Thinkific στατιστικά που αποδεικνύουν την επιτυχία της διαδικτυακής εκπαίδευσης

Όγκι Τζουράσκοβιτς
Ενημερώθηκε: 4 Οκτωβρίου 2023
Αναγν. 4 min
Το FirstSiteGuide υποστηρίζεται από τους αναγνώστες μας. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια. Δείτε Περισσότερα
Thinkific στατιστικά που αποδεικνύουν την επιτυχία της διαδικτυακής εκπαίδευσης

Με τη μαζική και ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την έκρηξη του Διαδικτύου, ο εκπαιδευτικός τομέας έχει αξιοποιήσει αυτές τις πρόσφατα διαθέσιμες επιλογές για βελτίωση. Το Thinkific είναι μια από τις πλατφόρμες που προσφέρει ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτής της δυναμικής προς τα εμπρός.

Σκεπτικό είναι το πνευματικό τέκνο του Γκρεγκ Σμιθ, ο σημερινός συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Αυτός και ο αδελφός του Matt Smith προσπαθούσαν να προσελκύσουν περισσότερους μαθητές στο διαδικτυακό μάθημα LSAT του Greg. Προς έκπληξή τους, μόλις πρόσφεραν το μάθημα διαδικτυακά, ξεκίνησε κερδίζοντας πολλά χρήματα. Τα αδέρφια άδραξαν αυτήν την ευκαιρία, εγκαταλείποντας ακόμη και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία ως δικηγόρου.

Σύντομα, άλλες επωνυμίες και επιχειρηματίες άρχισαν να απευθύνονται στην ομάδα Thinkific, ρωτώντας αν μπορούσαν να προσφέρουν τα δικά τους μαθήματα στην πλατφόρμα με πλήρη έλεγχο του περιεχομένου και των δεδομένων τους. Τα αδέρφια, μαζί με τους συνιδρυτές τους Miranda Lievers και Matt Payne, ήταν ευτυχείς να το υποχρεώσουν. 

Από αυτές τις ταπεινές αρχές μόλις πριν από μια δεκαετία, αυτή η ομάδα κατάφερε να δημιουργήσει μια από τις πιο παραγωγικές διαδικτυακές πλατφόρμες εκπαίδευσης μέχρι σήμερα. 

Ενδιαφέροντα Thinkific Statistics

  • Περισσότερο από 100 εκατομμύρια εγγραφές μαθημάτων στο τέλος του 2020.
  • Σκεπτικό ανυψωμένο 160 εκατομμύρια δολάρια μεικτά όταν κυκλοφόρησε στο χρηματιστήριο του Τορόντο το 2021.
  • Η ηγεσία της Thinkific Η ομάδα περιλαμβάνει 48% γυναίκες μέλη.
  • Διανεμήθηκαν παραπάνω από 500 αφοσιωμένοι υπάλληλοι αποτελούν μέρος των τάξεων τους.
  • 38.1 εκατομμύρια $ σε έσοδα στο 2021.

Επισκόπηση των πιο σημαντικών στατιστικών του Thinkific

Ας εξετάσουμε μερικά στοιχεία για την εταιρεία και ας δούμε πόσο επιτυχημένη είναι στην πραγματικότητα.

1. 22,111 ζωντανοί ιστότοποι χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή το Thinkific, με επιπλέον 5,267 ιστότοπους που έχουν χρησιμοποιήσει το Thinkific ιστορικά.

Ο πιο θεμελιώδης αριθμός για αναφορά είναι ο αριθμός χρήσης για το Thinkific. Από το 2017, οι αριθμοί χρήσης του Thinkific αυξάνονται σταθερά. Επί του παρόντος, το Thinkific εξυπηρετεί 22,111 ζωντανούς ιστότοπους και αυτός ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. 

Από αυτούς τους 22,111 ιστότοπους, περίπου το 0.1% (1,049) εμπίπτει στην κατηγορία του Top 1 εκατομμυρίου, το 0.19% ομαδοποιείται στην κατηγορία Top 100k και το 0.38% περιλαμβάνεται στην κατηγορία Top 10k. Οι ιστοσελίδες των Η.Π.Α. είναι οι πιο εξέχοντες, καθώς αποτελούν περισσότερο από το 50% των συνολικών ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή το Thinkific (14,805). 

(Πηγή: Builtwith.com)

2. Τα έσοδα του δημιουργού μαθημάτων Thinkific το 2021 αναμενόταν να ξεπεράσουν το 1.5 δισεκατομμύριο δολάρια.

Τα έσοδα είναι ένα άλλο καλό σύνολο δεδομένων που πρέπει να εξεταστεί κατά την αξιολόγηση της επιτυχίας μιας συγκεκριμένης επωνυμίας. Με τα έσοδα της Thinkific να αγγίζουν το μισό δισεκατομμύριο δολάρια το 2020 και τις προβλέψεις τους για το 2021 να αναμένεται να είναι τρεις φορές υψηλότερες, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η ανάπτυξή τους είναι σημαντική. 

Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά αν αναλογιστούμε ότι περισσότεροι από 50,000 δημιουργοί μαθημάτων χρησιμοποιούν το Thinkific για να εξυπηρετήσουν μια τεράστια παγκόσμια δεξαμενή φοιτητών, τα πράγματα αθροίζονται γρήγορα. 

(Πηγή: Financialpost.com)

3. Το Thinkific έχει περισσότερες από 100 εκατομμύρια εγγραφές μαθημάτων.

Η Thinkific ανακοίνωσε στις 22 Δεκεμβρίου 2020, ότι έχουν φιλοξενήσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια εγγραφές μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας τους. Αυτό είναι ένα τεράστιο ορόσημο, που εδραιώνει την κατάστασή τους ως ξεκάθαροι ηγέτες του κλάδου, ικανοί να διατηρήσουν σταθερές υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. 

Οι πιο εξέχοντες κλάδοι που παρείχαν μαθήματα μέσω του Thinkific το 2020 ήταν η Υγεία και η Γυμναστική, το Λογισμικό και η Τεχνολογία, η Ανάπτυξη Καριέρας, η Μόδα και Ομορφιά και οι Τέχνες και Διασκέδαση. 

εγγραφές μαθημάτων στο thinkific

(Πηγή: Thinkific.com)

4. Η Thinkific ανέφερε έσοδα 38.1 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2021 και αύξηση εσόδων κατά 81%.

Ας εξετάσουμε τα έσοδά τους από άλλη οπτική γωνία. Το 2021, η εταιρεία ανέφερε ένα εκπληκτικό άλμα εσόδων από έτος σε έτος κατά 81%, αυξάνοντας από 21.1 εκατομμύρια δολάρια σε 38.1 εκατομμύρια δολάρια.

Αν δούμε τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου τους το 2021 και τα συγκρίνουμε με το 2020, η Thinkific κέρδισε 10.8 εκατομμύρια δολάρια, αύξηση 49%.

πόσα κερδίζει η thinkific

(Πηγή: Betakit.com)

5. Η Thinkific αναμένεται να έχει απώλειες EBITDA από 10.2 έως 10.8 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

Αν και μπορεί να φαίνονται πολλά χρήματα για χάσιμο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σε τι τα έχασε η εταιρεία. Οι απώλειες της Thinkific αντικατοπτρίζονται στη στρατηγική της να επενδύσουν στη μελλοντική ανάπτυξή της. Αυτό σημαίνει ότι οι καταγεγραμμένες ζημίες θα οδηγήσουν σε ακόμη υψηλότερα έσοδα στην πορεία και είναι σαφές σημάδι μιας εταιρείας σε άνοδο, αντί να μένει στάσιμη. 

(Πηγή: Betakit.com)

6. Η εταιρεία εισήχθη στο χρηματιστήριο του Τορόντο τον Απρίλιο του 2021.

Η είσοδος στο κοινό με μια εταιρεία είναι μια μεγάλη κίνηση για κάθε επωνυμία και μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις την καλύτερη στιγμή για να το κάνεις. Η Thinkific βγήκε στο χρηματιστήριο τον Απρίλιο του 2021, επιτρέποντάς της να συγκεντρώσει περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστα έσοδα. Έκαναν επίσης μια σημαντική κίνηση ένα μήνα αργότερα, ασκώντας την επιλογή υπερκατανομής τους. 

Η Thinkific αξία IPO αυξήθηκε στη συνέχεια στα 184 εκατομμύρια δολάρια. 

(Πηγή: Betakit.com)

7. Η Thinkific έχει 500+ αφοσιωμένους υπαλλήλους.

Οι αριθμοί που σχετίζονται με τα χρήματα μας δείχνουν την οικονομική πλευρά των πραγμάτων, αλλά τι γίνεται με τους αριθμούς απασχόλησης; Η διαχείριση μιας εταιρείας απαιτεί μια σταθερή ομάδα ανθρώπων, που ξεπερνούν τα όρια του τι μπορεί να κάνει μια ομάδα. Σε αυτό το σημείο, η Thinkific απασχολεί πάνω από 500 άτομα. 

Η εταιρεία επικεντρώνεται στη διατήρηση ταλέντων και στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που έχουν προσφέρει μέχρι τώρα. Το να εκτιμάς το προσωπικό που σου έφερε επιτυχία είναι ένα από τα πιο σωστά Επιχειρηματικές αποφάσεις μια εταιρεία μπορεί να κάνει.

(Πηγή: Thinkific.com)

8. Η Thinkific εκπροσωπείται σε 35+ χώρες παγκοσμίως.

Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας για την αξιολόγηση της επιτυχίας μιας εταιρείας, ειδικά στον 21ο αιώνα, είναι η παγκόσμια παρουσία της. Με περισσότερες από 35 χώρες στο χαρτοφυλάκιο πελατών τους, η Thinkific είναι εδραιωμένη παγκοσμίως. 

Η εταιρεία εκπροσωπείται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ινδία, τη Σουηδία, τον Καναδά, την Ιταλία, τη Γερμανία και πολλές άλλες σημαντικές παγκόσμιες αγορές. 

Η καθολική χρησιμότητα της πλατφόρμας του Thinkific ξεπερνά όλα τα όρια, επομένως δεν υπάρχει τίποτα εμπόδιο στη μελλοντική επέκτασή τους σε άλλες χώρες. 

σε ποιες χώρες εκπροσωπείται στοχαστικά

(Πηγή: Thinkific.com)

9. 48% γυναικεία εκπροσώπηση στην ηγετική ομάδα του Thinkfic.

Η ισότητα της εκπροσώπησης των φύλων, ειδικά σε ηγετικές θέσεις, ήταν στόχος πολλών εταιρειών την τελευταία δεκαετία. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς δεν έχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τις προσπάθειές τους. Η Thinkific δεν είναι μία από αυτές τις εταιρείες. 

Με το 48% της ηγετικής τους ομάδας να αποτελείται από γυναίκες, η Thinkific έχει δείξει ότι εκτιμά τη συμβολή, τα ταλέντα και τις μοναδικές προοπτικές που μπορούν να φέρουν στο τραπέζι οι γυναίκες μέλη της ομάδας τους. Υπάρχουν πολύ λίγες εταιρείες που μπορούν να καυχηθούν τόσο ισότιμα ​​στατιστικά όσον αφορά τη γυναικεία εκπροσώπηση σε ηγετικές θέσεις. 

(Πηγή: Thinkific.com)

10. Απαντήθηκαν πάνω από 200,000 ερωτήσεις πελατών.

Αυτό θα μπορούσε να φαίνεται σαν ένα περίεργο στατιστικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εξετάζετε την επιτυχία μιας εταιρείας, αλλά αντέξτε μαζί μας. Επιχειρήσεις που είναι πελατοκεντρικές, όπως η Thinkific, τείνουν να έχουν πολλά εμπρός και πίσω με τους πελάτες τους. Δεδομένου ότι το Thinkific παρέχει μια πολύ συγκεκριμένη υπηρεσία που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για να ρυθμιστεί, τα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με την επικοινωνία είναι άκρως ενδεικτικά της επιτυχίας τους.

Με περισσότερες από 200,000 ερωτήσεις πελατών επιλυμένες, η Thinkific διαθέτει ένα στατιστικό που δείχνει πόση δουλειά αναλαμβάνουν για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους έχουν μια ομαλή εμπειρία. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το στατιστικό αναφέρεται σε 200,000 πρωτότυπες ερωτήσεις και όχι στον συνολικό αριθμό των ερωτήσεων που απαντήθηκαν συνολικά. 

(Πηγή: Thinkific.com)

Συμπέρασμα

Η διαδικτυακή εκπαίδευση είναι μια ακμάζουσα βιομηχανία και η Thinkific βρίσκεται, επάξια, στην κορυφή του πακέτου. Αυτή η εταιρεία έχει περάσει από ταπεινή αρχή στη θέση ενός κολοσσού του κλάδου που δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης της ανάπτυξής της. 

Ελπίζουμε ότι με αυτά τα στατιστικά καταφέραμε να δείξουμε πόσο μακριά έχει προχωρήσει το Thinkific και πώς έχουν θετικό αντίκτυπο στην παγκόσμια εκπαιδευτική αγορά. 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

Στείλτε το σε ένα φίλο