2023'in En İyi Web Sitesi Kurucuları

İşletmeniz için Doğru Web Sitesi Oluşturucuyu Nasıl Seçersiniz?

Artem Minayev
Güncelleme: 4 Ekim 2023
19 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
2023'in En İyi Web Sitesi Kurucuları

Kişisel veya küçük işletme web sitesi kurmak istiyorsunuz ancak kodlama veya tasarım hakkında hiçbir şey bilmiyor musunuz?

O halde bir web sitesi oluşturucuyu denemelisiniz!

Çoğu modern web sitesi oluşturucusu, görsel "sürükle ve bırak" düzenleme yazılımı sunar. Kendi websiteni yarat herhangi bir özel teknik beceri olmadan.

Ama nasıl seçeceksin? en iyi web sitesi kurucu bireysel ihtiyaçlarınız için mi? 

Merhaba benim adım Artem.

Bu kılavuzu yazarken şunları inceledim: 20'den fazla web sitesi oluşturucu ve yeni başlayanlar için en uygun olan en iyi 10 hizmeti seçtik.

Web sitesi oluşturucu şirketlerini şu şekilde inceledim ve seçtim:

  • Bir test web sitesi oluşturarak her yazılımı denedim ve test ettim.
  • Tüm özelliklerini ve mevcut fiyatlandırma planlarını kontrol ettim.
  • Belirli kullanım durumları için en iyi seçilmiş araçlar.

Her aracın kendine göre avantajları vardır. Onlara göz atın ve yeni projeniz için en iyi web sitesi oluşturucuyu seçin. 

PS Herhangi bir sorunuz varsa, çok mutlu olurum sana yardımcı olmak ücretsiz.

Açıklama: FirstSiteGuide okuyucumuz SİZ tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla ürün satın aldığınızda, bir ortaklık komisyonu kazanabiliriz (bunun sizin için ekstra bir maliyeti yoktur ancak daha yararlı içerik oluşturmamıza yardımcı olur).

EDİTÖRÜN SEÇİMİ (Haziran 2023)

Bugün onlarca ücretsiz ve kullanımı kolay site oluşturucular Bu, birkaç dakika içinde mükemmel bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olabilir. Sadece bir şablon seçersiniz, tasarım değişikliklerini uygularsınız (genellikle sürükle ve bırak düzenleyiciyle) ve içeriğinizi düzenlersiniz.

İşte benim ilk 10 listem en güvenilir web sitesi oluşturucuları İnternette:

İster basit bir sayfalık ister eksiksiz bir çevrimiçi mağazaya ihtiyacınız olsun, bu web oluşturucu yazılım şirketlerinden birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağından emin olabilirsiniz.


Wix — Ücretsiz ve kullanımı kolay web sitesi oluşturucu

Wix ana sayfası

Wix en popüler olanlardan biridir. ücretsiz web sitesi oluşturucularıve yeni başlayan kullanıcılar için idealdir.

Wix web sitesi oluşturucusu ile her kullanıcı bir benzersiz çevrimiçi varlık 500'den fazla tasarımcının hazırladığı şablon sayesinde. Wix ayrıca çok sayıda sürükle ve bırak özelliği, mobil düzenleme aracı, arama motoru optimizasyon planı ve daha fazlasını sunar.

Web sitesi tasarımı beceri düzeyiniz ne olursa olsun Wix, ihtiyaçlarınıza göre bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır. Onların araçları sorunsuz ve sezgisel, ancak aynı zamanda profesyonel tasarımcılara da hitap edecek birçok gelişmiş özelliğe sahiptir.

Wix bir ücretsiz web sitesi oluşturucu, web sitelerinden biraz daha fazlasını elde etmek isteyenler için kendi Premium planları var.

Wix şunları yapmanıza yardımcı olur: çevrimiçi işinizi büyütün, web sitenizin nişinden bağımsız olarak. Hizmetleri aşağıdakiler için idealdir: blog tarzı siteler yapmak, logolar, mobil cihazlar için optimize edilmiş sayfalar, çevrimiçi mağazalar, SEO dostu içerik ve özel alan adları. Wix, web sitesinde, dünya çapında 160 milyondan fazla insanın tercih ettiği inşaatçı olduklarını belirtiyor.

Wix platformu sürekli olarak gelişiyor, zaten etkileyici olan hizmetlerinde yeni güncellemeler ve ince ayarlar yayınlıyor.

anahtar özellikler

  • Ücretsiz şablonlar — tasarımcıların hazırladığı, kullanımı ücretsiz yüzlerce şablon.
  • Wix ADI'si — kişiselleştirilmiş bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olan yapay tasarım zekası.
  • Corvid Açık Geliştirme Platformu — daha yetenekli kullanıcılar, sorunsuz kodlama ve sunucusuz bilgi işlem ile web uygulamaları oluşturmak için bu özelliği kullanabilir.
  • Optimize edilmiş mobil görünüm — mobil uyumlu bir web sitesi oluşturmak için ihtiyacınız olan her şey.
  • SEO araçları — gelişmiş arama motoru optimizasyonu araçlarıyla sayfanızın görünür olmasını sağlayın.

Planlar ve fiyatlandırma

Wix'in çeşitli fiyatlandırma planları vardır.

Alanı bağla
  • Ayda $ 4.50

Bu planla kendi özel alan adınızı bağlayabilirsiniz ancak Wix marka reklamlar görüntülenecektir. 500 MB depolama alanı alın.

kombo
  • Ayda $ 8.50

Bu plan özel bir alan adı ile birlikte gelir ve Wix reklamları kaldırılacaktır. 3GB depolama alanı alın.

Unknown
  • Ayda $ 12.50

Bu plan özel bir alan adı, sınırsız bant genişliği ve artırılmış depolama alanıyla birlikte gelir. 10GB depolama alanı alın.

vip
  • Ayda $ 24.50

Bu plan Sınırsız ile aynı özelliklerin yanı sıra VIP desteğiyle birlikte gelir. 20GB depolama alanı alın.

Tüm Web Sitesi planları (Bağlantı alanı, Kombine, Sınırsız ve VIP) Wix reklamları olmadan gelir.

Wix'in işletme ve e-ticarete yönelik diğer planları

Wix, cazip ücretsiz teklifiyle kesinlikle en iyi web sitesi oluşturucu listesinin başında yer alıyor. 

Daha fazla bilgi için Wix.com'u ziyaret edin

WordPress.com — Dünyanın en popüler web sitesi oluşturucusu

wpcom ana sayfası

İnternetteki tüm web sitelerinin üçte birinden fazlası WordPress kullanılarak oluşturulmuştur ve bunun iyi bir nedeni vardır.

Web sitesi oluşturucuları hakkında fazla bir şey bilmiyor olsanız bile, muhtemelen WordPress.com'u duymuşsunuzdur. Bu popüler web oluşturucu veya CMS (İçerik Yönetim Sistemi) omurgasını temsil eder milyonlarca site Web'in her yerinde. Sadeliği ile karakterize edilir ve blog yazarlarından küçük işletmelere, dünyaca ünlü markalara kadar herkes için idealdir.

WordPress Sürükle ve bırak web sitesi oluşturucu tasarım esnekliği sunmaz ve bir öğrenme eğrisine sahiptir, ancak her hafta yayınlanan yeni temalarla birlikte yüzlerce özelleştirilebilir temaya sahiptir. WordPress siteleri her cihazda harika görünür ve mobil uyumlu sayfa yalnızca tek bir tıklama alır.

WordPress aboneliğinizi ücretsiz olarak başlatabilirsiniz ancak dört ücretli plandan birini seçerseniz birçok ek avantajın keyfini çıkaracaksınız.

anahtar özellikler

  • Özelleştirilebilir temalar — Çok sayıda özelleştirilebilir seçeneğe sahip, tasarımcıların hazırladığı yüzlerce tema.
  • Mobil uyumluluk - kolayca Bir web sitesi oluşturmak her mobil cihazda harika görünüyor.
  • Uygulama aracılığıyla güncelleme — WordPress, kullanımı kolay masaüstü ve mobil uygulamalarla web sitenizi hareket halindeyken güncellemenize olanak tanır.
  • Dahili sosyal medya paylaşımı — okuyucuların basit sosyal medya araçları aracılığıyla gönderilerinizi paylaşmalarını kolaylaştırın.
  • Ayrıntılı istatistikler — sitenizi kimlerin ziyaret ettiğine dair bir fikir edinerek hedef kitlenizi tanıyın.

Fiyatlandırma ve planlar

WordPress'in dört ücretli planının yanı sıra, geliştiricinin temel seçeneklerinden bazılarını test etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir plan vardır.

Ücretsiz planı
  • Bedava

Sınırlı özelliklerle ve yalnızca WordPress.com alt alan adıyla kullanılabilir.

Kişisel
  • ayda 9.00 ABD doları
  • Ayda $ 4.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Aboneler bir yıllık ücretsiz alan adı, 6 GB depolama alanı, temel canlı sohbet desteği alır ve WordPress reklamları içermez.

Premium
  • Ayda $ 18.00
  • Ayda $ 8.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Aboneler sınırsız premium temalar, gelişmiş özelleştirme seçenekleri, 13 GB depolama alanı, Google Analytics entegrasyonu, VideoPress desteği ve diğer avantajlardan yararlanır.

Business
  • Ayda $ 40
  • Ayda $ 25.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Küçük işletme web sitenizi özel eklentiler ve temalar, 200 GB depolama alanı, otomatik yedekleme, SSH dosya aktarım protokolü ve 24/7 canlı sohbet ile güçlendirin.

ticaret
  • Ayda $ 70.00
  • Ayda $ 45.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu seçenek çevrimiçi mağazalar için en iyisidir. Kolayca büyümenize, gönderim hizmetleriyle entegre olmanıza ve sınırsız ürün listelemenize olanak tanıyan güçlü ve esnek bir plandır. Bu plan aynı zamanda özel pazarlama araçları ve özelleştirilebilir premium temalar da sağlar.

kuruluş
  • Fiyat için satış ekibiyle iletişime geçin

WordPress, insanlar için mevcut tüm web sitesi oluşturucuları arasında kesinlikle popüler bir seçimdir bir blog başlatmak adresinden özetlerini gönderebilirler. 

Ek bilgi için WordPress.com'u ziyaret edin

Squarespace — Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürün

Squarespace ana sayfası

Squarespace en hızlı büyüyenlerden biri web sitesi üreticileri kullanımı kolay araçlarla çevrimiçi varlığınızı oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Squarespace bir web sitesi oluşturucusudur ve barındırma hizmeti son birkaç yılda şaşırtıcı bir büyüme gösterdi. Bu, sanatçılar ve blog yazarlarından küçük ve büyük işletmelere kadar milyonlarca insanın tercih ettiği web oluşturucudur. 

Squarespace ile ihtiyacınız olan her şey için yüzlerce modern şablonu kullanabilirsiniz. basit portföy veya bir e-Ticaret mağazası binlerce ürünle

Test etmek için Squarespace ile 14 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatabilir veya nispeten uygun fiyatlı planlarından birine hemen abone olabilirsiniz. Hepsi buna değer!

anahtar özellikler

  • Modern şablonlar — Squarespace'in şablon kütüphanesi piyasadaki en iyi görünümlü web sitesi şablonlarından bazılarına sahiptir.
  • Şablon değiştirme — tek bir web sitesine birden fazla şablon yükleme yeteneği.
  • Stil düzenleyici — Çok sayıda özelleştirme ayarı, web sitenizde ince ayarlar yapmanıza ve tam olarak hayal ettiğiniz gibi görünmesini sağlamanıza olanak tanır.
  • Yerleşik mobil web siteleri — her web sitesi şablonu harika görünecek ve her cihaza mükemmel şekilde uyacak şekilde yapılmıştır.
  • ücretsiz yazı tipleri — Google tarafından seçilen bir yazı tipini de içeren devasa bir yazı tipi kitaplığını kullanmanın keyfini çıkarın.
  • Video arka planları — arka plana bir video entegre ederek web sitenizi görsel olarak güçlü hale getirin.

Planlar ve fiyatlandırma

Ücretsiz denemenin yanı sıra Squarespace, iki şekilde ödeme yapabileceğiniz çeşitli ücretli planlar sunuyor. Yıllık ödeme yaparsanız %30'a kadar tasarruf edecek ve bir yıl boyunca ücretsiz özel alan adı alacaksınız.

Kişisel
  • Ayda $ 23
  • Ayda $ 16.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Kişisel plan, SSL güvenliği, sınırsız bant genişliği ve depolama, SEO özellikleri, mobil optimizasyon, 24/7 destek ve temel web sitesi ölçümlerini içerir.

Business
  • Ayda $ 33.00
  • Ayda $ 23.00
    yıllık olarak faturalandırılır

İş planı sınırsız katkıda bulunmaya izin verir ve premium entegrasyonlar ve bloklar, gelişmiş web sitesi analizleri, hediye kartları ve bağışlar, promosyon açılır pencereleri ve banner'lar gibi özelliklerin kilidini açar. İşlem ücretleri yalnızca %3'tür.

Ticaret temel
  • Ayda $ 36.00
  • Ayda $ 27.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Commerce temel planı, müşteri hesaplarına, güçlü e-Ticaret analizlerine, çeşitli satış araçlarına, gelişmiş gönderim seçeneklerine, indirimlere ve diğer avantajlara olanak tanır. Hiçbir işlem ücreti alınmaz…

Ticaret ileri düzeyde
  • Ayda $ 65
  • Ayda $ 49
    yıllık olarak faturalandırılır

Daha ileri düzey satıcılar için gerekli tüm araçlar. İşlem ücreti yok.

Portföy türünde bir site yapmayı planlıyorsanız Squarespace, tüm web sitesi oluşturucuları arasında bunun için en iyi seçimdir.  

Daha fazla bilgi için Squarespace'i ziyaret edin

Weebly — Web sitenizin profesyonel görünmesini sağlayın

Weebly ana sayfası

Weebly, 2018 yılında Square Inc. tarafından satın alındı ​​ve o zamandan beri ana odak noktası e-Ticaret oldu. Bugün platform çok sayıda özelleştirilebilir e-Ticaret web sitesi oluşturucu sunuyor size tasarım esnekliği sağlayan şablonlar ve araçlar kendi çevrimiçi işinizi kurun.

Weebly, düzgün görünümlü bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olabilecek harika web sitesi oluşturucuları listesinin başka bir üyesidir. Web sitesi tasarımı konusunda herhangi bir deneyiminiz olmasa bile sitenizin profesyonel görünmesini sağlayabilirsiniz. Eğer sorunlarınız varsa Weebly'nin hızıyla, bunları kendiniz kolayca düzeltebilirsiniz. Değilse, yardıma ihtiyacınız olursa size rehberlik etmek için samimi ve anlayışlı müşteri destek hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Weebly'nin planları iki kategoriye ayrılır: web siteleri ve çevrimiçi mağazalar. Birçok fiyatlandırma planından birini seçin veya ücretsiz deneme sürümünü seçin.

anahtar özellikler

  • Tasarım araçları — Weebly'nin tasarım araçları size tercihlerinize göre bir web sitesi oluşturma özgürlüğü verir.
  • Slayt gösterisi yapıcı — Slayt gösterilerini kolayca entegre edin ve zengin fotoğraf galerisinden yararlanın.
  • Uygulama Merkezi — Uygulama merkezi, her tür web sitesi için kusursuz üçüncü taraf entegrasyonlarına olanak tanır.
  • Mobil web siteleri — tüm mobil cihazlarda harika görünecek şekilde tasarlanmış duyarlı temalar.
  • SEO araçları — Sezgisel SEO araçları, web sitenizin arama motorlarında üst sıralara çıkmasına yardımcı olur.

Planlar ve fiyatlandırma

Ne tür bir web sitesi kurduğunuza ve ne kadar ödemek istediğinize bağlı olarak Weebly birkaç farklı fiyatlandırma planı sunar.

Ücretsiz
  • Bedava

Bu plan temel kullanımı (500 MB depolama alanı) sağlar ve Weebly markasını taşıyan bir alt alan adı sunar.

Kişisel
  • Ayda $ 13.00
  • Ayda $ 10.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Kişisel planla, web siteniz için 500 MB depolama alanının yanı sıra özel bir alan adı alırsınız. Ancak altbilgide Weebly reklamlarını görmeye devam edeceksiniz.

başına
  • Ayda $ 16.00
  • Ayda $ 12.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Pro planıyla Weebly marka reklamlarını görmezsiniz ve web sitenizde site araması yapabilirsiniz. Bu plan aynı zamanda bir Alışveriş sepeti sunar ve ödemeleri kabul eder.

Performans
  • Ayda $ 29.00
  • Ayda $ 26.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Performans planıyla, Pro planında listelenen tüm seçeneklerin yanı sıra başarılı bir e-Ticaret web sitesi çalıştırmak için diğer birçok ek desteği alırsınız.

Temel kişisel kullanımdan küçük işletme sitelerine kadar her şey için bu planlardan birini seçin. Tüm Weebly planları ücretsiz bir SSL sertifikası, SEO, sohbet ve e-posta desteği içerir. Weebly Pro ve Performans planları, gelişmiş site istatistiklerinin, envanter yönetiminin, ürün incelemelerinin, gönderim hesaplayıcılarının ve Weebly reklamlarını kaldırma olanağının kilidini açar.

Weebly fiyatlandırma planlarının tümü sınırsız depolama alanı, arama özelliği, özel alanlar, alışveriş sepetleri, Square destekli ödemeler, gelişmiş site istatistikleri ve tam destek sunar.

Ek bilgi için Weebly'yi ziyaret edin

GoDaddy — Prime web barındırma ve web sitesi oluşturma

GoDaddy ana sayfası

1997 yılında kurulan GoDaddy, dünyanın en eski internet sitelerinden biridir. etki alanı kayıt memurları ve ücretsiz web sitesi oluşturucu hizmetleri içeren web barındırma şirketleri. Bugün GoDaddy bitti 44 milyon Memnun müşteriler.

GoDaddy ile hızlı ve kolay bir web sitesi oluşturmak için bir web sitesi oluşturucu kullanabilirsiniz. profesyonel görünümlü web sitesi İşletmeniz için herhangi bir teknik veya web tasarım bilgisi gerektirmeden. Web sitenizi haritaya yerleştirecek diğer birçok özelliğin yanı sıra, işletmenizin büyümesine yardımcı olacak veriye dayalı öneriler alacaksınız.

Hangi fiyatlandırma planını seçerseniz seçin, GoDaddy olağanüstü web sitesi oluşturucusuna bir ay boyunca ücretsiz olarak erişmenizi sağlayacak.

anahtar özellikler

  • Güvenilir barındırma — GoDaddy web barındırma konusunda tanınır; bu nedenle sitenizin sorunsuz çalışmasını ve sayfaların hızlı bir şekilde yüklenmesini bekleyebilirsiniz.
  • Kolay güncellemeler — akıllı telefonunuzda veya tabletinizde yapabilme özelliğiyle web sitenizi dakikalar içinde düzenleyin.
  • SSL güvenliği — Son teknoloji SSL güvenlik sistemleri sayesinde web siteniz her zaman güvende olacaktır.
  • Tasarımcı yapımı şablonlar — sitenizin harika görünmesini sağlamak için birçok profesyonel şablondan birini seçin.
  • InSight™ — Çevrimiçi varlığınızı nasıl genişleteceğinize dair kişiselleştirilmiş öneriler almak için GoDaddy'nin akıllı teknoloji sistemini kullanın.

Planlar ve fiyatlandırma

GoDaddy'nin temel planlardan özel olarak tasarlanmış olanlara kadar çeşitli fiyatlandırma planları vardır. e-ticaret siteleri. Her plan 30 günlük para iade garantisiyle birlikte gelir.

Basic
  • Ayda $ 9.99

Temel plan, SSL güvenliğini, mobil uyumlu bir siteyi, özel bir alan adını ve rehberlik ve analizleri içerir. Bu planın tek gerçek sınırlaması, yalnızca bir SM listeleme platformuna, ayda en fazla beş sosyal paylaşıma ve yanıta ve ayda yalnızca 100 e-posta pazarlama gönderimine sahip olmanızdır.

Standart
  • Ayda $ 10.49

Standart plan, Temel planın yaptığı her şeyin yanı sıra SEO araçlarını ve sosyal medya listeleri, gönderiler ve e-posta pazarlama gönderileri için daha yüksek sınırları içerir.

Premium
  • Ayda $ 14.99

Premium plan, sınırsız sosyal medya listelemesi ve etkileşiminin yanı sıra ayda 25,000'e kadar e-posta gönderimiyle birlikte gelir. Aynı zamanda yararlı çevrimiçi randevu araçları işinizi daha iyi organize etmenize yardımcı olur.

e-ticaret
  • Ayda $ 16.99

E-ticaret planında, Premium planda yer alan her şeyin yanı sıra gönderim seçenekleri, indirim ve promosyon yönetimi, ürün listeleme düzenleyicisi ve daha fazlası gibi bazı özel e-Ticaret araçları bulunur.

GoDaddy'nin oluşturucu ürünü, ücretsiz denemeler, kullanımı kolay yazılım ve 24/7 müşteri desteği sunan en iyi web sitesi oluşturucular listesinin başında yer alır.   

Daha fazla bilgi için GoDaddy'yi ziyaret edin

Jimdo — Küçük işletmeler için mükemmel

Jimdo ana sayfası

Büyüyen işletmeniz için küçük bir e-ticaret mağazası oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey Jimdo'dur. Otomatik SEO ve takibi kolay istatistikler gibi özelliklerle Jimdo, müşterilerinizi daha iyi anlamanıza ve ürün tekliflerinizi geliştirmenize olanak tanır.

Tabii ki, her türlü web sitesini oluşturabilirsiniz. Jimdo ve sadece bir çevrimiçi mağaza değil. Ayrıca bu web oluşturucunun, sınırsız süre boyunca kullanabileceğiniz tüm temel özellikleri içeren ücretsiz bir sürümü de vardır.

anahtar özellikler

  • Altın standart güvenlik — Jimdo ile oluşturduğunuz web sitesi, son teknoloji ürünü HTTPS şifrelemesi ile korunacaktır.
  • Otomatik SEO — Bu kullanışlı araçla arama motoru sıralamalarınızı otomatik olarak artırın.
  • Ürün düzenleri — güzel ürün düzenleri, düzgün görünümlü bir çevrimiçi mağaza oluşturmanıza olanak tanır.
  • logo yaratıcısı - mükemmel bir logo yarat İşletmenize görsel bir kimlik kazandırmak için.
  • Gelişmiş istatistikler — Ziyaretçilerinizin arkasındaki sayıları öğrenin ve web sitenizle nasıl etkileşime geçtiklerini görün.

Planlar ve fiyatlandırma

Jimdo'nun iki ayrı fiyatlandırma planı kategorisi vardır. Biri normal web siteleri için, diğeri ise işletmeler için önerilmektedir.

Web sitesi çözümü
  • Aylık 9.00$ (Başlangıç)
  • Aylık 15.00$ (Büyüme)
  • Aylık 39.00$ (Sınırsız)

Tüm Jimdo web sitesi planları ücretsiz bir alan adı, otomatik SEO, HTTPS güvenliği, istatistikler ile birlikte gelir ve reklam içermez. Sınırsız plan, sınırsız depolama alanı ve bant genişliğine sahip olduğundan ve istediğiniz kadar sayfa oluşturmanıza olanak tanıdığından en güçlü plandır.

Jimdo çevrimiçi mağaza çözümleri fiyatlandırma karşılaştırma tablosu:

Çevrimiçi mağaza çözümü
  • Aylık 15.00$ (Temel)
  • Aylık 19.00$ (İş)
  • Aylık 39.00$ (VIP)

Bu planların tümü çevrimiçi mağaza sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Çeşitli ürün düzenleri, indirim kodları, üstü çizili fiyatlar ve duyarlı e-posta desteği sunarlar. VIP kullanıcılar sınırsız depolama alanından, sınırsız sayfalardan, işletme listelerinden ve diğer avantajlardan yararlanabilir.

Ek bilgi için Jimdo'yu ziyaret edin

IONOS — Kendi kendini tasarlayan web siteleri

IONOS ana sayfası

IONOS, temel web sitesi ihtiyaçları olan kişilerden büyük e-Ticaret mağazası sahiplerine kadar herkesin kullanabileceği en iyi web sitesi oluşturucularından biri de dahil olmak üzere bir dizi web barındırma ve bulut hizmeti sunmaktadır.

MyWebsite Now aracıyla birkaç dakika içinde bir web sitesi oluşturabilir veya daha fazla düzenleme seçeneğine erişmek istiyorsanız MyWebsite Creator aracını seçebilirsiniz. Her iki durumda da, bu araçlar tamamen yeni başlayanlara yönelik olduğundan sizin açınızdan hiçbir kodlama becerisine gerek yoktur.

Kendi başınıza bir web sitesi başlatmak istiyorsanız, tüm IONOS araçlarının kullanımı bir ay boyunca ücretsizdir. İlk aydan sonra ihtiyaçlarınıza bağlı olarak ayda 5 ila 20 ABD Doları arasında ödeme yapacaksınız.

anahtar özellikler

  • Mobil optimizasyon — oluşturduğunuz web siteleri her cihazda harika görünecek.
  • SSL sertifikası — müşterileriniz ve ziyaretçileriniz web sitenizin %100 güvenli olduğundan emin olabilirler.
  • SEO — yerleşik SEO araçları, popüler arama motorlarının sıralamasında yükselmenize yardımcı olur.
  • Çevrimiçi mağaza araçları — e-Ticaret işinizi büyütmenize yardımcı olacak gelişmiş araçlar.
  • E-posta — işletmenizin adını taşıyan bir müşteri e-posta adresi oluşturun.

Planlar ve fiyatlandırma

Ne kadar ödeyeceğiniz, kendi başınıza bir web sitesi mi yapmak istediğinize veya sizin için bir web sitesi yaptırılmasını isteyip istemediğinize bağlı olacaktır.

marş
  • Ayda $ 5.00
    Aylık 9.00$ (Normal fiyat)

MyWebsite Now Starter, yeni başlayanlar ve sınırlı zamanı olan kişiler için idealdir.

Artı
  • Ayda $ 1.00
    Aylık 15.00$ (Normal fiyat)

MyWebsite Now Plus, daha fazla yaratıcı özgürlük ve çevrimiçi rezervasyon yapılabilen hizmetler için mükemmeldir.

başına
  • Ayda $ 15.00
    Aylık 25.00$ (Normal fiyat)

Pro, Plus'ın tüm avantajlarını içerir ancak SEO Optimizasyon Aracının ek bonusuyla birlikte gelir.

Daha fazla bilgi için IONOS'u ziyaret edin >>

WebFlow — Duyarlı web tasarım araçları

Web akışı ana sayfası

WebFlow kodlama bilgisi olmadan kullanmak için ücretsiz bir görsel araç arayan tasarımcılar için en iyi web sitesi oluşturucusudur. 

Hiçbir gelişmiş kodlama içermese de bir öğrenme eğrisi vardır. Ancak web siteniz gerçek bir profesyonel tarafından oluşturulmuş gibi görünecektir.

Tamamen yeni başlayan biriyseniz, Webflow'un Üniversite Harika bir web sitesi oluşturma konusunda size bazı temel ipuçları verecek kılavuzları okuyabileceğiniz ve yüzlerce videoyu izleyebileceğiniz bölüm.

Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda fiyatlandırma planı var, ancak ücretsiz olarak da başlayabilirsiniz.

anahtar özellikler

  • CMS — içerik yönetimini kullanın ve sayfalarınızı beğeninize göre tasarlayın.
  • Animasyonlar ve etkileşimler — harika ve benzersiz animasyon katmanları ekleyerek web sitenizi etkileşimli hale getirin.
  • Düzenler — sezgisel bir web sitesi düzenleyicisiyle içeriği doğrudan sayfa üzerinde düzenleyin.
  • SEO — gelişmiş SEO araçları, işletmenizin daha geniş bir kitleye görünür olmasına yardımcı olur.
  • e-ticaret araçları — Akıllı e-Ticaret araçlarını kullanarak alışveriş yapanların dikkatini çekin.

Planlar ve fiyatlandırma

Webflow'un iki tür planı vardır; her ikisinde de tam olarak ne istediğinizi ve bunun için ne kadar ödemek istediğinizi seçmenize olanak tanıyan birkaç alt plan bulunur.

Webflow'u kullanmaya başlamak ücretsizdir.

genel
  • Ücretsiz
    Bedava
  • Aylık 16.00$ (Temel)
    yıllık olarak faturalandırılır
  • Aylık 23.00 ABD Doları (CMS)
    yıllık olarak faturalandırılır
  • Aylık 39$ (İş)
    yıllık olarak faturalandırılır
  • Fiyatlandırma için satış ekibiyle iletişime geçin (Entreprise)

Genel planlar arasında sınırsız sayıda barındırılan proje, müşteri faturalandırması, 3D dönüşümler, özel yazı tipleri, yeniden kullanılabilir semboller ve çok sayıda duyarlı şablon bulunur.

e-ticaret
  • Aylık 29.00$ (Standart)
    yıllık olarak faturalandırılır
  • Aylık 74.00$ (Artı)
    yıllık olarak faturalandırılır
  • Aylık 212.00 ABD doları (Gelişmiş)
    yıllık olarak faturalandırılır

E-ticaret planları kişisel siteler, bloglar veya iş web siteleri için tasarlanmıştır ve özel alan adları ile CDN hizmetlerini içerir; web sitenizde en fazla 100 statik sayfa bulunabilir.

Ek bilgi için Webflow'u ziyaret edin

Carrd — Tamamen duyarlı tek sayfalık siteler

Carrd ana sayfası

Carrd Tek sayfalık basit bir site oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi ücretsiz olarak sağlar. Veya son derece uygun fiyatlı bir yıllık abonelik ödeyin ve çok kullanışlı bazı gelişmiş araçlara sahip olun.

Carrd resmi sitesi, bu web sitesi oluşturucuyu kullanırsanız web sitenizin nasıl görünebileceğinin mükemmel bir örneğidir. Tek sayfalık cihazınız için basit ve minimalist bir tasarım arıyorsanız, ihtiyacınız olan tüm araçlara sahiptir.

Carrd, göz atabileceğiniz düzinelerce şablon sunuyor. Veya isterseniz sıfırdan başlayın ve sitenizi adım adım oluşturun. Daha da önemlisi, oluşturduğunuz web siteleri her cihazda çok duyarlı ve sorunsuz olacaktır.

Diğer ücretsiz web sitesi oluşturucularında olduğu gibi Carrd'ın en iyi yanı, ürünü ödemeden test edebilmenizdir. Ancak ücretli planının dikkate değer bazı yararlı özellikleri vardır.

anahtar özellikler

  • Özel alanlar — SSL desteğiyle birlikte istediğiniz türde alan adını alın.
  • Birden çok site — tek bir Carrd hesabından birden fazla site oluşturun.
  • Formlar — müşterileriniz için basit iletişim, kayıt veya ödeme formları oluşturun.
  • yerleştirmeler — çeşitli üçüncü taraf sitelerden ve hizmetlerden widget'lar yerleştirin.
  • Google analytics — web sitenizin trafiğine ilişkin raporlar alın ve sayfalarınızı kimlerin ziyaret ettiğini görün.

Planlar ve fiyatlandırma

Carrd'ın basit planları var: Oluşturucuyu ücretsiz kullanmayı seçebilir veya istediğiniz zaman Pro'ya yükseltip gelişmiş özelliklerin kilidini açabilirsiniz.

Ücretsiz planı
  • Bedava

Carrd'ın ustalıkla tasarlanmış şablonlarına tamamen ücretsiz olarak göz atın. Web sitenizin adresi carrd.co alt alan adı altında olacaktır.

Profesyonel Lite
  • $9.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu plan çok uygun fiyatlı. Ücretsiz plana göre bazı iyileştirmeler alırsınız ancak özel bir alan adı almazsınız.

Pro Standardı
  • $19.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu en popüler Carrd planıdır. E-postaları toplamak için özel bir alan adı ve kolayca entegre edilen formlar içerir.

Profesyonel Artı
  • $49.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu plan uzman kullanıcılar için tasarlanmıştır. Geliştirici dostu özelliklere sahip 25'e kadar web sitesi oluşturabilirsiniz.

Mevcut Pro planlarından birini seçerek sitenizdeki tüm Carrd markalamalarını ortadan kaldıracak ve profesyonel şablonlara, yüksek kaliteli bir görsel kitaplığına, site simgelerine, yerleştirmelere ve meta etiketlere erişim elde edeceksiniz. Ve evet, bu fiyatlar gerçekten yıllık abonelikler için geçerli, bu da Carrd'ı listemizdeki en ucuz web sitesi oluşturucu yapıyor.

Daha fazla bilgi için Carrd'ı ziyaret edin

oluşturulan — Fotoğrafçılar için web siteleri

Ana sayfayı biçimlendir

oluşturulan çevrimiçi görünürlüklerini genişletmek için birçok güzel tasarımından birini kullanabilen fotoğrafçılara hitap eden niş bir web sitesi oluşturma yazılımıdır.

Resimler herhangi bir web sitesinin önemli bir parçası olsa da, fotoğrafçılara yönelik web siteleri, görsellerin yalnızca bir arka plan değil, sayfanın odak noktası olacağı şekilde tasarlanmalıdır. Fotoğrafçılar burada listelediğim diğer herhangi bir web sitesi oluşturucuyu kullanabilseler de, bu web sitesi oluşturucu mesleklerine özel olduğundan Format muhtemelen onların bir numaralı tercihi olmalıdır.

Format aracılığıyla çevrimiçi portföyünüzü kolaylıkla oluşturabilir ve çevrimiçi varlığınızı büyütmenize yardımcı olacak birçok düzenleme özelliği ve iş aracını kullanabilirsiniz.

anahtar özellikler

  • Fotoğrafçılık şablonları — Fotoğraf pozlaması göz önünde bulundurularak profesyonelce tasarlanmış şablonlar.
  • Basit özelleştirme — herhangi bir karmaşık kodlama kullanmak zorunda kalmadan sayfalarınızı özelleştirin.
  • Mobil optimizasyon — ekran boyutundan bağımsız olarak çalışmanızın her cihazda harika görünmesini sağlayın.
  • Online mağaza — yalnızca birkaç tıklamayla çevrimiçi bir mağaza kurarak çalışmanızı satın.
  • Müşteri fotoğraf galerileri — istemci dostu indirmeleri etkinleştirin ve çalışmanızı filigranlarla koruyun.

Planlar ve fiyatlandırma

Formatın herkes için bir planı vardır. Pro, Pro Plus ve Premium planlarıyla mevcuttur. Var iki haftalık ücretsiz deneme süresi Başlamak için herhangi bir yükümlülük veya kredi kartı gerekmeden kullanılabilir. Deneme süresinden sonra cüzdanınıza uygun bir plan seçebilirsiniz.

Basic
  • Ayda $ 10.00
  • Ayda $ 4.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Temel Plan ile web sitenize 100'e kadar görsel yükleyebilirsiniz ancak premium tasarımlı temaların tümüne erişemezsiniz. Bu plan aynı zamanda aylık 10.00$ karşılığında aylık olarak da mevcuttur.

başına
  • Ayda $ 22.00
  • Ayda $ 8.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu mevcut en popüler seçenektir. Aboneler tüm profesyonel özelliklere erişebilir ve sınırsız sayıda resim yükleyebilir. Bu plan aynı zamanda aylık 22.00 ABD Doları karşılığında aylık olarak da mevcuttur.

Profesyonel Artı
  • Ayda $ 36.00
  • Ayda $ 13.00
    yıllık olarak faturalandırılır

Bu planla aboneler herhangi bir sınırlama olmaksızın oluşturabilir ve tüm iş profesyonel araçlarını kullanabilirler. Bu plan aynı zamanda aylık 36.00$ fiyatla aylık olarak da mevcuttur.

Format'ın Pro planlarıyla tam görüntü korumasına, sınırsız sayıda temaya, mobil optimizasyona ve özel kod düzenlemenin yanı sıra Lightroom ve Capture One entegrasyonuna sahip olacaksınız. Pro Plus planı aynı zamanda Google'dan ücretsiz bir profesyonel e-posta adresi, 1,000'e kadar komisyonsuz ürün, premium düzenler ve diğer avantajları da içerir.

Ek bilgi için Formatı ziyaret edin

Bahsetmeye değer daha fazla web sitesi oluşturucu

Yukarıda bahsedilen en iyi web sitesi oluşturucu çözümlerinin yanı sıra, web'de çok daha fazla araç bulunmaktadır. Bu web sitesi oluşturucularının çoğunun kullanımı kolaydır, sürükle ve bırak arayüzü ve yeni işletmeler için özel bir alan adı kurulumu sunar. 

Çarpıcı

Çarpıcı bir şekilde, tek sayfalık site oluşturucu nişinde umut verici sonuçlarla kendisini lider olarak konumlandırdı. 

Platformları, tek sayfa olarak yukarı ve aşağı kaydırılabilen bölümler oluşturmanıza yardımcı olan sezgisel bir düzenleyici içerir. Kısa bir kayıt formunu doldurarak veya bilgilerinizi otomatik olarak doldurmak için Facebook'a bağlanarak bu tek sayfalık web sitesi oluşturucuyu kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Herhangi bir kodlama deneyimine ihtiyacınız yoktur.

Webnode

Webnode, modern ve mobil uyumlu web sitesi tasarımları oluşturan düşük maliyetli bir çözümdür. Bir alan adıyla bağlantı kurmanıza olanak tanıyan, kullanımı kolay bir web sitesi oluşturucudur. 

İki düşük maliyetli planı vardır: Limited ve Mini. Limited, küçük bir Webnode altbilgisi gösterirken mini, reklam göstermez ve bir yıl boyunca ücretsiz özel alan adı içerir. Bunların her ikisi de küçük kişisel veya profesyonel web siteleri için harika planlardır. 

Duda

Duda, ilk olarak amiral gemisi duyarlı site oluşturucu ürünüyle tanınan, tasarım odaklı bir web sitesi platformudur. 

Duda, basit ve hızlı kayıt süreci sayesinde kullanım kolaylığı açısından olağanüstü derecede iyi puan aldı. Ayrıca şablonlarınızı zevkinize göre özelleştirmenize olanak tanıyan sezgisel bir sürükle ve bırak düzenleyicisine de sahiptir.

Google Sites 

Google siteleri, Google Dokümanlar, E-Tablolar, Slaytlar ve Çizimler gibi Google Editör ürün grubunun bir parçasıdır.  

Bir Google hesabına kaydolarak kullanabileceğiniz ücretsiz web tabanlı bir üründür. Bu web sitesi oluşturma yazılımı, Google'ın diğer birçok yararlı ve ünlü hizmeti kadar popüler değildir. Ancak kullanımı kesinlikle kolaydır ve tamamen ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.  

Kare Çevrimiçi

Bir finansal hizmet ve mobil ödeme şirketi olan Square, Weebly'yi satın aldıktan sonra, e-Ticaret işlevselliğine sahip en iyi web sitesi oluşturucu olan kendi yeni ürünü Square Online'ı piyasaya sürdü.  

İsteyen kişiler için tasarlanmış ücretsiz ve kullanımı kolay bir web sitesi oluşturucudur. çevrimiçi satış yapmaya başla. Aylık ücret ödemeden bir çevrimiçi mağaza kurabilirsiniz ancak Square, satış yaptığınızda sizden işlem başına %2.9 + 30¢ ücret alacaktır.   

Shopify

Shopify Dünya çapında bir milyondan fazla işletme ona güveniyor ve bunun iyi bir nedeni var. 

Bu platform öncelikle çevrimiçi mağazalar için tasarlanmıştır ve birçok kişi tarafından e-Ticaret için en iyi genel web sitesi oluşturucu olarak kabul edilmektedir; bu, tüm özelliklerin ürünlerinizin potansiyel müşterilerinize ulaşmasına yardımcı olmak için mevcut olduğu anlamına gelir. Özelleştirilebilir düzenler, hiçbir kodlama becerisi gerektirmeden sayfalarınızı dakikalar içinde ayarlamanıza olanak tanır.

En iyi web sitesi oluşturucu nasıl seçilir

İşletmeniz için bir web sitesi oluşturmak büyük bir özenle yapılmalıdır. Yanlış bir seçim yaparsanız büyük miktarda geliri kaçırıyor olabilirsiniz. Bu nedenle, bu web sitesi oluşturucular dakikalar içinde bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanısa da, bir web sitesi seçmeden önce biraz daha zaman ayırmalısınız. Seçiminizi yapmadan önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı hususlar şunlardır.

Şablon seçimi

Boş bir tuvalle başlamak yerine, web sitesi oluşturucuları çok çeşitli şablonlar sunarak size çok zaman kazandıracak. Bu şablonlar stil ve tasarım açısından farklılık gösterebilir ve oluşturduğunuz web sitesinin türüne göre bir tane seçmelisiniz.

Elbette, bir web sitesi oluşturucunun ne kadar çok şablonu varsa o kadar iyidir. Ancak burada önemli olan tek şey miktar değil. Hangi şirketin en iyi görünenlere sahip olduğunu görmek için seçili site oluşturucularımızın tümündeki şablonları karşılaştırmalısınız.

Mobil uyumluluk

Web siteniz harika görünmeli ve insanlar ona ulaşmak için ne tür bir cihaz kullanırsa kullansın son derece duyarlı olmalıdır. Giderek daha fazla insan akıllı telefonlarını ve tabletlerini kullanarak internette geziniyor ve bu nedenle bazı web sitesi oluşturucuları mobil uyumluluğa öncelik veriyor.

Çevrimiçi mağazanızın veya portföyünüzün çok sayıda mobil kullanıcı çekeceğini düşünüyorsanız sitenizin daha küçük bir ekranda harika görünmesini sağlayacak en iyi web sitesi oluşturucuyu seçin.

Özellikler ve işlevsellik 

Her site oluşturucu, web sitenizin daha büyük bir hedef kitleye ulaşmasına yardımcı olacak düzinelerce özelliğe sahiptir. Bu özellikler, pazarlama araçları ve Google analizlerinden iletişim formlarına, üçüncü taraf entegrasyonlara ve slayt gösterisi oluşturuculara kadar her şekilde olabilir. Taahhüt etmeden önce hangi özelliklerin mevcut olduğunu kontrol edin. 

Ayrıca seçtiğiniz web sitesi oluşturucunun gerekli ek işlevlere sahip olduğundan emin olun. İşte birkaç önemli nokta:

  • Sürükle ve bırak – Tüm site oluşturucular, sürükle ve bırak web sitesi tasarım esnekliğini içermez; bu nedenle, bu tür bir görsel düzenleyici arıyorsanız, seçtiğiniz yazılıma dahil olduğundan emin olun. 
  • SEO – Arama motoru optimizasyonu, herhangi bir web sitesi oluşturma sürecinin büyük bir parçasıdır. Yazılımın yerleşik (veya entegre edilebilir) SEO işlevselliği sunduğundan emin olun.     
  • Blogging – Düzenli olarak içerik eklemeyi ve web siteniz için ek bir pazarlama kanalı olarak bir blog çalıştırmayı planlıyorsanız, seçtiğiniz web sitesi oluşturucularının bazı CMS entegrasyonlarını içerdiğinden emin olun. 
  • Online mağaza – Web sitenize e-Ticaret işlevselliği eklemeyi planlıyorsanız veya bu, iş stratejinizin bir parçasıysa, platformla bir e-Ticaret mağazası oluşturulabildiğinden emin olun veya bir e-Ticaret mağazası oluşturucuya başvurduğunuzdan emin olun.  

Yine, projeniz için gerekli tüm özellik ve işlevlere sahip en iyi web sitesi oluşturma yazılımını seçmelisiniz.

Planlar ve fiyatlandırma

Bu sayfada listelenen web sitesi oluşturucuları, ücretsiz sürümlerden gelişmiş özelliklerin kilidini açan premium planlara kadar çok çeşitli fiyatlandırma planları sunar.

Bazı site oluşturucular elbette diğerlerinden daha pahalıdır, ancak kullanım kolaylığı elde ederseniz daha yüksek bir fiyat ödemek genellikle faydalı olacaktır. en iyi fiyatlandırma planları daha uzun süre abone olmanız durumunda indirim almanızı sağlayanlardır. Bu tür planlarla yılda yüzlerce dolar tasarruf edebilir ve yine de web tasarım aracının sunduğu her şeyi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Farklı kullanımlar için en iyi web sitesi oluşturucuları

Yani web sitenizin ne için olacağını biliyorsunuz ve nasıl görünmesini istediğinize dair bir fikriniz var. Ancak bu kılavuzda on beş mükemmel siteyi listelediğim için, sizin özel durumunuz için hangisinin en iyi olduğunu belirlemekte zorlanabilirsiniz. Size biraz daha yardımcı olmak için web sitesi oluşturucularına yönelik yedi farklı kullanım örneği seçtim ve bunların her birini mümkün olan en iyi şekilde kapsayan bir hizmetin adını verdim.

En iyi ücretsiz web sitesi oluşturucu

Şu anda nakit paranız biraz azsa ve bir web sitesi için ödeme yapamıyorsanız, ücretsiz web sitesi oluşturuculardan herhangi birini seçebilirsiniz. Elbette hiçbiri size ücretli planlarla aynı hizmeti sunmayacak, ancak yine de göz atmaya değer. İşte tüm ihtiyaçlarınız için mükemmel bir ücretsiz web sitesi oluşturucu. 

Wix.com

Bedava hesap

Wix en popüler ücretsiz seçeneklerden biridir ve en iyi genel web sitesi oluşturucu dışarıda. Ücretsiz planı yüzlerce şablon, sınırsız sayıda sayfa ve üst düzey barındırma içerir. Ayrıca Wix'in premium planlarından birini 14 gün boyunca deneyebilirsiniz ve eğer beğenmezseniz paranızı sorgusuz sualsiz geri alırsınız.

En iyi premium web sitesi oluşturucu

Web sitelerinin birinci sınıf görünmesi için biraz daha fazla harcamaktan çekinmeyenler için, listemdeki her site oluşturucunun mevcut tüm özellikleri içeren bir premium paketi var. Bana göre en iyisi bu: 

Squarespace

Başlangıç Ayda $ 12

Squarespace'in kişisel kullanım için ideal olanlardan iş ve e-Ticaret için tasarlananlara kadar değişen birkaç premium planı vardır. En uygun fiyatlı plan ayda yalnızca 12 ABD dolarıdır (yıllık ödeme yapıyorsanız) ve ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası, sınırsız depolama, temel web sitesi ölçümleri, SEO araçları ve daha fazlasını içerir.

En iyi tek sayfalık web sitesi oluşturucu

Çok fazla içeriğe sahip büyük web sitelerine ihtiyaç duymayan bazı insanlar var. Bunun yerine, sunmak istedikleri her şeyi kapsayan düzgün görünümlü bir sayfaya ihtiyaçları var. Neyse ki, bu özel amaca yönelik bir web sitesi oluşturucu da var:

Carrd

Başlangıç Yılda $ 19

Carrd ile hemen hemen her şey için tek sayfalık bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Hepsinden iyisi, tamamen ücretsizdir. Elbette, bazı gelişmiş özelliklerin kilidini açmak istiyorsanız ücretli bir plan seçmelisiniz, ancak o zaman bile yılda yalnızca 19 $ ödeyeceksiniz ki bu da diğer seçeneklerden çok daha ucuz.

Bloglar için en iyi web sitesi oluşturucu

Dünya çapındaki ağda milyonlarca blog ve onlara güç veren düzinelerce farklı web sitesi oluşturucu var. Tüm bloglama ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, bloglar için en iyi web sitesi oluşturucuyu burada bulabilirsiniz:

WordPress.com

Ücretsiz + Premium planlar

Söylendiği gibi - "bozuk değilse düzeltmeyin", dolayısıyla blog yazarlarının çoğu içeriklerini internette paylaşmak için hala WordPress (içerik yönetim sistemi) kullanıyor. WordPress yalnızca güvenilir olmakla kalmıyor, aynı zamanda sürekli olarak gelişiyor ve yeni özellikler ekliyor. Blogcular, her ikisinin de maliyeti çok düşük olan Kişisel veya Premium planı kullanabilirler (sırasıyla ayda 4 ABD Doları ve 8 ABD Doları).

Fotoğrafçılar için en iyi web sitesi oluşturucu

Resimler herhangi bir web sitesinin önemli bir parçasıdır, ancak fotoğrafçılara yönelik web siteleri söz konusu olduğunda resimler ana odak noktası olmalıdır. Bu nedenle fotoğrafçılar, özel ihtiyaçlarını karşılayan ve ilgi alanlarını genişletebilecekleri bir site oluşturmalarına olanak tanıyan web sitesi oluşturma yazılımını seçiyor:

oluşturulan

Aylık 12 $ 'dan başlayan fiyatlarla

Format, fotoğrafçılara çalışmalarını paylaşmalarına yardımcı olacak tüm gerekli araçları sağlar. İster sanatınızın sergilenmesine ihtiyacınız olsun ister ticari görseller satarak işinizi büyütmek isteyin, Format size e-ticaret işlevselliği ile mükemmel bir çevrimiçi portföy oluşturma özgürlüğünü verecektir.

Küçük işletmeler için en iyi web sitesi oluşturucu

İşletmenizi büyütmek için atmanız gereken en önemli adımlardan biri müşterilerinizin beğeneceği profesyonel görünümlü bir web sitesi oluşturmaktır. Küçük işletmelere yönelik kaliteli bir web sitesi oluşturucunun, tasarımın yanı sıra, ziyaretçilerinizi takip etmek için gerekli tüm araçları da sağlaması gerekir. Neyse ki bunun için de harika bir seçenek var.

Weebly

Aylık 25 $ 'dan başlayan fiyatlarla

Weebly, SSL güvenliği, sınırsız depolama, site arama, alışveriş sepeti, gelişmiş ödeme sistemleri, envanter yönetimi ve çevrimiçi mağazalar için diğer yararlı özellikleri içeren olağanüstü bir iş planına sahiptir. Business Plus'a yükseltirseniz, aynı zamanda e-postayla pazarlama ve gerçek zamanlı teslimattan da yararlanırsınız.

En iyi e-Ticaret web sitesi oluşturucu

Web sitenizin asıl amacı bir çevrimiçi mağaza açmaksa, ödeme hizmeti entegrasyonu, sezgisel alışveriş sepetleri ve daha fazlasının yanı sıra yüzlerce hatta binlerce farklı ürünü dahil edebilme gibi e-Ticaret özelliklerine sahip bir site oluşturucu aramalısınız:

Shopify

Aylık 29 $ 'dan başlayan fiyatlarla

Dünyanın en ünlüsüdür e-ticaret sitesi oluşturucu bir çevrimiçi mağaza kurmak ve yönetmek için ihtiyacınız olan her şeyle birlikte gelir. Tüm ödemeler doğrudan platform üzerinden yapılabilir, böylece hemen satışa başlayabilirsiniz. Üstelik Shopify App Store'dan uygulamalar ekleyerek mağazanıza işlevsellik kazandırmanıza olanak tanır.

SSS

Web sitesi oluşturucu nedir?

Web sitesi oluşturucu, isteklerinize göre bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanıyan bir yazılım parçasıdır. Bir site oluşturucu kullanırken, bir web sitesi tasarımcısı tutmanıza gerek yoktur; çünkü basit düzenleme araçlarını ve önceden yüklenmiş düzenleri kullanarak kendiniz de bir tasarımcı olabilirsiniz.

Web sitesi oluşturucu türleri: çevrimdışı mı çevrimiçi mi?

Web sitesi oluşturucuları çevrimdışı ve çevrimiçi olarak kategorize edilebilir. Wix gibi çevrimiçi site oluşturucular, sürükle ve bırak web sitesi tasarım işlevini içerir ve önceden kodlama deneyimi olmadan kolayca bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır. Öte yandan çevrimdışı web sitesi oluşturucular, bilgisayarınıza yüklemeniz gereken yazılım çözümleridir. Genellikle yetenekli web sitesi tasarımcıları tarafından karmaşık projeler geliştirmek için kullanılırlar.

Bir web sitesi oluşturucu nasıl çalışır?

Basitçe söylemek gerekirse, bir site oluşturucu, manuel kod düzenlemeye gerek kalmadan bir web sitesi oluşturmanıza izin vererek çalışır. Bunun yerine, sayfalarınızı içerikle doldurmak ve bu içeriği çeşitli temalar, yazı tipleri ve renkler kullanarak düzenlemek için basit sürükle ve bırak web sitesi oluşturucu özelliklerini kullanacaksınız.

Bir web sitesi oluşturmak ne kadar sürer?

Bu, oluşturduğunuz web sitesinin türüne ve web sitenizde olmasını istediğiniz sayfa sayısına bağlıdır. Tek sayfalık basit bir web sitesi oluşturmak ve iyi bir web sitesi oluşturucu seçmek istiyorsanız, siteniz birkaç dakika içinde kullanıma hazır olabilir.

Web sitemi ücretsiz olarak nasıl oluşturabilirim?

Hemen hemen her web sitesi oluşturucu, ücretsiz bir web sitesi kurmanıza izin verir, ancak bunu yapmak için sınırlı seçenekleriniz vardır. Ancak çok fazla içeriğe sahip olmayan basit bir web sitesine ihtiyacınız varsa, işi yapacak birçok ücretsiz seçeneğiniz olacaktır. Listeme bir göz atın ve hangi ücretsiz web sitesi oluşturucunun ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu görün.

Sıfırdan profesyonel bir web sitesini nasıl oluşturabilirim?

Çoğu web sitesi oluşturucusunun kullanabileceğiniz önceden yüklenmiş şablonları olsa da, bazıları sıfırdan bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır. Yazılımın sağladığı tüm araçları kullanmanız yeterlidir; kısa sürede profesyonel görünümlü bir siteye sahip olursunuz.

Nasıl çevrimiçi mağaza oluşturabilirim?

Bir e-Ticaret mağazası oluşturma başka türde bir web sitesi oluşturmaya benzer. Bu makalede bahsettiğim bazı web sitesi oluşturucuları, sınırsız ürüne, alışveriş sepetlerine, ödeme sistemi entegrasyonuna ve ürünlerinizi satmanıza yardımcı olabilecek diğer şeylere sahip olmanızı sağlayan e-Ticaret özelliklerine sahiptir.

Sonuç

Bu makalede listelenen en iyi web sitesi oluşturucu şirketlerinin tümü sağlam ve benzersiz ürünler sunmaktadır. Web sitesi oluşturucularının güçlü ve zayıf yönleri vardır; bu nedenle, başlatmayı planladığınız projenin türüne göre birini dikkatlice seçmelisiniz. 

Ancak, hangi web sitesi oluşturucuyu seçerseniz seçin, bunlardan herhangi biri kesinlikle kısa sürede kendi başınıza profesyonel bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

6 yorum “2023'ün En İyi Web Sitesi Oluşturucuları”

  1. Gabor

    Ben genellikle NameSilo'nun web sitesi oluşturucusunu kullanıyorum çünkü hosting planlarında bu özellik var. Yalnızca bir web sitesi oluşturucu değil, aynı zamanda iyi bir barındırma arıyorsanız kesinlikle göz atmaya değer.

  2. kevin stark

    En iyi web sitesi oluşturucuları ve barındırma web siteleri listesiyle bize rehberlik ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    • Anya Skrba

      Kevin,
      Çabamı faydalı bulduğunuz için teşekkür ederim! Web sitenizin ihtiyaçları için en iyi seçeneği bulacağınızı umuyorum.

      Mutlu Pazartesi! 🙂

  3. Jack Stoutt

    Weebly ve Wix arasında karar veremedim ama bu karşılaştırma tablosu aslında bana çok yardımcı oldu ve sonunda bir karar verdim! 🙂 Weebly ile gidiyorum!

  4. Walter Strohbeck

    Aferin

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder