En İyi WordPress Barındırma Hizmetleri 2023 (Karşılaştırıldı)

İhtiyaçlarınıza Göre Doğru WordPress Hosting Nasıl Seçilir?

Artem Minayev
Güncelleme: 4 Ekim 2023
7 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku
En İyi WordPress Barındırma Hizmetleri 2023 (Karşılaştırıldı)

Yeni bir WordPress web sitesi kurmayı mı planlıyorsunuz veya mevcut sitenizi taşımakla ilgileniyor musunuz? En iyi WordPress hostingini arıyorum

Yalnız değilsiniz. İlk WordPress blogumu oluşturmaya karar verdiğimde ben de aynı süreçten geçtim. Gerçek şu ki, bugün internette pek çok WordPress barındırma sağlayıcısı var. Bu web barındırma şirketlerinden bazıları gerçekten harika, ancak bazıları vaat ettikleri hizmetleri sunmuyor. 

Bu kılavuzu size zaman kazandırmak ve yeni projeniz için en iyi WordPress barındırıcısını seçmenize yardımcı olmak için hazırladım. Size güvenilir bilgi sağladığımızdan emin olmak için, bizim takım Üç kaynaktan toplanan ve analiz edilen veriler (böylece bu içeriğin yalnızca bizim görüşümüz olmadığını, aynı zamanda gerçek araştırmalarla desteklenen bilgiler olduğunu bilirsiniz):  

  • WordPress profesyonelleri arasında yapılan bir anket (194 yanıt);
  • En iyi blog yazarlarından (71 blog yazarı) öneriler; Ve
  • Google aramasından elde edilen veriler (50 web sitesinin şirket derecelendirmeleri) 

WordPress web hosting çalışmamızın detaylarını incelemek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Git WordPress barındırma sektörü anketi ve araştırma ayrıntıları

Ayrıca her hosting şirketinin ürün özelliklerini inceledim ve sundukları WordPress hosting planlarını ve fiyatlarını karşılaştırdım. 

Açıklama: FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla WordPress web barındırma ürünlerini satın aldığınızda (örn. Bluehost hizmetleri), bir ortaklık komisyonu kazanabiliriz. Bunun sizin için ekstra bir maliyeti yoktur ancak daha yararlı içerik oluşturmamıza yardımcı olur.

Tüm bu bilgiler size hangisini net bir şekilde anlamanızı sağlayacaktır. web barındırma sağlayıcısı en iyi seçimdir. Aşağıda En iyi WordPress ana bilgisayarları için en iyi seçimler anket sonuçlarına dayanmaktadır.

Bu sayfadaki en iyi WordPress barındırma şirketlerinin tümünü incelemeye başlamadan önce, burada bazı yararlı bilgiler ve insanların bir WordPress web sitesi barındırma avına başlamadan önce sıklıkla sordukları ortak sorular yer almaktadır: 

WordPress barındırma sağlıyor mu?
WordPress barındırma sağlayıcısını nasıl seçerim?

En İyi 10 WordPress Barındırma Sağlayıcısı

Bir barındırma şirketi seçmek karanlıkta bir atış olmamalıdır. Araştırma sayesinde seçenekleri yalnızca WordPress için en iyi 10 hosting şirketi. Unutmayın, barındırma sağlayıcısı web sitenizden sorumludur, bu nedenle yalnızca en iyisini istersiniz.

Bluehost - Aylık 2.75 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

Bluehost wordpress barındırma

Bluehost en iyi WordPress barındırma şirketlerinden biridir. WordPress profesyonelleri ve en iyi blog yazarları arasında popülerdir. Bu, WordPress tarafından resmi olarak önerilen ilk barındırma şirketlerinden biriydi. Bu gerçek kendi adına konuşmalı.

Bugün şirket dünya çapında 2 milyondan fazla web sitesine güç sağlıyor. Mükemmel müşteri hizmetleri ve en iyi WordPress ucuz planları nedeniyle milyonlarca kişi ona güveniyor.

anahtar özellikler

  • İlk yıl için ücretsiz alan adı
  • Tek tıkla WordPress kurulumu
  • 24/7 Müşteri desteği
  • Otomatik WordPress güncellemeleri
  • 30 gün para iade garantisi

Planlar ve fiyatlandırma

Bluehost WordPress hosting üç farklı planda mevcuttur – Basic, Plus ve Choice Plus:

Basic
  • Aylık 2.75$ kadar düşük bir fiyat
    3 yıllık plan için tek ödeme olarak faturalandırılır $ 99.00 arasında

Temel plan size bir web sitesi, ücretsiz bir SSL sertifikası, 50 GB SSD depolama alanı ve 1 yıllık bir alan adı verir.

Artı
  • Aylık 5.45$ kadar düşük bir fiyat
    3 yıllık plan için tek ödeme olarak faturalandırılır $ 196.20 arasında

Artı plan, Temel planda aldığınız her şeyi sunar; ayrıca sınırsız web sitesi barındırabilir ve sınırsız SSD depolama alanına sahip olabilirsiniz.

Seçenek Plus
  • Aylık 5.45$ kadar düşük bir fiyat
    3 yıllık plan için tek ödeme olarak faturalandırılır $ 196.20 arasında

Choice Plus planıyla sınırsız web sitesi ve sınırsız SSD depolama alanının yanı sıra ücretsiz CodeGuard Temel Yedekleme elde edersiniz.

Ek bilgi için Bluehost'u ziyaret edin

GoDaddy - Aylık 6.99 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

Godaddy wordpress barındırma

GoDaddy yıllardır faaliyet gösteren lider bir alan adı kayıt şirketidir. Bu teknoloji devinin, anında dünyanın en iyi WordPress barındırma sağlayıcılarından biri olarak tanınan özel WordPress barındırma hizmeti sunması yalnızca bir zaman meselesiydi.

GoDaddy ile WordPress'i tek tıklamayla kurulumla kullanabilirsiniz ve destek ekibi 24/7 canlı sohbet aracılığıyla yanınızdadır. Ayrıca hizmetlerinden memnun kalmazsanız 30 günlük para iade garantiniz vardır. 

anahtar özellikler

  • 99.99% çalışma zamanı
  • Otomatik WordPress çekirdeği ve güvenlik güncellemeleri
  • İlk yıl için ücretsiz alan adı
  • Otomatik günlük kötü amaçlı yazılım taramaları 
  • İlk yıl için ücretsiz iş e-postası

Planlar ve fiyatlandırma

GoDaddy WordPress barındırma dört barındırma planında mevcuttur: Temel, Deluxe, Ultimate ve e-Ticaret:

Basic
  • En düşük $ 6.99 / ay

Temel plan, bir web sitesi, 30 GB depolama alanı sağlar, aylık 25,000'e kadar ziyaret için idealdir ve otomatik günlük kötü amaçlı yazılım taramalarına sahiptir.

Deluxe
  • En düşük $ 9.99 / ay

Deluxe planıyla, bir web sitesi, 75 GB depolama alanı, 100,000'e kadar aylık ziyaret, tek tıklamayla geri yüklemeyle web sitesi yedekleme koruması, otomatik günlük kötü amaçlı yazılım taramaları ve SEO optimizasyon aracına sahip olursunuz.

nihai
  • En düşük $ 12.99 / ay

Ultimate plan, tek bir web sitesi, sınırsız depolama alanı, sınırsız ziyaretçi, tek tıklamayla geri yükleme ile web sitesi yedekleme koruması, otomatik günlük kötü amaçlı yazılım taramaları, SEO iyileştirici, sınırsız kötü amaçlı yazılım temizleme ve bilgisayar korsanlığı onarımı sunar.

eTicaret
  • En düşük $ 15.99 / ay

E-Ticaret planıyla, tek bir web sitesi, sınırsız depolama alanı, sınırsız ziyaretçi, 1 tıklamayla geri yüklemeyle web sitesi yedekleme koruması, otomatik günlük kötü amaçlı yazılım taramaları, SEO iyileştirici, sınırsız kötü amaçlı yazılım temizleme ve bilgisayar korsanlığı onarımı, işlem ücreti yok, sınırsız ürün, randevu planlaması elde edersiniz. ve gerçek zamanlı gönderim ücretleri.

Daha fazla bilgi için GoDaddy'yi ziyaret edin

SiteGround - Aylık 6.99 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

SiteGround WordPress barındırma

SiteGround güçlü ancak kullanımı basit bir uygulamadır yönetilen WordPress barındırma WordPress.org, Woo ve Yoast tarafından önerilen şirket; sektördeki tüm büyük oyuncular. Gerçekten en iyi WordPress barındırma sağlayıcılarından biridir.   

Şirket mükemmel müşteri hizmetleri sunuyor ve WordPress web sitenizi barındırmak istediğiniz farklı veri merkezlerini seçebilirsiniz. Örneğin İngiltere’den iseniz Londra veri merkezini seçebilirsiniz. SiteGround ayrıca farklı kıtalarda beş veri merkezi daha sunuyor

anahtar özellikler

  • Hızlı WordPress kurulumu
  • Sorunsuz WordPress aktarımı
  • Düzenli güvenlik güncellemeleri
  • Google Cloud platformu tarafından desteklenmektedir
  • 30 gün para iade garantisi

Planlar ve fiyatlandırma

SiteGround'un WordPress yönetimli barındırması üç barındırma planında mevcuttur: StartUp, GrowBig ve GoGeek:

StartUp
  • En düşük $ 6.99 / ay

StartUp planı bir web sitesi, 10 GB depolama alanı, yaklaşık 10,000 aylık ziyaret, ücretsiz WP kurulumu, ücretsiz SSL ve günlük yedekleme sunar.

GrowBig
  • En düşük $ 9.99 / ay

GrowBig planıyla sınırsız web sitesi, 20 GB depolama alanı, yaklaşık 25000 aylık ziyaret, ücretsiz WP kurulumu, ücretsiz SSL ve günlük yedekleme alırsınız.

GoGeek
  • En düşük $ 14.99 / ay

GoGeek planı sınırsız web sitesi, 40 GB depolama alanı, yaklaşık 100,000 aylık ziyaret, ücretsiz WP kurulumu, ücretsiz SSL ve günlük yedekleme sunar.

Ek bilgi için SiteGround'u ziyaret edin

InMotion Barındırma - Aylık 6.99 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

InMotion WordPress barındırma

InMotion Hosting (IMH), 170,000'den fazla uzman ekip üyesine sahip, 300'den fazla müşterinin güvendiği bir web barındırma çözümüdür. Size ve WordPress sitenize hizmet edecek 15 yılı aşkın barındırma bilgisine sahiptirler.

Bu şirketle kendi web sitemizi (firstsiteguide.com) barındırıyoruz. Web sitemiz günde oldukça fazla ziyaretçi aldığından, onların paylaşılan barındırma planlarını değil, WordPress VPS barındırma planlarından birini kullanıyoruz. Ancak IMH'nin normal WordPress barındırma planları küçük işletmeler için mükemmel bir seçenektir.  

anahtar özellikler

  • 24 / 365 müşteri desteği
  • WordPress oluşturucuyu sürükleyip bırakın 
  • Birinci sınıf kötü amaçlı yazılım ve saldırı koruması
  • Sahneleme hizmeti dahil
  • 90 gün para iade garantisi

Planlar ve fiyatlandırma

InMotion Barındırma hizmetleri dört fiyatlandırma planında mevcuttur: WP-1000S, WP-2000S, WP-3000S ve WP-4000S:

WP-1000S
  • En düşük $ 6.99 / ay

WP-1000S, tek bir web sitesi, 4x performans ve 20,000 ziyaretçiye uygun hız, 50 GB SSD depolama, sınırsız e-posta hesabı ve bir web sitesi oluşturucu sunar.

WP – 2000S
  • En düşük $ 9.99 / ay

WP-2000S planıyla iki web sitesine, 6 aylık ziyarete uygun 50,000 kat performans ve hıza, 100 GB depolama alanına, sınırsız e-posta hesabına ve web sitesi oluşturucusuna sahip olursunuz.

WP-3000S
  • En düşük $ 12.99 / ay

WP-3000S üç web sitesi, 8 kat performans ve 125,000 aylık ziyarete uygun hız, 150 GB depolama, sınırsız e-posta hesabı ve web sitesi oluşturucu sunar.

WP-4000S
  • En düşük $ 19.99 / ay

WP-4000S planını seçerseniz altı web sitesi, 12 kat performans ve 300,000 aylık ziyarete uygun hız, 200 GB depolama, sınırsız e-posta hesabı, bir web sitesi oluşturucu ve özel bir IP adresi bekleyebilirsiniz.

Ek bilgi için InMotion Hosting'i ziyaret edin

DreamHost - Aylık 2.49 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

DreamHost WordPress barındırma

WordPress tarafından resmi olarak önerilen başka bir barındırma hizmeti kesinlikle dikkate alınmaya değer. Bu deneyimli şirket, WordPress sitelerinin nasıl yönetileceğini biliyor ve kalite ve becerileri konusunda size güvence verecek bir para iade garantisi sunuyor.

DreamHost, sektörde WordPress'e özel ürün ve hizmetleriyle tanınmaktadır. Ayrıca geliştirici topluluğunda güvenilir bir WordPress barındırma şirketi olarak tanınmaktadır. 

anahtar özellikler

  • Önceden yüklenmiş WordPress
  • Site oluşturucu dahil
  • Ücretsiz alan adı 
  • Sınırsız trafik
  • Otomatik WordPress güncellemeleri

Planlar ve fiyatlandırma

WordPress için DreamHost hosting iki fiyatlandırma planında mevcuttur – WordPress Starter ve WordPress Unlimited:

WordPress Başlangıç
  • En düşük $ 2.49 / ay

Bir Başlatıcı seçerseniz, bir web sitesi, bir alan adı, sınırsız trafik, önceden yüklenmiş WordPress, ücretsiz otomatik geçişler, bir web sitesi oluşturucu ve ücretsiz bir SSL sertifikası alacaksınız.

WordPress Sınırsız
  • En düşük $ 3.99 / ay

Sınırsız plan sınırsız web sitesi, alan adı, sınırsız trafik, önceden yüklenmiş WordPress, ücretsiz otomatik geçişler, web sitesi oluşturucu, ücretsiz SSL sertifikaları ve alan adınızda sınırsız e-posta adresi sunar.

Daha fazla bilgi için DreamHost'u ziyaret edin

HostGator - Aylık 5.95 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

hostgator ana sayfası

Milyonlarca web sitesini kanatları altında barındıran HostGator, radarınızda olması gereken başka bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır. Para iade garantisi sunuyorlar ve WordPress bloglarını barındırmanın basit bir yolunu sunuyorlar.

Tüm yıl boyunca HostGator'un hizmetlerini satın alma taahhüdünde bulunmamaya karar verirseniz, aynı zamanda uygun fiyatlı teklifler de sunarlar. aylık faturalı barındırma planları.

anahtar özellikler

  • Önceden yüklenmiş WordPress
  • Gelişmiş kötü amaçlı yazılım koruması 
  • Ücretsiz taşıma işlemleri
  • İlk yıl için ücretsiz alan adı
  • 45 gün para iade garantisi

Planlar ve fiyatlandırma

HostGator WordPress hosting üç fiyatlandırma planında mevcuttur – Başlangıç ​​Planı, Standart Plan ve İş Planı:

Başlangıç ​​Planı
  • En düşük $ 5.95 / ay

Başlangıç ​​planı bir web sitesi, 100,000 aylık ziyaret, 1 GB yedekleme, ücretsiz SSL ve ücretsiz alan adı ile birlikte gelir.

Standart Plan
  • En düşük $ 7.95 / ay

Standart plan iki web sitesi, 200,000 aylık ziyaret, 2 GB yedekleme, ücretsiz SSL ve ücretsiz alan adı sunar.

İş Planı
  • En düşük $ 9.95 / ay

İş planı üç web sitesi, 500,000 aylık ziyaret, 3 GB yedekleme, ücretsiz SSL ve ücretsiz alan adı sağlar.

Ek bilgi için HostGator'ı ziyaret edin

A2hosting - Aylık 2.99 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

A2hosting WordPress barındırma

A2 Hosting ekibi WordPress topluluğunun bir üyesi olmaktan gurur duymaktadır. Bu ekip, WordCamp'lere ve buluşmalara katılmanın ve sponsor olmanın yanı sıra, en iddialı kullanıcılar tarafından bile dikkate alınması gereken hızlı ve güvenilir bir WordPress barındırma hizmeti sunmaktadır.

Şirket, WordPress'e özel ürünler, tek tıklamayla kolay kurulum süreci ve 24/7 canlı sohbet yoluyla destek sunuyor.

anahtar özellikler

  • Yüksek performanslı SwiftServer platformu
  • Sınırsız depolama
  • Sınırsız e-posta hesapları
  • 30 gün para iade garantisi
  • 99.9% çalışma zamanı

Planlar ve Fiyatlandırma

A2 Hosting WordPress planları dört fiyatlandırma seviyesinde mevcuttur: Startup, Drive, Turbo Boost ve Turbo Max:

Başlangıç
  • En düşük $ 2.99 / ay

Startup bir web sitesi, 100 GB SSD depolama alanı ve ücretsiz site geçişi sunar.

sürücü
  • En düşük $ 4.99 / ay

Drive sınırsız web sitesi, sınırsız SSD depolama alanı, ücretsiz site taşıma ve ücretsiz otomatik yedekleme sağlar.

Turbo Boost
  • En düşük $ 9.99 / ay

Turbo Boost sınırsız web sitesi, sınırsız SSD depolama, ücretsiz site geçişi, ücretsiz otomatik yedekleme ve 20 kata kadar daha hızlı hizmetle birlikte gelir.

Turbo Maks
  • En düşük $ 14.99 / ay

Turbo Max sınırsız web sitesi, sınırsız SSD depolama, ücretsiz site geçişi, ücretsiz otomatik yedekleme, 20 kata kadar daha hızlı hizmet ve 5 kat daha fazla kaynakla birlikte gelir.

Daha fazla bilgi için A2hosting'i ziyaret edin

Greengeeks - Aylık 2.49 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

GreenGeeks WordPress barındırma

GreenGeeks'in kurucuları İnternet'in aslında çevreyi büyük ölçüde kirlettiğini fark etti. Bu nedenle ana hedeflerinden biri enerji kullanımını azaltmaktır ve GreenGeeks'in 2009'dan beri Amerika Birleşik Devletleri EPA tarafından tanındığını ve Bonneville Çevre Vakfı ile birlikte çalıştığını belirtmekte fayda var.

Şirket ayrıca canlı sohbet, telefon veya e-posta yoluyla 24/7 şirket içi destek de sunuyor.

anahtar özellikler

  • Bedava CDN
  • Sınırsız e-posta hesapları
  • Ücretsiz gecelik yedekleme
  • Tek tıkla WordPress kurulumu
  • Kötü amaçlı yazılımlara karşı otomatik olarak izler

Planlar ve fiyatlandırma

GreenGeeks barındırma üç fiyatlandırma planında mevcuttur: Lite, Pro ve Premium:

Lite
  • En düşük $ 2.49 / ay

Lite, bir web sitesi, sınırsız depolama alanı, sınırsız veri, ücretsiz SSL sertifikası, ilk yıl için ücretsiz alan adı, ücretsiz CDN ve sınırsız e-posta hesabıyla birlikte gelir.

başına
  • En düşük $ 4.95 / ay

Pro size sınırsız web sitesi, sınırsız depolama, sınırsız veri, ücretsiz SSL sertifikası, ilk yıl ücretsiz alan adı, ücretsiz CDN, sınırsız e-posta ve 2 kat performans sunar.

Premium
  • En düşük $ 8.95 / ay

Premium plan sınırsız web sitesi, sınırsız depolama alanı, sınırsız veri, ücretsiz SSL sertifikası, ilk yıl için ücretsiz alan adı, ücretsiz CDN, sınırsız e-posta, 4x performans ve özel IP sunar.

Daha fazla bilgi için GreenGeeks'i ziyaret edin

WP Motoru - Aylık 25 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

WPEngine WordPress barındırma

Dünya çapında 120,000'den fazla müşterisi (Under Armour gibi büyük şirket isimleri ve bazı ünlü üniversiteler dahil) ile WP Engine kesinlikle dikkate alınmaya değer en popüler yönetilen WordPress barındırma hizmetlerinden biridir. Daha yüksek fiyatlı barındırma planları sunuyorlar, ancak bütçeniz varsa sizin için doğru seçim olabilirler.  

Bu şirket, WordPress için özel olarak optimize edilmiş ürünler, sınıfının en iyisi müşteri desteği ve optimize edilmiş CDN (İçerik Dağıtım Ağı) aracılığıyla web siteleri için ışık hızında yükleme süreleri sunmaktadır.

anahtar özellikler

  • Cloudflare tarafından desteklenen gelişmiş güvenlik çözümleri
  • Otomatik yedeklemeler
  • Çok veri merkezli kümelenmiş ortamlar
  • Google Analytics entegrasyonu
  • Otomatik SSL sertifikaları

Planlar ve fiyatlandırma

WP Engine tarafından yönetilen barındırma, dört fiyatlandırma planında mevcuttur: Başlangıç, Büyüme, Ölçek ve Özel:

Başlangıç
  • $ 25 / ay

Başlangıç, bir site, 25,000 ziyaret, 10 GB depolama alanı ve 50 GB bant genişliği ile birlikte gelir.

Büyüme
  • $ 95.83 / ay

Büyüme 10 site, 100,000 ziyaret sunuyor. 20 GB depolama ve 200 GB bant genişliği.

ölçek
  • $ 241.69 / ay

Ölçek planı 30 site, 400,000 ziyaret, 50 GB depolama alanı ve 500 GB bant genişliği sunar.

görenek
  • İstek üzerine fiyat

Özel bir planla 1 TB'ye kadar depolama alanı, 400 GB'ın üzerinde bant genişliği ve milyonlarca ziyaret elde edebilirsiniz.

Ek bilgi için WP Engine'i ziyaret edin

Sıvı Web - Aylık 19 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

Liquid Web ana sayfası

Bu ünlü web barındırma şirketi, küçük şirketlere, tasarımcılara ve geliştiricilerin yanı sıra profesyonel barındırma hizmetleri arayan bulut uzmanlarına odaklanmaktadır. 250'den fazla uzman yöneticiye sahiptirler ve WordPress işinizin roket gibi çalışmaya devam edeceğini garanti edebilirler.

anahtar özellikler

  • Evreleme sitesi
  • Otomatik SSL
  • Otomatik Yedeklemeler
  • Şirkete ait veri merkezleri
  • Geliştirici araçları dahil

Planlar ve fiyatlandırma

Liquid Web hosting yedi fiyatlandırma planında mevcuttur: Spark, Maker, Tasarımcı, Oluşturucu, Yapımcı, Yönetici, Kurumsal:

Kıvılcım
  • $ 19 / ay

Spark, 1 web sitesi, 15 GB'a kadar depolama alanı, 2 günlük yedeklemeyle 30 TB bant genişliği ve sınırsız e-posta hesabı sunar.

Maker
  • $ 79 / ay

Maker ile 5 adede kadar site, 40 GB depolama alanı, 3 TB bant genişliği, 30 günlük yedekleme ve sınırsız e-posta hesabına sahip olacaksınız.

tasarımcı
  • $ 109 / ay

Tasarımcı planı size 10 adede kadar site, 60 GB depolama alanı, 4 TB bant genişliği, 30 günlük yedekleme ve sınırsız e-posta hesabı dağıtma olanağı sağlar.

inşaatçı
  • $ 149 / ay

Builder 25'e kadar site, 100 GB depolama alanı, 5 TB bant genişliği, 30 günlük yedekleme, sınırsız e-posta hesabı sunar.

Yapımcı
  • $ 299 / ay

Yapımcı planıyla 50'ye kadar site, 300 GB depolama alanı, 5 TB bant genişliği, 30 günlük yedekleme ve sınırsız e-posta hesabına sahip olursunuz.

Genel
  • $ 549 / ay

Executive planı çok büyük ve 100'e kadar site, 500 GB depolama alanı, 10 TB bant genişliği, 30 günlük yedekleme ve sınırsız e-posta hesabı sunuyor.

kuruluş
  • $ 999 / ay

En büyük plan, şaşırtıcı 250 siteye, 800 GB depolama alanına, 30 günlük yedeklemeye ve sınırsız e-posta hesabına sahip Kurumsal plandır

Ek bilgi için Liquid Web'i ziyaret edin

Daha fazla WordPress barındırma şirketi

Yukarıda listelenen en iyi WordPress barındırma şirketlerine ek olarak, bahsetmeye değer daha fazla hizmet var. Bu WordPress sunucularının ilk 11 listesindeki kadar çok müşterisi olmayabilir, ancak kesinlikle iyi WordPress planları sunuyorlar. Ürünleri, paylaşımlı barındırmadan özel sunucu tipi barındırmaya kadar çeşitlilik göstermektedir.  

Kinsta

Son birkaç yılda Kinsta, tamamen yönetilen WordPress barındırma ihtiyacı duyan ciddi WordPress kullanıcıları arasında popüler bir sağlayıcı haline geldi. Kinsta, sitelerinizin hızlı çalışmasını ve doğru yükleme sürelerini göstermesini sağlamak için hizmetini en son teknolojiyle yürütmektedir. Büyük destekleri ve güvenlikleriyle tanınırlar. Kinsta'yı ayda 30$ karşılığında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Media Temple 

Media Temple basit, profesyonel ve güvenli WordPress yönetimli barındırma sunar. Kolay site geçişi ve özelleştirilebilir temalarıyla tanınırlar. Hizmetlerini kullanmaya başlar başlamaz iki hazırlama ortamına ve profesyonel geliştirici araçlarına erişime sahip olursunuz. Ayrıca otomatik çekirdek güncellemeleri, güvenlik izleme ve otomatik yedeklemeler de bekleyebilirsiniz.

Volan 

Çok sayıda benzersiz özelliğe sahip FlyWheel, uygun fiyatlı yönetilen barındırma sunan başka bir WordPress sunucusudur. Yüzlerce siteyi yönetmenize, iş arkadaşlarınızla işbirliği yapmanıza, DNS'yi güncellemenize ve çok daha fazlasına olanak tanırlar. Aylık 15 ABD doları karşılığında FlyWheel'ı kullanmaya başlayabilirsiniz; burada aylık 5,000 ziyaret, 5 GB disk alanı ve 20 GB bant genişliği elde edersiniz.

Kalp İnterneti (İngiltere)

İngiltere merkezli bu web barındırma sağlayıcısı, web siteleriniz için optimize edilmiş hızlı ve güvenli bir hizmet sunar. WordPress önceden yüklendiğinden, müşteri destek ekibinin güncellemeleriniz ve güvenlik yamalarınızla ilgileneceğini bilerek sorunsuz bir şekilde başlayabilir ve rahatlayabilirsiniz. Bu, ziyaretçilerinizin siteden keyif alabilmesi için tasarım ve içeriğe ayırmanız için size daha fazla zaman bırakır.

pressable

WordPress.com, WooCommerce ve Jetpack'in arkasındaki kişiler tarafından oluşturulan Pressable barındırma hizmeti, WordPress web siteleriniz için en iyi ortamlardan birini sunar. %99.999 kesintisiz çalışma süresi (fark yaratabilecek ekstra rakama dikkat edin), ücretsiz geçişler, sınırsız bant genişliği, 27/7 destek ve çok daha fazlasını sunarlar. Bu sağlayıcının en hayati yönü, sitenizde karşılaşabileceğiniz her türlü sorunu çözebilecek uzman müşteri desteğidir.

Pressidium

Bu şirket, yönetilen WP barındırma ürünleri, sorunsuz WordPress kurulumu ve harika bir destek ekibiyle tanınır. Pressidium, son derece gelişmiş güvenlik mimarisi ve yazılım çözümleri sunarak sitenizin etkileyici derecede hızlı çalışmasını sağlayacak benzersiz bir barındırma deneyimi sunabilmektedir.

Pagely 

Pagely, tamamen Avrupa Birliği'ne odaklanan, yönetilen WordPress barındırma hizmeti sunar. Projeniz ne kadar karmaşık olursa olsun, sitenizi AB'deki 3 veri merkezinden veya dünya çapındaki diğer 10 veri merkezinden herhangi birinden barındırabilirsiniz. Ekipleri dünyanın en büyük markalarından bazılarıyla çalışmıştır ve altyapıları AWS üzerine kurulu olduğundan, barındırma ihtiyaçlarınızı asla aşamazsınız.

Nasıl kontrol edilir ve seçilir? En iyi WordPress barındırma 

Planlar ve fiyatlandırma

Genel bir kural olarak, paylaşılan WordPress barındırma planınız için ayda yaklaşık 5-15 ABD Doları artı yıllık alan adı kayıt ücretinizi ödeyeceksiniz. Web barındırma ve hatta ücretsiz WordPress barındırma teklifleri için ayda 1.00 $'a kadar düşen harika fırsatlar ve teklifler bulabilirsiniz.  

Bu tür bir teklifin Hüküm ve Koşullarını okursanız veya satış desteğiyle iletişime geçerseniz, birden fazla yıllık paketlere kaydolduğunuzda bunun bir promosyon fiyatı olduğunu öğreneceksiniz. Bu dönemden sonra oran genellikle artacaktır. Yenileme tarihi geldiğinde insanların şaşırdığını gördüm, bu yüzden bunun farkında olmanızı istiyoruz. Aylık ödeme planlarına gitmek istiyorsanız, aşağıdakilerle ilgili kılavuzumuza göz atın. Aydan aya en iyi WordPress barındırma planları.

Para iade garantisi

Çoğu şirket belirli tam geri ödeme süreleri (30, 45, 90 gün) sunar ve bu süre zarfında tam geri ödeme alırsınız. Bazı şirketlerin “her zaman para iade garantisi” iddialarını görebilirsiniz. Genellikle bu, önerilen süre geçtikten sonra eşit olarak dağıtılmış bir tutarı geri alacağınız anlamına gelir. Taahhütte bulunmadan önce “Hizmet Şartlarını” okuduğunuzdan emin olun.

Müşteri desteği

Günümüzde çoğu şirket haftanın 24 günü, günün 7 saati teknik destek sunuyor. Ancak gece yarısı ve Cumartesi geceleri veya Pazar sabahları e-posta göndererek desteği test etmek her zaman iyidir. Yanıt vermelerinin ne kadar sürdüğünü kontrol edin. Yanıtlarının hızını kontrol etmenin yanı sıra müşteri desteğinin teknik açıdan yetkin olup olmadığını da kontrol edin. Sorunları çözmeyi değil, yalnızca ürün satmayı bilen bir grup satış elemanı tarafından işletilen bir sunucuya kaydolmak istemezsiniz.

Tek tıklamayla kurulum

Her hostun farklı kontrol panelleri olsa da, en iyi WordPress web hosting şirketlerinden hizmet satın aldığınızda WordPress kurulum süreci benzer olacaktır. Çoğu barındırma sağlayıcısı tek tıklamayla WordPress kurulumu sunar ve kurulumun çok kolay olduğunu göreceksiniz. Genellikle, ana bilgisayarın kontrol panelinde "WordPress'i Yükle" yazan bir simge görürsünüz ve bu, bu simgeye tıklamak ve WordPress'in en son sürümünü yüklemek için adım adım talimatları izlemek kadar basittir.

Çalışma Zamanı

Çoğu WordPress sunucusu %99.9 veya %100 çalışma süresi sunar. Gerçek şu ki, her sunucunun yeniden başlatılması ve olası donanım arızalarının giderilmesi için zamana ihtiyacı vardır. %0.01'lik kesinti süresinin, sunucunuzun bir yıl boyunca yaklaşık sekiz buçuk saat süreyle kullanılamayacağı anlamına geldiğini anlamalısınız. Yani %99.9, şirketin size vaat ettiği çılgınca yüksek bir rakam değil. Aslına bakılırsa bu sayının daha da yüksek olması gerekiyor. Gerçek şu ki, sunucular donanım parçalarıdır ve oldukça güvenilir olmalarına rağmen zaman zaman bakıma ihtiyaç duyarlar.

Yük hızı

Yükleme süresi web sitenizin hızı çok önemlidir ve Google duyurdu site hızının arama sıralamaları üzerinde etkisi vardır. İnternette arama yaparsanız farklı hosting şirketlerinde hız testleri yapan bazı siteler bulabilirsiniz. Bu testler faydalıdır ancak bu testlerin tümü, barındırma sağlayıcısının tek bir sunucusunda barındırılan tek bir web sitesinin performansına dayalı olarak yapıldığından sonuçlar farklılık gösterebilir. Dolayısıyla, bu yükleme süreleri işe yaramaz ve sitenizin nasıl performans göstereceğini bilmediğiniz için size hiçbir değer vermez. 

Seçtiğiniz WordPress sunucusuyla web sitenizi kurduktan sonra, web sitenizin yükleme sürelerini kendiniz kontrol etmeniz ve bu faktörü iyileştirmeye çalışmanız iyi bir fikirdir. Hızınızı test etmek için kullanabileceğiniz bazı ücretsiz araçlar şunlardır: Yük etkisi, Pingdom, Google Page Speed.

Yedekler

Yedekleme planınıza dikkat etmeniz önemlidir. Web barındırıcılarının yedekleme seçenekleri arasında büyük bir fark olabilir. İyi bir yedekleme planına sahip olmak önemlidir, bu nedenle en iyi seçiminiz günlük yedeklemeler gerçekleştiren bir ana bilgisayardır. En kötü seçim, yedekleme planı olmayan bir ana bilgisayarla gitmektir. Birçok web sunucusu ekstra ücret karşılığında yedekleme sunar. Fiyatı makul ise kesinlikle değecektir. 

Unutmayın, web siteniz çökerse ve yedeğiniz yoksa onu geri almanın hiçbir yolu yoktur. Bir kez daha tekrarlamak gerekirse: düzenli yedeklemeler şarttır!

SSL sertifikası

Web siteniz aracılığıyla ürün veya hizmet satmayı planlıyorsanız, web sunucusunun SSL (Güvenli Yuva Katmanı) kurmanıza izin verip vermediğini kontrol etmek isteyeceksiniz. Bunu, web adreslerinin “HTTP://” yerine “HTTPS://” ile başladığı diğer sitelerde görmüş olabilirsiniz. 

SSL sertifikaları Kredi kartı ödeme bilgilerini toplamayı planlıyorsanız gereklidir. Google, sıralama faktörü olarak "HTTPS://" ifadesini kullandığını duyurduğundan bu, güvenli bir bağlantı kullanırsanız web sitenizin daha üst sıralarda yer alabileceği anlamına gelir. Bu nedenle, bir ev sahibine taahhütte bulunmadan önce bu hizmetin mevcut olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir.

Sunucu konumu

Ziyaretçilerinizin çoğunun belirli bir ülkeden, örneğin ABD'den geldiğini biliyorsanız, sitenizi yerel bir sağlayıcıda barındırma seçeneğiniz vardır. Bu, destekle ilgilenmeyi ve gerekirse telefonla veya şahsen ziyaretle onlarla iletişime geçmeyi kolaylaştırır. 

İnternet küreseldir ve nerede yaşıyor olursanız olun bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Örneğin, bir sitenin Fransızca bir web adresi varsa, bu, web sitesinin aslında Fransa'da bulunan bir sunucuda olduğu anlamına gelmez. Veriler yüksek hızlarda seyahat etse de, sunucu ile kullanıcının bilgisayarı arasındaki mesafe arttıkça her zaman daha büyük bir zaman gecikmesi olacaktır. En iyi çözüm, web sitenizi hedef kitlenize en yakın sunucuya yerleştirmek olacaktır. Bu nedenle potansiyel web sunucularının sunucularını nereye yerleştirdiğini kontrol etmeyi unutmayın.

WordPress barındırma sektörü anketi ve araştırma ayrıntıları

Aşağıda şirketlerin derecelendirmelerini ve tavsiye edilme sayılarını gösteren bir korelasyon grafiği (dağılım grafiği) görebilirsiniz.

wordpress barındırma sektörü anketi

Masada 3 ayrı araştırma türünün anket sonuçlarının birleştirilmesi:

 Şirket adı Görüşler +
tavsiyeler
PUAN
BlueHost684.23
GoDaddy623.31
SiteGround274.58
HostGator193.95
DreamHost174.27
InMotion Barındırma174.43
A2hosting44.52
Sıvı Web34.39
Namecheap34.02
WebHostingHub24.19
iPage23.91
Küçük Bir Turuncu23.58
1 ve 113.03

Her anketin ve araştırmanın ayrıntılarını aşağıdaki açılır bölümlerden kontrol edebilirsiniz.

WordPress uzmanlarının görüşleri (194 yanıt)
En iyi blog yazarı önerileri (67 görüş)
En iyi 50 Google arama sonucundan alınan derecelendirmeler

WordPress barındırma SSS'leri

Bir WordPress sitesini ücretsiz olarak nerede barındırabilirim?

Web sitenizi dünyaya göstermenize olanak tanıyan bir dizi ücretsiz WordPress barındırma hizmeti vardır. En popüler olanlardan bazıları: WordPress.com, 000webhost ve AccuWeb Barındırma. Ancak, taahhütte bulunmadan önce lütfen ücretsiz barındırmanın birçok sınırlamayla birlikte geldiğini, müşteri desteğinin olmadığını ve genellikle reklamlarını sitenizde sergilemeniz gerektiğini anlayın. Ciddi bir web sitesi, blog veya işletme oluşturuyorsanız, ücretsiz web barındırma hizmetlerinden kaçınmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Bir WordPress web sitesi oluşturmanın maliyeti nedir?

Kendi başınıza bir WordPress web sitesi oluşturuyorsanız, bir WordPress web sitesi oluşturmak ücretsizdir. Yerel olarak veya ücretsiz barındırma ile bir tane başlatabilirsiniz. Ancak web sitenizi daha ciddi hale getirmeye karar verdiğiniz anda ciddi bir web barındırma hizmetine ihtiyacınız olacaktır. İyi bir WordPress barındırma çözümü için ayda 2 ila 100 ABD Doları arasında bir ödeme yapmanız gerekecektir. Premium WordPress temalarını ve eklentilerini seçerseniz yıllık faturanız kolayca birkaç yüz dolar artabilir.

Bir WordPress sitesini barındırmanın maliyeti nedir?

WordPress blogunuzu veya web sitenizi ayda 2 ABD doları kadar düşük bir ücretle veya ayda birkaç yüz dolar kadar yüksek bir ücretle barındırmaya başlayabilirsiniz. Her şey seçtiğiniz barındırma sağlayıcısına ve her bir barındırma planında sundukları özelliklere bağlıdır. Ortalama olarak, ayda 10 dolardan daha düşük bir ücret karşılığında kaliteli bir barındırma hizmetine abone olabilirsiniz.

Web Hosting ile WordPress Hosting arasındaki fark nedir?

Web hosting, barındırmak istediğiniz herhangi bir web sitesinin bakımını yapabilen bir hizmettir. Özel olarak kodlanmış bir site olabilir veya web üzerinde bulunan herhangi bir CMS tarafından çalıştırılabilir. Bu tür barındırma, dosyalarınızı web sunucularına yüklemenize ve bunları kendiniz yönetmenize olanak tanır. Web sitenizin dünyanın her yerinden ziyaret eden herkesin her zaman kullanılabilir olmasını sağlayacak güvenilir bir hizmet (paylaşılan barındırmada bile) alabilirsiniz.


Öte yandan, WordPress hosting son birkaç yılda popüler hale gelen nispeten yeni bir terimdir. Hosting şirketleri WordPress'in ne kadar popüler olduğunu fark edince bu CMS'yi kullanan kişilere benzersiz bir hizmet sunmaya karar verdiler. Teknik olarak aynı ürün olmasına rağmen (veri merkezlerinden birinde barındırma alanı), fark, barındırma yönetimi ve desteğinde ortaya çıkar. Bu tür barındırma, web sitenizin mümkün olduğunca sorunsuz çalıştığından emin olabilmeniz için WordPress siteleri için özel olarak optimize edilmiştir. Ayrıca WordPress sitenizi daha iyi hale getirecek özel araçlarla doludur ve destek bunun için eğitilmiştir, dolayısıyla sorununuz ne olursa olsun barındırma hizmetinin size yardımcı olabileceğinden emin olabilirsiniz.

WordPress barındırma hizmetini daha sonra değiştirebilir miyim?

Bir barındırma sağlayıcısı seçmek büyük bir adım olsa da, bu kadar endişelenmemelisiniz çünkü barındırma hizmetini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Çoğu modern web barındırma hizmetinin fiyatlandırma planlarında ücretsiz geçişler bulunur. Bu, alandaki uzmanların sitenizin tamamını eski WordPress barındırma planından yenisine taşıyacağı anlamına gelir.  

Yönetilen WordPress barındırma nedir?

Yönetilen WordPress barındırma, performans söz konusu olduğunda bir WordPress sitesinin her yönüyle ilgilenen birinci sınıf bir hizmettir. Bu, barındırma şirketindeki uzmanların web sitenizin sorunsuz ve hızlı çalışmasını sağlayacağı anlamına gelir. Güncellemelerinizle, güvenliğinizle, yedeklemelerinizle ve sitenizi mükemmelleştirecek farklı optimizasyon teknikleriyle ilgilenecekler. 


Tüm avantajların yanı sıra premium destek bekleyebilirsiniz ve her zaman ihtiyacınız olanı alacağınızdan emin olabilirsiniz. Tabii ki, bu tür bir hizmet derin bir cep gerektirir, ancak bir siteyi nasıl yöneteceğinizi bilmiyorsanız veya buna zamanınız yoksa, uzmanların bu işi hallettiğinden emin olabilirsiniz.

Yönetilen veya Paylaşılan WordPress barındırma satın almalı mıyım?

Blog yazmaya yeni başlıyorsanız, paylaşımlı WordPress barındırma ihtiyaçlarınız için fazlasıyla yeterli olacaktır. Bu genellikle deneyimli blogcular veya web sitesi barındırma ihtiyacı duyan şirketler için bile geçerlidir. 


Yönetilen WordPress Barındırma yalnızca bloglarından/sitelerinden para kazanan ve bununla kendi başlarına ilgilenecek zamanı olmayan kişiler tarafından düşünülmelidir.

Sonuç 

En iyi WordPress barındırma sağlayıcısını seçmek, web sitenizi veya blogunuzu hayata geçirmenin önemli bir ilk adımıdır. Yüzlerce WordPress barındırma planı mevcut olsa da, bu yazıda listelediğimiz şirketlerden birini seçmenizi öneririz. Bu hizmet sağlayıcıların hepsi deneyimli, güvenilir ve yeni başlayanlar için bile uygun fiyatlı makul fiyatlar sunabiliyor.

Acele etmeyin ve web sitenizi barındıracak firmayı seçmeden önce ihtiyaçlarınızı, bütçenizi ve her bir şirketin neler sunduğunu yazın. Yine de her zaman farklı bir WordPress hosting şirketine geçiş yapabileceğinizi unutmayın ve özel ihtiyaçlarınız için alabileceğiniz en iyi hizmeti alana kadar yetinmeyin.

2 yorum “En İyi WordPress Barındırma Hizmetleri 2023 (Karşılaştırıldı)”

  1. kriko

    ÇOK GÜZEL, BÖYLE DEVAM ET!!!

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder