Οι καλύτερες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης για το 2023

Οι καλύτερες δωρεάν και επί πληρωμή υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης

Όγκι Τζουράσκοβιτς
Ενημερώθηκε: 4 Οκτωβρίου 2023
Αναγν. 11 min
Το FirstSiteGuide υποστηρίζεται από τους αναγνώστες μας. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια. Δείτε Περισσότερα

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν είναι ασφαλής στο διαδίκτυο, και cyberattacks έχουν γίνει η μεγαλύτερη ανησυχία για όποιον έχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Ενώ οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν πρόσβαση σε πολλά αντίμετρα για την καταπολέμηση αυτών των προβλημάτων, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον έλεγχο και την πρόληψη των ζημιών.

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ψηφιακές επιχειρήσεις Διαχειριστείτε μια σταθερή ροή δεδομένων πελατών καθημερινά. Το τρέχον κοινό-στόχος θέλει να γνωρίζει τι κάνουν οι εταιρείες με τα οικονομικά στοιχεία και τα προσωπικά τους δεδομένα. Χρειάζονται διαβεβαιώσεις ότι οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να διατηρούν τις πληροφορίες τους ασφαλείς. 

Εδώ είναι που proxy servers ελάτε στην εικόνα.

Έχοντας αυτό υπόψη, εδώ είναι μια λίστα με τις δέκα καλύτερες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης σε σύγκριση με βάση την ευκολία χρήσης, τις δυνατότητες, την απόδοση, την τιμή και την υποστήριξη.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (Ιούνιος 2023)

Οι 10 κορυφαίοι διακομιστές μεσολάβησης 

Ακολουθεί η λίστα μου με τους δέκα κορυφαίους διακομιστές μεσολάβησης που διατίθενται, πλήρης με μεμονωμένα σχέδια τιμολόγησης και συγκεκριμένες δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη.


Φωτεινά δεδομένα — Καλύτερος συνολικός πάροχος.

αρχική σελίδα των φωτεινών δεδομένων

Με το Bright Data, οι πελάτες λαμβάνουν μια αξιόπιστη, αξιόπιστη υπηρεσία μεσολάβησης για τη διαχείριση μαζικών λειτουργιών στο διαδίκτυο, όπως η εξόρυξη δεδομένων, η απόξεση και η συγκομιδή. Αυτή η εταιρεία σάς προσφέρει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως εργαλεία απεμπλοκής ιστοτόπων, διαχειριστές μεσολάβησης και IP για κινητά. 

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ευέλικτη δομή τιμολόγησης τους. Μπορείτε να πληρώσετε για τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε και υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για τη δοκιμή της υπηρεσίας διακομιστή μεσολάβησης. Υπάρχει επίσης ένας αναλυτικός οδηγός των διαθέσιμων λειτουργιών με προεπισκοπήσεις αποσπασμάτων, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API) – αναπτύξτε προσαρμοσμένες εφαρμογές συμβατές με Shell, C#, Node.js και Java.
  • Επέκταση του Google Chrome – αξιοποιήστε την ευέλικτη διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης με το Bright Data cloud manager.
  • Ανιχνευτής μηχανής αναζήτησης – ενεργοποιήστε τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο με απόξεση ιστοτόπων σε μηχανές αναζήτησης όπως το DuckDuckGo, το Yahoo, το Bing και το Google.
  • Αποκλεισμός δεδομένων – παρακάμψτε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και ξεκλειδώστε περιεχόμενο οπουδήποτε με 72 εκατομμύρια IP πραγματικών χρηστών.
  • Διακομιστές μεσολάβησης κινητών 3G/4G – επιπλέον επτά εκατομμύρια οικιακές διευθύνσεις IP σάς παρέχουν παγκόσμια πρόσβαση.

Σχέδια και τιμολόγηση

Το Bright Data προσφέρει πέντε σχέδια τιμολόγησης.

Πληρώστε όσο πηγαίνετε
  • Διακομιστές διακομιστή δεδομένων
    0.80 $/IP + 0.110 $/GB
  • Οικιστικά πληρεξούσια
    15.00 $ / GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης ISP
    0.50 $/IP + 15.00 $/GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά
    40.00 $ / GB
μίζα
  • 500 $ ανά μήνα
    Ετήσια συνδρομή.

Το πρόγραμμα εκκίνησης περιλαμβάνει:

  • Διακομιστές μεσολάβησης κέντρου δεδομένων – 0.80 $/IP + 0.083 $/GB 
  • Διακομιστές πληρεξούσιων κατοικιών – 11.25 $/GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης ISP – 0.50 $/IP + 11.25 $/GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά – 30.00 $/GB
Προηγμένη
  • 1,000 $ ανά μήνα
    Ετήσια συνδρομή.

Το πρόγραμμα για προχωρημένους περιλαμβάνει:

  • Διακομιστές μεσολάβησης κέντρου δεδομένων – 0.56 $/IP + 0.077 $/GB 
  • Διακομιστές πληρεξούσιων κατοικιών – 10.05 $/GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης ISP – 0.50 $/IP + 10.05 $/GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά – 28.00 $/GB
Advanced+
  • 2,000 $ ανά μήνα
    Ετήσια συνδρομή.

Το πρόγραμμα Advanced+ περιλαμβάνει:

  • Διακομιστές μεσολάβησης κέντρου δεδομένων – 0.52 $/IP + 0.072 $/GB 
  • Διακομιστές πληρεξούσιων κατοικιών – 9.75 $/GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης ISP – 0.50 $/IP + 9.75 $/GB
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά – 26.00 $/GB
Εταιρεία
  • Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Το πρόγραμμα Enterprise σάς επιτρέπει να ορίσετε μια προσαρμοσμένη τιμή ανά GB. Περιλαμβάνει δωρεάν διαχειριστή μεσολάβησης, premium SLA, διαχείριση και υποστήριξη δεδομένων και απεριόριστη κλίμακα.

Επισκεφτείτε το Bright Data για πρόσθετες πληροφορίες >>

smartproxy — Καλύτερος διακομιστής συνολικά

αρχική σελίδα του smartproxy

Το Smartproxy είναι η καλύτερη λύση υπηρεσίας διακομιστή μεσολάβησης τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση. Αυτή η εταιρεία προσφέρει παγκόσμια συνδεσιμότητα, ανώνυμη περιήγηση, κρυπτογραφημένη κίνηση και διαμεσολαβητές back-connect ιδανικούς για διαδικτυακές εργασίες, όπως η απόξεση ιστού και η συλλογή δεδομένων.

Οι υπηρεσίες έξυπνου διακομιστή μεσολάβησης και οι λειτουργίες όπως η μίμηση της φυσικής ανθρώπινης συμπεριφοράς καθιστούν σχεδόν αδύνατο για τους στοχευόμενους ιστότοπους και τους παρόχους υπηρεσιών Internet να εντοπίσουν την παρουσία σας και να αποκλείσουν ή να απαγορεύσουν τις δραστηριότητές σας. Μπορείτε να αναπτύξετε ταυτόχρονες συνδέσεις διακομιστή μεσολάβησης, να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς, να αφαιρέσετε ιστότοπους και να συλλέξετε δεδομένα χωρίς διακοπές.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Οκτώ τοποθεσίες και 195 διακομιστές σε όλο τον κόσμο – πρόσβαση σε μια ομάδα περισσότερων από 40 εκατομμυρίων IP.
  • Απεριόριστες συνδέσεις μεσολάβησης – αποκτήστε παγκόσμια πρόσβαση σε υπηρεσίες με γεωγραφικούς περιορισμούς.
  • Διακομιστές sneaker – να αναπτύξετε επιχειρήσεις αντιστάθμισης sneaker μεγάλης κλίμακας.
  • Διακομιστές διακομιστή δεδομένων – Διακομιστές μεσολάβησης 100K datacenter για γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε όλο τον κόσμο.
  • Αποκλειστικά DC proxies – Πρόσβαση των ΗΠΑ στην υποδομή για την εκχώρηση ιδιωτικών ΙΡ κέντρων δεδομένων.

Σχέδια και τιμολόγηση 

Το Smartproxy προσφέρει σχέδια τιμολόγησης για πληρεξούσιους μεταπωλητών οικιακών, κέντρων δεδομένων, αποκλειστικού DC και οικιακού μεταπωλητή.

Οικιστικοί πληρεξούσιοι
  • Pay As You Go 12.5 $/1 GB
    Micro (80$/μήνα/8GB), Starter (225$/μήνα/25GB), Κανονικό (400$/μήνα/50GB), Προηγμένο πρόγραμμα για επιχειρήσεις (700$/μήνα/100GB).

Τα οικιακά μεσολάβηση του Smartproxy προσφέρουν απεριόριστα νήματα, απελευθέρωση συνδέσεων στο Διαδίκτυο, σταθερές περιόδους σύνδεσης IP διάρκειας 30 λεπτών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων τριών ημερών.

Διακομιστές μεσολάβησης κέντρων δεδομένων
  • Ευκίνητος 30$ το μήνα/50GB
    Foxy (55$/μήνα/100GB), Έξυπνο (160$/μήνα/300GB), Sharp (500$/μήνα/1TB), Savvy για επιχειρήσεις (950$/μήνα/2TB).

Αποκτήστε πρόσβαση σε εκατοντάδες υποδίκτυα, 100K περιστρεφόμενες IP, εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση, υποστήριξη πελατών 24/7, εύκολη εγκατάσταση και πολλά άλλα.

Αποκλειστικά DC Proxies
  • Teeny $3 το μήνα/3 IP
    Μικροσκοπικό (40$/μήνα/20 IP), Μίνι (95$/μήνα/50 IP), Γενικά (170$/μήνα/100 IP), Κύρια (320$/μήνα/200 IP), Κανονικό για επιχειρήσεις (750$/μήνα/500 IPs ).

Οι αποκλειστικοί διακομιστής μεσολάβησης DC διαθέτουν διάφορες δυνατότητες, όπως τυχαιοποίηση IP, πρόσβαση σε ιδιωτικές και στατικές διευθύνσεις IP, απεριόριστα GB, συνδέσεις και νήματα, αντικατάσταση IP και ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών.

Απεριόριστοι Διακομιστές μεταπωλητών κατοικιών
  • Hustler 1,000 $ το μήνα/100 GB
    Αντιπρόσωπος (2,250$/μήνα/250GB), Boss (4,000$/μήνα/500GB), Kingpin (7,000$/μήνα/1TB).

Τα προγράμματα μεταπωλητών παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 40 εκατομμύρια πραγματικές διευθύνσεις IP, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων HTTPS και IPv4 σε περισσότερες από 195 τοποθεσίες, σταθερές περιόδους σύνδεσης 30 λεπτών και προηγμένη εναλλαγή για παγκόσμια πρόσβαση στο δίκτυο.

Επισκεφτείτε το Smartproxy για πρόσθετες πληροφορίες >>

iProyal — Χαρακτηριστικά διακομιστή μεσολάβησης για κινητά 4G

αρχική σελίδα iproyal

Το IPRoyal είναι μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης που είναι διαθέσιμες στον Ιστό. Η επιλογή των sneaker proxies, η αυτόματη εναλλαγή IP και η εκτεταμένη κάλυψη δικτύου μέσω διακομιστών παγκοσμίως το καθιστούν εξαιρετική λύση για την παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών και την πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο.

Ωστόσο, αυτό που κάνει τους διακομιστές μεσολάβησης IPRoyal να ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα κινητού διακομιστή μεσολάβησης 4G. Με την υποστήριξη οικιακών IP και πραγματικών συσκευών χρηστών από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, οι αποκλειστικοί διακομιστές κινητής τηλεφωνίας 4G υπερέχουν στο ξεκλείδωμα του γεωγραφικού αποκλεισμού περιεχομένου χωρίς εντοπισμό, μαύρη λίστα ή απαγόρευση. 

Οι διακομιστές μεσολάβησης IPRoyal προσφέρουν μια κορυφαία λύση για βελτιστοποίηση SEO, έρευνα ανταγωνιστών και αγοράς, σύγκριση τιμών και απόξεση ιστού.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Αυτόματη περιστροφή IP – πρόσβαση σε μια παγκόσμια ομάδα IP για 99% χρόνο λειτουργίας, απόξεση δεδομένων και πολλά άλλα.
  • Αυτοκόλλητες IP βασισμένες στο χρόνο – πρόσβαση σε εκατομμύρια κολλώδεις IP για έως και 24 ώρες.
  • Αποκλειστικό δίκτυο μεσολάβησης κινητής τηλεφωνίας 4G – μειώστε τον κίνδυνο εντοπισμού και αποκλεισμού.
  • Μια δεξαμενή IP – πρόσβαση σε περισσότερες από δύο εκατομμύρια διευθύνσεις IP.
  • Βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας – Το HTTPS με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, πολλαπλούς ελέγχους ταυτότητας και το πρωτόκολλο ασφαλείας SOCKS5 ενισχύουν την ασφάλεια κατά την επεξεργασία δεδομένων.

Σχέδια και τιμολόγηση 

Η IPRoyal προσφέρει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης: Οικιστικοί πληρεξούσιοι, Διακομιστές μεσολάβησης κέντρων δεδομένων, Sneaker Proxies και Static Residential Proxies.

Οικιστικοί πληρεξούσιοι
  • $4
    1 GB

Με περισσότερες από 180 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, οι ανώνυμοι και ασφαλείς οικιστικοί πληρεξούσιοι IPRoyal σάς επιτρέπουν να στοχεύετε πολιτείες και πόλεις χρησιμοποιώντας σταθερές IP και αυτόματη εναλλαγή IP. 

Διακομιστές μεσολάβησης κέντρων δεδομένων
  • IPv4 5 Proxies – 7.50 $ το μήνα
    1.50 $ / πληρεξούσιος
  • IPv4 50 Proxies – 70 $ το μήνα
    1.40 $ / πληρεξούσιος
  • IPv4 100 Proxies – 130 $ το μήνα
    1.30 $ / πληρεξούσιος
  • IPv6 10 Proxies – 4 $ το μήνα
    0.40 $ / πληρεξούσιος
  • IPv6 20 Proxies – 6 $ το μήνα
    0.30 $ / πληρεξούσιος
  • IPv6 50 Proxies – 10 $ το μήνα
    0.20 $ / πληρεξούσιος

Με πρόσβαση API, ασφάλεια SOCKS5 και απεριόριστο εύρος ζώνης, οι διακομιστής μεσολάβησης κέντρου δεδομένων IPRoyal είναι ιδανικοί για επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν μέγιστο χρόνο λειτουργίας. Έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από δύο εκατομμύρια IP, έτοιμες για ανάπτυξη σε δευτερόλεπτα. Οι πελάτες έχουν δύο επιλογές - IPv4 ή IPv6.

Sneaker Proxies
  • 0.80 $ / πληρεξούσιος
    1 ημέρες
  • 1.60 $ / πληρεξούσιος
    30 ημέρες

Αποκτήστε πρόσβαση στις καλύτερες ιστοσελίδες μόδας και αθλητικών παπουτσιών χωρίς περιορισμούς και κάντε μαζικές αγορές χωρίς απαγόρευση IP. 

Στατικά Πληρεξούσια Κατοικίας
  • 2.50 $ / πληρεξούσιος

Τα στατικά οικιακά proxies είναι εξαιρετικά για τη διασφάλιση μέγιστου χρόνου λειτουργίας, εξαιρετικά γρήγορης ροής μέσων, συλλογής δεδομένων, ηλεκτρονικών αγορών παγκοσμίως και τραπεζικών συναλλαγών. Παρέχουν επιπλέον ασφάλεια και προστασία, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε παρόχους ISP κορυφαίας ποιότητας, ασφάλεια SOCKS5 και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Επισκεφτείτε το IPRoyal για πρόσθετες πληροφορίες >>

NetNut — Μεγάλη σταθερότητα και ταχύτητα

αρχική σελίδα netnut

Το NetNut είναι ένας κορυφαίος πάροχος διακομιστή μεσολάβησης για χρήστες του Διαδικτύου που αναζητούν μέγιστο χρόνο λειτουργίας, απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, γρήγορη συνδεσιμότητα και ανταποκρίσιμη υποστήριξη πελατών. Η εταιρεία προσφέρει τρεις τύπους διακομιστή μεσολάβησης, όλοι ιδανικοί για κλιμακούμενη απόξεση δεδομένων, εργασίες συλλογής και έρευνα αγοράς. 

Με μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome και μια φιλική προς τον χρήστη ρύθμιση, η έναρξη με το NetNut είναι εξαιρετικά απλή. Το NetNut παρέχει λύσεις για παγκόσμια γεωγραφική στόχευση για οποιαδήποτε πόλη ή χώρα. Μπορείτε να ξεκινήσετε εργασίες απόξεσης δεδομένων μεγάλης κλίμακας σε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Παγκόσμιοι ISP της DiviNetworks – περισσότεροι από 100 πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου υψηλής ποιότητας προσφέρουν πρόσβαση σε εκατομμύρια οικιακές διευθύνσεις IP.
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις – διεθνής συλλογή δεδομένων μέσω δυναμικού δικτύου διακομιστή μεσολάβησης P2P.
  • Μια ομάδα από κέντρα δεδομένων, οικιακές και περιστρεφόμενες IP – πρόσβαση σε 110K datacenter IP, 20+ εκατομμύρια οικιακές IP και περισσότερες από ένα εκατομμύριο στατικές οικιακές IP.
  • Συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας – Χωρητικότητα εύρους ζώνης 100 Gbps.
  • Παγκόσμια γεωγραφική στόχευση – ξύστε ιστοσελίδες σε οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο.

Σχέδια και τιμολόγηση 

Το NetNut προσφέρει πολλά σχέδια τιμολόγησης για Διακομιστές μεσολάβησης Datacenter των ΗΠΑ, Περιστροφή Διακομιστές μεσολάβησης κατοικιών και διακομιστές μεσολάβησης στατικών κατοικιών (ISP).

Διακομιστές μεσολάβησης κέντρων δεδομένων ΗΠΑ
  • Αρχικό $20 – 20GB/30 ημέρες
    Προηγμένες ($45/50GB/30 ημέρες), Παραγωγή ($80/100GB/30 ημέρες), Semi-Pro ($185/250GB/30 ημέρες), Professional ($350/500GB/30 ημέρες), Master (500$/1TB/30 ημέρες) .

Όλα τα προγράμματα του US Datacenter Proxies περιλαμβάνουν απεριόριστες συνδέσεις, email και ζωντανή υποστήριξη (εκτός από το Starter). Αυτές είναι εξαιρετικές λύσεις για τη διασφάλιση μέγιστου χρόνου λειτουργίας, παγκόσμιας γεωγραφικής στόχευσης, βελτιωμένης ασφάλειας και πολλά άλλα.

Περιστρεφόμενες κατοικίες μεσολάβησης
  • Αρχικό $300 -20GB/30 ημέρες
    Προηγμένες ($600/50GB/30 ημέρες), Παραγωγή ($800/100GB/30 ημέρες), Semi-Pro ($1625/250GB/30 ημέρες), Professional ($2,500/500GB/30 ημέρες), Master (4,000$/1TB/30 ημέρες) .

Οι περιστρεφόμενοι διακομιστές μεσολάβησης κατοικιών προσφέρουν παγκόσμια κάλυψη, υποστήριξη περιόδου λειτουργίας και εναλλαγής, καθώς και απεριόριστα ταυτόχρονα αιτήματα από περισσότερες από 20 εκατομμύρια οικιακές διευθύνσεις IP. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δυναμικό δίκτυο διακομιστή μεσολάβησης P2P για τη συλλογή δεδομένων από οποιαδήποτε πηγή στον ιστό.

Στατικά Πληρεξούσια Κατοικίας
  • Αρχικό $350 – 20GB/30 ημέρες
    Προηγμένες ($750/50GB/30 ημέρες), Παραγωγή ($1,000/100GB/30 ημέρες), Semi-Pro ($2,000/250GB/30 ημέρες), Professional ($3,250/500GB/30 ημέρες), Master (5,000$/1TB/30 ημέρες) .

Τα στατικά οικιακά proxies επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δύναμη των παγκόσμιων DiviNetworks και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερους από 100 παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την παγκόσμια πρόσβαση, οι χρήστες λαμβάνουν επίσης χωρητικότητα εύρους ζώνης 100 Gbps, βελτιωμένη ασφάλεια κυκλοφορίας και διαθεσιμότητα IP 24/7.

Επισκεφτείτε το NetNut για πρόσθετες πληροφορίες >>

PrivateProxy — Καλή σχέση τιμής-ποιότητας

ιδιωτική σελίδα μεσολάβησης

Το PrivateProxy θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή εάν ενδιαφέρεστε για εναλλασσόμενες και στατικές IP κορυφαίας ποιότητας, οικονομικά σχέδια τιμολόγησης και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Αυτή η εταιρεία παρέχει SSL, IPv4, HTTP, οικιακούς, αποκλειστικούς, datacenter και static proxies στις πιο προσιτές τιμές. 

Η επιλογή των διακομιστών μεσολάβησης είναι ιδανική για περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων, όπως η πρόληψη απάτης, η δημιουργία δυνητικών πελατών, το τοπικό SEO, η σύγκριση τιμών, η ροή, η απόξεση ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου, η πρόσβαση σε περιεχόμενο κοινωνικών δικτύων και πολλά άλλα. 

Το PrivateProxy ξεχωρίζει από άλλους παρόχους υπηρεσιών μεσολάβησης επειδή προσφέρουν ατομικές συμβουλές για κάθε πελάτη για να προσαρμόσει τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες του.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Στατικοί διακομιστής μεσολάβησης κέντρων δεδομένων – τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας δεδομένων.
  • Οικιστικά πληρεξούσια – Παγκόσμια πρόσβαση για εργασίες απόξεσης μεγάλης κλίμακας, βελτίωση του τοπικού SEO, δημιουργία μολύβδου και πολλά άλλα.
  • Πίσω σύνδεση περιστρεφόμενοι μεσολαβητές – ιδανικό για πρόληψη απάτης, παρακολούθηση επωνυμίας και έρευνα ανταγωνισμού.
  • Περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης κέντρου δεδομένων – αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικά API για απόξεση, εργαλεία προγραμματισμού και άλλα.
  • Διακομιστές μεσολάβησης HTTP – Συνδέσεις TCP, φίλτρο περιεχομένου και προστασία κυβερνοασφάλειας.

Σχέδια και τιμολόγηση

Το PrivateProxy προσφέρει μια διαφορετική δομή τιμολόγησης για δεκατρείς τύπους διακομιστών μεσολάβησης. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ειδικές προσφορές και επταήμερη δωρεάν δοκιμή.

Ιδιωτικοί πληρεξούσιοι
  • 4.05 $ ανά μήνα
    3 στατικά ιδιωτικά proxies.

Αυτό το πρόγραμμα τιμολόγησης παρέχει διακομιστές μεσολάβησης σε πολλές τοποθεσίες, απεριόριστο εύρος ζώνης και συνδέσεις, άμεση ενεργοποίηση και πολλά άλλα.

Διακομιστές διακομιστή δεδομένων
  • Νέος 9 $ ανά μήνα – 3 στατικοί πληρεξούσιοι
    Ερασιτέχνης ($15/μήνα/5 proxies), Starter ($29/μήνα/13 proxies), Επαγγελματίας ($59/μήνα/30 proxies), Business ($99/μήνα/50 proxies), εταιρικοί ($180/μήνα/100 proxies), Enterprise (525 $/μήνα /300 proxies), Jedi (1500 $/μήνα/1,000 proxies)

Τα proxies του Datacenter είναι ιδανικά για την παρακολούθηση της εικόνας και της φήμης της επωνυμίας και για τη βελτίωση του τοπικού σας SEO, μεταξύ πολλών άλλων.

Περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης
  • Datacenter Rotating – ξεκινά από 59 $ ανά μήνα
    200,000 αιτήματα.
  • Περιστρεφόμενη κατοικία - ξεκινά από 150 $ το μήνα
    200,000 αιτήματα.

Εκχωρήστε μια νέα IP για κάθε νέο αίτημα και ξεκλειδώστε περιεχόμενο σε οποιαδήποτε τοποθεσία παγκοσμίως. Λάβετε 24/7 υποστήριξη πελατών και συμβουλές από επαγγελματίες συμβούλους πληροφορικής κατόπιν αιτήματος.

Επισκεφτείτε το PrivateProxy για πρόσθετες πληροφορίες >>

Αντιπρόσωπος-Πωλητής — Καλύτερος διακομιστής μεσολάβησης κέντρου δεδομένων

αρχική σελίδα πωλητή μεσολάβησης

Το Proxy-Seller είναι ένας εξαιρετικός πάροχος υπηρεσιών μεσολάβησης εάν αναζητάτε προσιτή τιμή και ευελιξία. Αν και αυτός ο πάροχος προσφέρει μόνο διακομιστές μεσολάβησης κέντρων δεδομένων, η δυναμική του απόδοση, η ευκολία χρήσης και η επιλογή των διακομιστών IPv4, IPv6 και SOCKS είναι εκπληκτικά.

Οι πελάτες έχουν διάφορες επιλογές για να διαλέξουν. Μπορείτε να επιλέξετε μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για να δοκιμάσετε έναν ή περισσότερους διακομιστές μεσολάβησης ή να επιλέξετε ένα από τα πολλά πλήρως προσαρμόσιμα προγράμματα τιμολόγησης. Όταν προσθέτετε στη μίξη ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών 24/7 και διάφορους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους, είναι σαφές ότι το Proxy-Seller είναι ένας ιδανικός πάροχος μεσολάβησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Διακομιστές μεσολάβησης σε 20 τοποθεσίες – πρόσβαση σε δίκτυο διακομιστή μεσολάβησης κέντρου δεδομένων σε 20 χώρες.
  • Βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφαλείας – HTTPS, HTTP και SOCKS5.
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο μεθόδων – Επαλήθευση IP και ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης.
  • Υποδίκτυα – πάνω από 350 δίκτυα και 900 υποδίκτυα.
  • Διακομιστές κινητής τηλεφωνίας 4G – δυναμικές IP, συνδέσεις SOCKS5 και HTTPS, απεριόριστη κίνηση και πολλά άλλα.

Σχέδια και τιμολόγηση

Το Proxy-Seller δεν προσφέρει μια τυπική δομή τιμολόγησης. Αντίθετα, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν έναν διακομιστή μεσολάβησης σε περισσότερες από 20 διαφορετικές χώρες. Η τιμή ανά διακομιστή μεσολάβησης κυμαίνεται από 0.83 $ έως 2.67 $, ανάλογα με τη χώρα. Οι περίοδοι ενοικίασης κυμαίνονται από μία εβδομάδα έως 12 μήνες. Οι πελάτες έχουν δύο επιλογές - IPv4 ή IPv6.

IPv4
  • Ξεκινά από 0.82 $/διαμεσολαβητής
    ΗΠΑ – 1.07 $/διαμεσολαβητής
IPv6
  • 0.08 $ / πληρεξούσιος
    ΗΠΑ – 0.08 $/διαμεσολαβητής
Mobile Proxy LTE
  • Ξεκινά από 15 $/διαμεσολαβητής
    ΗΠΑ – 35 $/διαμεσολαβητής
Επισκεφτείτε το Proxy-Seller για πρόσθετες πληροφορίες >>

ΕΕΔΕ — Κορυφαίος ανώνυμος διακομιστής περιήγησης

αρχική σελίδα hma

Το HMA σημαίνει HideMyAss – ένα δωρεάν, φιλικό προς το χρήστη, προσιτό και αξιόπιστο VPN και πάροχος υπηρεσιών μεσολάβησης. Το HMA είναι μια εξαιρετική λύση για χρήστες του Διαδικτύου που αναζητούν απεριόριστο εύρος ζώνης. 

Παρέχει ουσιαστική προστασία από διαρροές IP για βελτιωμένο απόρρητο περιήγησης και πρόγραμμα περιήγησης μεσολάβησης βασισμένο στο web για λήψη αρχείων, εξόρυξη δεδομένων, περιήγηση στον Ιστό και πολλά άλλα. 

Διαθέτει διακομιστές σε έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ. Με το HMA, οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους παγκοσμίως.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ανώνυμο πρόγραμμα περιήγησης ιστού – σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς οι ιστότοποι να εντοπίζουν τη διεύθυνση IP σας.
  • Κρυπτογράφηση URL – απόκρυψη της IP σας για βελτιωμένο απόρρητο και ασφάλεια στο διαδίκτυο.
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης – αυξήστε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο κατά τη συλλογή δεδομένων από τον Ιστό.
  • Πρόληψη παρακολούθησης – ο δωρεάν διαδικτυακός διακομιστής μεσολάβησης σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τα cookies και να αποκλείσετε σενάρια όπως το JavaScript για να αποτρέψετε την παρακολούθηση τρίτων.
  • VPN – Ασφαλίστε την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο, κρυπτογραφήστε δεδομένα, αποκρύψτε και περιστρέψτε IP και πολλά άλλα.

Σχέδια και τιμολόγηση

Το HMA προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία μεσολάβησης.

Δωρεάν
  • Δωρεάν
Επισκεφτείτε το HMA για περισσότερες πληροφορίες >>

Κρύψε με — Μια εξαιρετική δέσμη χαρακτηριστικών

απόκρυψη αρχικής σελίδας

Το Hide.me είναι ένας από τους πιο ευέλικτους παρόχους υπηρεσιών μεσολάβησης στη λίστα μας. Αυτή η εταιρεία προσφέρει όλες τις κορυφαίες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μηδενικών διαφημίσεων, για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η ευκολία χρήσης είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματά του. 

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με το Hide.me είναι μια επέκταση Firefox ή Google Chrome. Η επέκταση έχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο προγράμματος περιήγησης για την εξάλειψη των ενοχλητικών πρόσθετων. Σε αντίθεση με παρόμοιους προμηθευτές, το Hide.me δεν καταγράφει αρχεία καταγραφής σχετικά με τη δραστηριότητα των χρηστών, διασφαλίζοντας ότι κάθε χρήστης λαμβάνει τη μέγιστη προστασία. Επιπλέον, αυτός ο προμηθευτής προσφέρει δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5. 

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δωρεάν ΚΑΛΤΣΕΣ 5 – Οι κορυφαίες ταχύτητες Διαδικτύου εξασφαλίζουν γρήγορη ροή πολυμέσων και gaming.
  • Υποστήριξη BitTorrent – απεριόριστες λήψεις μέσω ενός γρήγορου και ασφαλούς δικτύου κοινής χρήσης αρχείων P2P.
  • WebRTC – Προστασία διαρροής IP.
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης - απεριόριστη περιήγηση δωρεάν.
  • Αυτόματη σύνδεση – απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ διακομιστών μεσολάβησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σχέδια και τιμολόγηση

Το Hide.me προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5 και ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης μεσολάβησης για παράκαμψη γεωγραφικών μπλοκ.

Δωρεάν
  • Δωρεάν
Επισκεφτείτε το Hide.me για πρόσθετες πληροφορίες >>

Rayobyte - Χαμηλή τιμή

αρχική σελίδα του rayobyte

Η Rayobyte (πρώην Blazing SEO) παρέχει υπηρεσίες μεσολάβησης και λύσεις για οικιακούς και εταιρικούς χρήστες του Διαδικτύου σε προσιτές τιμές. Αυτός ο πάροχος είναι η καλύτερη επιλογή για την εξασφάλιση νέων, αχρησιμοποίητων, οικονομικά αποδοτικών IP και περιστρεφόμενων, αθλητικών, ημι-αποκλειστικών και αποκλειστικών διακομιστών μεσολάβησης. 

Αυτή η εταιρεία σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε έως και πέντε πληρεξούσιους για δύο ημέρες δωρεάν. Εκτός από πολλούς τύπους διακομιστή μεσολάβησης, προσφέρει επίσης διακομιστές μεσολάβησης για κινητά, υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Enterprise και ξύστρα ιστού. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Πολλαπλοί τύποι διακομιστών μεσολάβησης – Διακομιστές ISP, κινητά, οικιακά και datacenter (αποκλειστικά, περιστρεφόμενα, κοινόχρηστα).
  • Παγκόσμια πρόσβαση στο δίκτυο – διακομιστές μεσολάβησης σε 30 τοποθεσίες.
  • Ξύστρα Ιστού – εύκολη διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης για απόξεση ιστού.
  • Προστασία κατά της απόξεσης – αποφύγετε παγίδες honeypot, CAPTCHA και άλλους μηχανισμούς κατά της απόξεσης.
  • Απεριόριστα νήματα – αποστολή μοναδικών αιτημάτων με νέες IP.

Σχέδια και τιμολόγηση

Η Rayobyte προσφέρει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης.

μίζα 
  • Ξεκινά από 1.00 $/IP

Το πρόγραμμα εκκίνησης περιλαμβάνει 5-99 IP μεσολάβησης στην ακόλουθη δομή τιμολόγησης:

  • Αφιερωμένο (2.50$/IP)
  • Περιστρεφόμενη (3.75$/IP)
  • Ημι-αφιερωμένο (1.00$/IP)
  • Διακομιστές μεσολάβησης ISP (5.00 $/IP)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  • Ξεκινά από 0.85 $/IP

Το Προσωπικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 100-999 πληρεξούσιους στις ακόλουθες τιμές:

  • Αφιερωμένο (2.13$/IP)
  • Περιστρεφόμενη (3.19$/IP)
  • Ημι-αφιερωμένο (0.85$/IP)
  • Διακομιστές μεσολάβησης ISP (4.80 $/IP)
Εταιρικές εκδηλώσεις
  • Ξεκινά από 0.75 $/IP

Το εταιρικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 1,000-4,999 προσαρμόσιμους διακομιστές μεσολάβησης. Εδώ είναι η τιμολόγηση:

  • Αφιερωμένο (1.88$/IP)
  • Περιστρεφόμενη (2.81$/IP)
  • Ημι-αφιερωμένο (0.75$/IP)
  • Διακομιστές μεσολάβησης ISP (4.60 $/IP)
Εταιρεία
  • Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Το πρόγραμμα Enterprise παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 5,000 προσαρμόσιμους διακομιστές μεσολάβησης και μια ευκαιρία εξοικονόμησης έως και 30% σε πρόσθετες υπηρεσίες. Επικοινωνήστε με την εταιρεία για να λάβετε μια προσφορά.

Επισκεφθείτε τη Rayobyte για πρόσθετες πληροφορίες >>

Οξυλάβες — Καλύτερος διακομιστής απόξεσης δεδομένων

αρχική σελίδα του oxylabs

Η Oxylabs είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών μεσολάβησης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Με περισσότερα από 100 εκατομμύρια IP στο ενεργητικό της, αυτή η εταιρεία προσφέρει παγκόσμια κάλυψη για την εκτέλεση εταιρικών εργασιών όπως η απόξεση ιστού, η παρακολούθηση ανταγωνιστών, η ευφυΐα μάρκετινγκ, η σύγκριση τιμών, η έρευνα αγοράς, το SEO και πολλά άλλα.

Η γκάμα των διακομιστών τους μεσολάβησης είναι εντυπωσιακή. Ενώ η Oxylabs προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να σκουπίσετε τον ιστό και να συλλέξετε δεδομένα, αυτές οι υπηρεσίες έχουν υψηλή τιμή. Ευτυχώς, η εταιρεία παρέχει δομημένα σχέδια τιμολόγησης που σας επιτρέπουν να επεκτείνετε την υπηρεσία σας προσθέτοντας νέες δυνατότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • API Scraper – πάνω από 100 εκατομμύρια IP σάς επιτρέπουν να συλλέγετε αναλυμένα δεδομένα από αποκομμένους ιστότοπους παγκοσμίως.
  • SOCKS5 – προσθέστε επιπλέον ασφάλεια στα προσαρμοσμένα πρωτόκολλα και τα προγράμματά σας.
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις – να ξεκινήσει γεω-στοχευμένες εργασίες μαζικής απόξεσης χωρίς περιορισμούς.
  • Πρόληψη κυβερνοεπιθέσεων – ανίχνευση απειλών στον κυβερνοχώρο με διακομιστή μεσολάβησης κέντρου δεδομένων, αναγνώριση πλαστών προϊόντων, αποφυγή κακόβουλων επιθέσεων και πολλά άλλα.
  • Εναλλαγή IP – ένα proxy rotator κάνει τη διαχείριση του proxy όσο το δυνατόν πιο απλή.

Σχέδια και τιμολόγηση

Η Oxylabs προσφέρει σχέδια τιμολόγησης για οικιακούς, οικιακούς επόμενης γενιάς, κοινόχρηστους, αποκλειστικούς, κινητούς και περιστρεφόμενους διακομιστές ISP. 

μίζα
  • Διακομιστές μεσολάβησης κοινόχρηστων κέντρων δεδομένων – 100 $ το μήνα
  • Αφιερωμένοι διακομιστής μεσολάβησης κέντρων δεδομένων – 180 $ το μήνα
  • Διακομιστές πληρεξούσιων κατοικιών – 300 $ το μήνα
  • Διακομιστές κατοικιών επόμενης γενιάς – 360 $ το μήνα
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά – 500 $ το μήνα
  • Περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης ISP – 340 $ ανά μήνα

Τα αρχικά σχέδια για όλους τους διακομιστές μεσολάβησης περιλαμβάνουν εκτεταμένες συνεδρίες απόξεσης, στόχευση σε επίπεδο χώρας, χρόνο λειτουργίας 99%, ζωντανή υποστήριξη 24/7, λύσεις απόξεσης που βασίζονται σε AI και ML και πολλά άλλα.

Business
  • Διακομιστές μεσολάβησης κοινόχρηστων κέντρων δεδομένων – 200 $ το μήνα
  • Αφιερωμένοι διακομιστής μεσολάβησης κέντρων δεδομένων – 800 $ το μήνα
  • Διακομιστές πληρεξούσιων κατοικιών – 600 $ το μήνα
  • Διακομιστές κατοικιών επόμενης γενιάς – 750 $ το μήνα
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά – 1100 $ το μήνα
  • Περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης ISP – 700 $ ανά μήνα

Τα επιχειρηματικά σχέδια προσφέρουν περισσότερη επισκεψιμότητα, ζωντανή υποστήριξη, αποκλειστικούς διαχειριστές λογαριασμών, αυτόματες εναλλαγές IP και πολλά άλλα.

Κλιμακωθούν
  • 300 $ ανά μήνα
    Μόνο διακομιστές μεσολάβησης κοινόχρηστων κέντρων δεδομένων.

Διαχειριστείτε τους κοινόχρηστους διακομιστή μεσολάβησης του κέντρου δεδομένων σας από έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου και λάβετε έως και 600 GB επισκεψιμότητας, απεριόριστες συνεδρίες απόξεσης και πολλά άλλα. 

Εταιρικές εκδηλώσεις
  • Διακομιστές μεσολάβησης κοινόχρηστων κέντρων δεδομένων – 500 $ το μήνα
  • Αφιερωμένοι διακομιστής μεσολάβησης κέντρων δεδομένων – 1500 $ το μήνα
  • Διακομιστές πληρεξούσιων κατοικιών – 900 $ το μήνα
  • Διακομιστές κατοικιών επόμενης γενιάς – 1,150 $ το μήνα
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά – 2,000 $ το μήνα
  • Περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης ISP – 1,100 $ ανά μήνα

Τα εταιρικά σχέδια είναι ιδανικά για εταιρικούς χρήστες που αναζητούν απεριόριστες συνεδρίες απόξεσης για πολλούς στόχους σε όλο τον κόσμο. Αξιοποιήστε μια τεράστια και αξιόπιστη πισίνα IP με υποστήριξη πελατών 24/7.

Εταιρεία
  • Διακομιστές μεσολάβησης κοινόχρηστων κέντρων δεδομένων – 1,100 $ το μήνα
  • Αφιερωμένοι διακομιστής μεσολάβησης κέντρων δεδομένων – 6,000 $ το μήνα
  • Διακομιστές πληρεξούσιων κατοικιών – 5,000 $ το μήνα
  • Διακομιστές κατοικιών επόμενης γενιάς – 6,000 $ το μήνα
  • Διακομιστές μεσολάβησης για κινητά – 11,000 $ το μήνα
  • Περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης ISP – 6,000 $ ανά μήνα

Οι κορυφαίες ταχύτητες διακομιστή μεσολάβησης, η επέκταση του δικτύου διακομιστή μεσολάβησης, η αυτόματη εναλλαγή IP, η γεωγραφική στόχευση και οι IP ISP είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που προσφέρει το σχέδιο Enterprise.

Επισκεφθείτε την Oxylabs για πρόσθετες πληροφορίες >>

Πώς να επιλέξετε έναν διακομιστή μεσολάβησης Ιστού 

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές διακομιστή μεσολάβησης, ακολουθούν αρκετές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο διακομιστή μεσολάβησης Ιστού για τις ανάγκες σας.

Αξιολογήστε τις ανάγκες σας 

Ο τύπος διακομιστή μεσολάβησης ιστού που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Αξιολογήστε το εύρος του έργου σας και επιλέξτε έναν πάροχο υπηρεσιών μεσολάβησης με τις καλύτερες δυνατότητες.

Τύποι πληρεξούσιων 

Ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί διακομιστής μεσολάβησης, ορισμένοι είναι πιο εμφανείς και προσφέρουν εφαρμογές πιο κατάλληλες για καθημερινή χρήση, όπως μίμηση πραγματικού χρήστη, πρόσθετη ασφάλεια, παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και απόξεση ιστού. 

Οι κορυφαίοι τύποι διακομιστή μεσολάβησης περιλαμβάνουν:

Οι κορυφαίοι τύποι διακομιστή μεσολάβησης περιλαμβάνουν:

  • Οικιστικά πληρεξούσια – μίμηση πραγματικού χρήστη.
  • Αφιερωμένοι πληρεξούσιοι – ιδανικό για τη βελτίωση της ασφάλειας των επιχειρήσεων.
  • Διακομιστές διακομιστή δεδομένων – ταχύτερη απόκριση αιτημάτων δεδομένων και πλήρης ανωνυμία.
  • Κοινόχρηστοι πληρεξούσιοι – οικονομικά αποδοτικές λύσεις για την παράκαμψη γεω-περιορισμών και απόξεσης ιστού· και
  • Ημι-αφιερωμένο πληρεξούσιο – ιδανικό για πρόσβαση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Δωρεάν επιλογές έναντι επί πληρωμή 

Συνιστούμε να αποφεύγετε τους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης, ειδικά αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης. Αν και μπορεί να φαίνονται σαν τέλειες λύσεις, δεν διαθέτουν κρίσιμα χαρακτηριστικά και συχνά μοιράζονται τις δραστηριότητές σας στο αρχείο καταγραφής με τρίτους. Οι premium proxies υπερέχουν στο απόρρητο, την ασφάλεια, την ασφάλεια και τις δυνατότητες.

Ελέγξτε τις κριτικές χρηστών 

Οι κριτικές χρηστών μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την καλύτερη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης για τις ανάγκες σας. Ο έλεγχος των κριτικών χρηστών μπορεί να σας πει πολλά για έναν πάροχο υπηρεσιών μεσολάβησης. 

Περιέχουν σχετικές πληροφορίες και πραγματικές εμπειρίες ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει και δοκιμάσει πολλαπλούς πληρεξούσιους. 

Καταγράψτε όλα τα χαρακτηριστικά 

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι εξετάζουν την τιμή όταν επιλέγουν μια υπηρεσία, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το εύρος των χαρακτηριστικών. 

Χρειάζεστε έναν πάροχο μεσολάβησης που να προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες, όπως απεριόριστη κίνηση, πολλές τοποθεσίες διακομιστή και βελτιωμένη ασφάλεια. 

Συγκρίνετε τις δυνατότητες με το κόστος για να δείτε πόση αξία έχετε με έναν πάροχο.

Καλύτεροι πληρεξούσιοι για διαφορετική χρήση

Η επιλογή των καλύτερων διακομιστών για τις ανάγκες σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Δεδομένου ότι η καλύτερη λύση εξαρτάται από τις ανάγκες σας και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης, έχω δημιουργήσει μια σύντομη λίστα με τις καλύτερες επιλογές για διαφορετικούς σκοπούς.

Η καλύτερη δωρεάν επιλογή 

Κρύψε με

Δωρεάν

Το Hide.me είναι ο καλύτερος δωρεάν πάροχος διακομιστή μεσολάβησης που προσφέρει πρόσβαση σε μια δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης και ένα διαδικτυακό πρόγραμμα περιήγησης διακομιστή μεσολάβησης. 

Παρέχει απεριόριστη και ανώνυμη περιήγηση, αποκλειστικές IP, προστασία από διαρροές IP, υποστήριξη webRTC, υποστήριξη πελατών 24/7, προστασία DNS και πολλές άλλες δυνατότητες.

Καλύτερο για παιχνίδια

Rayobyte

Ξεκινά από 1 $/IP

Το Rayobyte παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και απόλυτη συμβατότητα λογισμικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προσαρμοσμένο API του για αυτόματη εναλλαγή IP περισσότερων από 300,000 IP σε όλο τον κόσμο και τα πρωτόκολλα HTTPS/HTTP/SOCKS5 επιτρέπουν τη συμβατότητα IPv6, καθιστώντας το Rayobyte τέλειο για απρόσκοπτα διαδικτυακά παιχνίδια.

Το καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις

Φωτεινά δεδομένα

Ξεκινά από 0.50 $/IP

Το Bright Data παρέχει IP για φορητές συσκευές, εργαλεία απεμπλοκής ιστοτόπων και διαχειριστή μεσολάβησης cloud για απρόσκοπτη απόξεση ιστού, εξόρυξη δεδομένων και συλλογή για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. 

Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια ευέλικτη δομή τιμολόγησης, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν μόνο για τις δυνατότητες που χρησιμοποιούν.

Το καλύτερο για streaming 

Κρύψε με

Δωρεάν

Εκτός από όλες τις τακτικές λειτουργίες κορυφαίας ποιότητας, όπως το webRTC, η αυτόματη σύνδεση, οι αποκλειστικές IP και η προστασία διαφημίσεων, το Hide.me προσφέρει κάτι που λείπει από άλλους παρόχους μεσολάβησης – την υποστήριξη BitTorrent. 

Όταν συνδυάζετε την υποστήριξη πελάτη BitTorrent με το SOCKS5 και το αμέτρητο εύρος ζώνης, έχετε μια τέλεια λύση ροής με κορυφαίες ταχύτητες και μια εμπειρία χρήστη χωρίς διαφημίσεις.

FAQs

Τι είναι τα web proxies; 

Οι διακομιστής μεσολάβησης Ιστού είναι διακομιστές Ιστού που λειτουργούν ως μεσάζοντες μεταξύ του Διαδικτύου και του χρήστη. Όταν ένας χρήστης στέλνει ένα αίτημα για να δει κάποιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, ένας διακομιστής μεσολάβησης Ιστού αναδρομολογεί το αίτημά του μέσω του διακομιστή του και παρέχει το επιθυμητό περιεχόμενο. 

Το πλεονέκτημα της χρήσης ενός διακομιστή μεσολάβησης ιστού είναι ότι μπορείτε να κρύψετε την IP σας και να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο αποκρύπτοντας τις δραστηριότητες περιήγησής σας από τρίτους, όπως ISP, χάκερ και διαφημιστές. Οι διακομιστής μεσολάβησης αναδρομολογούν την επισκεψιμότητά σας, χρησιμοποιώντας διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες, επιτρέποντάς σας να παραμένετε ανώνυμοι και ασφαλείς κατά την περιήγηση στον ιστό.

Πώς λειτουργούν τα web proxies; 

Ο πρωταρχικός σκοπός των διακομιστών web είναι να δημιουργήσουν μια ασφαλή σύνδεση στο Διαδίκτυο και να διατηρήσουν ιδιωτική την πραγματική τοποθεσία και την ταυτότητα του χρήστη. 

Οι διακομιστής μεσολάβησης Ιστού διατηρούν τους χρήστες του Διαδικτύου ασφαλείς και ανώνυμους δημιουργώντας μια πύλη μεταξύ αυτών και των διακομιστών στον Ιστό. Αυτό τους προστατεύει από απειλές στον κυβερνοχώρο κατά την επίσκεψη σε ιστότοπους.

Μπορώ να δημιουργήσω ένα διακομιστή μεσολάβησης; 

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης επιλέγοντας την κονσόλα διαχείρισης για τη δημιουργία και τη διαμόρφωση ενός διακομιστή μεσολάβησης. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ και η κονσόλα μπορεί να ρυθμίσει τις παραμέτρους για εσάς αυτόματα, όπως το πρωτόκολλο (υποστηρίζονται SIP και HTTP). 

Στη συνέχεια, το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο διακομιστή μεσολάβησης και να ελέγξετε τον διακομιστή μεσολάβησής σας.

Είναι καλό οι δωρεάν πληρεξούσιοι; 

Παρόλο που οι δωρεάν πάροχοι υπηρεσιών μεσολάβησης προσφέρουν κορυφαίους τύπους διακομιστή μεσολάβησης με πολλές δυνατότητες, οι δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης δεν είναι αξιόπιστοι, αξιόπιστοι ή ασφαλείς. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης για να βελτιώσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς και να αποκρύψετε την IP σας, αλλά κινδυνεύετε να διαρρεύσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους. 

Οι περισσότεροι πάροχοι δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης μοιράζονται τις πληροφορίες σας με παρόχους υπηρεσιών Internet και άλλα τρίτα μέρη.

Πώς διαφέρουν τα proxies από τα VPN; 

Αν και τα proxies και τα VPN κάνουν σχεδόν το ίδιο πράγμα, είναι διαφορετικά. Και οι δύο λύσεις προστατεύουν την ταυτότητά σας, αποκρύπτουν την IP σας και αναδρομολογούν την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι τρόποι λειτουργίας τους είναι διαφορετικοί.

Οι διακομιστής μεσολάβησης Ιστού χρησιμοποιούν μορφές μη επεξεργασμένων δεδομένων για τη μεταφορά δεδομένων χρήστη μέσω του Διαδικτύου. Αν και αυτός ο τρόπος λειτουργίας παρέχει στον χρήστη ανωνυμία, μπορεί επίσης να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Ένα VPN δημιουργεί μια σήραγγα μεταξύ του ιστού και της συσκευής του χρήστη. Κρυπτογραφεί την κίνηση, διατηρώντας τις πληροφορίες του χρήστη ασφαλείς και ασφαλείς. Τα VPN προσφέρουν καλύτερες λειτουργίες και δυνατότητες από τους διακομιστές μεσολάβησης, όπως καλύτερη συνδεσιμότητα, αξιόπιστη κρυπτογράφηση δεδομένων και βελτιωμένη ασφάλεια.

Συμπέρασμα

Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε μερικούς από τους κορυφαίους παρόχους μεσολάβησης και να βρείτε μια κατάλληλη λύση για τις μοναδικές σας ανάγκες. 

Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης είτε τακτικός χρήστης του Διαδικτύου, οποιοσδήποτε από αυτούς τους παρόχους μεσολάβησης που αναφέρονται παραπάνω θα προσφέρει πραγματική αξία για τα χρήματα και την προσπάθειά σας. 

Οι περισσότερες εταιρείες στη λίστα μου προσφέρουν δωρεάν δοκιμή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιλέξτε με σύνεση, δοκιμάστε την υπηρεσία πριν επενδύσετε και θα βρείτε το κατάλληλο ταίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *