50'de İş Bulmak ve Para Kazanmak için En İyi 2023 Freelance İş Sitesi

Ogi Djuraskoviç
Güncelleme: 4 Ekim 2023
21 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku

Çevrimiçi serbest işler arıyorsanız çevrimiçi hızlı para kazanmak ve her gün işe gidip gelmekten kaçınmak için doğru yere geldiniz! Serbest çalışma, sürekli istikrarlı çalışma için sizi uzun vadede işe alabilecek müşterilerle uzun süreli ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir. Bir serbest çalışan olarak ilgi alanlarınızdan yararlanabilir ve beğendiğiniz projeleri üstlenebilirsiniz.

Serbest çalışan olarak gelişmek ve iyi bir yaşam sürmek için doğru bağlantıları kurmanız, bir portföy oluşturmanız ve adınızı duyurmanız gerekir. Var çok sayıda serbest çalışma işi Nereye bakacağını bildiğin sürece oradasın. Araştırmalar Amerika Birleşik Devletleri'ndeki şirketlerin %59'unun esnek bir iş gücüne sahip olduğunu gösteriyor. Forbes göre.

Ancak bu çevrimiçi serbest çalışan işlerini nasıl bulabilir ve bu zamanlarda finansal olarak hayatta kalmanızı nasıl sağlayabilirsiniz? Cevap: serbest çalışan web sitelerinde! Ancak öncelikle serbest çalışmanın ne olduğunu ve serbest çalışma sitelerinde ne tür projeler puanlayabileceğinizi bilmeniz gerekir.

EDİTÖRÜN SEÇİMİ

Serbest çalışan olarak çalışmaya başlamadan önce bilmeniz gerekenler

Serbest çalışma nedir?

Serbest çalışma, serbest meslek sahibi bir kişinin aynı anda birden fazla müşteriye hizmet sağlamasıdır. Serbest çalışanların evlerinin konforunda çalıştığı dijital göçebe yaşam tarzını teşvik ediyor. Çalışma saatlerini belirleyebilir, projelerini takip edebilir ve belirlenen fiyat oranlarına göre müşterilerine fatura kesebilirler.

Serbest çalışanlar, herhangi bir üçüncü taraf kaynağı kullanmadan, en iyi serbest çalışma siteleri aracılığıyla veya doğrudan iş bulurlar. Freelancer iş başına veya saatlik olarak para kazanır.

Serbest çalışan web siteleri nelerdir ve nasıl çalışırlar?

Serbest çalışma web siteleri, işletmelerin ve serbest çalışanların bağlantı kurduğu ve karşılıklı olarak yararlandığı serbest işler için pazar yerleridir. Bu serbest iş arama siteleri, işverenlerin, serbest çalışanların teklif veya talepte bulunduğu iş ilanlarını yayınlamasına olanak tanır. Portföylerini, becerilerini ve itibarlarını sergilemek için bu serbest çalışma web sitelerinde profillerini oluşturmaları teşvik edilir. Her gün bu platformlarda yayınlanan uygun projeleri güvence altına alıp tamamlayarak para kazanabilirler.

Bu serbest platformlardan bazıları ücretsiz abonelik sunarken, diğerleri komisyon veya üyelik ücreti talep ediyor.

Bu web siteleri, her iki taraf için de herhangi bir engel olmadığından emin olmak için güvenli ödeme seçenekleriyle entegre edilmiştir.

Serbest çalışan olarak çalışmaya başlamadan önce aklınızda bulundurmanız gerekenler

Serbest çalışan olarak çalışmaya başlamak kolay olabilir çünkü tek yapmanız gereken bir serbest çalışma web sitesine kaydolmak ve projeler için teklif vermeye başlamaktır. Daha sonra hizmetlerinizin fiyatlandırmasını belirlemeniz gerekecektir; bu, değerinizi dünyaya bu şekilde sergilediğiniz anlamına gelir; bu nedenle, bunu doğru yaptığınızdan emin olun.

Başlamanıza yardımcı olmak için en iyi serbest çalışan web sitelerine ilişkin türünün tek örneği, kapsamlı bir rehber hazırladık. Burası sizi sektördeki en iyi serbest çalışma platformlarından bazılarıyla tanıştıracağımız, bunların temel özelliklerini anlatacağımız ve diğer özelliklerin yanı sıra fiyatlarını tartışacağımız yerdir. Bu, serbest çalışma kariyerinize ilgili niş ve tercihinize göre doğru platformdan başlamanıza yardımcı olacaktır.

Aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi serbest çalışma sitelerinin tümü aşağıdadır:

Genel serbest iş arama siteleri

Genel Serbest Çalışma İşleri

Bu serbest çalışan web siteleri, yazma, tasarım, web geliştirme, pazarlama, satış, fotoğrafçılık ve daha birçok alanda çok çeşitli serbest çalışan işleri sunmaktadır.

Dolayısıyla, ufkunuzu genişletecek birden fazla farklı serbest çevrimiçi iş arıyorsanız, bu sizin için en kapsamlı listedir.

FlexJobs

esnek işler

Yeni başlayanlar için sadece serbest çalışma işleri sunan bir platform değil aynı zamanda diğer esnek işler için de bir merkezdir. 50'den fazla iş kategorisiyle uzak kariyerler, dünyanın her yerinden giriş seviyesi pozisyonlardan yönetici seviyesindeki yüksek maaşlı işlere kadar uzanmaktadır. Ayrıca uzaktan kariyer odaklı serbest çalışanlar için dolandırıcılık içermeyen ve esnek çalışma olanakları sağlamayı da vaat ediyor. FlexJobs Corporation'ın iş kurulu şu anda meşruiyet açısından incelenen 20,000'den fazla uzaktan ve serbest iş ilanına ev sahipliği yapıyor.

Anahtar özellikler:

  • Listeler iyi tasarlanmış bir şekilde görüntülenir
  • Çoğu işverenin şirket açıklamasının mevcudiyeti
  • Serbest çalışan bir müşteri tabanı oluşturur

Fiyat:

FlexJobs'ta aylık 14.95 ABD doları, üç ay için 29.95 ABD doları ve yıllık 49.95 ABD doları ücret alınır.

Ek bilgi için FlexJobs'u ziyaret edin >>

Fiverr

fiverr

Kariyerinize serbest çalışan olarak başlamak için muhtemelen en iyi serbest çalışma sitesidir. Proje başına 5 dolardan başlayan işlerle platform, potansiyel müşteriler için tamamlayabileceğiniz ve portföyünüzü oluşturabileceğiniz küçük projeler sunuyor. Fiverr'daki çevrimiçi serbest çalışma fırsatları, bir niş portföy oluşturmanıza ve daha önemli projelere geçmenize yardımcı olabilir.

Anahtar özellikler:

  • Becerilerinizi geliştirmek için ücretsiz kurslar sunar
  • Ödeme yapan müşterileri gönderir
  • Müşteriler için teklif vermenize gerek yok

Fiyat:

Fiverr, projeye bağlı olarak serbest çalışanlardan iş başına 5.00 ila 995.00 ABD Doları arasında ücret alıyor

Daha fazla bilgi için Fiverr'ı ziyaret edin >>

SolidGig'ler

SolidGig'ler

Kolay arama çubuğuyla serbest çalışma ve uzaktan çalışma için çok becerikli bir platformdur. Serbest çalışan iş ilanlarını inceleyerek ve uzmanlığınıza göre en alakalı olanı seçerek zaman tasarrufu sağlar. Dolayısıyla, eğer meşgul bir bireyseniz, SolidGigs, serbest çalışma için başvuracağınız web siteniz olabilir.

Anahtar özellikler:

  • Kurslar, röportajlar ve şablonlardan oluşan çevrimiçi kaynak kütüphanesi
  • Mevcut en iyi serbest çalışanların %2'sini gönderir

Fiyat:

$ 19 / ay

Ek bilgi için SolidGigs'i ziyaret edin >>

oDesk

oDesk

Upwork, çevrimiçi serbest çalışma için önde gelen iki platformun birleşmesinin bir sonucu olarak kuruldu: oDesk ve Elance. Çevrimiçi olarak her türden serbest çalışan için çok çeşitli alanlarda serbest çalışma fırsatları sunar.

Serbest çalışanların projeleri çekmek için iş portföylerini, profillerini, derecelendirmelerini ve teklif fiyatlarını oluşturmaları gerekir. Upwork, çeşitli filtrelerle desteklenen güçlü arama motorları aracılığıyla sizin için doğru eşleşmeyi bulacaktır. Kısa veya uzun vadeli projelerden temel veya uzmanlık düzeyindeki işlere kadar herkes için bir şeyler vardır.

Anahtar özellikler:

  • Verimli Arama
  • Güvenli Ödemeler
  • Doğru Faturalandırma

Fiyat:

Upwork, bir müşteri aracılığıyla kazanılan ilk 20 ABD Doları için %500, 10 ila 500 ABD Doları arasındaki ömür boyu faturalandırmalar için %10,000 ve değeri 5 ABD Dolarının üzerindeki projeler için ömür boyu faturalandırmalar için %10,000 ücret alır.

Ek bilgi için Upwork'ü ziyaret edin >>

Toptal

Toptal

Dünyanın her yerinden serbest çalışanların ilk %3'ünü işe almayı vaat eden en rekabetçi platformdur. Serbest çalışanların bir tarama testinden geçmesi gerekiyor ve testi geçtikten sonra bu, harika müşterilerden en iyi projelere dair güvence sağlıyor. Zendesk ve Airbnb gibi önemli şirketlerin bu freelance iş bulma sitesinden freelancerları işe alması, bu platformda rekabetin çok yüksek olduğunu ancak adil ücretlendirme de yapıldığını gösteriyor.

Toptal topluluğunun bir parçası olduğunuzda, size karlı projeler kazandıracak çok önemli bağlantılar kuracaksınız.

Anahtar özellikler:

  • Hızlı yerleştirme süreci
  • İki haftalık ücretsiz deneme politikası

Fiyat:

Başlangıç ​​fiyatı 60$

Daha fazla bilgi için Toptal'ı ziyaret edin >>

BulutPeep'ler

bulut peep'leri

Çevrimiçi serbest çalışma topluluğunu pazara bağlayan ve her ikisini de iş yapmaya teşvik eden hepsi bir arada bir platformdur. Üyeler ücretlerini ve serbest çevrimiçi işleri kategoriye, iş türüne veya maaş aralığına göre belirleyebilir. Etkileyici bir portföyünüz varsa ve daha fazla deneyim kazanmak istiyorsanız CloudPeeps sizin için en iyi platformdur.

Ayrıcalıklı olmaları nedeniyle katılmak zor olabilir, ancak kendinizi kaydettirdikten sonra serbest çalışma fırsatlarını güvence altına almak oldukça kolaydır.

Anahtar özellikler:

  • Hızlı ödeme
  • Kusursuz süreçler
  • Uzaktan çalışma dostu

Fiyat:

CloudPeeps Standard ayda 9 ABD dolarına, CloudPeeps Plus ise ayda 29 ABD dolarına

Ek bilgi için CloudPeeps'i ziyaret edin >>

Aslında

gerçekten

Her ay 250 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan dünyanın bir numaralı iş bulma sitesidir. Uzaktan çalışanlara ve serbest çalışanlara iş aramalarına ücretsiz erişim sağlayarak öncelik verir, özgeçmişlerini yayınlamalarına ve şirketler hakkında araştırma yapmalarına olanak tanır.

Web sitesinin kullanımı oldukça kolaydır ve platformda birçok uzaktan iş ilanı bulabilirsiniz. Bu platformun bu kadar popüler olması nedeniyle, herhangi bir serbest çalışan veya uzaktan çalışanın kendi becerilerine göre bir şeyler bulması kaçınılmazdır.

Anahtar özellikler:

  • Yerleşik çevrimiçi özgeçmiş oluşturucu
  • Büyük ölçekli işe alım
  • İş uyarısı e-postaları

Fiyat:

Sponsorlu iş ilanları için günde 5$

Daha fazla bilgi için Indeed'i ziyaret edin >>

Bağımsız yazar

bağımsız yazar

32 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ile en büyük çevrimiçi serbest çalışma piyasasıdır; bu, birçok şirketin web sitesini işlerini dış kaynak olarak kullanmak için kullandığı anlamına gelir. Yazılım ve uygulama geliştirme, yazma, dijital pazarlama hizmetleri vb. dahil olmak üzere çeşitli serbest işler sunar.

Tek yapmanız gereken profil oluşturup istediğiniz işlere teklif vermeye başlamak!

Anahtar özellikler:

  • Tek platformda sayısız proje
  • En ucuz komisyon oranları

Fiyat:

Saatlik sabit projeler için %10, hizmetler için %20 ve proje ücretinin %15'i

Ek bilgi için Freelancer'ı ziyaret edin >>

Guru

guru

Guru, bir işverenle iletişime geçme şansınızı artırmak için deneyiminizi ve becerilerinizi mükemmel bir şekilde temsil eden bir profil oluşturmanıza yardımcı olur. Farklı sektörlerden her gün güncellenen çok sayıda serbest iş ilanı var.

Serbest çalışanların işleri herhangi bir sorun yaşamadan gözden geçirmesine olanak tanıyan etkileşimli bir arayüze sahip, piyasadaki en basit serbest çalışma web sitesidir.

Anahtar özellikler:

  • Birden fazla ödeme yöntemiyle işlemleri destekler
  • Kapsamlı iş kategorileri
  • Kolaylaştırılmış proje süreci

Fiyat:

$29.95

Ek bilgi için Guru'yu ziyaret edin >>

Sicim

sicim ana sayfası

Twine, web geliştirmeden animasyona kadar yaratıcı ve dijital sektörlerde uzmanlaşmıştır. Haftalık olarak çok sayıda çeşitli ve heyecan verici iş arasından seçim yapabilen 350,000'den fazla serbest çalışandan oluşan küresel bir topluluğa sahipler. Serbest çalışanlar, 10'dan fazla farklı kriterden oluşan derinlemesine bir eşleştirme sistemi aracılığıyla müşterilerle eşleştirilir. Bu, her iki tarafın da mümkün olan en iyi deneyimi ve mümkün olan en adil fiyatı almasını sağlar.

Anahtar özellikler:

  • Yaratıcı ve dijital çalışmalar mevcut
  • İnceleme sistemi
  • Güvenli ödeme sistemi

Fiyat:

Twine Pro'nun aylık maliyeti 7.49 dolardır.

Ek bilgi için Twine'ı ziyaret edin >>

Serbest yazı işleri

Serbest Yazarlık İşleri

Serbest yazmaya sıfırdan başlamak çok göz korkutucu bir iş olabilir, özellikle de nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız. İnternet büyük bir serbest yazarlık pazarıdır, ancak yasal bir iş fırsatını tıklama tuzağı dolandırıcılığından ayırmak zor olabilir.

Bu nedenle, çevrimiçi ortamda kaliteli serbest yazarlık fırsatları yakalamanıza yardımcı olmak için, en iyi serbest yazarlık web sitelerinin kapsamlı bir listesini oluşturduk.

içerik

içerik

Editörlerin, yazarların ve içerik oluşturucuların kullanabileceği yazma işlerinin miktarı nedeniyle en iyi serbest yazı sitelerinden biridir. Serbest ve uzaktan iş fırsatlarının bir karışımını sağlarlar.

Ayrıca Contena, sonuçları en karlı yazma kategorilerini içerecek şekilde daraltarak serbest çalışanların kendi nişlerine göre iş bulmalarına yardımcı olur. Teknoloji, eğitim, sağlıklı yaşam, finans, güzellik ve diğer birçok sektörde serbest yazarlık işleri yapabilirsiniz.

Anahtar özellikler:

  • Etkili eğitim kursları
  • Arabuluculuk hizmetleri
  • Kullanıcı Desteği

Fiyat:

Gold Üyelik için yıllık 500$ ve Platinum Üyelik için yıllık 800$

Daha fazla bilgi için Contena'yı ziyaret edin >>

Bloglama Pro

bloggingpro

Bu serbest yazarlık web sitesi, blog yazarlığı, içerik yazarlığı, gazetecilik, düzeltmenlik veya teknik yazarlık gibi çeşitli kategorilerde uzaktan iş fırsatları da sağlar. En iyi çevrimiçi yazarlık işlerinin tümünü toplarlar ve serbest çalışanların aranmasını kolaylaştırırlar.

Bu nedenle, eğer isterseniz Yazma becerilerinizi kullanarak evden para kazanın, Blogging Pro aracılığıyla iş başvurusunda bulunduğunuzda bazı örnekleri hazır bulundurun.

Anahtar özellikler:

  • Blogunuzu büyütmenize yardımcı olacak ipuçları sağlayın
  • Çok sayıda uzaktan yazma işi

Fiyat:

30 gün için $ 30

Ek bilgi için Blogging Pro'yu ziyaret edin >>

Skyword

gökyüzü kelimesi

Tutarlı serbest yazma fırsatları sağlamasıyla bilinen önemli bir içerik pazarlama platformudur. Müşteriler bu platformu bağlantı kurmak, içeriklerini web sitesinde yayınlamak ve işlerini dış kaynak olarak kullandıkları serbest çalışanlarla ilişkileri yönetmek için kullanırlar.

Skyword'ün arkasındaki kişiler, yayınlanan iş ilanlarına göz atıyor ve müşterinin ihtiyaçlarını bir yazarla eşleştiriyor. Yazar daha sonra müşterinin projesi üzerinde çalışmaya davet edilir ve hatta zaman içinde birden fazla proje üzerinde çalışmasına izin verilir. Skyword'ün serbest çalışma kurulu, 13'ten fazla dili ve 27'den fazla ülkeden müşteriyi desteklediği için yalnızca ABD veya yalnızca İngilizce şirketlerle sınırlı değildir.

Anahtar özellikler:

  • Serbest çalışanlar dikkat çekici müşterilerle bağlantı kurabilir
  • Çeşitli yazma işleri
  • Fiyat oranları diğer serbest yazarlık sitelerine göre daha iyi

Fiyat:

Web sitesi tarafından sağlanmıyor

Ek bilgi için Skyword'ü ziyaret edin >>

Serbest Yazma

Serbest Yazma

En fazla sayıda yazarlık işi içeren, hatta Indeed veya Craigslist'ten bile daha fazla, serbest yazarlık işleri için en büyük platformdur. Bu serbest site aracılığıyla Netflix, Facebook ve Adobe gibi piyasadaki en büyük isimlerden bazılarıyla çalışma fırsatı bulacaksınız.

İş ilanlarının yanı sıra serbest çalışanlara yazma yarışmalarına katılma ve ödüller kazanma şansı verir.

Anahtar özellikler:

  • Tüm deneyim seviyelerindeki yazarlar için uygundur
  • Kolay arama filtreleri
  • Rekabetçi ödeme oranları

Fiyat:

Ücretsiz

Ek bilgi için Serbest Yazarlık sayfasını ziyaret edin >>

Yazmayla Özgürlük

yazma özgürlüğü

İyi bir satış konuşmasıyla bu platform aracılığıyla gerçekten iyi ödeme yapan projeleri kazanacağınızdan emin olabilirsiniz. Düzenli olarak bir e-posta yoluyla gönderilen seçilmiş sayıda serbest yazma fırsatı sunar. Bu platformda gazetecilik, makaleler, bloglar ve kurgu yazarlığı üzerine birçok içerik işi bulacaksınız.

Anahtar özellikler:

  • Ücretsiz abonelik
  • İş çeşitliliği

Fiyat:

Ücretsiz

Ek bilgi için Yazma Özgürlüğü'nü ziyaret edin >>

barLoft

birahane

Bu, onlarla etkileşim kurmaya gerek kalmadan güvenilir müşterilere hizmet veren bir serbest yazma platformudur. Bu yazma web sitesi, serbest çalışanın elindeki işe odaklanabilmesini ve müşterileri yönetme veya yönetme konusunda endişelenmesine gerek kalmamasını sağlar.

PubLoft'a girebilmek için bir form doldurmanız ve bazı testleri geçmeniz gerekiyor, ardından çabalarınıza göre size adil bir şekilde ödeme yapacak çok sayıda önemli müşteriye erişebileceksiniz.

Anahtar özellikler:

  • Müşteri etkileşimi olmadan sorunsuz yazma işleri
  • İki haftalık ödemeler

Fiyat:

Gönderi başına 150$'dan başlayan fiyatlarla

Daha fazla bilgi için PubLoft'u ziyaret edin >>

Gönül

Gönül

Google, Walmart, Marriott ve daha pek çok büyük şirketle çalışan en büyük içerik pazarlama platformudur. Contently, serbest çalışanların içerik işlerini puanlamasına ve portföylerini geliştirmesine yardımcı olur. Serbest yazma fırsatları için sizi doğrudan müşterilerle buluşturan üst düzey bir ajanstır.

Hesap yönetimi ekibinin gelecekteki çalışmalar için seçeceği çarpıcı bir platform oluşturmanız ve yayınlamanız yeterlidir.

Anahtar özellikler:

  • İş akışını takip etmek kolay
  • Ödemelerin şeffaflığı

Fiyat:

Üç ayda bir 50,000 ila 200,000 ABD Doları

Ek bilgi için Contently'yi ziyaret edin >>

Serbest grafik tasarım işleri

Serbest Tasarım İşleri

Bir grafik tasarımcı olarak serbest çalışma kariyerine devam etme yeteneğine sahipseniz ancak nereden başlayacağınızı bulamıyorsanız, doğru yere geldiniz.

Serbest tasarım işleri sağlayan tonlarca serbest çalışma sitesi var, ancak bunların hepsi farklı türdeki serbest çalışanlar için uygun değil. Burada serbest grafik tasarım web sitelerinin ve benzersiz özelliklerinin bir listesini derledik.

Behance

Behance

Grafik tasarımcılarına yeteneklerini sergilemeleri için bir platform sağlayan, tasarım işleri için dünyanın en büyük yaratıcı ağıdır. Kesinlikle serbest çalışan bir iş sitesi değildir, ancak tasarımcıların potansiyel müşteriler tarafından görülebilmesi için çalışmalarını paylaşmalarına olanak tanır. Yaratıcı tasarımcıların paylaştığı görsel portfolyolarını kaydırarak, çalışmalarını en çok beğendiğiniz tasarımcıya mesaj gönderebilirsiniz.

Serbest çalışan olarak portfolyonuzu doğrudan web sitesinin iş ilan panosuna da gönderebilirsiniz; bu da size çok sayıda yaratıcı tasarımcıya erişim sağlar.

Anahtar özellikler:

  • Geniş bir izleyici kitlesinin görebileceği projeler
  • Favori tasarımcınızın çalışmasını kaydedin
  • Özelleştirme hizmetleri

Fiyat:

Bir iş ilanı için ayda 399$

Ek bilgi için Behance'i ziyaret edin >>

99 Tasarımları

99Designs

Bu platform, grafik tasarımcılarının becerilerini sergileyip satabilecekleri en iyi serbest çalışma sitesidir. Adından da anlaşılacağı gibi 99 tasarım, müşterilere kartvizitler, açılış sayfaları veya web siteleri gibi 90'dan fazla farklı tasarım türü konusunda yardımcı olabilecek serbest çalışanlar içindir.

Müşterilerin bir yarışma yayınlaması ve tasarımcıların daha sonra müşteriler tarafından seçilen çalışmalarını sunmaları gerektiğinden, diğer birçok serbest tasarım web sitesinden farklı bir şekilde çalışır.

Anahtar özellikler:

  • Müşteri destek ekibinden ücretsiz tasarım danışmanlığı
  • Her iki taraf için de sorunsuz bir deneyim

Fiyat:

Paketler 399$'dan başlıyor

Daha fazla bilgi için 99 Tasarım'ı ziyaret edin >>

Dribbble

Dribbble

Serbest tasarımcılar için dünyanın önde gelen platformudur ve uzaktan çalışma fırsatları ve serbest web tasarım işleri sunar. Bu platformun en büyük faydası, diğer tasarımcıların ve potansiyel müşterilerin size çalışmalarınız hakkında geri bildirimde bulunmasına olanak sağlamasıdır.

Bu web sitesinde Buffer, Zendesk ve Tinder gibi şirketler de dahil olmak üzere yüksek profilli müşterilerin gerçekten yüksek kaliteli çalışmalarını bulabilirsiniz. Yeni başlayanlar için çevrimiçi olarak serbest işler aramanın yanı sıra, portföyünüzü geliştirme ve potansiyel müşterilerin görmesi için örnek çalışmalar ekleme fırsatına da sahip olursunuz.

Anahtar özellikler:

  • Etkileşim kurabileceğiniz devasa bir topluluk
  • Çarpıcı ve kullanımı kolay platform tasarımı
  • Tasarımcılardan geri bildirim alın

Fiyat:

Dribbble Pro'nun fiyatı aylık 12$'dır

Daha fazla bilgi için Dribbble'ı ziyaret edin >>

Envato Stüdyo

Envato Stüdyo

Popüler bir serbest tasarım web sitesidir. logo tasarımları ve WordPress tema özelleştirmeleri. İşletmeler tarafından özenle seçilen tasarımcılar için devasa bir platformdur. Envato Studio, serbest çalışanların iyi fırsatlar bulabileceği ve cazip ödemeler alabileceği, kullanımı kolay bir web sitesidir.

Anahtar özellikler:

  • Kullanıcı dostu platform
  • İyi ödeme
  • Serbest çalışanlar ve müşteriler arasında sorunsuz iletişim

Fiyat:

$ 5'dan başlayarak

Daha fazla bilgi için Envato Studio'yu ziyaret edin >>

Tasarım kalabalık

Tasarım kalabalık

Birden fazla grafik tasarım hizmeti sunan çevrimiçi bir tasarım pazarıdır. Web sitesinin 99 tasarımdan daha küçük bir müşteri tabanı var. İşletme sahipleri ya serbest çalışan tasarımcıların çalışmalarını gönderip seçmelerine olanak sağlamak için tasarım yarışmaları düzenler ya da tercih ettikleri bir tasarımcıyla iletişime geçerler.

Bu serbest tasarımcı sitesi, serbest çalışanların yeteneklerini sergileyebilecekleri, iletişim kurabilecekleri ve portföyler oluşturabilecekleri benzersiz bir platform sağlar.

Anahtar özellikler:

  • Mükemmel müşteri hizmeti
  • Kısa geri dönüş süresi
  • Uzman tasarımcılar

Fiyat:

$ 99 - $ 1100

Daha fazla bilgi için Design Crowd'u ziyaret edin >>

Crowdspring

Crowdspring

Özel logo tasarımı bulabileceğiniz çevrimiçi bir serbest çalışma pazarıdır. web sitesi tasarımı, illüstrasyon ve endüstriyel tasarım projeleri. Serbest çalışanlar, iş dünyasındaki profesyonellerin düzenlediği yarışmalara katılarak tasarım yeteneklerini sergiliyorlar. Yarışmalara hazır değilseniz platformda bireysel projeler de bulabilirsiniz.

Anahtar özellikler:

  • Kaydolması kolay
  • Ücretsiz kayıt

Fiyat:

Gümüş paket için 399$ vb.

Ek bilgi için Crowdspring'i ziyaret edin >>

Serbest pazarlama işleri

Serbest Pazarlama İşleri

Sosyal medya fanatiğiyseniz veya ilgi çekici içerik oluşturmayı seviyorsanız ancak evden serbest çalışma yapmak istiyorsanız, serbest pazarlama işleri tam size göre.

Artık daha fazla şirket, serbest iş arama siteleri aracılığıyla uzaktan çalışmak için insanları işe almayı tercih ediyor. İhtiyacınız olan tek şey bir PC ve İnternet erişimi.

Saat Başına Kişi

Saat Başına Kişi

Serbest pazarlama platformu SEO Freelance dünyada şansını denemek isteyen meraklılar, yazılım mühendisleri ve yaratıcı bireyler. Serbest çalışan bir görev için teklif verir ve eğer seçilirse proje serbest çalışan tarafından güvence altına alınır.

Serbest çalışanları sahte müşterilerden korumak amacıyla web sitesi, görevler için ön ödeme talep ediyor. Bu, müşteri ile serbest çalışan arasında herhangi bir anlaşmazlık riskini en aza indirir.

Anahtar özellikler:

  • Birlikte çalışabileceğiniz profesyonel müşteriler
  • Kendi oranlarınızı belirleyin

Fiyat:

%3.5 ila %5 komisyon ücreti

Ek bilgi için Saat Başına Kişi Sayısını ziyaret edin >>

remotive

remotive

Uzaktan çalışanların yanı sıra çevrimiçi pazarlama alanında serbest çalışma arayan kişiler için iki ayda bir yayınlanan bir bültendir. İşlerin yanı sıra, uzaktan işler için nasıl işe alınacağınıza ve dijital göçebe bir yaşam tarzı yaşayacağınıza dair ipuçları da sağlıyor.

İş ilanları kategorilere ayrılmıştır ve şirketin sosyal medya detayları ve iletişim bilgileriyle aradığınız spesifik işi bulmanıza yardımcı olur.

Anahtar özellikler:

  • Kullanıcı dostu arayüzü
  • Uzaktan çalışma konusunda etkili rehberlik

Fiyat:

Ücretsiz

Ek bilgi için Remotive'i ziyaret edin >>

Akıntı

Akıntı

Pazarlama serbest çalışanlarına yüksek maaşlı işler sağladığı bilinen, ödüllü bir serbest çalışan web sitesidir. Ancak Aquent, iki yıldan fazla deneyime sahip serbest çalışanları işe almayı tercih ediyor. Ancak yeni mezunlar da platformdaki sınırsız işleri keşfedebilirler.

Anahtar özellikler:

  • Serbest çalışana fiyat aralığı belirleme konusunda rehberlik eder
  • kişiselleştirilmiş servis
  • Yetenek ödülleri

Fiyat:

Her serbest çalışan için %30 dönüşüm ücreti

Daha fazla bilgi için Aquen'i ziyaret edin >>

Serbest geliştirici işleri

Serbest Geliştirici İşleri

Geliştiriciler için serbest çalışma, rüya gibi bir fırsat olabilir; eğer 9-5 arası eziyetten bıkmışlarsa. İlgi duydukları işleri, esnek çalışma saatleri ile kendilerine en uygun olanı özgürce seçebiliyorlar.

Ancak sorun nerede iş bulacaklarını bilmediklerinde ortaya çıkıyor. Sizin için en iyisinin ne olduğunu anlamanıza yardımcı olmak amacıyla en iyi serbest çalışan geliştirici web sitelerinin bir listesini derledik.

Lorem

Asklorem

Facebook, ProductHunt ve Reviews.io'da dikkate değer incelemeleri olan yetenekli web geliştiricileri ve tasarımcılarından oluşan bir ağa sahiptir. Freelance web sitesi geliştiricileri için size de yardımcı olabilecek en büyük platformlardan biri olarak yükseliyor. Shopify mağazası oluşturun altın yeni WordPress web sitesi.

Serbest çalışan geliştirici web sitesinin ana cazibesi, serbest çalışan işlere kaydolmak için aylık bir ücret olmaması ve gösterilerin cömert bir şekilde ödeme yapmasıdır. Tüm serbest çalışan web geliştiricileri, platformda çalışmaya başlamadan önce web sitesi tarafından incelenir.

Anahtar özellikler:

  • Hızlı iletişim
  • Kaliteli profesyonel deneyim
  • Olağanüstü müşteri desteği

Fiyat:

Aylık ücret yok, ödemeler 25 ila 250 ABD Doları arasında başlıyor

Ek bilgi için Lorem'i ziyaret edin >>

gun.io

gun.io

Özellikle serbest çalışan web geliştiricileri için tasarlanmış bir serbest iş sitesidir. Gun.io'daki web geliştiricileri Tesla, Cisco ve çok daha fazlası gibi endüstri devleriyle çalışıyor.

Serbest geliştirici web sitesi, hem evden çalışan kişileri işe alan şirketi hem de bu iş için teklif veren uzaktan çalışanları inceliyor. İnceleme, teknik uzmanlığa ve kişinin deneyim düzeyine göre yapılır. Kriterlere uyan freelancerlar doğrulanıyor ve müşterilerle birebir çalışabiliyor.

Anahtar özellikler:

  • Web sitesinde en çok aranan yetenekler listeleniyor
  • Serbest çalışana bir projenin tamamlanmasına kadar rehberlik eder
  • İşletmelerin ödedikleri paranın karşılığını almasını sağlar

Fiyat:

75 ila 150 $/saat

Daha fazla bilgi için Gun.io'yu ziyaret edin >>

gigster

gigster

Seçilen özel uygulamaların tasarlandığı ve geliştirildiği Silikon Vadisi merkezli bir serbest geliştirici web sitesidir. Birçok teknoloji şirketi, operasyonlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını platform aracılığıyla kaynaklıyor.

Gigster, bu alanda bilgi ve deneyime sahip bireyler içindir. Bu tür serbest çalışanları, serbest çalışanları projelerle eşleştirmek için yapay zekayı kullandıkları bir tarama süreci aracılığıyla işe alıyorlar.

Anahtar özellikler:

  • Birinci sınıf geliştiriciler
  • Hızlı proje süreci
  • Müşterilere ilerleme hakkında rapor verir

Fiyat:

Farklı fiyatlara sahip uygulamalar yaklaşık 52,000 ABD dolarına mal olabilir

Ek bilgi için Gigster'ı ziyaret edin >>

Yetenek Dolabı

Yetenek Dolabı

Serbest geliştirici web sitesi, serbest çalışanların yüksek profilli müşteriler için çalışmasına olanak tanır ve onlara çevrimiçi olarak kaliteli serbest işler sunar. Serbest çalışanın bir profil oluşturması ve deneyim düzeyini, uzmanlık alanını ve becerilerini gösteren bir portföy oluşturması gerekir.

Müşterilerin serbest çalışanın profilini incelediği bu serbest iş bulma sitesinde çok sayıda iş bulunmaktadır. Platform aracılığıyla tasarlanan web siteleri, modern bir web sitesinin tüm temel özelliklerine sahiptir ve işletmelerin ziyaretçileri müşterilere dönüştürmesine yardımcı olur.

Anahtar özellikler:

  • Dijital özgeçmişinizi oluşturur
  • Herhangi bir serbest çalışan başvurabilir

Fiyat:

Serbest iş arayanlar için ücretsiz

Daha fazla bilgi için Yetenek Dolabı'nı ziyaret edin >>

Kodlanabilir

Kodlanabilir

Özellikle dünya çapındaki WordPress geliştiricilerine adanmış en iyi serbest geliştirici web sitelerinden biridir. Müşterilerin serbest çalışanları incelemesine gerek yoktur; bunun yerine web sitesinin algoritması işi onlar adına yapar. Bir serbest çalışan olarak tek yapmanız gereken çekici bir profil oluşturmak, projelere teklif vermek ve kaliteli web sitesi tasarımları sunmaktır. Rekabetçi bir fiyat belirleyip daha fazla proje alabilirsiniz.

Anahtar özellikler:

  • Özel WordPress geliştirici platformu
  • İş için teklif yok

Fiyat:

70 $ - 120 $ / saat

Ek bilgi için Codeable'ı ziyaret edin >>

Serbest fotoğrafçı işleri

Serbest Fotoğrafçı İş İlanları

Fotoğrafçıların çoğunluğu evden veya sözleşmeli olarak serbest çalışmayı tercih ediyor. Düzenli maaş almasalar da, fotoğrafçılıkla geçimini sağlamak fazlasıyla ödüllendirici.

Serbest fotoğrafçılık alanına girmek istiyorsanız ve zaten tüm ekipmanı satın aldıysanız, çekim için saatler harcadıysanız ve sonunda etkileyici bir portföy oluşturduysanız ancak başlayacak bir iş bulamıyor musunuz?

En iyi çevrimiçi iş sitelerinde mevcut olan serbest fotoğrafçılık işlerini çevrimiçi bulmanıza yardımcı olmak için buradayız.

Craigslist

Craigslist

Craigslist Portföyünü eğlenceli bir şekilde oluşturmak isteyen fotoğrafçılar için serbest çalışmaların yanı sıra uzaktan çalışma da sağlıyor. Uzun süreli veya geçici işlere yönelik ulusal serbest iş ilanlarını, web sitesinin fotoğrafçılık iş ilanı panosundan erişebilirsiniz.

Herkes için tamamen ücretsizdir ancak seçtiğiniz iş ilanlarını doğrulamanız gerekmektedir. Bunun dışında pek çok uzak iş bulabilir ve düzenli olarak para kazanabilirsiniz.

Anahtar özellikler:

  • Yeni başlayan serbest çalışanlar için mükemmel
  • Kişiselleştirilmiş deneyim

Fiyat:

İş arayanlara ücretsiz

Ek bilgi için Craigslist'i ziyaret edin >>

Airbnb

Airbnb

Web sitesi, sözleşmeye dayalı olarak serbest çalışan fotoğrafçıları işe alıyor ve bu da esas olarak konumları için emlak fotoğrafçılığı gerektiriyor. Web sitesinde yayınladıkları görsellerin kalitesi konusunda son derece titizler. Başvurmak için, çalışmanızın dikkate alınması için güçlü bir portföye sahip olmanız gerekir.

Airbnb ayrıca serbest çalışandan yüksek kaliteli görüntü işleme de beklemektedir; dolayısıyla bir fotoğrafçının gerekli tüm becerilere sahip olması gerekir.

Anahtar özellikler:

  • Yakışıklı ödemeler
  • İnsanlarla tanışma ve güzel yerler görme şansı

Fiyat:

Listeleme başına 95 – 125 ABD Doları

Daha fazla bilgi için Airbnb'yi ziyaret edin >>

Fotoğrafçılık İş Merkezi

Fotoğrafçılık İş Merkezi

Serbest çalışanlar, web sitesindeki fotoğrafçılık iş ilanları aracılığıyla en iyi müşterilerden bazılarını hedefleyebilir. İşverenler ile serbest çalışan iş arayanlar arasında, 24/7 müşteri hizmetleri ile sınırsız iş ilanlarından yararlanabilecekleri bir köprü görevi görmektedir.

Ayrıca, alanınızda serbest işler vaat ediyor ve deneyimsiz kişileri işe almıyor; bu da yetenekli profesyonellerin daha fazla proje güvence altına almasını kolaylaştırıyor.

Anahtar özellikler:

  • Katılmak için ücretsiz
  • Bölgenizde mevcut işler

Fiyat:

Ücretsiz

Daha fazla bilgi için Fotoğrafçılık İşleri Merkezini ziyaret edin >>

Gazetecilik İşleri

Gazetecilik İşleri

Bu serbest iş arama sitesi, The New York Times ve The Wall Street Journal gibi yüzlerce yayında övgüyle karşılandı. Çoğunlukla medya endüstrisindeki işleri kapsar ve kariyer tavsiyeleri ve medya kaynakları sunar.

Platform, tüm serbest çalışan fotoğrafçıların kariyerlerine başlamaları için iyi bir fırsat sunuyor. Platformunda ESPN, National Geographic, CNN ve daha birçok büyük medya şirketine ev sahipliği yapıyor.

Anahtar özellikler:

  • Veritabanı erişimini devam ettir
  • Her türlü medya işini sunar

Fiyat:

Tek bir iş ilanı için 100$

Daha fazla bilgi için Gazetecilik İş İlanlarını ziyaret edin >>

Çevrimiçi Fotoğrafçılık İşleri

Çevrimiçi Fotoğrafçılık İşleri

Bir işe teklif vermek yerine fotoğraflarınızı yayınlamanıza olanak tanıdığı için diğer freelance web sitelerinden biraz farklıdır. Aylık ücret ödemeniz gereken serbest çalışma kurulu yerine portföy oluşturucu olarak çalışır.

Freelance proje seçmek yerine kendinizi en rahat hissettiğiniz ve tutku duyduğunuz fotoğrafları çekebilmeniz gerekiyor.

Anahtar özellikler:

  • Size fotoğrafçılık pazarı hakkında bir fikir verir
  • Fotoğraf günlüklerinizi kullanabilirsiniz

Fiyat:

Ayda $ 27

Daha fazla bilgi için Çevrimiçi Fotoğrafçılık İşleri sayfasını ziyaret edin >>

Serbest sanal asistan işleri

Serbest Sanal Asistan İşleri

olarak çalışmak istiyorsanız sanal asistan Evinizin konforunda insanlara veri girişi görevleri, sosyal medya yönetimi veya müşteri hizmetleri konularında yardımcı olabilirsiniz. Çalışmaya başlamak için ihtiyacınız olan tek şey olağanüstü organizasyon ve iletişim becerileridir.

İşte sanal asistan olarak iyi işler bulmanıza yardımcı olabilecek en iyi serbest çalışan web sitelerinin tam listesi.

gecikme

gecikme

Bu, yönetici asistanı pozisyonları, web uzmanları ve muhasebeciler dahil olmak üzere çeşitli müşterilerin görevleri için bir sanal asistan kiralayan, tamamen uzaktan çalışmaya dayalı bir web sitesidir.

Uzaktan işlere web sitesinin yanı sıra Indeed ve Glassdoor üzerinden de erişilebilir. Başvuru sahiplerinin birden fazla görüşmeyi içeren bir işe alım sürecinden geçmesi gerekir ve tüm süreç yaklaşık dört ila beş hafta sürer.

Anahtar özellikler:

  • İyi şirket kültürü
  • Uzmanlığınıza dayalı serbest çalışma fırsatları

Fiyat:

$ 25 / saat

Ek bilgi için Belay'ı ziyaret edin >>

Zirtual

Zirtual

Tam zamanlı çalışmanıza olanak tanıyan, aynı zamanda çeşitli projeler için serbest çalışanları da işe alan uzak bir iş sitesidir. Web sitesi sanal asistanları işe alıyor ve onları belirli görevler için saygın müşterilerine ataıyor. Bu, müşterilerin kaliteli asistanlar seçmesine ve ek yardımla işlerini ölçeklendirmesine olanak tanır.

Veri girişi, pazarlama, iş desteği ve web sitesi bakımı gibi çeşitli sanal asistan çalışma kategorilerini içerir.

Anahtar özellikler:

  • Verimli erişilebilirlik
  • Yüksek kâr potansiyeli

Fiyat:

Ayda 398 $ 'dan başlayan fiyatlarla

Ek bilgi için Zirtual'ı ziyaret edin >>

Zaman vb.

Zaman vb.

Time vb. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde yer alıyor ve bu da onların güvenilirliğini kanıtlıyor. Web sitesi ayrıca Forbes, Telegraph ve The Guardian'da da yer aldı. Zorlu bir seçim sürecinden geçen sanal asistanlara çok sayıda çevrimiçi serbest çalışma olanağı sağlar.

Serbest çalışanlar, Time Etc topluluğundan uzmanlardan oluşan bir ekiple, özel bir hesap yöneticisi altında çalışıyor.

Anahtar özellikler:

  • Ücretsiz deneme
  • Yüzlerce önemli müşteriye erişim

Fiyat:

25$/saatten başlayan fiyatlarla

Ek bilgi için Time Vb. adresini ziyaret edin >>

Amazon Mekanik Türk

Amazon Mekanik Türk

Sanal asistan işlerini hızlı bir şekilde bulmak için en iyi serbest çalışan web sitelerinden biridir. Popüler sanal asistan işlerinden bazıları arasında içerik oluşturma, listeleri düzenleme, veri toplama ve işletmenin müşterilerinden geri bildirim alma yer alır.

Anahtar özellikler:

  • Çeşitli görevler mevcut
  • Üçüncü taraf destek forumları

Fiyat:

Tüm serbest hizmetlerden %20 komisyon

Daha fazla bilgi için Amazon Mechanical Turk'ü ziyaret edin >>

VA Ağı

VA Ağı

Bu, aynı zamanda onlar için bir sosyal ağ aracı olarak da çalışan bir sanal asistan serbest iş panosudur. Web sitesinde teklif vermenize gerek yoktur; bunun yerine, becerilerinize ve uzmanlığınıza göre ilgilenen bir müşteriyle eşleştirilirsiniz. Web sitesindeki gönderilerin yarısından fazlası sanal asistanlık işlerine yönelik.

Platform aynı zamanda iş arayan serbest çalışanlara da rehberlik sağlıyor. Evden freelance iş arıyorsanız iyi bir web sitesidir.

Anahtar özellikler:

  • Ücretsiz üyelik
  • Sektör uzmanlarıyla bağlantı kurun

Fiyat:

$ 35 / saat

Ek bilgi için VA Networking'i ziyaret edin >>

süslü eller

süslü eller

Bu serbest web sitesi, arama yapma, arama yapma gibi çeşitli günlük iş görevleri için sanal asistanlar kiralamaktadır. randevularve veri girişi vb. Topluluğa girebilmek için hızlı bir İnternet bağlantınızın olması ve farklı yazılımlar konusunda bilgili olmanız gerekir.

Web sitesinin en büyük yararı, bir sanal asistan için iyi ödemelerle yönetici pozisyonları bile sunmasıdır.

Anahtar özellikler:

  • Esnek çalışma zamanlamaları
  • Çeşitli işler mevcut

Fiyat:

Ayda 29.99 istek için 5 ABD doları

Daha fazla bilgi için Fancy Hands'i ziyaret edin >>

Serbest video düzenleyici işleri

Serbest Video Düzenleyici İş İlanları

Bir video düzenleyici, özellikle evden çalışmaya başladığınızda çok ödüllendirici bir kariyer olabilir. Serbest çalışanlar esnek çalışma saatleri ve üzerinde çalışmak istedikleri projeyi seçme özgürlüğü sayesinde işten daha çok keyif alıyor.

İster deneyimli bir video düzenleyici olun, ister yeni başlıyor olun, bu serbest video web sitelerine göz atmanız gerekir.

Mandy

Mandy

Serbest işler web sitesi, video prodüksiyonu ve düzenleme hizmetleri için çok iyi bilinen bir platformdur. Kulağa mükemmel gelse de, rekabet çok yüksek ve binlerce başka video ve film profesyoneline ev sahipliği yapıyor; bu nedenle, serbest çalışma fırsatlarını yakalamak için iyi bir portföye sahip olmalısınız.

Anahtar özellikler:

  • Ücretsiz deneme
  • Profesyonel işlerin mevcudiyeti

Fiyat:

Abonelik ücreti aylık 19.39 dolardan başlıyor

Daha fazla bilgi için Mandy'yi ziyaret edin >>

Üretim Merkezi

Üretim Merkezi

Video prodüksiyonu için önde gelen serbest ve uzak web sitesidir. Pek çok vasıflı profesyonelin platform aracılığıyla büyük televizyon ağlarında ve stüdyolarında iş bulmasıyla oldukça ünlü hale geldi. Hem yapım şirketleri hem de uzak serbest çalışanlar için kariyerlerine yarı zamanlı veya tam zamanlı işlerle başlamaları için iyi bir web sitesidir.

Anahtar özellikler:

  • Kapsamlı bir müşteri veritabanı
  • Bol staj imkanı

Fiyat:

Üyelik aylık 4.99$'dan başlıyor

Daha fazla bilgi için Üretim Merkezini ziyaret edin >>

Hareket uzmanı

Hareket uzmanı

Film yapımı, animasyon ve görsel efektler alanında mevcut en iyi işlere sahip, serbest ve uzak bir iş sitesidir. İşlerden bazıları bir genel uzman, hareketli grafik tasarımcısı ve görsel efekt uzmanı içerir.

Anahtar özellikler:

  • Ünlü animatörler, tasarımcılar ve sanat yönetmenleriyle birlikte çalışın
  • Farklı beceri düzeyi ve deneyimi olan kişiler için idealdir

Fiyat:

129 gün boyunca standart gönderi için 30 ABD doları

Ek bilgi için Motionographer'ı ziyaret edin >>

Yaratıcı İnek

Yaratıcı İnek

Yazılım sorun giderme ve eğitimi konusunda rehberlik ve ipuçları içeren bir forumdur. Web sitesinin topluluğu, serbest çalışanların daha fazla beceri kazanmasına yardımcı olan uzman editörleri içerir. Web sitesinde serbest çalışma bulmak için profilinize bir video makarası göndermeniz ve mevcut video düzenleme işlerine başvurmanız yeterlidir.

Anahtar özellikler:

  • Karmaşık yazılımların kullanımına ilişkin kılavuzlar
  • Deneyimli video editörlerinden mentorluk

Fiyat:

Farklı beceri seviyelerine göre değişir

Daha fazla bilgi için Creative Cow'ı ziyaret edin >>

Assemble.tv

Assemble.tv

Yaratıcılığı yüksek bireylerin önemli markalarla çalışmasına ve en usta yeteneklerle bağlantı kurmasına olanak tanıyan organize ve sistematik bir platformdur. Yetenek havuzları yönetmenlerden, metin yazarlarından, fotoğrafçılardan ve video editörlerinden vb. oluşur.

Serbest çalışanların yaratıcı ağlarının bir parçası olabilmesi için bir eleme sürecinden geçmesi ve kendi belirledikleri standartları geçmesi gerekiyor. Ücretsiz bir başvuru göndermeniz gerekmektedir ve kısa listeye alınıp seçilirseniz, kişi web sitesi topluluğunun bir parçası olabilir.

Anahtar özellikler:

  • Sektördeki önemli kişilerle bağlantı kurun
  • Tutkulu olduğunuz projeler üzerinde çalışın

Fiyat:

Projeden projeye değişir

Ek bilgi için Assemble.tv'yi ziyaret edin >>

Serbest satış işleri

Serbest Satış İşleri

Serbest satış işi web siteleri, normalde ulaşılması zor olan serbest işler elde etmek için size eşsiz bir fırsat sunar. Beğenilen projeler için en iyi yetenekleri işe alırlar ve kariyerinizi hızlandırmaya yardımcı olabilirler. Tek yapmanız gereken bir satış portföyü oluşturmak ve aşağıda listelenen en iyi serbest satış sitelerine kaydolmak.

Zip İşveren

Zip İşveren

Bu, doğru deneyime sahip kişileri bulan ve onları en uyumlu işle eşleştiren en iyi işe alım sitesidir. Birçok endüstri devi, serbest çalışan yetenekleri işe almak için platformu kullanıyor. Serbest çalışanların bir profil formu doldurarak iş başvurusunda bulunmaları gerekiyor, ardından serbest çalışan iş listelerini görüntülemelerine ve ilginç buldukları her şeye başvurmalarına izin veriliyor.

Anahtar özellikler:

  • Kolay kullanımlı arayüz
  • Yeni iş bildirimleri
  • Bülten

Fiyat:

Dört günlük ücretsiz deneme süresi sonrasında aylık abonelik ücretleri uygulanır

Ek bilgi için Zip Recruiter'ı ziyaret edin >>

katolik kardinal şapkası

katolik kardinal şapkası

Serbest çalışanları işe alan ve aynı zamanda en iyi uzaktan işlerden bazılarını sunan başka bir işe alım web sitesi - müşterilerin, özellikle satış departmanı için, iş için ideal adayları bulmalarına yardımcı olmak. Önemli bir şirkette satış temsilcisi olarak çalışmak için gerekli beceri ve deneyime sahip olduğunuzu düşünüyorsanız Red Hat sizin için doğru platformdur.

Anahtar özellikler:

  • Kariyer geliştirme fırsatları
  • İşbirliğine dayalı ve esnek ortam

Fiyat:

Seçtiğiniz aylık abonelik paketine göre değişiklik göstermektedir

Ek bilgi için Red Hat'i ziyaret edin >>

Sürüşü Atla

Sürüşü Atla

Satıştaki en iyi uzaktan işlerden ve serbest çalışma işlerinden bazılarını sunan bir iş sitesi. Platform, gelişmiş inceleme sistemi sayesinde iş aramayı çok kolaylaştırıyor. Uzak işler kategorize edilir ve tarih, ilgi veya konum filtrelerine göre erişilebilir.

Web sitesinde ayrıca diğer işe alım web sitelerinden uzak işler de bulunmaktadır ve bu da başvuru sahiplerinin mevcut tüm seçenekler arasından seçim yapmasını kolaylaştırmaktadır.

Anahtar özellikler:

  • En iyi uzak işleri bulma sürecini basitleştirir
  • Kayıt gerektirmez

Fiyat:

İş ilanlarının fiyatı 79$ olup abonelik ücretsizdir

Ek bilgi için Skip The Drive'ı ziyaret edin >>

Serbest müşteri destek işleri

Serbest Müşteri Desteği İşleri

Doğal bir problem çözücüyseniz ve insanlarla aranız iyiyse ancak her gün işe arabayla gitmekten nefret ediyorsanız, o zaman serbest kariyerinize müşteri destek temsilcisi olarak başlayabilirsiniz.

Yeni bir kariyere başlamak için müşteri desteği alanında iş sağlayan bazı serbest çalışan web siteleri burada.

Uzaktan Çalışıyoruz

Uzaktan Çalışıyoruz

Varlığınızı gerektirmeyen işleri yayınlayan uzak bir iş sitesidir. Uzaktan işler için bugün hâlâ en çok ziyaret edilen platform olarak varlığını sürdüren ilk uzaktan iş panolarından biridir.

Anahtar özellikler:

  • Mevcut işlerin çeşitliliği
  • Gezinmesi basit

Fiyat:

299 gün boyunca iş ilanı başına 30 ABD doları

Daha fazla bilgi için Uzaktan Çalışıyoruz sayfasını ziyaret edin >>

Sanal Meslekler

Sanal Meslekler

Uzak iş web sitesi, uzaktan çalışanlar için uygun 10,000'den fazla kurumsal listeyle uzaktan çalışma için en iyi iş panosunu sağlar. Virtual Vocations'a kaydolursanız, uzaktan çalışma iş sitesi, işler uzmanlığınıza uygun olduğunda size e-posta gönderecektir.

Anahtar özellikler:

  • İyi iş filtreleri
  • Tüm deneyim seviyelerine uygun işler

Fiyat:

Kullanıcılar için aylık 15.99 ABD doları abonelik ücreti

Ek bilgi için Sanal Meslekleri ziyaret edin >>

Sonuç

Serbest çalışan veya uzaktan çalışan olmak, ihtiyaçlarınıza en uygun işi seçebileceğiniz anlamına gelir. Serbest işler, esnek bir program sürdürmenize olanak tanır, böylece aynı anda hem para kazanabilir hem de sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

Bu kılavuz, bir sonraki freelance işinize başlamanıza yardımcı olabilecek en iyi freelancer sitelerinden bazıları hakkında bilgilerle doludur. Her şey, güçlü yönlerinizi keşfetmek ve serbest çalışma mı yoksa uzak bir iş mi aradığınıza karar vermek için biraz iç gözlemle başlar!

İhtiyaçlarınızı karşılayan ve tutku duyduğunuz bir şeyi yapmanıza olanak tanıyan serbest iş arama sitelerini seçmenizi öneririz. İyi şanlar!

8 yorum “50'te İş Bulmak ve Para Kazanmak İçin En İyi 2023 Serbest İş Sitesi”

  1. J Barmen

    Harika bir yazı!! Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

  2. lütuf

    Çok teşekkürler ama yeni bir serbest web sitesi var: Buyworkers ve ücretsiz, aylık abonelik yok. Serbest çalışanlar hizmet, beceri ve konser satabilirler.

  3. Hema

    Merhaba Anya, harika bir yazı.
    Paylaşım için teşekkürler.

  4. Deveş Bağla

    Bu yazıyı bizimle paylaştığınıza sevindim. Çabalarınız gerçekten takdire şayan. Ben şahsen Fiverr kullanıyorum ve oradaki müşterilerin kalitesini beğendim.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *