En İyi Dilbilgisi Denetleyicisi [Çoğu Ücretsizdir]

Ogi Djuraskoviç
Güncelleme: 4 Ekim 2023
17 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
En İyi Dilbilgisi Denetleyicisi [Çoğu Ücretsizdir]

Dilbilgisi açısından doğru ve düzgün bir tarza sahip içerik yazmak ister misiniz?

O zaman bulmalı ve en iyi dilbilgisi denetleyicisini kullanın özel ihtiyaçlarınıza uygun bir araç. Kötü dilbilgisi ve yazım, sizi ve işletmenizin güvenilirliğini hayal edebileceğinizden daha fazla etkileyebilir.

Eğer bir blog başlatmak, dilbilgisi hataları ve yazım hataları içeren kötü yazılmış içerikler okuyucuların güvenini yok edecektir. Ayrıca bu onların web sitenizi tekrar ziyaret etmelerini veya sizden bir şey satın almalarını da engelleyecektir.

Üstelik dilbilgisi içeriğinizin kalitesinde önemli bir faktördür ve düşük içerik kalitesi, arama motoru sıralamalarını etkileyebilir. Bu nedenle giderek daha fazla işletme çevrimiçi içeriklerini geliştirmek için dil bilgisi kontrol araçlarını kullanıyor.

EDİTÖRÜN SEÇİMİ (Haziran 2023)

Bu kılavuzu çevrimiçi dilbilgisi denetleyici yazılımıyla ilgili kendi deneyimimi paylaşmak için oluşturdum. En iyi dilbilgisi denetleyicisini ararken göz önünde bulundurmanız gereken önemli noktaları anlatacağım.

Mevcut en iyi çözümlere göz atacağız ve sizin için özel özellikler sunanları inceleyeceğiz. online iş muhtemelen yazma kalitesini artırması gerekiyor.

Birkaç dilbilgisi denetleyicisi kullanıp içerik yazarlarına danıştıktan sonra çevrimiçi bulabildiğim en iyi dilbilgisi denetimi araçlarının bir listesini derledim.


ProWritingAid — Blogcular için premium dilbilgisi denetleyicisi

prowritingaid ana sayfası

ProWritingAid, genel olarak yazarlar ve içerik oluşturucular için çevrimiçi bir dilbilgisi denetleyicisi ve stil düzenleyicisidir. Bu düzenleme yazılımı yalnızca dilbilgisi ve yazım hatalarını hızlı bir şekilde düzenlemenize, noktalama işaretlerini düzeltmenize ve kelime seçimini optimize etmenize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda yazma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak ayrıntılı raporlar da sağlar.

Dilbilgisi hatalarını tekrar kontrol etmek için bu aracı günlük olarak Google Dokümanlar, Gmail ve WordPress entegrasyonu olarak kullanıyorum. Ayrıca bu yazılımın yazılı içeriğimi mükemmelleştirmek için sağladığı stil ve terminoloji önerilerini de seviyorum.

Ayrıca platform, yazma becerilerinizi gerçek zamanlı olarak geliştirmenize yardımcı olacak uygulama içi açıklamalar, öneriler, testler, videolar ve makaleler sunar. ProWritingAid, Google Dokümanlar, Microsoft Word, MS Outlook ve çoğu web tarayıcısıyla entegre olur. 

Windows ve Mac için bir Masaüstü Uygulaması mevcuttur. Kullanıcılar ayrıca belgelerini platformun web tabanlı düzenleyicisine de yükleyebilirler.

anahtar özellikler

  • Yazım ve dil bilgisi denetimi yazılımı.
  • Mac ve Windows desteği
  • Yazım, tireleme ve büyük harf kullanımındaki tutarlılığı kontrol eder.
  • Üçüncü taraf entegrasyonu ve tarayıcı uzantıları mevcuttur.
  • Diğer tüm araçlardan daha fazla rapor yazma.
  • Kelimelerin gücünü ve netliğini artıran öneriler.
  • İntihal olup olmadığını kontrol eder.

Fiyatlandırma ve planlar

ProWritingAid üç paket halinde mevcuttur: Ücretsiz ve Premium.

Ücretsiz
  • Bedava

Ücretsiz sürüm, 500 kelimeye kadar web tabanlı bir dilbilgisi denetleyicisinin yanı sıra, dilbilgisi ve yazımı çevrimiçi olarak kontrol eden temel bir tarayıcı uzantısına erişmenizi sağlar.

Premium
  • Ayda $ 30
  • Ayda $ 10
    yıllık olarak faturalandırılır
  • $399
    Ömür boyu ödeme

Premium sürüm paketi, herhangi bir boyuttaki belgeleri bir masaüstü uygulaması veya Google Doc, Microsoft Word ve Scrivener entegrasyonları aracılığıyla ayrıntılı raporlarla kontrol etmenize olanak tanır.

Ek bilgi için ProWritingAid'i ziyaret edin >>

Grammarly — Yapay zeka süreçlerini uygulayan kullanımı kolay araç

gramer ana sayfası

Grammarly, 20 milyondan fazla kullanıcısı olan en popüler, aynı zamanda en iyi dilbilgisi denetleyicisi ve çevrimiçi düzenleme araçlarından (veya kendi deyimiyle yazma asistanı) biridir. Ve iyi bir sebepten dolayı.

Web sitemiz için daha uzun makaleler ve kılavuzlar yazmaya ilk başladığımda bu yazılımı kullandım. Ayrıca, kaliteli blog yazıları oluştururken bu gramer aracını kullanışlı bulan birkaç blogcu tanıyorum.

Grammarly'nin çevrimiçi dilbilgisi denetleyicisi, yanlış kullanılan kelimelerden cümle yapısı sorunlarına kadar her türlü hatayı tespit eder. Daha sonra gerçek zamanlı olarak dil bilgisi, yazım, noktalama işaretleri ve stil değişiklikleri önerir. Grammarly çevrimiçi hesabı oluşturduğunuzda, kişisel sözlüğünüze kelimeler ekleyebilir, tercih ettiğiniz İngilizce lehçesini seçebilir ve hatta metinlerinizi farklı türler için kontrol edebilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Kullanımı kolay yazım ve dilbilgisi denetleyicisi.
  • Yazma hatalarınızı kapsamlı bir şekilde tarayan güçlü bir algoritma.
  • Yazınızın bağlamına göre özel önerilerde bulunun.
  • Ücretli sürümüyle intihal dedektörü.
  • Üçüncü taraf entegrasyonu ve tarayıcı uzantıları mevcuttur.
  • Olağanüstü kullanıcı arayüzü.

Fiyatlandırma ve planlar

Grammarly'yi kullanmaya başlamak için birkaç seçeneğiniz var. Ücretsiz bir sürüm, premium ve iş planı var. Daha fazla yazar ve sosyal medya içerik yaratıcısı eklemeye başladığımızdan beri çevrimiçi ekibimiz için Grammarly Premium veya Business planını test ediyorum. Sizi bilgilendireceğim ve deneyimlerimi paylaşacağım.

Ücretsiz
  • Bedava

Ücretsiz dilbilgisi denetleyici planı, dilbilgisi hataları, yazım ve noktalama işaretleri dahil tüm temel bilgilerin yanı sıra başka bir eğlenceli özelliği de kapsar: ton dedektörü. Ton algılayıcı, gönder tuşuna basmadan önce mesajınızın tonunu belirlemek için kelime seçiminizi ve ifadelerinizi analiz eder.

Premium
  • Ayda $ 12
    yıllık olarak faturalandırılır
  • Ayda $ 20
    üç ayda bir faturalandırılır
  • Ayda $ 30

Premium plan işleri bir adım daha ileriye taşıyor. En iyi yazma pratiği önerilerini ve stil önerilerini sunar. Grammarly premium sürümüyle, diğer ekstraların yanı sıra kelime geliştirme önerileri, türe özel yazma stili kontrolleri ve 16 milyardan fazla web sayfasını kontrol eden bir intihal dedektörüne de sahip olursunuz.

Business
  • Ayda $ 15
    1 üye için yıllık olarak faturalandırılır

Grammarly ayrıca içerik oluşturmada yer alan kişilerden oluşan bir ekibe sahip şirketler için bir İş planı da sunmaktadır. Takımınızın boyutunu 3 ila 150+ üye arasından seçmenize olanak tanır ve üye başına ücretlendirilirsiniz. 10 kişiden büyük takımlar için özel indirimler mevcuttur.

Ek bilgi için Grammarly'yi ziyaret edin >>

linguix — İhtiyacınız olan yazma asistanı

linguix ana sayfası

Linguix yazınızı hatalara karşı kontrol eder ve bağlama uygun en iyi dilbilgisi, noktalama işaretleri ve stil önerilerini sağlar. Araç, gramerden stile kadar binlerce konuyu kapsayan 2700'den fazla gelişmiş düzeltmeyle bir yazım denetleyicisinden çok daha fazlasıdır. Linguix, popüler hatalar için ayrıntılı açıklamalar sunar ve iş e-postalarınızın yanı sıra akademik ve kişisel projelerinizin nasıl okunup daha iyi görüneceği konusunda öneriler sunar.

Web uygulamasında hassas içeriği düzenlemek için gizli bir mod bulunur. Bu mod, değişikliklerinizi yapmanızı sağlar ve ardından *poof* tüm bu veriler, belge olur olmaz kaybolur. Tarayıcı uzantısı, Google Dokümanlar, e-posta, içerik oluşturmaya yönelik profesyonel yazılımlar, mesajlaşma uygulamaları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere web'in her yerindeki yazım hatalarının düzeltilmesine yardımcı olur.

Ayrıca, Linguix perakende ve ticari kullanıcıları daha hızlı yazmak için kendi parçacıklarını oluşturabilirler. Bunlar, bir toplantı planlamak veya tanıtım göndermek gibi tekrarlayan yazma görevlerini otomatikleştirmek için kullanılan taslak metinlerdir.

Yerleşik kelime önerileri, kullanıcıların yazılarına biraz renk katmasına yardımcı olur. Linguix size yalnızca yazarken değil, okurken bile yardımcı olur. Tanımı anında almak için “Linguix'te Ara” özelliğini kullanmanız yeterlidir.

anahtar özellikler

  • Yazım, dilbilgisi ve stil kontrol yazılımı.
  • Cümleleri yeniden yazmak ve geliştirmek için başka sözcüklerle ifade etme aracı
  • Daha hızlı yazma için parçacıklar ve içerik şablonları.
  • Gelişmiş bilgiler ve okunabilirlik puanları.
  • Tarayıcı uzantısı ve üçüncü taraf araçların entegrasyonu.
  • İş kontrol paneli ve ekip yönetimi.
  • Bir şirket ve bireysel kullanıcılar düzeyinde içgörüler yazmak.

Fiyatlandırma ve planlar

Linguix üç modda mevcuttur: Ücretsiz, Pro ve İş.

Ücretsiz
  • Bedava

Kullanıcılar Linguix Free'yi ücretsiz olarak kullanabilirler. Bu mod temel yazma düzeltmelerine erişim sağlar.

başına
  • Ayda $ 30
  • Ayda $ 10
    yıllık olarak faturalandırılır

Pro planı, gelişmiş dilbilgisi ve stil önerileri, doğrudan tarayıcı uzantısında içgörüler yazma, ilerlemeyi içeren e-posta raporları, sınırsız parçacıklar ve içerik şablonları, kelime dağarcığı geliştirme önerileri ile kullanıcıya dilbilgisi denetleyicisinin tüm gücüne erişim sağlar.

Business
  • Fiyatlandırma için satış ekibiyle iletişime geçin

Bir İş planıyla, ekip yönetimi ve istatistik özelliklerine sahip bir şirket kontrol paneline ve tüm ekip içinde tutarlı ve verimli iletişim sağlamak için yöneticiler tarafından oluşturulabilen kurumsal snippet'lere sahip olabilirsiniz. Ekip ürünü, şirketlerin daha da derinlere inmesine ve ekibinizdeki her içerik oluşturucunun içerik kalitesi ve üretkenlik açısından gerçekte nasıl performans gösterdiğini anlamak için ekip üyesi düzeyinde yazma öngörüleri elde etmesine olanak tanır.

Ek bilgi için Linguix'i ziyaret edin >>

Beyaz duman — Dilbilgisi ve stil denetleyici çözümü

beyaz duman aracı ana sayfası

WhiteSmoke, yalnızca basit yazım hatalarını değil aynı zamanda kelime seçimi, dil bilgisi düzelticisi, noktalama işaretleri ve hatta stil hatalarından her şeyi düzelten bir dil bilgisi denetleyicisi ve düzeltme yazılımıdır.

WhiteSmoke ayrıca 50'den fazla dil için bir çevirmene ve sözlüğe, 100'den fazla yerleşik şablona, ​​ayrıca video eğitimlerine, hata açıklamalarına ve bir intihal denetleyicisine sahiptir. Ürünleri, metin analizi için benzersiz algoritmalar ve yapay zeka içeren NLP (Doğal Dil İşleme) teknolojisine dayanmaktadır. Araç, Android ve iOS için bir mobil uygulama sunar ve ayrıca Windows, Mac OS ve tüm web tarayıcılarıyla çalışır.

anahtar özellikler

  • Yapay zeka teknolojisi ve doğal dil işleme teknikleri.
  • Uzman dilbilgisi düzeltme ve noktalama işareti denetleyici hizmetleri.
  • Cümle yapısının, noktalama işaretlerinin ve yazım hatalarının düzeltilmesi için düzenleme.
  • İntihal önleme aracı + Eş Anlamlılar Sözlüğü.
  • 55 dile çeviri hizmetleri.
  • Basit, karmaşadan uzak kullanıcı arayüzü.

Fiyatlandırma ve planlar

WhiteSmoke'un web tabanlı yazma çözümünün ücretsiz deneme sürümü yoktur. Ücretsiz bir sürümü yoktur ve başlangıç ​​için yalnızca ücretli paketler sunar.

  • Ayda $ 3.47
    3 yıllık plan
  • Ayda $ 5.00
    1 yıllık plan

Web planı tüm tarayıcılarla çalışır ve bir dilbilgisi denetleyicisi, çevirmen ve intihal denetleyicisi içerir. Herhangi bir işletim sistemi için çevrimiçi yazma çözümü sunar.

Premium
  • Ayda $ 5.55
    3 yıllık plan
  • Ayda $ 6.66
    1 yıllık plan

Premium plan tüm tarayıcıları, masaüstü istemcileri, Gmail ve Microsoft Word uyumluluğunu içerir. Dilbilgisi denetleyicisi, intihal denetleyicisi, tek tıklamayla anında düzeltme ve çevirmen aracıyla birlikte gelir ve tüm yazma platformlarıyla entegredir. Premium sürüm, Windows ve Mac için tam entegre bir yazma çözümü sunar ve tek bilgisayar lisansını içerir.

Business
  • Ayda $ 8.82
    3 yıllık plan
  • Ayda $ 11.50
    1 yıllık plan

İş planı, Premium planda yer alan tüm özelliklerin yanı sıra Windows ve Mac için tamamen entegre bir yazma çözümü içerir. Tüm tarayıcılarla uyumludur ve üç bilgisayar lisansı içerir.

Daha fazla bilgi için WhiteSmoke'u ziyaret edin >>

Zencefil — Metinlerinizi hızlıca düzeltmeye başlayın

zencefil yazılımı ana sayfası

Ginger, dilbilgisi denetimi, noktalama işaretleri ve yazım araçları sayesinde kullanıcıların daha hızlı ve daha iyi yazmalarına yardımcı olan bir dilbilgisi ve yazım denetleyici sistemidir.

Standart düzenleme araçlarının yanı sıra, Ginger ayrıca İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacak bir metin okuyucu, cümle yeniden ifade edici, sözlük, 50'den fazla dile sahip bir çevirmen ve kişisel antrenör özelliği gibi bir dizi ek özellik sunar!

Önemli bir dezavantajı Ginger'ın intihal dedektörü sunmamasıdır. Ayrıca raporlama rakiplerine göre oldukça seyrek.

Ginger doğrudan Google Chrome veya Safari'ye indirilebilir ve Outlook, Microsoft Word ve PowerPoint gibi programlarla çalışır. Ayrıca Ginger'ın hem Mac hem de Windows'a yüklenebilen bir masaüstü uygulamasının yanı sıra hem Android hem de iOS için bir uygulaması vardır. Ücretsiz sürüm, tarayıcı eklentileri, tanımlar ve 14 dilde çeviriyle birlikte ayda yalnızca 40 denetime izin verir.

anahtar özellikler

  • Yazım ve dilbilgisi hata kontrolleri için kanıtlanmış yazılım.
  • Yazarken metninizi düzeltme konusunda mükemmeldir.
  • Stili geliştirmek için cümleleri yeniden ifade eder.
  • Üçüncü taraf entegrasyonu ve tarayıcı uzantıları mevcuttur.
  • 60'tan fazla dilde çeviri.
  • Kendi yazılarınıza dayalı kişiselleştirilmiş pratik oturumları.

Fiyatlandırma ve planlar

Ginger'ın bazı sınırlamalara sahip ücretsiz bir planı ve premium sürümü var.

Ücretsiz
  • Ücretsizdir.

Ücretsiz sürüm, sınırlı özelliklere sahip ve gramer kontrolleri için belirli bir limite kadar olan kullanıcılar için mevcuttur. Kullanıcı Sözleşmesinde belirtildiği gibi Ginger, belirli bir süre içinde hakkınız olan düzeltme sayısını sınırlandırabilir (örn. ayda 50 düzeltmeye kadar).

Premium
  • Ayda $ 6.99
    1 yıllık plan
  • Ayda $ 11.19
    Üç aylık plan
  • Ayda $ 13.99

Premium plan, tüm ücretsiz özelliklerin yanı sıra 50'den fazla dile çeviri, metin okuyucu, cümle yeniden ifade etme aracı ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

Ek bilgi için Ginger'ı ziyaret edin >>

LanguageTool — 20'den fazla dil için araç

dil aracı ana sayfası

Resmi web sitelerinde belirtildiği gibi, LanguageTool "bir grup dil ​​meraklısı ve yazılım geliştiricisi tarafından geliştirilen Açık Kaynaklı bir uygulamadır." Açık Kaynak yazılımı tarafından desteklenmesi, Dil Aracını benzersiz bir çevrimiçi dilbilgisi denetleyicisi haline getirir.

Temiz arayüzü ile Dil Aracının kullanımı son derece kolaydır ve dilbilgisi denetleyicisi oldukça doğrudur. Bu aracın en önemli avantajlarından biri çevrimdışı kullanım için indirilebilmesidir. Bir başka harika şey de, Asturca, Katalanca, Felemenkçe, İngilizce, Esperanto, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Farsça, Tamilce ve daha pek çok farklı dilde dilbilgisi hatalarını kontrol etmek için Dil Aracını kullanabilmenizdir!

LanguageTool'a mobil veya web üzerinden erişilebilir ve Chrome, Firefox, Microsoft Word, Google Dokümanlar ve LibreOffice ile uyumludur. Son olarak, Dil Aracı'nın yalnızca müşteri desteği olarak hizmet vermekle kalmayıp aynı zamanda tonlarca yararlı içerik içeren bir forumu vardır.

anahtar özellikler

  • Kullanımı kolay, yazım ve dilbilgisi denetleyicisine sahip düzeltme okuma aracı.
  • Birden çok dilde dilbilgisi hatalarını düzeltir
  • Hata tespiti için 1,700'den fazla modelden oluşan düzeltme motoru.
  • 20'den fazla dile çeviri.
  • Üçüncü taraf entegrasyonu ve tarayıcı uzantıları mevcuttur.
  • Diğer benzer platformların tespit edemediği hataları tespit edebilme yeteneği.

Fiyatlandırma ve planlar

Dil Aracı, bazı sınırlamalara sahip Ücretsiz bir plan, Bireysel ve Ekip planları ile birlikte gelir.

Ücretsiz
  • Bedava

Ücretsiz sürüm, hataları bulmak için İngilizce, Fransızca ve Almanca gibi çeşitli dillerde binlerce model sunar ve çek başına 20,000 karakterle sınırlıdır; bu, makul bir sınırdır.

Bireysel
  • Ayda $ 3.99
    1 yıllık plan
  • Ayda $ 10.40
    Üç aylık plan
  • Ayda $ 15.92

Bireysel sürümde çek başına 40,000 karakter sınırının yanı sıra İngilizce dilbilgisi, Fransızca, Felemenkçe ve Almanca için 2000'den fazla ek hatanın tespiti, IBAN ve ISBN numaralarındaki hatalı sağlama toplamlarının tespiti gibi etkileyici özellikler bulunur. selamlamalarda yanlış cinsiyet kullanımının tespiti (yalnızca Almanca için).

Takımı
  • Ayda $ 7.59

20 üyeye kadar küçük ekipler için en iyi seçim.

Ek bilgi için LanguageTool'u ziyaret edin >>

çıktısını yaz — Açık iletişim için yardım yazma

Outwrite aracı ana sayfası

Outwrite, yazınızın kalitesini artırmak için gelişmiş dil bilgisi, yazım ve yeniden ifade etme önerilerini kullanan, yapay zeka destekli bir dil bilgisi ve intihal kontrol aracıdır.

Çevrimiçi olarak bir web uygulaması olarak mevcuttur; bu, herhangi bir tarayıcıdan oturum açabileceğiniz ancak masaüstü uygulaması olmadığı anlamına gelir. Outwrite ayrıca Chrome, Microsoft Word ve Google Dokümanlar için uzantılara sahiptir ve şu anda yalnızca iOS için kullanılabilen bir mobil uygulamaya sahiptir.

En iyi Outwrite özelliklerinden biri AI Eloquence Engine'dir. Metninizi tarar ve hatalı kelimeleri ortadan kaldırarak, cümleleri basitleştirerek ve pasif ses kullanımından kaçınarak metni nasıl geliştirebileceğinize dair öneriler sunar. Pro planında ayrıca ayda 50 kontrol yapmanıza olanak tanıyan çok etkili bir İntihal Denetleyicisi bulunur.

Kullanıcılar dilbilgisi hatalarını düzeltebilir, ifadeleri iyileştirebilir ve birden çok dilde intihal olup olmadığını kontrol edebilir.

anahtar özellikler

  • Yapay zeka destekli düzeltme okuma aracı.
  • GradeProof'un Eloquence Motoru ile yazmanın akıcılığını, verimliliğini ve netliğini artırır.
  • Yazınızla ilgili not düzeyi, kelime sayısı, okunabilirlik gibi istatistikleri takip eder.
  • İntihal tespiti yazınızın özgünlüğünü garanti eder.

Fiyatlandırma ve planlar

Outwrite üç planla birlikte gelir: Essential, Pro ve Teams.

Temel
  • Bedava

Essential, yalnızca çok temel bir yazım ve dil bilgisi denetleyicisi içerdiğinden oldukça sınırlı olan ücretsiz bir plandır. Ücretli planların sağladığı tüm özellikleri sunmaz ve tarama sayısı sınırlıdır.

başına
  • Ayda $ 9.69
    1 yıllık plan
  • Ayda $ 23.77

Pro planı, kullanıcılara Pro aboneliğinin tüm ekstra özelliklerine bir haftalık tam erişim sağlayan ücretsiz bir deneme sürümüyle birlikte gelir. Pro planı makale başına 10,000 kelime ile sınırlıdır ancak kontrol edebileceğiniz makale sayısı sınırsızdır. Dilbilgisi ve yazım motorları, Özel bir sözlük, Noktalama İşaretleri, Büyük Harf Kullanımı, Tekrarlama ve Kelime Karıştırma araçlarını içerir.

takımlar
  • Ayda $ 8.61
    1 yıllık plan
  • Ayda $ 15.11

Ekiplerin planı, iletişimlerini geliştirmek isteyen gruplara yöneliktir. Ayrıca kullanıcılara Teams aboneliğinin tüm ekstra özelliklerine bir haftalık tam erişim sağlar.

Ek bilgi için Outwrite'ı ziyaret edin >>

Çevrimiçi Düzeltme — Yazım ve diksiyon için çevrimiçi denetleyici

çevrimiçi düzeltme aracı ana sayfası

OnlineCorrection.com'un iki önemli avantajı var: kullanımı çok kolay ve %100 ücretsiz dil bilgisi kontrol yazılımı!

Araç, metninizi girip dilbilgisi ve yazım hatalarını kontrol edebileceğiniz, kullanımı kolay bir web sitesine sahiptir. Ayrıca yazma stilinizi geliştirmek için kelime dağarcığı ve cümle yapısıyla ilgili öneriler de sağlar. OnlineCorrection.com'un ücretsiz olması, onu öğrenciler veya bir gramer aracı almaya gücü yetmeyen herkes için ideal kılmaktadır. Ancak bu, kişiselleştirilmemiş reklamlar göreceğiniz anlamına gelir.

Araç, DICTION, Hunspell ve LanguageTool gibi programlar kullanılarak oluşturuldu. Grammarly'ye benzer şekilde, OnlineCorrection.com farklı İngilizce gramer lehçelerini destekler: Amerikan, İngiliz, Avustralya, Güney Afrika ve Yeni Zelanda İngilizcesi. Araç, gönderilen tüm içeriği 30 dakika sonra otomatik olarak silerek gizliliğinizin her zaman korunmasını sağlar.

anahtar özellikler

  • Yazım, stil hataları ve temel dil bilgisi hatalarının web sitesinde tespiti.
  • Anında metin iyileştirmeleri için öneriler sunar.
  • Farklı diller için farklı alan adlarına sahip, aynı görünümlü web siteleri.

Fiyatlandırma ve planlar

Çevrimiçi Düzeltme, herkesin ücretsiz olarak kullanabileceği ücretsiz bir araçtır.

Ek bilgi için Çevrimiçi Düzeltme'yi ziyaret edin >>

Kağıt Rater — Yazınızı geliştirecek yapay zeka

kağıt değerlendirici aracı ana sayfası

PaperRater, ağırlıklı olarak lise ve üniversite öğrencilerini hedef alan web tabanlı bir uygulamadır.

PaperRater makaleleri ve makaleleri dilbilgisi ve yazım hataları açısından kontrol eder. Ayrıca metninizi aynı eğitim düzeyindeki diğer öğrencilerin metniyle karşılaştırır ve yazınızı nasıl geliştirebileceğinize dair öneriler sunar. Cümle uzunluğu ve değişkenliği, kelime kullanımı, pasif ses algılama ve kaçınılması gereken ifadelere odaklanır.

PaperRater ayrıca okunabilirlik istatistiklerinin yanı sıra, öğretmeninizden alabileceğiniz not hakkında kabaca bir fikir vermek için otomatik bir makale puanlama sistemi de sağlar.

Bu araç aynı zamanda intihal olup olmadığını da kontrol eder. İntihal dedektörü, en popüler iki arama motorunun (Google ve Bing) arama indekslerine dayanır. Ve resmi web sitelerine göre metninizi 10 milyardan fazla belgeyle karşılaştırır.

PaperRater, gönderilen metinleri gerçek zamanlı olarak analiz etmek ve neredeyse anında sonuçlar sunmak için (genellikle gönderildikten 5 ila 15 saniye sonra) gelişmiş bir yapay zeka sistemi ve veri bilimi kullanır. Kullanıcıların kaydolması, oturum açması veya herhangi bir şey indirmesi gerekmez.

anahtar özellikler

  • Bulut tabanlı yazım ve dil bilgisi denetleyici yazılımı.
  • Geri bildirim ve yazma talimatları sunar.
  • Özgünlük Puanı ile entegre intihal tespit hizmeti.
  • Öğrenciler için mükemmel.
  • Anında analizler ve aynı eğitim seviyesindeki diğer öğrencilerle karşılaştırma.

Fiyatlandırma ve planlar

PaperRater'ın ücretsiz ve premium sürümleri vardır. Hedef kitlesi arasında popüler olmasına rağmen (140'tan fazla ülkede binlerce öğrenci tarafından kullanılmaktadır), aracın sınırlamaları vardır. Sınırlamalardan biri, mobil destek olmadığından kullanıcıların PaperRater'a yalnızca web sitesi üzerinden erişebilmesidir.

Ücretsiz
  • Bedava

Ücretsiz sürüm, her biri en fazla 10 kelime içeren, 5 sayfayı geçemeyen ayda 300 intihal kontrolüne izin verir. Sınırlı özelliklerle ve ayda 50'ye kadar belge gönderimiyle mevcuttur.

Premium
  • Ayda $ 7.95

Premium plan, kullanıcıların her biri 25 kelimeye kadar veya toplamda 20 kelimeden oluşan 300 sayfadan oluşan ayda 6,000 kontrol yapmasına olanak tanır.

Ek bilgi için Paper Rater'ı ziyaret edin >>

yazar — Profesyoneller için dilbilgisi denetleyicisi

yazar ücretsiz dilbilgisi hp

Writer standart dilbilgisi denetleyicilerinin ötesine geçer. Dilbilgisi, noktalama işaretleri ve tonlama gibi temel bilgilerin yanı sıra Writer, diğer yazma yardımcılarından daha fazla içerik kontrolü gerçekleştirir.

Yazarın temel ayırt edici özelliği, yazınızı iş için geliştirme becerisidir: Hedef kitleniz için doğru tonu, yazma stilini ve terminolojiyi kullandığınızdan emin olmak. Writer ayrıca şirketinizin içeriğini netlik, okunabilirlik, ulaşılabilirlik, kısalık, yazma stili, terminoloji, üslup, marka sesi ve önyargı açısından da kontrol eder.

Writer hızla şirketlerin önde gelen yazma asistanı haline geliyor.

anahtar özellikler

  • Dilbilgisi ve yazım denetleyicinin yanı sıra uyumluluk, sade dil, intihal ve kapsayıcılık denetleyicisi.
  • İçerik önerilerini marka sesinize göre yapılandırın.
  • Markanızı rakiplerinden ayıran terimleri ve cümleleri tanımlayın ve tutarlı bir şekilde kullanın.
  • Temel mesajları tutarlı bir şekilde uygulayın ve kimsenin asansör konuşmanızı, değer önerilerinizi veya misyon beyanınızı bir daha karıştırmamasını sağlayın.
  • Tekrar tekrar yaptığınız düzenlemeleri düzeltmek için markaya özel içerik kurallarınızı özelleştirin.
  • Kolay güncelleme ve paylaşım amacıyla marka yönergelerinizi tek bir yerde düzenlemek ve paylaşmak için Styleguide portalını kullanın.

Fiyatlandırma ve planlar

Yazar iki katmanda mevcuttur: Ekip ve Kurumsal:

Takımı
  • Ayda $ 18
  • $162
    yıllık olarak faturalandırılır

Ekip planı, çok oyunculu modu, stil kılavuzu dokümantasyon sitesini, ekip parçacıklarını, terminoloji yönetimini, ekip rollerini ve izinlerini, kalite raporunu ve Google ve Okta tek oturum açmayı içerir.

kuruluş
  • Fiyatlandırma için satış ekibiyle iletişime geçin

Writer's Enterprise planı, işletmelerin ölçeklenmesi için tasarlanmıştır ve ayrı ekipler için birden fazla çalışma alanı sağlar. Başlangıç ​​planı özelliklerine ek olarak Kurumsal plan, sınırsız özel şartlar, Stil Kılavuzları markalama ve paylaşımı, API erişimi, Word ve Google Dokümanlar uzantıları ve SSO'yu içerir.

Ek bilgi için Writer'ı ziyaret edin >>

Hemingway Uygulaması — Yazınızı kalın ve net hale getirecek uygulama

hemingway aracı ana sayfası

Hemingway App, çevrimiçi editör veya masaüstü uygulaması biçiminde sunulan bir dilbilgisi kontrol yazılımıdır.

Listemizdeki diğer dil bilgisi denetleyicilerinin aksine Hemingway Uygulaması derinlemesine dil bilgisi dersleri sağlamaz. Bunun yerine metninizin genel okunabilirliğini değerlendirir ve yazma stilinizi geliştirmenize yardımcı olur.

Metninizi düzenleyiciye yapıştırdığınızda (veya doğrudan içine yazdığınızda), sayfanın sağ tarafındaki kenar çubuğunda anında geri bildirim görünecektir. Metninizin tahmini okuma süresinin yanı sıra harf, karakter, kelime, paragraf ve cümle sayısı hakkında bilgi alırsınız.

Uygulama ayrıca metin iyileştirmeleri önermek için farklı renkler kullanır. Örneğin, zarflar ve zayıf dil maviyle işaretlenirken, yoğun ve karmaşık cümleler kırmızıyla ve devam eden cümleler sarıyla işaretlenir. Son olarak Hemingway Uygulaması, metninizin okunma düzeyini bilmeniz için size bir okunabilirlik puanı verir.

anahtar özellikler

  • Yazma stili denetleyicisi.
  • Üçüncü taraf entegrasyonu ve tarayıcı uzantıları mevcuttur.
  • Öncelikle herhangi bir metnin genel okunabilirliğini artırmaya odaklanır.
  • Her metni inceler ve sınıf düzeyine göre derecelendirir.
  • Dahili Otomatik Okunabilirlik İndeksi teknolojisi.
  • Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanılabilir.

Fiyatlandırma ve planlar

Masaüstü uygulamasını (Android ve iOS için mevcuttur) kullanmak istiyorsanız yalnızca bir kerelik ücret ödemeniz gerekir.

Ücretsiz
  • Bedava

Hemingway Uygulamasının çevrimiçi sürümü ücretsizdir.

Hemingway Editör 3 (masaüstü sürümü)
  • $19.99
    Tek seferlik ödeme

Masaüstü sürümünün hem Windows hem de Mac sürümleri için tek seferlik ücreti 19.99 ABD dolarıdır ve ücretsiz güncellemeler, kaydetme ve dışa aktarma yeteneği ve WordPress ve Medium'a doğrudan yayınlama gibi birkaç ekstra özellik ile birlikte gelir.

Daha fazla bilgi için Hemingway Uygulamasını ziyaret edin >>

Scribens — Güçlü İngilizce gramer denetleyicisi

Yazıcılar ana sayfası

Scribens; isimler, fiiller, edatlar, zamirler, eş anlamlılar, tipografi ve noktalama işaretleri de dahil olmak üzere 250'den fazla dil bilgisi, yazım ve stilistik hatayı düzeltmek için gelişmiş bir sözdizimsel algoritma kullanan ücretsiz bir dil bilgisi kontrol aracıdır.

Ayrıca Scribens, fazlalıklar, ardışık cümleler, tekrarlar gibi stilistik unsurları düzeltir ve hatta eşanlamlıları önerir. Araç, düzeltmelerin yanı sıra bir okunabilirlik göstergesi, yazma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak açıklamalar ve ayrıca kelime, cümle, paragraf sayısı ve daha fazlasını içeren ayrıntılı istatistikler sunar.

Scribens, MS Office uygulamaları, e-posta istemcileri ile uyumlu olup, Chrome ve Firefox eklentileri yardımıyla kullanıcılar, tarayıcıları kullanırken doğrudan yazılarını düzeltebilmektedir.

anahtar özellikler

  • Güvenilir dilbilgisi denetleyicisi aracı.
  • 250'den fazla yaygın dilbilgisi ve yazım hatasını düzeltebilir.
  • Yazarın İngilizce yazma becerilerini geliştirmesine yardımcı olacak açıklamalar sunar.
  • Gelişmiş bir sözdizimsel tanıma algoritması kullanır.
  • Üçüncü taraf entegrasyonu ve tarayıcı uzantıları mevcuttur.

Fiyatlandırma ve planlar

Scribens, herkesin ücretsiz olarak kullanabileceği ücretsiz bir araçtır.

Daha fazla bilgi için Scribens'i ziyaret edin >>

Kaygan Yazma — Daha iyi yazma için güçlü düzeltme okuma aracı

Slick Write ana sayfası

Slick Write, dilbilgisi, yazım ve biçimsel hataları düzeltmek için çok güçlü bir ücretsiz çevrimiçi dilbilgisi aracıdır. SEO uzmanları, öğrenciler, blogcular ve yazmayı seven herkes için mükemmel bir araçtır.

Mevcut bir dosyayı düzeltme için içe aktarmanıza veya doğrudan platforma yazmanıza olanak tanır. Metin düzenleyici, metin türünüze göre özelleştirebileceğiniz birçok stil önerisiyle birlikte gelir. Örneğin, bir özgeçmiş yazıyorsanız Slick Write geri bildirimini profesyonel dile odaklayacaktır.

Bu araç, grafikli ayrıntılı metin raporları oluşturarak kelime sayınızı, cümle yapınızı ve paragraf uzunluğunu, okunabilirlik puanınızı, pasif ses kullanımınızı ve daha fazlasını takip etmenize yardımcı olur.

Slick Write, Google Chrome ve Mozilla Firefox için uzantılar sunar.

anahtar özellikler

  • Sözlüklerde, eş anlamlılar sözlüğünde, Google ve Wikipedia'da bir kelimeyi hızla arayın.
  • En az çeşitliliğe sahip paragrafları belirleyin.
  • Bağlamsal kelime ilişkilerini bulmak için Kelime Birleştiricisi.
  • Yazma stilinize uyacak şekilde özelleştirilebilir ayarlar.
  • Okunabilirlik puanı, okuma süresi, kelime sayısı vb. ile ilgili ayrıntılı istatistikler.

Fiyatlandırma ve planlar

Slick Write, herkesin ücretsiz olarak kullanabileceği ücretsiz bir araçtır.

Ek bilgi için Slick Write'ı ziyaret edin >>

İSİMPLUS — Basit dilbilgisi ve yazım denetleyicisi

NOUNPLUS ana sayfası

NOUNPLUS, İngilizce metinler için çok basit bir çevrimiçi dilbilgisi ve yazım denetleyicisidir. Dilbilgisi hatalarını ve yazım hatalarını düzeltir ve kompozisyonların ve yazı kalitesinin iyileştirilmesine yönelik öneriler sunar. Bağlam ve dilbilgisi kurallarına göre mantıksal cümleler yazmanıza yardımcı olur.

Yazımı kontrol ederken bağlama odaklanır ve "etki" yerine "etki" kullanmak gibi yaygın tuzaklardan kaçınmanıza yardımcı olur. Ayrıca, Birleşik Krallık ve ABD İngilizcesine dayalı olarak yazımı da düzeltir.

NOUNPLUS ayrıca noktalama işaretlerinizi de kontrol ederek metinlerinizi düzeltmenizi sağlar. Tarayıcı uzantıları yoktur ancak kayıt olmadan çevrimiçi olarak kolayca erişebilirsiniz.

Ana Özellikler

  • Bağlamsal yazım denetleyicisi – bağlamı değiştiren yaygın yazım hatalarından kaçının.
  • Dilbilgisi denetleyicisi - dilbilgisi kurallarına uyun ve daha iyi kompozisyonlar için önerileri keşfedin.
  • Cümle oluşturma denetleyicisi – gramer kurallarına ve bağlama göre mantıksal cümleler yazın.
  • Noktalama denetleyicisi – metinlerinizi parlatın.

Fiyatlandırma ve planlar

NOUNPLUS herkesin ücretsiz olarak kullanabileceği ücretsiz bir araçtır.

Daha fazla bilgi için NOUNPLUS'u ziyaret edin >>

Sanal Yazma Öğretmeni — Ücretsiz makale denetleyicisi

Sanal Yazma Öğretmeni ana sayfası

Virtual Writing Tutor, ESL öğretmenleri için ideal olan birçok kullanışlı özelliğe sahip, zengin özelliklere sahip ücretsiz bir çevrimiçi makale denetleyicisidir.

Dilbilgisini kontrol ederken çift negatifler, sıralama, eksik yardımcılar, zaman kaymaları ve daha fazlası gibi dilbilgisi hatalarını düzeltir. Aynı zamanda yanlış kökenleri, kelime seçimini ve noktalama işaretlerini ve bağlamsal yazım hatalarını da düzeltir. Klişelerden ve güçlü kelimelerden kaçınmanıza ve daha iyi bir uyum sağlamanıza yardımcı olmak için kelime dağarcığınızı analiz edebilir.

Yazma stilinize bağlı olarak ortak, akademik veya alanla ilgili kelime dağarcığı önerileri sunabilir. Bu araç aynı zamanda temelde bir intihal denetleyicisi olan bir açıklama denetleyicisine de sahiptir. İki metni karşılaştırmanın yanı sıra, aralarındaki benzerliklere ilişkin hesaplanmış bir puan da sağlar.

Virtual Writing Tutor ayrıca bir dilbilgisi denetleyici forumu, geçmiş dilbilgisi kontrollerinden geri bildirimler ve bağlantılar ve bir mektup arkadaşı değişimiyle birlikte gelir. Mektup arkadaşı değişimi, öğrenciler için otomatik geri bildirim ve puanlama sağlayabileceğiniz yazma projeleri oluşturmanıza olanak tanır. Bu aracı, sitede bulabileceğiniz bir iframe kodunu kullanarak web sitenize, blogunuza veya Moodle kursunuza gömebilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Dilbilgisi denetleyicisi – dilbilgisi ve noktalama işaretlerini düzeltin.
  • Yazım denetleyicisi – yazım hatalarını ve bağlamsal yazım hatalarını düzeltin.
  • Kelime denetleyicisi – genel, akademik veya alanla ilgili kelimeleri kullanın.
  • Açıklama denetleyicisi – metinlerde intihal olup olmadığını kontrol edin.
  • Kompozisyon denetleyicisi – uyumu, tonu, argüman gücünü, karmaşıklığı vb. kontrol edin.
  • Deneme anahattı – görüş, tartışma ve önceliklendirilmiş liste denemeleri için ana hatlar oluşturun.

Fiyatlandırma ve planlar

Virtual Writing Tutor, herkesin ücretsiz olarak kullanabileceği ücretsiz bir araçtır.

Ücretsiz
  • Bedava

Ücretsiz hesaba sahip üyeler için 3000 kelime sınırı vardır, üye olmayanlar ise yalnızca 500 kelimelik metinlerin redaksiyonunu yapabilir.

Ek bilgi için Sanal Yazma Öğretmenini ziyaret edin >>

Dilbilgisi denetleyici yazılımı nasıl seçilir

Yazmak sanat olarak kabul edilir; her düzeyde mükemmellik gerektirir. Yazmak bir sanatsa, onu şekillendiren usta da gramerdir. Kullanabileceğiniz çok sayıda dilbilgisi denetleyicisi olduğundan, ihtiyaçlarınıza göre en uygun ve en iyi dilbilgisi denetleyicisini nasıl seçeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Kapsamlı uyumluluk

Kullandığınız işletim sistemi veya cihaz ne olursa olsun, dilbilgisi denetleyicilerini her zaman kullanabilmelisiniz. Grammarly bunun mükemmel bir örneğidir. Kapsamlı uyumluluk sunan ve birden fazla sistem ve cihazda kullanılabilen harika bir dil bilgisi kontrol aracıdır. İOS ve Android ile mükemmel uyumludur, Windows ve Mac için bir masaüstü uygulaması olarak kullanabilirsiniz ve Google Dokümanlar, Chrome, Edge ve Firefox için uzantılar sunar.

İstatistik üretiminin yazılması

Çoğu durumda, yazarlar katı standardizasyona ve formata uyması gereken belgeler oluşturmakla görevlendirilir. Bir yazar olarak hazırladığınız belgenin bu beklentileri karşılayıp karşılamadığını bilmek çok önemlidir. Metnin düzeltmelerini yapmak için kullandığınız dil bilgisi denetleyici aracının ayrıntılı istatistikler oluşturması son derece faydalıdır. Bu nedenle kelime sayısı, paragraf uzunluğu ve ortalama okuma süresi gibi istatistikleri belirlemenize yardımcı olacak bir araç seçmeniz önemlidir.

Fiyat Listesi

Çevrimiçi dilbilgisi denetleyicileri ve noktalama işaretleri araçları çeşitli fiyatlandırma seçenekleri sunar. Temel dilbilgisi denetleyici araçlarından bazılarının kullanımı tamamen ücretsizdir; örneğin, Çevrimiçi Düzeltme. Yine de gelişmiş araçların çoğu ya sınırlı özelliklere sahip ücretsiz bir sürümle ya da ücretli premium/pro sürümüyle birlikte gelir. Ne sıklıkta yazdığınıza ve çalışmanızı kontrol etmeniz gerektiğine bağlı olarak, daha uzun abonelik koşullarını tercih ederseniz, bu dilbilgisi denetleyicilerinin premium sürümleri genellikle uygun maliyetlidir.

Yazılım özellikleri

Her özel dilbilgisi kontrol aracı, belirli bir dizi özellik eklenmiş olarak gelir. Nihai kararınızı vermeden önce neye ihtiyacınız olduğunu, yazılımı nasıl kullanacağınızı ve her seçeneğin hangi özellikleri sunduğunu düşünün. Her araç dilbilgisi kontrolleri, uzman yazım denetimi, cümle denetleyicisi, yazma stili, noktalama işaretleri ve özgünlük denetleyicisi ile aynı temel özellikleri sunar. Ancak belirli araçlar istatistik yazma, kelime dağarcığı ve düzeltme gibi ek özelliklerle birlikte gelir. İhtiyacınız olan tüm özelliklerin bir listesini yapın, en iyi dilbilgisi denetleyicilerinde mükemmel çözümü bulun ve yazınızı geliştirin.

Üçüncü taraf entegrasyonları

Blog yazma becerilerinizi geliştirmek için araçlardan birini kullanmak istemeniz durumunda, bunun WordPress ve diğer üçüncü taraf uygulamalarla sorunsuz bir şekilde entegre olduğundan emin olun. Her dilbilgisi kontrol aracı bu özelliği sunmaz ve bu, yol boyunca size çok fazla zaman ve emek kazandırabilir. Örneğin ProWritingAid ve Grammarly, MS Office, Outlook ve Google gibi uygulamalarla entegrasyon sağlayan dilbilgisi denetleyicileridir.

En iyinin en iyisi

Öğrenciler metin editörleri ve hatta profesyonel yazarlar, yazılarını geliştirmek ve yazılarında kaliteyi sağlamak için dilbilgisi ve metin düzenleme araçlarını kullanırlar. İnsanların dilbilgisi yazılımlarını kullanmasının birkaç nedeni vardır.

Blogcular, yazılarının tüm hatalardan arınmış olduğundan ve web sitesi editörü tarafından hızlı bir şekilde kabul edildiğinden emin olmak için dilbilgisi denetleyicilerini kullanır.

Öğretmenler ve öğrenciler de bu platformları doğru makaleleri ve içeriği hazırladıklarından ve gönderdiklerinden emin olmak için kullanırlar. Web sitesi geliştiricileri bile web kopyasının yazımını geliştirmek ve web sitesine daha fazla ziyaretçi çekmek için bu araçları kullanır. Kaliteli yazı ve en iyi dil bilgisi uygulamaları bir web sitesinin güvenilirliğini anında artırabilir.

Dilbilgisi denetleyici araçları, sağlam dilbilgisi ve noktalama işaretleri çözümleriyle bir metnin değerini artırır. Bu araçlardan bazıları, akıllı öğrenmeyi sağlamak ve yazılar için daha iyi, hatasız öneriler sunmak amacıyla yapay zeka yetenekleriyle donatılmıştır.

Dilbilgisi kontrolü için en iyisi

Dilbilgisi denetleyicileri, makalelerinizdeki utanç verici dilbilgisi hatalarından kaçınmanın anahtarıdır. Akademik seviyeniz veya uzmanlığınız ne olursa olsun, yazınızda hatalar varsa güvenilirliğiniz düşer.

Araçlar, içeriğin her parçasını düzeltir, yazım hatalarını belirler ve hatta okunabilirliği artırmak için daha iyi kelimeler önerir. Bu araçlar, hataları birkaç saniye içinde tanımlayıp düzeltebilir, bu da zamandan tasarruf sağlar.

Bize göre bunlar en iyi iki dilbilgisi kontrol aracıdır.

ProWritingAid

Ücretsiz/Fiyat aylık 20.00$'dan başlar

bu bir prim gramer editörü blogcular, romancılar ve iş dünyası yazarları için. Hem Windows hem de Mac için çevrimiçi olarak kolayca erişilebilir. Ayrıca Microsoft Word, Google Dokümanlar ve Scrivener ile entegrasyonu da destekler. Olağanüstü özellikleri ve genel yazıyı geliştirme yeteneği nedeniyle en iyilerden biri olarak adlandırılır.

Grammarly

Ücretsiz ve Premium 11.66$'dan başlayan fiyatlarla

Dilbilgisi bunlardan biridir en iyi dilbilgisi denetleyicisi araçları bugün piyasada. Grammarly ile içeriğinizi hatalara karşı kolayca kontrol edebilir ve halihazırda kullanmakta olduğunuz yazılımla entegre edebilirsiniz. Örneğin, herhangi bir metni kopyalayıp Google Dokümanlar'a yapıştırabilir ve kontrol etmek için Grammarly'yi kullanabilirsiniz. Dil bilgisi ve noktalama hataları doğrudan belgelerinizin içinde. Grammarly premium size daha da fazlasını verecek gramer önerileristil düzeltmeleri ve intihal kontrolleri gibi.

Noktalama kontrolü için en iyisi

Noktalama işaretlerinin yanlış kullanımı cümlenin anlamını yok edebilir. Yanlış yerleştirilmiş bir virgül bile tüm cümlenin içeriğini değiştirebilir. Herkes bu hataları gözden kaçırabilir. Ancak bu noktalama işareti kontrol aracı, yazarken bu hatalardan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Beyaz duman

Fiyat aylık 5 dolardan başlıyor

WhiteSmoke, hatalarınızı analiz etmenize ve düzeltmenize yardımcı olacak son teknoloji ürünü bir noktalama işareti dedektörüne sahiptir. Bu onu sizin için mükemmel bir seçim haline getirir noktalama işaretleri. Ayrıca eksik virgül, noktalı virgülün yanlış yerleştirilmesi veya gereksiz kısa çizgi gibi daha az belirgin olan noktalama hatalarını tespit edecek kadar akıllıdır. Öğretmeniniz olarak çalışır ve daha iyi yazmanıza yardımcı olmak için hatalar konusunda size rehberlik eder.

En iyi ücretsiz dilbilgisi aracı

Ücretsiz dilbilgisi denetleyicilerinin çoğu, dilbilgisi hatalarını bulma ve önerilen düzeltmeleri sunma konusunda iyi bir iş çıkarır. Bu ücretsiz araçlar, öğrencilerin ödevlerini, makalelerini ve makalelerini kontrol etmeleri veya oluşturdukları herhangi bir gönderi için hızlı bir dil bilgisi kontrolü yapabilen blog yazarları için son derece faydalı olabilir.

En iyi ücretsiz çevrimiçi dilbilgisi denetleyicisini seçmek, doğru bir dilbilgisi denetimi için ihtiyaç duyduğunuz özelliklere bağlıdır.

Hemingway Uygulaması

Ücretsiz planı

Hemingway Uygulaması kullanımı en kolay olanıdır çevrimiçi dilbilgisi denetimi ücretsiz araç. Tek yapmanız gereken web sitesine gitmek, metninizi editörün metin kutusuna yapıştırmak ve hataları kontrol etmektir. Sadece bunu yapmakla kalmıyor dilbilgisini kontrol etancak aynı zamanda yazılı içeriğin stilini ve tonunu da algılar. İçeriğinizin okunabilirlik puanını ve iyileştirme önerilerini görüntüleyerek kullanıcının bir parçanın okunabilirliğini artırmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Hemingway Uygulaması, içeriğinizi yayınlamadan önce hızlı bir şekilde analiz etmenize yardımcı olabilecek temiz ve basit bir düzene sahiptir.

En iyi iOS gramer uygulaması

Akıllı telefonlar sayesinde gramer öğrenmek artık daha da kolaylaştı. Çeşitli dilbilgisi iOS uygulamaları, doğru okumanıza ve yazmanıza yardımcı olmak için dilbilgisi hatalarını düzeltir.

Dolayısıyla, hareket halindeyken dil bilginizi düzelten bir uygulama arıyorsanız, tamamen ücretsiz olan ve Apple Store'da kolayca bulunabilen en iyi iOS dil bilgisi kontrol uygulaması analizimizi okuyabilirsiniz.

Beni düzelt

Ücretsiz planı

CorrectMe, yazınızı geliştirmenizi sağlayacak hızlı ve kullanıcı dostu bir uygulamadır. Sadece tüm hatalarınızı düzeltmekle kalmıyor dilbilgisi ve yazım hataları siz yazarken, ancak aynı zamanda farklı kelimeler için öneriler sunmak üzere yerleşik bir eş anlamlı denetleyiciyi de kullanır. Bu uygulama tüm iOS cihazları için tamamen ücretsiz olsa da satın alabileceğiniz profesyonel bir sürümle birlikte gelir. Profesyonel sürüm, akıllı öneriler ve gramer açıklamaları gibi gelişmiş özellikler sunar.

En iyi Android gramer uygulaması

Android akıllı telefonlar artık kullanım kolaylığı nedeniyle masaüstü bilgisayarlara göre daha çok tercih ediliyor. Dolayısıyla, Android akıllı telefonunuzdaki içeriğinizin dilbilgisini kontrol etmek istiyorsanız Play Store'da çeşitli uygulamalar mevcuttur.

Bu etkileşimli uygulamalar sayesinde yalnızca dilbilgisi ve yazım hatalarını tespit etmekle kalmaz, aynı zamanda öğrenmenize ve becerilerinizi geliştirmenize de olanak tanır.

Bu uygulama cebinizde taşıyabileceğiniz taşınabilir bir dilbilgisi sözlüğü gibidir. Her şeyinizi düzeltir dilbilgisi ve yazım hataları siz yazarken ve hatasız cümleler yazmanıza yardımcı olur. Uygulama aynı zamanda metinden konuşmaya seçeneğiyle birlikte gelir; bu, eğer İngilizce ikinci dilinizse ve doğru telaffuzu öğrenmek istiyorsanız mükemmeldir. Uygulama yazdığınız her şeyi yüksek sesle okuyabilir.

SSS

En iyi dilbilgisi denetleyicisi nedir?

ProWritingAid ile gidiyoruz. Bu sadece yazım hatalarına karşı bir önlem değil, aynı zamanda yazma yeterliliğinizi geliştirecek alışkanlık oluşturucu bir sistemdir. ProWritingAid uygulaması ayrıca kelime bilginizi geliştirmenize ve içeriğinizin intihal içerip içermediğini kontrol etmenize yardımcı olacaktır.

En iyi ücretsiz dilbilgisi denetleyicisi nedir?

Ücretsiz versiyonlara gelince Grammarly'nin ücretsiz versiyonunu kullanabilirsiniz. Hatasız içerik oluşturmak için cihazınıza yüklemeniz harika bir şey.

Dilbilgimi çevrimiçi olarak nasıl kontrol edebilirim?

Dilbilgisi denetleyici araçlarının çoğu dilbilginizi çevrimiçi olarak kontrol edebilir. Resmi web sitelerini ziyaret edin, incelenecek metninizi kopyalayıp seçilen alana yapıştırın ve temel dil bilgisi kontrolünün keyfini çıkarın.

Dilbilgisi denetleyicileri çevrimdışı çalışabilir mi?

Hepsi olmasa da çevrimdışı çalışan birkaç araç da var. Bazı çevrimdışı seçenekler Ginger Yazılımı, WhiteSmoke ve Hemingway Uygulamasıdır.

Dil bilgimi Google Chrome'da nasıl kontrol ederim?

ProWritingAid ve Grammarly gibi dilbilgisi kontrol araçları, kullanıcılarına Google Chrome eklenti uzantısı yükleme olanağı sunar.

Sonuç

Bu 15 çevrimiçi dilbilgisi kontrol aracıyla, yazınızı düzeltmek ve düzenlemek çok kolay olacak! Bu araçların tümü farklı özellikler, artılar, eksiler ve yeteneklerle birlikte gelir. Hiçbir araç tüm gereksinimlerinizi karşılayamasa da, yazma ihtiyaçlarınızı, bu konuda ihtiyaç duyduğunuz yardımın miktarını düşünün ve oyununuzu bir sonraki seviyeye yükseltmenize yardımcı olacak en iyi dilbilgisi denetleyicisini seçin, böylece yazmanın keyfini çıkarabilirsiniz. daha önce hiç olmadığı gibi.

13 yorum “En İyi Dilbilgisi Denetleyicisi [Çoğu Ücretsizdir]”

  1. Sae Kyung

    İngilizce yazmak, İngilizce dili güçlü olmayan herkes için zordur. Bazen mükemmel bir yazı yazdığınızı düşünebilirsiniz ama küçük hataların yazılarınızın çekiciliğini kaybedebileceğini biliyor muydunuz? Bu nedenle Noun Plus dilbilgisi denetleyici aracını kullanmak daha akıllıca olacaktır.

  2. isabella

    Grammarly kullanıyorum ve özellikle özelliklerini seviyorum. Hem telefonumda hem de bilgisayarımda çalışıyor ve yazma becerilerimi önemli ölçüde geliştirdi. Profesyonel yazarlıkla gerçekten ciddileşmek isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

  3. Johnny

    Vay. Bu listede her şey var ve artık hangisini seçeceğimden bile emin değilim. Hepsinin harika özellikleri var ve tam istediğim gibi çalışacaklarından eminim. Belki Grammarly'yi deneyeceğim çünkü onun hakkında pek çok iyi eleştiri duydum.

  4. Leydi Grasha

    Dilbilgisi en iyisidir. Bunu Chrome'da ve ayrıca MS Word uygulamamda bir uzantı olarak kullanıyorum. Yazmayı çok kolaylaştırdı ve her hatanın nedenlerini ve açıklamalarını almam kelime dağarcığımı ve yazımı geliştirmem için yeterli.

  5. Barclay Bob

    Bu listedeki araçlardan 4'ünü kullandım ve hepsi beklenen sonuçları verdi. Profesyonel olarak veya hatta kendiniz için yazıyorsanız, her şeyi sizin için çok daha kolay ve hızlı hale getirmek için bunlardan birine sahip olmak isteyebilirsiniz.

  6. Lorie

    Üniversitede İngilizce öğretmeni olduğum için gramer konusunda hiçbir sorunum yok. Ama ben berbat bir heceleme uzmanıyım. Bu yüzden WORD ile birlikte gelen, inanılmayacak kadar aptalca ve aptalca olandan 50 kat daha iyi bir yazım denetleyiciye ihtiyacım var! Ayrıca, özel bir şey yapmama gerek kalmadan her seferinde otomatik olarak Word'de açılacak mükemmel bir yazım denetleyiciyi nasıl indireceğimi de bilmiyorum. Çevrimiçi yönergeleri izlemeyi denedim, ancak onları anlamıyorum ve bunlar benim için işe yaramıyor.
    Yazım ve bilgisayar konusunda kararsız, akıllı bir editör için öneriler?

  7. Theresa Grey

    Yıllardır kitap yazmaya çalışırken oyalandım ama taslağı nasıl bir araya getireceğime dair hiçbir fikrim yoktu çünkü dilbilgisi, imla ve başlangıçta bir taslağı hazırlama konusunda büyük sorunlar yaşadım!

  8. Jamie

    Grammarly, gramer kontrolü için kullanmak isteyeceğiniz en iyi araç

  9. Maria

    Bu harika dilbilgisi denetleyici araçları listesi için teşekkür ederiz Anja! Ginger Online kullanıyorum ve 40$'lık tek bir ödemeyle ömür boyu alabilirsiniz.

    • Ogi Djuraskoviç

      Listeyi beğendiğinize sevindik. Ginger Online harika bir araçtır.
      Blogumuzu takip ettiğiniz için teşekkür ederiz!

  10. Steve White

    Tüm hatalar için Grammarly size neyi yanlış yaptığınıza dair bir açıklama verecek ve hataları iyileştirme veya değiştirme teklifinde bulunacaktır. Küçük bir fiyata harika bir araç!

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder