç bin ön ayar ve şablon sunabilirken, LogoMaker çevrimiçi logo oluşturucu size aralarından seçim yapabileceğiniz 10000 farklı şablon ve ön ayar sunar

Fiyatlandırma ve planlar

LogoMaker aşağıdaki paketleri sunmaktadır – Temel, Temel, Premium ve Özel:

Basic
  • Bedava

Bu, logo oluşturmak için onların ücretsiz seçeneğidir, ancak logolarınızı yalnızca özel pazarlama ürünleri ve kıyafetler tasarlamak için platformlarında kullanabilirsiniz.

Temel
  • $40

Logonuzun vektör tasarım dosyalarını (.svg, .eps) ve siyah beyaz versiyonlarını indirebilirsiniz. Ayrıca, logo dosyalarınızı ömür boyu depolamaya ve sınırsız kullanıma sahip olursunuz.

Premium
  • $60

İşletmenizi sosyal medyada tanıtmak için Essential planındaki her şeyin yanı sıra özel logo dosyalarını da alırsınız.

görenek
  • $99

Özel logo tasarımı, mükemmel iş logosunu oluşturmak için uzman tasarımcılardan oluşan ekiple el ele çalışmanıza olanak tanır.

Daha fazla bilgi için LogoMaker'ı ziyaret edin >>

NameCheap Logo Maker — Birinci sınıf logo aracı

NameCheap Logo Oluşturucu ana sayfası

Namecheap ücretsiz logo oluşturucu, rehberli logo oluşturmaya odaklanan popüler bir çevrimiçi araçtır. Dünyadaki herkes bir tasarımcı kadar yaratıcı olmadığı gibi herkesin tasarım yapma yeteneği de yok. NameCheap'in devreye girdiği yer burasıdır. Logo oluşturma sürecinin her adımında size rehberlik edecek ve işletmeniz için üst düzey bir logo oluşturmanıza olanak tanıyacaktır.

Ücretsiz olarak bir logo oluşturmanıza ve ardından onu indirmek veya kullanmak için ödeme yapmanıza olanak tanıyan diğer birçok aracın aksine, NameCheap logo oluşturma süreci baştan sona gerçekten ücretsizdir. Piyasadaki en iyi araçlar gibi, bu logo oluşturucu da logonuzu farklı ürünlerde test etmenize ve 3 boyutlu ortamda nasıl göründüğünü görmenize olanak tanır.

anahtar özellikler

  • tamamen ücretsiz – diğer “ücretsiz” araçlar kendilerini bu şekilde tanıtabilirken, bu aslında logonuzun yüksek kaliteli görsellerini ücretsiz olarak indirmenize olanak tanır
  • Yapay zeka destekli tasarım – eğer bir logo oluşturmak istiyorsanız yapay zeka oluşturma aracı size yardımcı olmak için burada
  • Mobil tasarım - NameCheap logo aracı tüm cihazlarda ve işletim sistemlerinde çalıştığından, çarpıcı bir logo oluşturmak için bilgisayarınızda olmanıza gerek yok
  • Kayıt gerekli değil – Bu logo oluşturma aracının tüm avantajlarından yararlanmak için hesap oluşturmanıza bile gerek yok
  • SVG ve PNG seçenekleri – logonuzu SVG ve PNG formatında ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Fiyatlandırma ve planlar

Namecheap ücretsiz logo oluşturucu tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz
  • Bedava

Ücretsiz logonuz hem SVG hem de PNG formatlarında gelir.

Ek bilgi için NameCheap Logo Oluşturucuyu ziyaret edin >>

bak — Tasarımı ciddiye alan bir logo oluşturucu

Bakın ana sayfa

Looka, işletme sahiplerine güzel bir marka yaratmanın hızlı ve uygun fiyatlı bir yolunu sunan, yapay zeka destekli bir logo oluşturucudur. Platform, kullanımı kolay bir düzenleyicide özelleştirebileceğiniz tonlarca benzersiz seçenek oluşturmak için logolara şablonsuz bir yaklaşım getiriyor.

İşletmeniz ve tasarım tercihlerinizle ilgili birkaç soruyu yanıtladığınızda, kaydetmeye ve düzenlemeye başlamak için hemen çok çeşitli logoları göreceksiniz. Looka, kullanıcılara diğer çevrimiçi logo oluşturuculardan daha iyi "kullanıma hazır" logo seçenekleri sunmak amacıyla renk kontrastı, yazı tipi eşleştirmeleri ve daha fazlasıyla ilgili tasarım kurallarını uygulamak için makine öğrenimini kullanıyor. Beğendiğiniz bir logoya sahip olduğunuzda, tek seferlik bir paket VEYA kartvizitler, sosyal paylaşımlar, el ilanları ve daha fazlasını içeren 300'den fazla markalı tasarıma erişimi içeren bir logo ve marka kiti aboneliği satın alabilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Premium logo tasarımları — Satın almaya hazır olana kadar hesap gerektirmeden 100'lerce özel logoyu ücretsiz oluşturun.
  • Çok çeşitli yazı tipleri ve semboller — stile ve sektöre göre kategorize edilmiştir, böylece istediğinizi bulmanız daha kolay olur.
  • Kolay düzenleme ve öneriler — Looka düzenleyicisi metni, renkleri, sembolleri ve daha fazlasını özelleştirmenize ve fikre ihtiyacınız varsa düzinelerce varyasyonu görmenize olanak tanır.
  • Tam sahiplik — logoyu satın aldıktan sonra herhangi bir ticari uygulamada kullanın.
  • Satın alma sonrası revizyonlar — Herhangi bir değişiklik yapmak istemeniz durumunda, satın alma işleminden sonraki 72 saat boyunca logonuzda sınırsız revizyon hakkına sahip olursunuz.

Fiyatlandırma ve planlar

Looka'nın iki farklı planı vardır: Logo + Brand Kit (abonelik fiyatlandırması) veya Yalnızca Logo paketleri (tek seferlik satın alma).

Logo + Marka Kiti

Basic
  • Aylık 4.99 dolar.
    1 yıllık plan, 59.88 ABD doları tutarında tek ödeme olarak faturalandırılır.

Temel planla, logonuzun tam mülkiyetine ve sınırsız satın alma sonrası değişikliklere, yüksek çözünürlüklü logo ve vektör logo dosyalarına (şeffaf arka plan ve renk çeşitleri dahil) ve ayrıca Brand Kit'e kısmi erişime sahip olursunuz.

Premium
  • Aylık 7.99 dolar.
    1 yıllık plan, 95.88 ABD doları tutarında tek ödeme olarak faturalandırılır.

Premium planla, temel plandaki her şeye ek olarak Marka Kitine (iş ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebileceğiniz 300'den fazla markalı tasarım) tam erişime sahip olursunuz.

Business
  • Aylık 15.99 dolar.
    1 yıllık plan, 191.88 ABD doları tutarında tek ödeme olarak faturalandırılır.

İşletme planıyla Premium plandaki her şeye ek olarak web sitesi oluşturucu aboneliğine de sahip olursunuz.

Yalnızca Logo

Basic
  • $20

Temel plan size bir PNG logo dosyası verir.

Premium
  • $65

Premium plan size birden fazla yüksek çözünürlüklü logo dosyası türü (PNG, EPS, SVG, PDF), ayrıca birden fazla renk varyasyonu, tam sahiplik ve satın alma sonrası sınırsız değişiklik sunar.

kuruluş
  • $80

Kurumsal plan, Premium Plandaki her şeyin yanı sıra logonuzun ve marka renklerinizin yer aldığı bir sosyal medya kiti ve kartvizit tasarımlarını da size sunar.

Daha fazla bilgi için Looka'yı ziyaret edin >>

Doğru logo oluşturucu nasıl seçilir

Piyasadaki en iyi logo oluşturucuyu seçmek kolay bir iş olmayacak. Logonuza ne için ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak iş için farklı bir araç isteyeceksiniz. Bununla birlikte, herhangi bir harika logo oluşturucunun, zamanında çarpıcı bir logo oluşturmanıza olanak tanıyan birkaç gereksinimi yerine getirmesi gerekir.

Logoların her zaman devrim niteliğinde sanat eserleri olması gerekmez. Çoğu zaman işletmeniz için yalnızca birincil bir logo oluşturmak istersiniz ve burada basitlik çok önemlidir. Dünyanın en ünlü logolarını hayal edin ve onları birbirine bağlayan şeyin ne olduğunu düşünün. Hepsi minimalist niteliktedir ancak yine de tüketicinin dikkatini çekecek kadar ilgi çekicidirler.

İyi bir logonun mümkün olduğunca benzersiz ve tanınabilir olması gerekir. Bunu başarmak için en iyi logoların tümü, kendileriyle ilişkilendirilmiş belirli bir renk paletine sahiptir. Çevrimiçi bir logo oluşturucu arıyorsanız, muhtemelen üst düzey tasarım yazılımı kullanarak logo yapmaya çalışan bir profesyonel değilsiniz.

Ancak iyi bir logo oluşturmak istiyorsanız altın kuralları hatırlamanız gerekir:

  • Her zaman basit bir şekil seçin.
  • Renkler sizin dostunuzdur.
  • Çok karmaşık hale getirmeyin.
  • Akılda kalıcı, rahatsız edici değil.
  • Mümkün olduğu kadar unutulmaz kılın.
  • Elinizdeki tüm araçları kullanın.
  • Logonuzu meslektaşlarınız ve müşterilerinizle test edin.
  • Geri bildiriminizi logonuza ekleyin.

En iyinin en iyisi

En iyi logo oluşturucuyu seçmek kolay olmayacak, ancak şanslısınız ki, web'deki en iyi yazılımların bir listesini derledik.

En iyi ücretsiz logo oluşturucu

Piyasadaki en iyinin her zaman küçük bir servete mal olması gerekmez. En iyi çevrimiçi logo oluşturma araçlarından bazıları ücretsizdir, bu nedenle en iyi ücretsiz çevrimiçi logo oluşturucuyu sunuyoruz:

Wix ücretsiz aracının gerçekten parladığı nokta, tamamen basit olmasıdır. Tamamen ücretsiz, premium benzeri bir hizmet sağlar. Ana özellikleri onu hem bireyler, hem markalar hem de işletmeler için dikkate değer bir araç haline getiriyor.

Logonuzu oluşturmak için çeşitli şablonlar ve ön ayarlar kullanmanıza olanak tanır. Wix'in katı bir marka yönelimi vardır ve bu onu harika bir iş aracı olarak konumlandırır. Temel özellikleri tam logo özelleştirme, destekli logo oluşturmadır ve baştan sona ücretsizdir.

En iyi premium logo oluşturucu

Şimdi, en iyinin en iyisinden bahsederken harika bir logo için biraz para ödemek isteyeceksiniz. Harika bir logo işinizi kuracak ve onu işinizin birçok alanında kullanacağınız için ömür boyu dayanmalıdır.

Harika bir logo, belirlenmiş bir tasarımcı tarafından oluşturulabilir, ancak bir tasarımcıyı işe almak önemli bir yatırım gerektirir. Logonuzu sıfırdan oluşturmak istiyorsanız ancak yine de profesyonel görünümlü bir son ürününüz varsa, ücretli bir çevrimiçi logo oluşturucuyu kullanmak isteyebilirsiniz.

placeit

Fiyat $ 39.95'dan başlıyor

Placeit, işletmeler için yüksek çözünürlüklü logo oluşturmaya odaklanan en popüler ücretli şirket logosu oluşturucularından biridir. Bu araç, gezegendeki en iyi logolara dayanacağı kesin olan çarpıcı bir logoyu zahmetsizce oluşturmanıza olanak tanır.

Özelleştirme seçenekleri standart değildir. Sizi logo oluşturma konusunda yönlendirmeye ve yalnızca siz bunu yapmayı tercih ettiğiniz takdirde kişisel ifadenize olanak sağlamaya odaklanmışlardır. Hatta birçok boyutta, formatta ve renkte indirmenize bile olanak tanır. Tamamı profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanmış 8,000'den fazla farklı şablonla birlikte gelir.

SSS

Kendi logomu ücretsiz olarak nasıl oluşturabilirim?

İşletmeniz için eğlenceli, çekici ve kullanışlı bir logo oluşturmak için bu listedeki ücretsiz logo oluşturma araçlarından herhangi birini kullanabilirsiniz. Bunları şunun için bile kullanabilirsiniz: logo yapmak sosyal medyanız, kişisel markanız veya ürününüz için sınır yoktur.

Logonuzu ücretsiz olarak oluşturmak, bu listedeki bir aracı kullanmak veya YouTube'dan fotoğraf düzenleme hakkında biraz bilgi edinmek kadar basittir. Konuyla ilgili pek çok eğitici video var ve az miktarda para karşılığında daha da fazla kurs mevcut.

En iyi ücretsiz logo oluşturucu nedir?

İşletmeniz, sosyal medyanız veya markanız için harika görünen bir logo oluşturmak istiyorsanız, listemizdeki ücretsiz logo oluşturucuların tümü uygun seçeneklerdir. Ücretsiz bir çevrimiçi logo oluşturma aracı için en iyi iki seçeneği seçmemiz gerekse Wix ve Squarespace'i tercih etmemiz gerekirdi.

Logo tasarımı için en iyi yazılım hangisidir?

Bu listedeki tüm yazılımların benzersiz artıları ve eksileri vardır. Hızlı ve ücretsiz bir logo yapmak istiyorsanız listemizde sunulan araçlardan herhangi birini kullanabilirsiniz. Son teknoloji tasarım unsurlarıyla profesyonel bir logo yapmak istiyorsanız listemizdeki ücretli seçeneklerden herhangi birini kullanabilirsiniz.

Photoshop, AutoCAD, GIMP ve diğer birçok araç ucuz bir fiyata veya tamamen ücretsiz olarak mevcuttur. Sıfırdan bir logo yapmak ve yaptığınız işte tam kontrol sahibi olmak istiyorsanız bu programlardan birini kullanmak isteyeceksiniz. Bunlarda ustalaşmak biraz zaman alacak ama sonunda değerli bir yeteneğe sahip olacaksınız.

Photoshop'ta bir logo oluşturabilir miyim?

Evet. Photoshop, logo oluşturmanıza olanak tanıyan harika bir araçtır ancak bu listedeki diğer seçeneklerin aksine Photoshop'u kullanmak zordur. Photoshop'ta düzgün bir logo oluşturmak için programla ilgili biraz deneyime ihtiyacınız olacak.

Photoshop çok büyük, kapsamlı ve son derece karmaşık bir programdır. Şirketinize logo oluşturmak için mutlak bir photoshop ustası olmanıza gerek yok. Logo oluşturmak kolay bir iş olmayacak ancak photoshop ile istediğiniz tüm özelleştirmelere sahip olacaksınız.

Yüksek çözünürlüklü bir logoyu nasıl oluşturabilirim?

Yüksek çözünürlüklü bir logo oluşturmak, vektör biçiminde bir logo oluşturmak ve bunu PNG gibi şeffaf, tam çözünürlüklü bir formatta indirmek anlamına gelir. Logonuzu her zaman birçok farklı boyut ve değişkende dışa aktarmak istersiniz.

Logo oluşturma süreciyle ilgili önemli bir şey, her zaman iyileştirmeye yer bırakmak istemenizdir. Bir logo yaparken müşterilerinizden, meslektaşlarınızdan ve ortaklarınızdan geri bildirim toplamak çok önemlidir. Bu geri bildirim sayesinde logonuzda amacını daha iyi yerine getirecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Profesyonel bir logonun maliyeti ne kadardır?

Profesyonel bir logo birkaç dolardan bin dolara kadar her şeye mal olabilir. Logonuzu yapması için bir sanatçıyı işe almak ve birçok revizyon yapmak oldukça fazla paraya mal olacak. Ancak, çevrimiçi bir logo oluşturma aracı kullanarak logoyu kendiniz yaparsanız, çok paradan tasarruf edersiniz ve onu tam istediğiniz gibi yaparsınız.

Sonuç

Piyasadaki en iyi logolardan birine sahip olmak şirketiniz için harikalar yaratacaktır. İyi bir logo, marka değerlerinizi ona üstünkörü bir bakış atan herkese göstermenin en iyi yoludur. Şirketiniz insanların aklına kazınacak ve belirli bir ürün veya hizmete ihtiyaç duyduklarında ilk düşünecekleri kişi siz olacaksınız.

Eğer kendiniz logo oluşturmak istiyorsanız bu listede yer alan hayır aracını kullanabilirsiniz. Listesindeki bir aracı kullanmak, önceden herhangi bir tasarım bilgisine gerek kalmadan göz alıcı bir logo oluşturmanız için size birçok seçenek sunacaktır.

Hakkında bir yorum “2023'ün En İyi Logo Tasarım Araçları”

  1. İlyas

    Bahsettiğiniz için teşekkürler Ogi! Logojoy başladığında, logolarının yönü ve hissi üzerinde hâlâ kontrol sahibi olmak isteyen, ancak photoshop öğrenecek veya bir logo ile çalışacak kaynaklara sahip olmayan, teknolojiyle ilgisi olmayan kullanıcılar için birinci sınıf logo tasarımı sağlama konusunda büyük bir fırsat gördük. mevcut şablon.

    Haklısınız, bir işletme sahibinin marka değerlerini yakalamak ve bunu görsel olarak çekici bir şeye dönüştürmek çok zor olabilir.

    Bahsedilen diğer tüm tasarım araçlarına da teşekkür ederiz. Rakiplerimiz olmalarına rağmen hâlâ herkesin tasarım deneyimini iyileştirme ortak hedefini paylaştığımızı hissediyoruz.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder