Şartlar ve Koşullar

FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku

1. Koşulların kabulü

First Site Guide ("biz", "biz" veya ") tarafından işletilen https://firstsiteguide.com/'u ("Site") kullanmadan önce lütfen bu Şartlar ve Koşulları ("Sözleşme", "Şartlar ve Koşullar") dikkatlice okuyun. bizim"). Bu Sözleşme, https://firstsiteguide.com/ adresindeki Siteyi kullanımınıza ilişkin yasal olarak bağlayıcı şart ve koşulları ortaya koymaktadır.

Siteye, Siteyi ziyaret etmek veya Siteye göz atmak ya da Siteye içerik ya da diğer materyaller dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere herhangi bir şekilde erişerek veya bunları kullanarak, bu Şartlar ve Koşullara bağlı kalmayı kabul etmiş olursunuz. Büyük harfle yazılmış terimler bu Anlaşmada tanımlanmıştır.

2. Fikri Mülkiyet

Site ve orijinal içeriği, özellikleri ve işlevleri First Site Guide'a aittir ve uluslararası telif hakkı, ticari marka, patent, ticari sır ve diğer fikri mülkiyet veya mülkiyet hakları yasaları tarafından korunmaktadır.

3. Iptal

Sizinle ilgili tüm bilgilerin kaybedilmesi ve yıkım neden olabilir ki, neden veya bildirimde bulunmaksızın, Siteye erişiminizi sona erdirebilir. Tüm sınırlama, mülkiyet hükümleri, garanti muafiyetleri, tazminat olmadan doğaları gereği de dahil olmak üzere fesih, devam edecektir feshinden gereken Bu Anlaşmanın hükümleri, ve sorumluluk sınırları.

4. Diğer sitelere linkler

Sitemiz, First Site Guide'ın sahibi olmadığı veya kontrol etmediği üçüncü taraf sitelere bağlantılar içerebilir.

First Site Guide, herhangi bir üçüncü taraf site veya hizmetin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değildir ve bunlar için hiçbir sorumluluk kabul etmez. Ziyaret ettiğiniz herhangi bir üçüncü taraf sitesinin hüküm ve koşullarını ve gizlilik politikasını okumanızı önemle tavsiye ederiz.

5. Reklamverenin Açıklaması

First Site Guide, ortaklık programlarının bir katılımcısıdır. Bu, bu sitede önerilen bazı hizmetlerden/ürünlerden komisyon kazandığımız anlamına gelir. Örneğin, sitelerin Amazon.com'a reklam vererek ve bağlantı vererek reklam ücreti kazanmaları için bir araç sağlamak üzere tasarlanmış bir bağlı kuruluş reklam programı olan Amazon Services LLC Associates Programına katılıyoruz. Yalnızca inandığımız şirketlerle çalışırız ve kullandığımız, test ettiğimiz veya tavsiye edilmeye değer ürün ve hizmetleri paylaşırız. Bu içerikler, reklam alanları veya bağlantılar, FTC ifşa kurallarının yönergeleri dahilinde tanımlanacaktır.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen İlk Site Rehberi ekibine e-posta göndermekten çekinmeyin: [e-posta korumalı]

6. Kanunlar

Bu Sözleşme (ve referans yoluyla dahil edilen diğer kurallar, politikalar veya yönergeler), herhangi bir yasa çatışması ilkesini yürürlüğe koymaksızın, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri yasalarına uygun olarak yönetilecek ve yorumlanacaktır.

7. Bu Sözleşmedeki Değişiklikler

Kendi takdirimize bağlı olarak, güncellenmiş şartları Siteye kaydederek bu Hüküm ve Koşulları değiştirme veya değiştirme hakkını saklı tutarız. Bu tür değişikliklerden sonra Siteyi kullanmaya devam etmeniz, yeni Şartlar ve Koşulları kabul ettiğiniz anlamına gelir.

değişiklikler için periyodik olarak bu Sözleşmeyi gözden geçirin. Bu Sözleşme veya bu Anlaşmanın herhangi bir değişiklik herhangi birini kabul etmiyorsanız, kullanmak, erişim ya da Siteye erişim veya hemen Sitenin herhangi kullanmayı bırakın devam etmeyin.

8. İletişim

Bu Sözleşmeyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen İletişim.