Bluehost Hosting İncelemesi 2023

Şirkete Genel Bakış, Fiyatlandırma ve Özellikler

Artem Minayev
Güncelleme: 4 Ekim 2023
10 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku

Bluehost WordPress’in doğrudan önerdiği nadir hosting firmalarından biridir. Bu nedenle, aynı zamanda en çok tercih edilenlerden biri olması da şaşırtıcı değil. popüler barındırma hizmetleri internette.

Bu incelemede Bluehost'u bu kadar özel kılan şeyin ne olduğunu araştırıyorum. Öncelikle sitenize yönelik seçenekleri anlayabilmeniz için mevcut planları göstereceğim. Daha sonra size Bluehost planlarından birini gerçekten “ellerimi kirleterek” satın alma sürecini göstereceğim. Barındırma hizmetlerine kaydolduktan ve bir test alan adına karar verdikten sonra Bluehost kontrol paneline gideceğim ve size orada nelerin mevcut olduğunu göstereceğim.

O zaman bazı gerçek testlerin zamanı geldi. WordPress'i kuracağım ve temel temalardan birini kuracağım, ayrıca sahte içerikli bir sayfa yükleyeceğim. Bu, Bluehost tarafından barındırılan ve birkaç ücretsiz araçla test edebileceğim gerçek bir siteye sahip olmamı sağlayacak. Test sitem her zaman çevrimiçi olacak mı? Ne kadar iyi performans gösteriyor? Sunucu ne kadar hızlı tepki veriyor? Müşteri hizmetleri temsilcilerinin desteğine güvenebilir misiniz? Hadi bulalım.

İçindekiler

Şirket Genel Bakışı

Bluehost adı 1996 yılında oluşturulmuş olmasına rağmen, kurucu Matt Heaton birkaç yıl daha aldı ve Bluehost 2003 yılında müşterilere sunulmadan önce diğer iki barındırma projesini yürüttü.

Birkaç yıl boyunca yeni abonelerin ilgisini çektikten ve CPU kısıtlaması gibi yeni teknolojileri tanıttıktan sonra Bluehost, Endurance International Group tarafından satın alındı. Bluehost artık hizmete adanmıştır WordPress siteleri. Şirketin, 750 milyondan fazla web sitesini yönetimleri altında saymaktan gurur duyan 2'den fazla çalışanı bulunmaktadır.

Bluehost planları ve fiyatlandırması

Bluehost, WordPress için on kullanıcıdan dokuzu için fazlasıyla yeterli olan dört barındırma planı sunuyor. VPS barındırmayla ilgilenenler için şunları sunuyorlar: aylık barındırma planları.

Basic
  • Ayda $ 2.75

1 Web Sitesi, 50 GB SSD Depolama, Özel Temalar, 24/7 Müşteri Desteği, bir yıllık ücretsiz alan adı, ücretsiz CDN, ücretsiz SSL sertifikası.

Artı
  • Ayda $ 5.45

Sınırsız web sitesi, Sınırsız SSD Depolama, Özel Temalar, 24/7 Müşteri Desteği, bir yıl boyunca ücretsiz alan adı, ücretsiz CDN, ücretsiz SSL sertifikası, 365 gün boyunca ücretsiz Office 30.

Seçenek Plus
  • Ayda $ 5.45

Sınırsız web sitesi, Sınırsız SSD Depolama, Özel Temalar, 24/7 Müşteri Desteği, bir yıl boyunca ücretsiz alan adı, ücretsiz CDN, ücretsiz SSL sertifikası, 365 gün boyunca ücretsiz Office 30, ücretsiz alan adı gizliliği, ücretsiz otomatik yedekleme.

başına
  • Ayda $ 13.95

Sınırsız web sitesi, Sınırsız SSD Depolama, Özel Temalar, 24/7 Müşteri Desteği, optimize edilmiş CPU kaynakları, bir yıl boyunca ücretsiz alan adı, ücretsiz CDN, ücretsiz SSL sertifikası, 365 gün boyunca ücretsiz Office 30, ücretsiz alan adı gizliliği, ücretsiz otomatik yedekleme, ücretsiz özel IP.

Bluehost'un temel özellikleri ve işlevleri

Bluehost'u web sitenizi barındırmak için iyi bir seçim haline getiren bir dizi özellik ve işlev vardır. Bluehost'u çekici bir seçenek haline getiren temel özelliklerden birkaçını gözden geçireyim.

  • Ücretsiz alan adı – bir barındırma planına abone olursanız Bluehost size bir yıl boyunca ücretsiz bir alan adı verecektir. Bundan sonra alan adı için ödeme yapmanız gerekir.
  • Sınırsız depolama – 3 plandan 4'ü sınırsız depolama alanı sunuyor, bu da sakladığınız veri tabanı veya dosya sayısını takip etmenize gerek olmadığı anlamına geliyor.
  • Tam sınıf teknoloji – çift dört işlemcili performans sunucuları, UPS güç yedeklemesi, 24/7 ağ izleme, saha yedeklemeleri ve daha fazlası.
  • Tam e-posta hizmeti kontrolü – POP3/POP3 Güvenli ve IMAP e-posta desteği, 3 farklı web posta çözümü, yönlendirme ve çok daha fazlasını içerir.
  • Ücretsiz web sitesi komut dosyaları – WordPress, mesaj forumları dahil, Joomla, Moodle, Drupal ve çok daha fazlası.
  • e-ticaret özellikleri – SSL güvenli sunucu, OS Commerce Alışveriş Sepeti, Agora Alışveriş Sepeti ve Cube Cart Alışveriş Sepeti dahil.

Bluehost planı satın alma

Yeni başlayanların çoğu Temel planla gayet iyi başa çıkacaktır. Size nasıl başlayacağınızı ve Bluehost'tan hosting satın almanın nasıl bir his olduğunu göstereyim.

  1. Açılış Bluehost.com.
  2. “Başlayın” düğmesine tıklayın.
bluehost ana sayfası
  1. “Seç” butonuna tıklayarak planınızı seçin.
bluehost barındırma planları
  1. Alan adınızı seçin.
alan adınızı seçin

Seçtiğiniz alan adı müsait ise onay mesajı alacaksınız.

hesabını oluştur

Bir sonraki adıma geçmek için onay mesajının hemen altına kişisel bilgilerinizi ve ödeme bilgilerinizi girmeniz gerekecektir.

kişisel detaylar

“Paket Ekstraları”nın yer aldığı son bölüme geldiğinizde her şeyi dikkatlice okuduğunuzdan emin olun. Birkaç ekstra seçenek varsayılan olarak işaretlenecektir. Tüm ekstra özelliklere sahip olmak güzel olsa da, her seçeneğin bir araya geldiğini ve fatura toplamınızı artırdığını unutmayın. Kişisel bilgilerinizi güvende tutacağı için Alan Adı Gizliliği Koruması seçeneğini saklamanızı tavsiye ederim. 

Şu anda diğer ekstraları atlayabilirsiniz çünkü gelecekte fikrinizi değiştirirseniz her zaman hesabınızı yükseltmeye karar verebilirsiniz.

ekstra seçenekler

Gerekli tüm bilgileri doldurduktan sonra hizmet şartlarını okuyup kontrol ettiğinizden ve Bluehost'tan e-posta almak isteyip istemediğinize karar verdiğinizden emin olun. Bundan sonra “Gönder” düğmesine basın.

Sistem bilgilerinizi işleyecek ve ödemeyi işleme koyacaktır. Birkaç saniye sonra başarınızı kutlayan yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. 

İşte bu - Bluehost'tan başarıyla bir barındırma hizmeti satın aldım. Şimdi onların kontrol paneline giriş yapmamı sağlayacak bir hesap oluşturmanın zamanı geldi. Burası, WordPress veya başka herhangi bir web sitesinin kurulumu da dahil olmak üzere her şeyin yönetileceği yer olacaktır.

başarı sayfası

Yeni bir hesap oluşturmak oldukça basittir. Seçtiğiniz alan adı sizin için otomatik olarak kullanıcı adınız olarak doldurulacaktır ve tek yapmanız gereken güçlü bir şifre seçmektir.

Sistem sizi yeni seçtiğiniz şifreyi bir kez daha girmeniz gereken giriş sayfasına yönlendirecektir.

sayfa giriş yapın

Bluehost Portalında oturum açtıktan sonra nihayet sitenizi başlatmanın zamanı geldi. Portal, düğmeye tıklayarak yeni bir site oluşturmanıza veya mevcut bir siteyi başka bir ana bilgisayardan taşımanıza olanak tanır. İşleri basit tutalım ve yeni başladığınızı varsayalım. O halde yeni bir site oluşturalım.

Ne yaptığınızı zaten bilmiyorsanız, bir sonraki ekranda yardım sağlayan ikinci seçeneği seçin.

sayfa yardım

Nasıl bir site yaptığınızı sisteme anlatın. Test amaçlı bir blog oluşturmak istediğim için ilk seçeneği seçeceğim.

ne tür bir site

Bluehost, WordPress'i ve yerel web sitesi oluşturucusunu bir seçenek olarak sunacak. WordPress’i seçip kuruluma devam edelim.

wordpress'i seç

Artık birkaç soruyu daha yanıtlayabilir veya düğmeyi tıklayarak bunları atlayabilirsiniz. Bu sorular, yapay zeka sisteminin ihtiyacınız olana en yakın seçenekleri ve özellikleri sağlamasına yardımcı olmak için buradadır. Merak etme; Bu adımları atlarsanız hiçbir şeyi kaçırmazsınız ve ayarları daha sonra istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Birkaç soruyu yanıtladıktan sonra sıra tema seçmeye geldi. Şimdi listeden birini seçebilirsiniz, ancak seçiminize fazla zaman harcamayın. Her zaman geçiş yapabilirsin WordPress temaları daha sonra tüm platformu kurduktan sonra.

tema seç

Bu kadar. Artık resmi olarak kurulum işlemini tamamladınız. Tüm barındırma hesabınızı kontrol eden Bluehost Portalına hoş geldiniz. Bu konumdan yeni oluşturduğunuz WordPress sitenize giriş yapabilirsiniz. 

Bunu size Bluehost hosting'in neye benzediğini göstermek için yazdığım için WordPress'in nasıl çalıştığını açıklayan ayrıntılara girmeyeceğim. FirstSiteGuide'da size bu konuda daha fazla bilgi verebilecek başka eğitimler de var.

Burada Bluehost ve hizmetlerine odaklanacağım. Bluehost Portalı olarak bilinen kontrol panelinin tamamında size rehberlik edeyim. Hesabınızı ve sitenizi yönetmenize olanak tanır.

Gösterge tablosuna genel bakış

Bluehost Portalına giriş yaptığınızda göreceğiniz ilk sayfa hoş geldiniz/ana sayfadır. Bu sayfa, WordPress sitenize giriş düğmesinin yanı sıra henüz tamamlamış olabileceğiniz veya tamamlamadığınız en önemli adımları içerir. Sitenizi oluştururken bazı önemli adımları atladıysanız, bunlar burada listelenecek ve sistem, kurulumun geri kalanında size yol gösterecektir. Acele etmeyin ve attığınız ve yapmadığınız tüm adımları inceleyin.

yönetici portalı

Sitelerim bölümü  

Sol taraftaki menüde göreceğiniz bir sonraki sekme sitelerinizi kontrol etmenizi sağlar. Yalnızca bir site oluşturduğum için listede yalnızca bir sitenin olması beni şaşırtmadı. Burada büyük bir "Siteyi Yönet" düğmesi bulunmaktadır ve bu, sitenizin kontrolünü elinize almanızı sağlar. Birden fazla sitesi olan kişiler için, yanındaki "Site Ekle" düğmesine tıklamak kolaydır; bu, birkaç yeni seçeneği ortaya çıkarır; biri yeni bir site oluşturmak için, diğeri ise mevcut bir siteyi Bluehost'a taşımanıza olanak tanır. . Sahip olduğunuz sitelerin sayısı ne olursa olsun, bu barındırma hesabında hepsini kontrol edebileceğiniz yer burasıdır.

siteler bölümü

Pazaryeri bölümü

Pazaryeri sekmesi, web sitenizi ve seçtiğiniz barındırma planını geliştirebilecek yüzlerce seçeneği ortaya çıkarır. WordPress kullanıyorsanız temalara ve eklentilere göz atacağınız yer burasıdır. Pazaryeri yeni başlayanlar için özel olarak tasarlanmıştır ve herkesin tam olarak ihtiyaç duyduğu şeyi bulmasına olanak tanır.

Pazar yeri bölümü

E-posta ve ofis bölümü

E-posta ve Ofis sekmesi, e-postanızı oluşturmak ve yönetmek için mükemmel bir yerdir. profesyonel e-posta adresleri. Gmail'i veya başka bir ücretsiz hizmeti kullanmak yerine kendi e-posta alanınıza sahip olabilirsiniz. 

Bu sekme size ayrıntıları gösterecek ve Microsoft 365 ile Google Workspace arasında seçim yapmanıza olanak tanıyacaktır. Lütfen her iki e-posta seçeneğinin de ek olarak ücretlendirildiğini ancak buna değer olduğunu unutmayın.

e-posta bölümü

Alan adları bölümü 

İster tek bir alan adınız olsun ister birden fazla yönetmek istediğiniz alana sahip olun, bunlara Bluehost Alan Adları sekmesinden hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Burası ayarların yönetileceği, etki alanlarının doğrulanacağı, DNS'nin kontrol edileceği, yönlendirmelerin, aktarımların ve daha fazlasının yapılacağı yerdir.

etki alanları bölümü

Pazarlama araçları bölümü 

Web sitenizi hazır hale getirdikten sonra muhtemelen pazarlamak isteyeceksiniz. Bu nedenle Bluehost, sizi Google My Business'a, Bluehost SEO'ya, Google Ads'e ve ihtiyaç duyabileceğiniz diğer pazarlama seçeneklerine hızlı bir şekilde bağlayan Pazarlama Araçlarını sunar.

pazarlama araçları bölümü

Gelişmiş bölüm 

Gelişmiş ayarlara tıklarsanız, barındırma hesabınızla neredeyse istediğiniz her şeyi yapmanıza olanak tanıyan popüler bir kontrol paneli olan cPanel'i yüklersiniz. E-postaları, dosyaları, veritabanlarını kontrol edebilir, ölçümleri kontrol edebilir, güvenlik seçeneklerini ayarlayabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. 

Yeni başlayanlar muhtemelen cPanel ile uğraşmak zorunda kalmayacak çünkü daha karmaşık site özelliklerini yönetmek için kullanılıyor, ancak seçeneklerinizi genişletmeye yalnızca bir tık uzakta olduğunuzu bilmek güzel.

gelişmiş bölüm

Bluehost güvenilirliği ve çalışma süresi

Bluehost, sunucularının %99.99 oranında çalışır durumda olduğunu iddia ediyor. Bu kulağa şaşırtıcı geliyor ve gerçekçi olmayan bir iddia değil.

Bu iddiayı test etmek için şu adreste ücretsiz bir hesap açtım: UptimeRobot, herkesin sitelerini test etmesine olanak tanır. URL'yi ekledikten sonra hafta sonu 24 saat çalışmasına izin verdim. Sonuç mükemmel bir %100 çalışma süresiydi, bu da sitemin her zaman kullanılabilir olduğu anlamına geliyordu.

uptime

Elbette testi haftalarca, aylarca bırakmış olsaydım, kesinlikle bazı kesintiler olurdu. FirstSiteGuide'da en son kapsamlı bir Bluehost testi yaptığımızda (birkaç yıl önce), 26 dakika süren bir kesinti olayı yaşandı. Şaşırtıcı olmasına rağmen bu hala normaldir ve sizi fazla endişelendirmemelidir. Ancak Bluehost'un yıllar içinde hizmetlerini önemli ölçüde geliştirdiğini de belirtmekte fayda var.

çalışma süresi yanıt süresi

Bluehost web sunucusu performansı 

Bluehost'u daha da ileri düzeyde test etmek için bir web sunucusu performans testi yapmaya karar verdim. Bu ücretsiz test şu adreste mevcuttur: Dotcom araçlarıve tek gereken sitenizin URL'sini yapıştırmak.

Web Sunucusu Performans testi birkaç temel performans göstergesini dikkate alır. Bir sunucunun geçerli bir yanıt verip vermediğini kontrol eder, bu da size her şeyin yolunda olup olmadığını söyleyebilir. Hatta sitenizdeki öğelerin yanı sıra web sitesinin hızını ve talep ettiğiniz sayfanın tamamını yüklemek için gereken toplam süreyi de test eder.

Testin gerçekleştirileceği üç yer olarak New York, Londra ve Mumbai'yi seçtim.

sunucu performansı

Sonuçlar her üç konumdan da mükemmel performansı gösteriyor. Ortalama yanıt süresi 1.77 saniyeydi. Sunucu en iyi yanıtı Londra'dan (1.44 saniye) ve en kötü yanıtı ise Mumbai'den (1.98 saniye) verdi.

Bu rakamlar Bluehost donanımının iyi performans gösterdiğini ve web sitenize dünyanın herhangi bir yerinden zamanında erişim sağladığını gösterir.

Bluehost sunucusu yanıt süresi

Tüm testlerin kapsamlı bir şekilde kontrol edildiğinden emin olmak için Bluehost'taki sitemin ne kadar iyi performans gösterdiğini görmeme olanak tanıyan başka bir ücretsiz hizmet kullanmaya karar verdim. Araç şu adreste mevcuttur: Bitcatcha ve saniyeler içinde gerçekleştirilebilir. Tek yapmam gereken yeni web sitemin URL'sini yapıştırmaktı ve gerisini Bitcatcha'ya bırakmaktı.

Sunucu cevabı

Web sitem A+ notu aldı, dolayısıyla her şey iyi performans gösteriyor. Sunucu hızının ortalaması 2 ms'dir ve bu oldukça iyidir. Bu, ortalama olarak Bluehost sunucularının teste yanıt vermesinin yalnızca 2 milisaniye sürdüğü anlamına gelir.

sunucu yanıt süreleri

Bitcacha dünyanın 10 farklı noktasından test yapıyor. Her konum üç istek gönderir ve resimde size bir ortalama gösterilir. Gördüğünüz gibi bu sefer en iyi performans gösteren lokasyon yalnızca 1 ms tepki süresiyle Mumbai olurken, en kötü performans gösteren lokasyonlar ise beklenenden biraz daha yavaş olan 4 ms ile Sao Paulo ve Japonya oldu. 

Sonuçta ortalama sonuç oldukça iyi. Siz de sitenizin Bluehost ile barındırıldığında harika bir yanıt süresine sahip olmasını bekleyebilirsiniz.

Bilgi tabanı ve destek

Bluehost bilgi tabanı yeterli geliyor. Burada süslü bir şey yok, ancak ihtiyacınız olan tüm bilgileri alıyorsunuz. Gerçekten hoşuma giden şey, her sorunun yanında görünen simgelerdi. Yani, örneğin WordPress ile nasıl çalışılacağına dair bir eğitim arıyorsanız Bluehost size video eğitimleri, web seminerleri ve düzenli makaleler gösterecektir. Ancak her zaman, ihtiyacınız olan her konuda size yardımcı olabilecek bir destek temsilcisine doğrudan bağlanmanıza olanak tanıyan canlı sohbet ve telefon düğmeleri de vardır.

Bluehost desteği, telefon numarasının yanı sıra canlı sohbet de sunar. Sohbeti açarak desteği test etmeye karar verdim. Temsilciye bağlanmadan önce yapay zeka sistemi bana birkaç soru sordu ve dokümantasyon dosyaları sundu. Ancak bunu görmezden gelmek istediğim için hızlı bir şekilde canlı sohbete yönlendirildim. Her şeyin ne kadar hızlı olduğunu görünce oldukça şaşırdım. Bir temsilci birkaç saniye içinde bana cevap verdi ve bazı ek sorular sordu. Alan adını sorduğumda hemen doğrulama jetonunu içeren bir e-posta aldım. Bluehost, güvenliği ve kişisel bilgileri çok ciddiye alıyor ve bunu seviyorum.

Temsilci, 3 dakika daha içinde geçici alan adımı yeni satın alınan alana değiştirerek bana yardımcı oldu.

Yeni başlayan biriyseniz, bunun gibi hızlı ve güvenilir bir destek hizmetinin hafta sonları bile mevcut olmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayamam. Tebrikler, Bluehost!

destek

Bluehost geri ödeme politikası

Hosting aboneliğinizi iptal etmeye karar verirseniz Bluehost'un satın alma işleminden sonraki 3 ila 30 gün arasında tam bir geri ödeme yaptığını bilmenizde fayda var. Ancak alan adı kayıt ücretlerinin iade edilmediğini unutmayın. Ayrıca 30 gün geçtikten sonra iade alınamamaktadır.

İlk üç gün içinde barındırma hizmetlerinden memnun kalmazsanız, alan adı için harcanan 15 ABD doları hariç (ödeme sırasında satın aldıysanız) tam para iadesi alabilirsiniz.

Geri ödeme talebinde bulunmaya karar verirseniz, sohbete en az 20 dakika ayırmaya hazır olun. Para iadesi söz konusu olduğunda, acenteler normalden çok daha yavaştır ve size soru üstüne soru sorarak sizi ikna etmeye çalışırlar. Dürüst olmak gerekirse para iadesi gerçekten berbat bir deneyimdi.

Bluehost'un artıları ve eksileri

Bluehost kesinlikle mevcut en iyi barındırma hizmetlerinden biridir, ancak artılarını ve eksilerini hızlıca inceleyelim.

Artılar

  • Başlangıç ​​seviyesi dostu kontrol paneli.
  • Hızlı ayar.
  • İyi çalışma süresi.
  • Sürekli olarak harika tepki süresi.
  • Uzmanlaşmış WordPress barındırma.
  • Harika destek.

Eksiler

  • Pahalı ek özellikler.
  • WordPress çok fazla eklentiyle önceden yüklenmiş olarak gelir.

SSS

Bluehost yeni başlayanlar için iyi mi?

Bluehost yeni başlayanlar için mükemmel bir çözümdür. Ekip, bir barındırma planının seçilmesi ve satın alınmasından her şeyin ayarlanmasına kadar süreç boyunca her şeyin kolay anlaşılmasını sağlar. Tüm yolculuğunuz boyunca size rehberlik edildiğinden, Bluehost ile bir WordPress blogu başlatmak her zamankinden daha kolay geliyor. Destek personelinin çok hızlı yanıt verdiğini ve size birkaç dakika içinde yardımcı olabileceğini vurgulamak da önemlidir.

Bluehost neden bu kadar ucuz?

Fiyat kesinlikle Bluehost'un güçlü yönlerinden biridir. En ucuz planları paylaşımlı barındırma kullandığından, bu, web sitenizin söz konusu sunucudaki tek site olmadığı anlamına gelir. Sunucu kaynaklarını başkalarıyla paylaştığınız için bu, kurulumun tamamını herkes için daha uygun maliyetli hale getirir. Merak etme; Yeni başlayan biri olarak muhtemelen başka hiçbir şeye ihtiyacınız olmayacak ve web siteniz iyi çalışmalıdır. Oyununuzu hızlandırmaya karar verirseniz, Bluehost planınızı her zaman yükseltebilir ve hatta özel bir sunucuya (başkalarıyla paylaşılmayan) geçebilirsiniz.

WordPress Bluehost ile ücretsiz mi?

Evet, Bluehost ile kolayca ücretsiz bir WordPress sitesi başlatabilirsiniz. Bluehost ile barındırma planınızı satın alıp kurduğunuzda sistem, içerik yönetim sisteminiz olarak WordPress'i seçmenize izin verecektir. Kurulum ve kurulum yalnızca birkaç dakika sürer.

Sonuç

Herkes Bluehost hakkında konuşuyor ve şimdi onu inceleyip sunduklarını test ettiğime göre nedenini anlıyorum. Bluehost kesinlikle her yeni başlayanlar için harika bir barındırma çözümüdür ve aynı zamanda her yeni site sahibinin karşılayabileceği bir fiyata sahiptir.

8 yorum “Bluehost Hosting İncelemesi 2023”

  1. David Yarde

    @bluehost ekibini bir WordCamp'te gördüğümde onlarla sohbet etmek her zaman bir zevktir

  2. Debbie Clarke FRSA

    Harika müşteri hizmetleri @bluehost – teşekkür ederim!!

  3. LG74

    Blogumdaki bir sorunu çözerken çok stresli bir sabah geçirdim ama @bluehost bana çok yardımcı oldu. Sonsuza kadar minnettarım #müşteri hizmetleri

  4. Carla Jean Lauter

    Web sitemi sihirli bir şekilde kaydettiğiniz için @bluehost @bluehostsupport'a teşekkür ederim!! #besthostever #şaka yapmıyorum

  5. Awaldstein

    @bluehost teknik desteği için daha da ileri giderek sitemi ayağa kaldırdığı için çok teşekkür ederim. Harikasın! Cidden teşekkür ederim!

  6. Milenyum Anon'u

    Web sitemi bozdum ve @bluehost destek ekibi bunu 1 dakika içinde düzeltti. Harika adamlar!

  7. Pete

    @bluehost müşteri desteğine teşekkür ederiz. Savinaya bugün son derece nazik ve yardımseverdi.

  8. Cindy Kraliyet

    Az önce bir öğrencinin projesini kurtarma konusunda @bluehost'tan mükemmel destek aldım! Teşekkür ederim!

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder