SiteGround Barındırma İncelemesi 2023

Şirkete Genel Bakış, Fiyatlandırma ve Özellikler

Artem Minayev
Güncelleme: 4 Ekim 2023
4 dak. Okundu
FirstSiteGuide okuyucularımız tarafından desteklenmektedir. Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz. Devamını Oku

Bu genel bakışta SiteGround'un şu anda müşterilerine neler sunduğunu inceleyeceğiz, böylece hızlı bir şekilde analiz edebilir ve yeni sitenize uygun olup olmadığını görebilirsiniz.

Kim için en iyisidir?

SiteGround Barındırma, SiteGround'un sunduğu tüm ekstra hizmetlerden yararlanacak ve bunun için fazladan birkaç kuruş ödemekten çekinmeyecek daha deneyimli kullanıcılar için en iyisidir.

İçindekiler

Şirket Genel Bakışı

SiteGround, 2004 yılında Bulgaristan'da kurulmuş popüler bir web barındırma şirketidir. O zamandan beri şirket iki milyondan fazla alan adına ev sahipliği yaptı. SiteGround ayrıca müşterilerine SiteGround aracılığıyla ücretsiz barındırma hizmeti sunan Joomla gibi diğer internet devleriyle de ortaklık kurmuştur.

Bugün SiteGround'un Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda, İngiltere, Almanya, Avustralya ve Singapur'da altı veri merkezi bulunmaktadır. Şirketin müşterilerine en iyi barındırma deneyimini sunmak için birlikte çalışan 600'den fazla çalışanı bulunmaktadır.

SiteGround planları ve fiyatlandırma

site barındırma

SiteGround çeşitli barındırma türleri sunar. Web sitelerini açarsanız, web barındırma, WordPress barındırma ile ilgili teklifleri hızlı bir şekilde göreceksiniz. WooCommerce barındırma ve Bulut barındırma. 

Bu genel bakışın amaçları doğrultusunda, size bu ürünlerle neler elde edebileceğinizi göstereceğim. WordPress barındırma teklif.

StartUp
  • Ayda $ 3.99

1 web sitesi, 10 GB disk alanı, ayda yaklaşık 10,000 ziyarete uygundur, ölçülmeyen trafik, ücretsiz WordPress kurulumu ve geçişi, ücretsiz SSL, günlük yedekleme, ücretsiz CDN, ücretsiz e-posta, WP-CLI ve SSH, sınırsız veritabanları.

GrowBig
  • Ayda $ 6.99

Sınırsız web sitesi, 20 GB disk alanı, ayda yaklaşık 25,000 ziyaret için uygun, ölçülmeyen trafik, ücretsiz WordPress kurulumu ve geçişi, ücretsiz SSL, günlük yedekleme, ücretsiz CDN, ücretsiz e-posta, WP-CLI ve SSH, sınırsız veritabanları, isteğe bağlı yedekleme kopyalar, ultra hızlı PHP, hazırlama.

GoGeek
  • $10.79

Sınırsız web sitesi, 40 GB disk alanı, ayda yaklaşık 100,000 ziyarete uygun, ölçülmeyen trafik, ücretsiz WordPress kurulumu ve geçişi, ücretsiz SSL, günlük yedekleme, ücretsiz CDN, ücretsiz e-posta, WP-CLI ve SSH, sınırsız veritabanları, isteğe bağlı yedek kopyalar , ultra hızlı PHP, hazırlama, beyaz etiketli istemciler, en yüksek kaynak katmanı, öncelikli destek.

SiteGround'un temel özellikleri ve işlevleri

SiteGround, WordPress web sitenizi barındırmak için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi sunar. Şirketin sunmayı vaat ettiği en belirgin özellikleri ve işlevleri keşfedelim:

Hızlı WordPress lansmanı – kurulum hızlı ve kolaydır, böylece web siteni başlat çarçabuk. Daha sonra başlangıç ​​araçları, yeni başlayan biri olsanız bile güzel ve işlevsel bir site oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Sorunsuz WordPress aktarımı - sahip olmak site başka bir hosting firmasında barındırılıyor? SiteGround, sitenizi birkaç tıklamayla SiteGround'a aktaracak ücretsiz bir araçla donatacaktır.

Yönetim ve güvenlik güncellemeleri - sitenizin her zaman güncel ve dünyayla yüzleşmeye hazır olması için profesyonellerden oluşan ekibinin sizin için güncellemeleri yapmasına izin verin. Ayrıca sitenizi gözetleyecek bir güvenlik eklentisi de alırsınız.

Eşsiz WordPress performansı – Google Cloud teknolojisini kullanan SiteGround, sitenizi daha önce hiç olmadığı gibi optimize edecek ücretsiz bir eklentinin yanı sıra son derece hızlı bir çalışma ortamı sunar.

Gösterge tablosuna genel bakış

SiteGround, barındırma ve sitenizin her yönünü hızlı ve kolay bir şekilde kontrol etmenize olanak tanıyan özel bir panelle birlikte gelir.

Home

Ana sayfa sekmesi tüm önemli bilgileri içerir ve sizi ayrıntılara ince ayar yapabileceğiniz panelin geri kalanına bağlar.

site alanı ana ekranı

Web siteleri

Hosting planınızda aktif olan bir veya daha fazla web siteniz olsun, bunları burada bulabileceksiniz. Site olsaydı WordPress ile oluşturulduWordPress sitenizi optimize etmek için mevcut tüm araçları açan “WordPress” kit düğmesine sahip olacaksınız.

Aynı hesapta daha fazla kişinin çalışmasına ihtiyacınız varsa (bir iş arkadaşınız veya oturum açması gereken bir müşteri), bu sekme kullanıcı hesaplarını da yönetmenize olanak tanır, böylece hesap kimlik bilgilerini paylaşmanıza gerek kalmaz.

site alanı web siteleri ekranı

Hizmetlerimiz

Bu sekme, SiteGround ile aktif olduğunuz tüm hizmetleri içerecektir. Bu, SiteGround ile ilişkilendirdiğiniz tüm barındırma planlarının ve alan adlarının, bunları hızlı bir şekilde yönetebileceğiniz Hizmetler sekmesinde kolayca bulunacağı anlamına gelir.

saha hizmetleri ekranı

fatura

Faturalandırmanızı yöneteceğiniz yer burasıdır. Hesap bilgilerini kolayca değiştirin, otomatik yenilemeleri iptal edin ve daha fazlasını yapın. Resmi bir faturaya ihtiyacınız varsa burası aynı zamanda hızlı bir şekilde fatura oluşturabileceğiniz yerdir.

Bağlı

SiteGround'a katılmak istiyorsanız affiliate programı, burası ihtiyacınız olan her şeyi yönetebileceğiniz yerdir. İlk kampanyanızı oluşturun, satış ortağı bağlantılarınızı alın, dönüşümleri izleyin ve daha fazlasını yapın.

Burada ayrıca bağlı kuruluş pazarlamasına daha kolay başlamanıza yardımcı olacak görsel öğeleri (siteniz için banner'lar gibi) bulacaksınız.

Pazar Yeri

Mevcut hizmetlerinizi SiteGround'da genişletmeye karar verirseniz, ihtiyaç duyacağınız her şeyi Marketplace'te bulabilirsiniz. Yeni alan adları satın alın, barındırma planları, 3. taraf hizmetleri ekleme ve daha fazlası.

site alanı pazar yeri

SiteGround bilgi tabanı ve desteği

Dokümantasyon merkezleri her zaman SiteGround'un web sitesinde mevcuttur ve bir barındırma planı satın almadan önce bile ona erişebilirsiniz. Bilgi tabanı güzel görünüyor ve daha da önemlisi iyi organize edilmiş. Daha kolay gezinme için konuları kategorilere ayrılmış olarak bulacaksınız. Ayrıca ekranın üst kısmında her zaman bir arama çubuğu bulunur.

saha bilgisi

Makalelerden birini açtığınızda, bunların kısa ve doğrudan olduğunu, görsellerin tamamının yerinde olduğunu fark edeceksiniz, böylece herhangi bir sorunu kendi başınıza hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

Ancak bu gerçekleşmezse sohbet ve biletler aracılığıyla destek ekibiyle kolayca iletişime geçebileceğinizi bilmenizde fayda var. Telefon desteği de mevcut ve harika haber şu ki SiteGround'un telefon desteği 24/7 mevcut!

SiteGround geri ödeme politikası

SiteGround, tüm paylaşılan barındırma planları için 30 günlük bir geri ödeme politikası sunar. Ancak Bulut barındırma planlarından birini satın alırsanız geri ödeme politikası yalnızca 14 gündür.

Alan adı ücretlerinin, 3. taraf hizmetlerinin ve ücretli desteğin iade edilmediğini lütfen unutmayın.

SiteGround'un artıları ve eksileri

Artılar

  • Hızlı sunucular
  • 24 / 7 telefon desteği
  • Ücretsiz günlük yedekleme
  • Dört kıtaya yayılmış 6 veri merkezi

Eksiler

  • Daha yüksek yenileme fiyatı
  • Sınırlı veri depolama

SSS

SiteGround yalnızca WordPress için kullanılabilir mi?

SiteGround'un sunmasına rağmen yönetilen WordPress barındırmaAlabileceğiniz tek hizmet bu değil. İstediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir CMS'yi, yazılımı veya hizmeti yükleyip yönetebileceğiniz bir dizi başka paylaşımlı ve bulut barındırma hizmeti de mevcuttur. SiteGround ayrıca bayi paketleri de sunmaktadır.

SiteGround pahalı mı?

Diğer hosting firmalarıyla karşılaştırıldığında SiteGround pahalı görünebilir. Ancak bu durumda daha yüksek fiyat, daha iyi teknoloji ve ekstra özelliklerin en baştan itibaren mevcut olmasıyla haklı çıkar.

SiteGround alanı ücretsiz mi?

Rakiplerinin çoğundan farklı olarak SiteGround, yıllık plan satın almaya karar verseniz bile ücretsiz bir alan adı sunmaz. SiteGround aracılığıyla bir alan adı satın alabilirsiniz, ancak bunun için ayrıca ödeme yapmanız gerekecektir. alan adının maliyeti $ 17.99 olduğunu.

SiteGround aylık ödemeler sunuyor mu?

Evet, SiteGround teklifleri aylık barındırma planları. Faturalandırma döngünüzü her zaman kullanıcı kontrol panelindeki kullanıcı ayarları aracılığıyla değiştirebilirsiniz.

Sonuç

SiteGround hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için iyi olan popüler bir barındırma şirketidir. Ancak fiyatının yüksek olması ve sunduğu tüm ekstra özellikler ve işlevler nedeniyle daha deneyimli kullanıcılar için çok daha uygundur. Tüm ekstralardan yararlanabilirler ve hepsi için ayda fazladan birkaç dolar ödemekten çekinmezler.

Yorum bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. *

Bunu bir arkadaşına gönder